VIESTEJÄ – RUDOLF STEINERILTA, RAKKAILTA 911-SIELUILTA JA VALTAVALTA OLEMUKSELTA

Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (www.integralsoul.love)
11.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On henkisen viisauden opettajia, jotka eivät ole enää fyysisessä ulottuvuudessa kanssamme ja jotka tulevat auttamaan tietoisuutemme syventämisessä ja henkisessä heräämisessämme tänä aikana. Nämä opettajat puhuvat monien kanavien kautta, ja he ovat kanssamme auttamassa navigoimaan tätä kaoottista aikaa. Jotkut heistä olivat hyvin tunnettuja hahmoja maailmassa ja toiset olivat ihmisiä, jotka elivät vain elämäänsä sydämestään, aiheuttamatta suurta kohua. Kaikilla on viisautta jaettavana ja he tulevat esiin monin tavoin auttamaan meitä tässä muutosajassa.

Jotkut ihmiset sanovat, ettei meidän pitäisi luottaa kanavoituun materiaaliin. Kuten aina, kehotan luottamaan sisäiseen tietämiseesi kaikessa informaatiossa, jota sinulle tulee. Meistä on tulossa telepaattisempia ja intuitiivisempia. Itserakkaus ja intuitioon luottaminen ovat tapoja navigoida kaiken sen informaation läpi, jota velloo ja kuplii maailmassamme.

Tunnen jatkuvasti, että on parasta katsoa ylöspäin ja kaikkien niiden poliittisten uutisten ja näkemysten yli, joilla meitä pommitetaan, koska se tuntuu harhautukselta. Jotain paljon syvempää tapahtuu meissä jokaisessa – henkilökohtaisella matkallamme. Energiakenttämme säteily menee maailmaan – Maan energiakenttään. Lisäämme oman taajuutemme ihmiskunnan harmoniaresonanssiin. Monet tietävät tämän. Itsemme tuominen takaisin rakkauskeskukseemme auttaa meitä ylläpitämään ainutlaatuisen jumalaisen sieluolemustaajuutemme.

Tämä ei ole se henkinen "new age -ohitustie", josta monet henkiset opettajat puhuvat nykyään. Tämä on henkilökohtainen kokemuksemme energian johtamisesta näinä kaoottisina aikoina. Internetissä on paljon väärää informaatiota, joten on vaikeaa erottaa, mikä totuus on. Virittyminen omaan keskukseemme ja oleminen pelkästään jumalaisen sieluolemuksemme säteilyssä, auttaa meitä löytämään rauhan, ja jos niin haluamme, voimme yhdistyä sisäverkkoon, jossa yhdistymme toisiimme kauniissa kollektiivitietoisuudessamme.

Istuessani yhtenä aamuna puutarhassani auringonkukkien, perhosten, mehiläisten ja kolibrien kanssa, avauduin kanavoimaan ja toivoin yhdistyväni Sethiin. Sen sijaan Rudolf Steiner tulikin läpi. En tiedä paljon hänestä. Hänen viestiensä jälkeen tein kuitenkin vähän tutkimusta ja löysin, että hän eli samankaltaisena aikana kuin tämä päivä (ensimmäinen maailmansota), kun fasismi oli nousussa. Hän oli sensuurin ja hyökkäysten kohteena, ja kuitenkin hänen viisautensa loi energiapolun, joka vaikuttaa ihmisiin vielä tänäkin päivänä. Hänellä oli ensikäden tietoa siitä, millaista on elää mullistavana ja hämmentävänä aikana.

Aikoessani mennä siihen kiviseen mökkiin, jossa on tuli takassa ja jossa tavallisesti tapaan Sethin, Jane Robertsin ja Robert Buttsin, en pystynyt yhdistymään tuohon paikkaan. Mitään ei voi pakottaa, kun ollaan tekemisissä eri ulottuvuuksien kanssa, joten pysyin puutarhassani. Tulkitsin Rudolf Steineria aiemmin tänä aamuna ja tunsin hänen energiansa kanssani. Kolibreja tuli leijumaan ympärilleni, ja auringonkukkien seassa pyrähteli pari kultapeippoa.

Seth on tässä. Ja joku muu.

