VIESTI LEILAH'LTA JA VALTAVALTA OLEMUKSELTA

Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (www.integralsoul.love)
31.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat ystävät.

Joulukuussa 2019, jota kutsun "ennen-ajaksi", mietiskelin neutraaliutta ja miten pysytään keskittyneenä neutraaliuteen polarisoituneissa kentissä, jotka ovat hyvin myrskyisiä ja kaoottisia tällä hetkellä. Mietiskelyssä pyysin Valtavalta olemukselta perspektiiviä ja tunsin vanhan ystäväni Sethin* tupsahtavan sisään. Tunnistan Sethin energiapuumerkin, ja hän tuli viestin kera, jonka jaan nyt. Mutta ensin haluan puhua empatiasta.

Jos olet empaattinen, niin varmasti tiedostat, että tunnet jatkuvasti muuttuvat värähtelyt ihmiskunnan kollektiivitietoisuudessa. Pelko, suru, murhe ja ahdistus ovat kaikki tunteita, joita voi yhtäkkiä ilmestyä, kun olet tekemässä, mitä teet. Useimmat teistä tätä lukevista ovat luultavasti melko taitavia tunnistamaan, kun jokin tunne ilmestyy tällä tavalla, ja oivallatte, että nappaatte tunteita kollektiivitietoisuudesta. Tämä selkeys on tulosta kaikesta siitä uskomusten, ohjelmien ja traumaperäisten selviytymismekanismien puhdistamisesta, jota olette tehneet monta vuotta. Onnittelut omistautumisestanne rakkauteen ja ihmisyyden haavojen parantamiseen, kun niitä on ilmestynyt henkilökohtaiseen elämäänne.

Nyt enemmän kuin koskaan, olemme avoin tälle yhteydelle, kun ihmiset ympäri maailmaa ovat eristyksissä kotonaan, vähentämään covid-19-viruksen leviämistä. Tämä pandemia paljastaa, miten yhdistyneitä todella olemme – eikä vain tarttumisessa, vaan siinä, että ihmiset ympäri maailmaa pysyvät kotona ja löytävät tapoja yhdistyä toisiinsa eristyksestä huolimatta. Ilman kaikkia niitä tekemishäiriötekijöitä, jotka tavallisesti vetävät meitä tähän ja tuohon suuntaan elämässämme, ihmiset alkavat tuntea sen energeettisen yhteyden, joka meillä on tosiimme ja joka ylittää ajan ja paikan.

Pelkoa, surua, epätoivoa, rakkautta ja myötätuntoa säteilee eetteriin ympäri Maata. Tässä eetteriulottuvuudessa on valoverkko, joka kulkee Maan ympäri. Se ei ole neliöistä, vaan pyhän geometrian kuvioista muodostuva verkko. Käsitän, että monet teistä ovat tietoisia tästä verkosta – ja viritytte siihen meditaatioissaan ja autatte vakauttamaan ihmiskuntaa lähettämällä rakkautta ja lohtua tuohon verkkoon. Tämä verkko on viidennen ulottuvuuden kentässä ja yhdistyy pidemmälle "korkeampiin" ulottuvuuksiin. Me ihmiset olemme kehittymässä tähän 5D-tietoisuuskenttään. Virittyneenä tähän valo- ja tietoisuusverkkoon tapaamme ei-fyysisyydessä, voimme jakaa energiaa ja vahvistaa rakkaus-, myötätunto- ja ykseystaajuutta planeetan ympärillä, lähettämällä näitä energioita tähän verkkoon.

Tunnen, että tietoisuutemme on luonut tämän verkon, ja vaikutamme tämän verkon taajuuteen ajatuksillamme ja aikomuksillamme. Emme ole yksin tai erillään, vaikka meille on opetettu, että olemme, ja meistä saattaa tuntua siltä toisinaan. Tiedämme kuitenkin myös, että poimimme pelkoa, ahdistusta ja surua kollektiivista. Kun tämä tapahtuu, on hyödyllisintä sallia näiden tunteiden olla. Tuoda tuo tunne pyhään tilaan sydämessämme ja pitää sitä myötätuntoisesti, ja vain olla sen kanssa sallien myötätunnon säteillä. Tämän tekeminen lähettää lohtua ja pehmeyttä takaisin kollektiiviin – aivan kuten voimme jakaa pelon, voimme jakaa myös myötätunnon ja rakkauden. Ja ajattele, että joku jossain vastaanottaa sen lohdun, jota annamme. Kollektiivikenttä tarvitsee lohtua ja myötätuntoa nyt enemmän kuin koskaan.

