SYVÄÄ IRTIPÄÄSTÄMISTÄ SIELUN RUUMIILLISTUMISEKSI

Kirjoittanut Nancy "Leilah" Ward (www.integralsoul.love)
19.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutaman viime kuukauden limbinen tila – alhainen energiataso ja leijuminen valveunessa, kun aika venyy ja supistuu – viipyi huhtikuuhun saakka, ja nyt se alkaa muuttua. Olen kamppaillut oleminen/tekeminen-ristiriidan kanssa, kun on ollut hyvin monia ideoita ja projekteja, joissa haluan edetä, mutta hyvin vähän energiaa tai kykyä luoda mitään. Mieleni on tuntunut kuin klovniautolta, josta liian monta klovnia yrittää päästä ulos, käsien ja jalkojen viuhtoessa ikkunoista! Turhautuminen ja ahdistus siitä, etten tee, mitä tunnen tulleeni tänne tekemään, on väistynyt toimettomuuden hyväksymisen tieltä.

Piirros jonka jaan tässä viestissä aamukuvapäiväkirjastani, näyttää minulle, että jotain on kasvamassa. Se on nyt herkässä vaiheessa, violetin liekin suojeluksessa ja sille annetaan tilaa kasvaa iloisen viattomuuden kera. Nyt ymmärrän, miksi on jatkuvaa tarvetta hiljaiseen paikallaanoloon ja itsehoitoon.

Korkeita energiataajuuksia virtaa galaksin läpi evoluutiosykkeenä Lähteestä. Nämä taajuudet värähtelevät jumalaista feminiinisyyttä ja virtaavat sinne, missä tätä energiaa tarvitaan eniten, energiatasapainottomuuksien korjaamiseen. Olemme siirtymävaiheessa, ja kasvamme uuteen olemistapaan tällä planeetalla. Tällä hetkellä on paljon kaoottista erimielisyyttä.

Jo monta vuotta se opastus jota tulee monien ihmisten kautta, jotka kommunikoivat oppaiden, enkeleiden ja tähtiolentojen kanssa, on sanonut, että ihmiskunta käy transformaation läpi Maan kanssa, kun se – ja me – kehittyy 3D:stä 5D:hen. Kaikki mitä näemme ja koemme, on osa tätä transformaatiota ja antaa meille tilaisuuden laajentua ja ruumiillistaa sieluolemuksemme aina vain täydemmin. Siinä on siis tolkkua, että kun integroimme näitä korkeita taajuuksia, koemme sen huterana ja unenomaisena maadoittumattomuutena. Tämä evoluutiosyke vaikuttaa meihin solutasolla, DNA:hamme saakka, mikä aiheuttaa "oireita" fyysiseen, mentaali-, tunne- ja henkienergiakehoomme. Kivut ja säryt, nukkumisvaikeudet, hyvin aktiivinen unitila, ruuansulatusongelmat, ontelopaine, päänsärky, ihottuma ja ahdistus ovat joitain fyysisiä oireita, joita meillä on. Tunnevuoristorata, äkillinen suru tai murhe, tunne olemisesta sielun pimeässä yössä sekä keveyden ja innostuksen hetket, ovat myös osa tätä kokemusta.

Aika tuntuu seisovan ja sitten kiihtyvän, mikä aiheuttaa huteraa tunnetta suuntavaiston menettämisestä. Aikakäsitys on uskomusjärjestelmä, ja merkki paikastamme 3D-todellisuudessa häviää, kun lähestymme nollapistettä. Tämä nollapiste on yhteentuleminen, energioiden yhdistyminen, yhdistynyt hetki, tauko, ja sitten tulee puhkeaminen esiin valossa ja äänessä. En täysin tiedä, mitä tämä merkitsee, mutta monta vuotta minulla on ollut näkyjä säteilystä, kirkkaasta valosta horisontissa, kuin auringonnoususta maailman reunalla. Se tuntuu portaalilta. On tauko, kun yksimielisyys kerääntyy, ja sitten valoportaalin avautuminen. Joka tapauksessa, tällä erää maadoittuminen maahan auttaa meitä ylläpitämään vakauden. Puun halaaminen, jalkojen laittaminen liikkuvaan veteen, paljasjaloin käveleminen, jokin tapa jolla voit yhdistyä luontoon – vaikka se olisi valokuvan katselemista jostain kaunista paikasta ja itsesi kuvittelemisesta sinne niin täydellisesti, kuin pystyt.

Pintaan nouseminen

Kun taajuuksien nopeutuminen jatkuu, muistoja ja tunteita menneisyydestä nousee sisältämme. Se mitä tulee esiin, näyttää, mihin olemme edelleen kiinnittyneet. Meillä on tilaisuus vapautua energioista, jotka liittyvät ohjelmointiimme tässä elämässä, muissa elämissä sekä esi-isälinjassamme. Siinä on paljon prosessoitavaa! Pyydä apua oppailta, enkeleiltä, mestariopettajilta ja käytä mitä tahansa resursseja ja työkaluja, joita sinulla on, prosessoidaksesi tunteesi ja muistosi. Jos itsepintaisia muistoja tulee esiin uudestaan ja uudestaan – tai muistoja tietyltä aikajaksolta elämässäsi – mene tuohon tunteeseen ja katso, pystytkö jäljittämään sen tunnesävyn, joka liittyy tuohon muistoon. Usein työnnämme tuskalliset muistot syvälle sisään, mutta jos sallimme noiden tunteiden ja tarinoiden olla tietoisuudessamme rakkauden, anteeksiannon ja myötätunnon kera, saatamme tuntea, että kiinnittymisemme tuohon tarinaan/tunteeseen/muistoon alkaa hävitä. Tämä luo tilaa sieluolemuksemme tulemiselle takaisin "kotiin", olemukseemme. Kun ruumiillistamme sieluolemuksemme aina vain täydemmin ja täydemmin, näillä tarinoilla, muistoilla ja tunteilla ei ole enää kiinnittymispaikkaa kentässämme.