"Tulemme sinun maailmaasi. Hyvin kauniin paikan olet luonut. Pidämme auringonkukistasi ja violeteista päivänhatuistasi. Pyhättö. Tämä on hyvä paikka olla aamuisin ja myöhään iltapäivällä. Kerääntykäämme tänne joksikin aikaa."

Rudolf Steiner

Voin nähdä sinun istuvan ja käyttävän sitä ruumiillistumaa, joka sinulla oli, kun olit aikanaan täällä. Tunnen tietomäärän, joka on hyvin suuri, enkä ehkä ole valmis ottamaan sitä kaikkea sisään ja tulkitsemaan sanoiksi. Päässäni on kuin tiivistä sumua.

"Se on hälvenemässä, kun tuot valoa energiakeskustesi kautta. Lähdevalo polttaa kaiken sumun. Olet tuntenut tämän tiiviyden päässäsi pitkän aikaa – kuin pääsi olisi osunut kattoon. Kärsivällisyys ja vakaa fokus auttavat muuttamaan tämän. Se on totta, mitä olet lukenut ylädantianista [käpylisäkkeen alue], joka saa "energiapäivityksen". Kaikessa siinä, mitä maailmassanne tapahtuu, tapahtuu paljon enemmän energeettisesti. Tämä auttaa teitä luomaan jonkin fokusoitumisharjoituksen.

Haluan puhua sinulle joistain käytännön asioista, jotka liittyvät vapaaseen tahtoon ja alamaisuuteen. Katso näitä tapahtumia koskevan rupattelun ja kaikkien harhautusten yli. Se on kuin meren vellovat aallot. Suuntaat huomiosi sinne hyvin usein. Virity sen sijaan energiakeskuksiisi ja harjoittele avautumista ja laajentumista aivojesi keskellä. Näet aivojen rauhaset kuin valosiemeninä. Ne avautuvat tosiaankin ei-fyysisiin havainto- ja oivallusulottuvuuksiin, joissa on paljon laajentavaa viisautta. Tämä on käytössäsi ja auttaa rakentamaan sillan laajempaan tietoon tai tietämiseen.

Virityt minun sieluni värähtelyyn, energiapuumerkkiin. Sinulla on kaipaus yhteyteen ja kotiin. Voit löytää sen täältä itsestäsi, tässä elämässä. Maa ja ihmiskunta ovat suuressa siirtymässä. Puhuit ystäväsi kanssa siitä, että tunnet meneväsi portaalin läpi. Ja sinulla on työn alla maalaus tästä portaalista. Kyllä, olette kaikki pyörimässä spiraalina tämän portaalin läpi. Tässä portaalissa on tilaisuuksia avautumiseen ja laajentumiseen."

Siis … vapaa tahto ja alamaisuus. Jatka, ole hyvä, jos on oikea hetki.

"On voimia, jotka hajottavat energiaa ja tarjoavat harhautuksia ihmisille – harhautuksia kasvusta ja laajentumisesta. Nämä harhautukset pitävät teidät pyörimässä pelko- ja vihakehässä. Ihmiset ovat usein tämän voiman alamaisia, koska se on esi-isäsukulinja DNA:ssanne. Tiedät tämän jo. Ns. taajuuspäivitys päässä tuo tämän pintaan.

Ihmiset ovat sokeasti seuranneet, sokeasti totelleet informaatiotaajuutta, joka asetettiin tuhansia vuosia sitten. Historia jonka tunnet, on epätäydellinen. Tiedämme, että sinulla on halu ja aikomus oppia ihmiskunnan historiasta maan päällä. Oli aika, jolloin Maa-kokemus ei ollut yhtä lineaarinen. Oli aika, jolloin havaintotapa oli laajempi. Kun puhdistat esi-isäenergiat (mikä auttaa myös selvittämään tuntemasi sumun), avautuu hermoratoja, joita ei ole avattu aioneihin. Tätä tietoisuuden avautumista voidaan ilmaista kaikilla luomisinspiraation monilla muodoilla. Irtipäästäminen ja antautuminen tälle laajentumiselle tuo esiin uusia ihmetyksen ja ilon mahdollisuuksia. Kun luo rakkauden ja uteliaisuuden kera ja sallii hämmästyksen lietsoa laajentumista, se tuo suurta iloa ja avaa ilmaisuväyliä, joita ei ole avattu aiemmin.