Joskus olen huomannut kollektiivisen tunteen nousevan minussa, ja se sopii yhteen omien tunteideni kanssa. Minulla on ollut itkuisia päiviä viime aikoina, ja olen tuntenut olevani hyvin auki tunteissani. Kun tämä tapahtuu, tunnen, että autan prosessoimaan tuon tunteen energiaa kollektiivissa, ja avaudun myös vastaanottamaan sitä myötätuntoa ja rakkautta, jota toiset säteilevät verkkoon. Lopulta tuo tunne transformoituu siksi neutraaliudeksi, jota mietiskelin kauan sitten ennen-aikana. Siis tässä on joitain katkelmia keskustelusta, jonka kävin Sethin kanssa 11.–12.12.2019.

Sethin puhe on kursivoidulla. Aloitan kysymällä siitä tunteestani, että jotain suurta oli kohta tapahtumassa.

Tapahtuu läpimurto, yhteiskunnallinen muutos. Monet ihmiset kutsuvat sitä "nollaukseksi". Tosiaankin, se mitä kohti monet teistä ovat työskennelleet hyvin pitkään, tapahtuu kohta, mutta eikö elämää maan päällä ole aina myllätty muutoksilla ja nollauksilla? Jaamme kuvan ihmisjoesta. Energeettisesti näemme pyörrehetkiä, jotka luovat muutoksia, ja kuitenkin joki virtaa jatkuvasti samassa paikassa, eikö vain?

Juuri niin. Nämä muutokset näyttävät järjestäneen vain tilanteet uudelleen, mutta eivät ole oikeasti tuoneet mitään muutosta energeettisesti ihmisten vapauteen. Tarkoitan, että uudelleenjärjestelyistä riippumatta on aina ollut paljon pelkoa ja ihmisiä sorretaan, tapetaan ja he näkevät nälkää, ja samat tyypit ovat "huipulla". Vaikka monin tavoin on ollut muutosta, mitä tulee "uusiin leluihin" ja teknologiaan, niin tuntuu siltä, että hyvin paljon on pelkästään vanhan saman uudelleenjärjestelyä. Kerro minulle, että tämä kerta on erilainen. En kestä tätä enää. Niin monta elämää …

[Lukiessani tätä sain kuvan valojoesta, jossa näitä energiapyörteitä lietsotaan kuin energiatornadoiksi, ja ne näyttävät myös haavoilta. Sitten ne laantuvat, ja joki virtaa eteenpäin, ja sitten on uusi pyörre ja sitten on pienempiä pyörteitä kaikkialla. Olemme parhaillaan transformaatiopyörteessä.]

On monia todennäköisyyksiä, eikä voi sanoa, mihin suuntaan vuorovesi kääntyy. Yhdistynyt ihmiskunta pyörii ylös tästä kaoottisesta silmukasta. Ihmisyys joka kokee yhtenäisyyttä kaiken elämän kanssa yksilötasolla, nousee pois toistuvasta piinasta, johon sitä on magneettimaisesti vedetty tuhansia vuosia.

Henkilökohtainen kokemus heräämisestä tietämään sen, että on yhteydessä kaikkeen elämään maan päällä ja kosmoksessa, voisi tuoda meidät ihmiset ykseystietoisuuteen. Sen tietämiseen, että olemme todellakin yhteydessä – ei vain sanoja, vaan aito tietäminen. Me olemme toinen toisemme, me olemme Maa, kasvit, eläimet, kaikki elämä, kosmos. Kaipaan tätä ykseyttä, se tuntuu kodilta minulle.