Esi-isiltä perityn puhdistaminen

Miten paljon siitä, minkä uskomme omaksi todellisuudeksemme, on tullut esi-isien pelkotaajuuksista, joita pidetään DNA:ssamme ja jotka välitetään meille vanhempiemme kautta? Se on painolasti, joka ei ole edes meidän! Esi-isämme elivät monia traumoja läpi, ja olemme perineet tuon energian – tunteita ja tarinoita riistämisestä, köyhyydestä ja voimattomuudesta, sotahaavoja ja pelkoa. Kaikki pelot ja rajoitukset esi-isiemme kokemuksista elävät DNA:ssamme, kuten myös ilot ja kohottavat saavutukset. Mutta meitä rajoittavat parantamattomat traumat. Vuosisatojen sortaminen, köyhyys, arvottomuus, syyllisyys, häpeä, pelko ja valtava viha nousevat tietoisuuteemme. Monilla ihmisillä on esi-isien uskomukset ja kaavat juurtuneet niin syvälle identiteettiin, että he elävät elämäänsä "perheen perinteen" mukaan ja näin luovat esi-isien trauman uudestaan ja uudestaan.

Puhdistamme tämän tunnustamalla ja tuntemalla nämä tunteet, sitten lähettämällä rakkautta, myötätuntoa ja anteeksiantoa kaikille esi-isillemme, jotka värähtelevät ja pitävät tuota traumaenergiaa. Näin autamme heitä päästämään irti tuosta tuskasta, jotta he voivat palata olemisensa lähteeseen – jumalaiseen sieluolemukseensa. Päästämme irti myös kaikista kiinnikkeistä, joita meillä on samaistua heidän traumoihinsa. Tämä on hyvin kaunista ja parantavaa ihmiskunnalle. Ajattele sitä – pidämme tuhansien sielujen taajuuksia DNA:ssamme, ja kun parannamme tuon trauman, vapautamme hyvin monia olentoja sekä itsemme. Tällä on vaikutus ihmiskunnan nykyiseen kehityskaareen.

Näet siis, että paljon tapahtuu, vaikka meistä tuntuu, kuin leijuisimme unessa. Meidän täytyy jatkaa itsehoitoa, rakkautta ja anteeksiantoa, samaan aikaan kun olemme tietoinen ja läsnä parhaan kykymme mukaan. Tämä auttaa myös sulkemaan mielen jaarittelun.

Minulla on ollut toistuva näky, jossa olen veneessä, joka kiitää vedessä, tuuli puhaltaa hiuksissani ja taakseni jää vanavesi. Prosessoituani ajatukset, tarinat ja tunteet sydämeni kautta, kehityskaareni tuuli puhaltaa jäämäenergian pois kentästäni, taakse vanaveteen, kun elämäni vene kiitää eteenpäin.

Valtava olemuksemme

Kun ahdistusta tulee pintaan, on hyödyllistä tuntea olemuksesi valtavuus – muistaa, kuka olet suuremmassa todellisuuskuvassa, ja sieluolemuksesi. On "eetteripaikka" nimeltään "Amentin salit", jotka sisältävät yksilölliset sielukokemustiedostomme. Tämä on paljon yli Akaasisten tiedostojemme, jotka koskevat Maa-tasolla koettuja elämiä. Amentin salit ovat portaali, joka avautuu niille, jotka haluavat tutkia sielutarinaansa ja muistaa, kuka todellisuudessa ovat. Sielumme lahjoista tulee selkeitä meille, ja tämä auttaa meitä ruumiillistumassamme. Tietoisuus tästä valtavuudestamme auttaa meitä nousemaan pois ajankohtaisesta pelkokaaoksesta. Sen tietäminen, että olemme paljon enemmän kuin tämä elämä kaikkine tarinoineen, antaa meille avaruutta ja voimaantumista.

Ihmiskunta on evoluutiotienristeyksessä. Tunne kaunista sieluolemustasi ja katso, voitko tuntea polun eteenpäin. Mihin uuteen maailmaan haluat osallistua?

Kutsu: tiistaina 27.4. pidän "Mindful Journey" -puhelun klo 20 EDT. Voit rekisteröityä siihen nettisivuillani.

Tässä on kuva aamupäiväkirjastani – valokieltä pohdittavaksesi. Vastaanota olemisen keveyden siunaukset.

Monia siunauksia sinulle, kun matkustamme yhdessä näillä kartoittamattomilla vesillä.

Suom. huom. Kuvat eivät kopioituneet, voit katsoa ne täältä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.