FIILISRAPORTTI

Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)

10.5.17

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Virityn Valtavaan olemukseen opastuksen saamiseksi.

Kysymys: Katselen Maaplaneettaa avaruudesta. Mitä tällä planeetalla tapahtuu? Miten niin harvat voivat kontrolloida niin monia?

Kontrollin yli siirtyminen vaatii ihmisten tietoista heräämistä. Monet ovat edelleen unessa ja monet puolustavat omaa tukahduttamistaan, koska he ovat kauhuissaan siitä, mitä totuus heidän todellisuudestaan voi paljastaa. Monet haluavat edelleen, että herrat pitävät huolta heistä, ja se tapahtuu.

Tähtisiemenillä on hyvin turhauttavaa tällä hetkellä. Mutta tähtisiementenkin täytyy avautua lisää ja ottaa vastuu uskomustensa selvittämisestä ja tunteidensa ja mielipiteidensä (taas uskomuksia) hallitsemisesta. Monet ovat alkaneet levätä paikoissa, jotka näyttävät mukavilta ja joissa he voivat kuvata maailmaa ja todellisuutta siitä perspektiivistä, jonka he ovat rakentaneet ympärilleen, mutta se on pelkästään toinen rakenne, toinen uskomusjärjestelmä. Tarvitsee tutkia lisää antautumista ja läsnäoloa. Monet ovat pysähtyneet tiettyyn pisteeseen eivätkä oivalla, että he tekevät uusia rakenteita ja muureja ympärilleen.

Tähtiolennot, menkää pidemmälle, jatkakaa kulkemista, älkääkä salliko minkään roikkua kiinni teissä.

Ruuan, eläinten ja ihmisten geenimanipulointi, mielen kontrollointi, säämanipulointi ja kemikaalivanat, jotka satavat alas mikroenergiahiukkasia lisäorjuuttamista varten, ovat aseita, joita pimeä opettaja käyttää pitämään unissakävelijät pelottavissa unissaan ja irrottamaan kristallilapset sielustaan.

Tähtisiemenet, oivaltakaa, että vaikka nämä asiat ovat fyysisiä, pystytte kaikki ylittämään tämän fyysisyyden värähtelytaajuudellanne. Teette tätä hetkestä toiseen pitämällä aikomuksen olla täysivaltainen ja vapaa ja hengittämällä sielunne läsnäoloon. Hengittämällä kokemuksenne läsnä olevaan hetkeen.

Se on yksilöasia, mutta myös lukumäärässä on voimaa. Kollektiivitietoisuus kasvaa ja laajenee. Rakkaus saa teidät korkeimpaan värähtelyyn.

Ihmiset aloittavat erimielisyyspaloja kaikkialla, minne katsotte. Nämä palot tulevat syvästä haavoittumisesta ja pelosta. Se vetää teidät mukaansa, ja sitten olette viha- ja epätoivolammikossa ja tämä generoi ruokaa negatiivisille loisolennoille. Heräämistä tapahtuu ja voitte auttaa sen nopeutumisessa irrottautumalla erimielisyystarinoista ja yhdistymällä hengitykseenne, rakkauteen ja ihmetykseen.

Maa värähtelee viatonta rakkaustaajuutta. Virittykää Maan resonanssiin ja sallikaa sen virrata sisällänne ja ulkopuolellanne. Tämä on askel kohti kaaoksen yläpuolelle nousemista. Olkaa valpas. Oppikaa hallitsemaan energianne. Harjoittakaa rakastavaa ystävällisyyttä ja myötätuntoa.

Kiitos, Valtava olemus. Sananne tuovat minut takaisin keskukseeni. Mieleeni muistuu lause, jota Dalai Laman kerrotaan sanovan: "Hengitä sisään, hymyile ulos."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.