Ja on suuri todennäköisyys, että se voisi tapahtua tällä aikajanalla ja se pyöräyttäisi ihmiskunnan pois itse ajasta. Fokusoidu tähän ja tunne sitä, kuin se jo tapahtuisi. Tiedä, että on valinta, joka on jo tehty. Löydä sisäinen valopolku, joka johtaa sinut tähän syvempään ja laajaan heräämiseen. Se vie sinut yli kaiken sen tuomitsemisesta, mitä tapahtuu aikajanallasi.

Neutraaliksi silminnäkijäksi tuleminen avaa syvempiä havaintopolkuja ja tekee sinulle mahdolliseksi ratsastaa energiavirtauksilla uskomattoman kauneuden ja ykseyden näköaloihin. Te jotka pystytte tekemään tämän, jätätte taaksenne energeettisiä valoserpentiinejä, jotta toiset voivat löytää tiensä tähän uuteen alkuun. Teidän tehtävänne ei ole enää tuoda muita mukananne. Odottaa, kunnes kaikki ovat valmiita tekemään tämän hypyn. Ei, nyt on aika irrottaa itsenne tiheydestä ja nousta tähän laajentumiseen. Tuntekaa tämän tehtävän ilo ja vapaus. Luotte toisille tilaisuuden seurata.

Tämän polun yhtenäinen ihmiskunta valitsee astuakseen galaktiseen, moniulotteiseen kumppanuuteen toisten olentojen ja heimojen kanssa, jotka ovat tällä hetkellä fantasiatarinoiden ja kansantarujen materiaalia. Tuntekaa sydäntenne laajentuvan tämän kuvan myötä. Tämä on ihmiskunta, joka valmistuu uuteen olemistapaan sen aistivan olennon kanssa, joka on maaplaneetta. Näette, että kokemus ykseydestä kaiken elämän kanssa sisältää tietysti myös maaplaneetan. Kokemuksenne laajenee mikrotasolta makrotasolle. Mietiskele tätä, tunne sitä – kauneutta, valtavuutta. Tämä on kaunein polku, joka on hahmoteltu ihmiskunnan ja Maan koettavaksi.

Ja te jotka olette valmiita, jotka olette puhdistaneet henkilökohtaiset sielumuistonne ja energianne (karma) ja jotka olette puhdistaneet esi-isienne karman, tietäkää, että teidän on tullut aika nousta. Tässä nousemisessa päästätte irti tarinoista, oikeista ja vääristä polariteeteista ja alatte kokea ykseyden olemisessa. Monia on jo tässä valon ja neutraaliuden virrassa. Tunnette ykseyttä, kun liitytte virtaan. Tuolla hetkellä yksilöllinen sielupuumerkkisi pysyy ainutlaatuisessa ääni- ja valotaajuudessaan ja se lisätään yhden ihmisyyden kokonaisharmoniaan. Kun tämä yhtenäisyys koetaan, olet myös Lähdevalon ja Maan taajuudessa, ruumiillistaen kaiken.

Kiitos Seth ja Valtava olemus.

Kiitos teille kaikille, jotka luette tämän, olemisesta täällä maaplaneetalla tänä aikana. Olemme muutoksessa. Tätä olemme odottaneet ja tätä varten tulimme. Minulle on kunnia kulkea tällä maapallolla teidän kaikkien kanssa.

Jatkakaa säteilemistä,

Leilah

*1970- ja 1980-luvulla Seth, ei-fyysinen henkilö, kirjoitti useita kirjoja yhteistyössä Jane Robertsin ja Robert Buttsin kanssa, jotka asuivat Elmirassa, New Yorkissa. Suosittelen lämpimästi noita kirjoja kaikille, jotka etsivät ymmärrystä todellisuuden luonteesta. Seth, Jane ja Robert alkoivat ilmestyä sessioihin kanssani marraskuussa 2018. Tavallisesti tapaamme vanhassa kivimökissä jossain päin Skotlantia. Siellä on suuri tulisija, jossa tuli roihuaa. Istumme nojatuoleissa ja siemailemme teetä tai olutta – Seth pitää oluestaan! Seth loi tämän huoneen. "Voisimme olla myös mukavasti", hän sanoo!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.