Ihmiskunta on alistunut rajoittaville uskomuksille ja energioille, jotka laitettiin paikoilleen tuhansia vuosia sitten ja joita ohjattiin pelolla. Nyt on mahdollisuus lopettaa tämä alistuminen ja päästää siitä irti ikuisiksi ajoiksi ja harmonisoitua rakastavan ja iloisen luovuustaajuuden kanssa. Riippumatta siitä, mitä kenellä tahansa ihmisellä – mukaan luettuna jotkut henkiset opettajat – on sanottavana tästä, SINUA kutsutaan tutkimaan näitä polkuja ja vielä enemmän, luomaan uusia polkuja ruumiillistamalla sen rakkauden, joka on jumalainen sieluolemuksesi.

Löydä sisältäsi jumalaisen sieluolemuksesi tunnesävy – aidon itsesi viattomuus, keveys, iloisuus. Ole tämän tunteen kanssa, salli sen levitä olemukseesi kaikkina aikoina, löydä se ja tuo esiin. Fokusoidu vähemmän aikaa kaaosmeren vellomiseen ja enemmän aikaa laajentumiseen ja viisauteen, jota synnytetään sinun ja monien muiden kautta."

[Kolibrit ovat tulleet taas leijumaan ympärilleni, ennen kuin ne lentävät pois.]

Vellovan energian katsominen on tavallaan riippuvuus. Miten voin muuttaa tämän?

"Tiedät jo vastauksen – sinulla on oppaita auttamassa. Kutsu niitä, kutsu ne kenttääsi ja pyydä niiden apua fokusoitumisessa. Tee tavaksi joka aamu avata kenttäsi ja vahvistaa lähdevaloa olemuksessasi. Kehostasi huolehtimisesta tulee syvempi osa harjoitustasi – kaikki on yhteydessä. Elämäsi kerääntymien puhdistaminen, kehon liikuttaminen, ydinolemukseen virittyminen ja sen vahvistaminen sisälläsi Lähdevalon rinnalla, auttavat kaikki sinua aloittamaan työskentelyn kirjoittamis-, musiikki- ja maalaustavoitteitasi kohti.

Tällainen luova ilmaisu ei ehkä ole kaikkia varten, mutta se on sinulle. Tämä viesti on kaikille, jotka lukevat tätä: lahjasi haluavat, että niillä leikitään – mitä ikinä ne ovatkin. Sinua rakastetaan. Kukaan ei kritisoi sinua siitä, ettet tee tarpeeksi. Ahdistus jota tunnet toisinaan, liittyy lahjoihin, jotka haluavat tulla tanssituksi olemaan! Älä koskaan välitä, mitä menneisyydessä tapahtui – nyt, joka hetki, on nykyisyytesi."

Siis, entä vapaa tahto?

"Vapaa tahto on, mitä ilmennät, kun vapaudut orjuuden kahleista, pelon alamaisuudesta. Vapaa tahto on lippusi kotiin."

On filosofeja, jotka sanovat, ettei meillä ole vapaata tahtoa. Että olemme altistuneet kaikille, jotka ovat kulkeneet aiemmin … tai jotain sellaista.

"Se on ollut totta alistuvassa energiassa. On uneksimattomia asioita, joihin yhdistyt ja joita löydät itsellesi yllä hahmotelluilla harjoituksilla [kolibrit ovat tässä taas]. Siis anna palaa ja tee päivästäsi iloinen!"

Kiitos, paljon. Rudolf, tunnen sinut veljekseni. Ja Seth, rakas, rakas ystävä.

"R: Kyllä, kiedon sinut jumalaiseen halaukseen ja olen tässä kanssasi.

S: Kuljemme rinnallasi. Minä tahansa päiväsi hetkenä voit pyytää meiltä näkemyksiä tai olla vain itsesi kanssa, jotta tunnet energiayhteytemme. Tapaamme sinut taas puutarhassasi."

Tunnen rakkautenne ja tukenne. Kun kolibrit jahtaavat toisiaan ympärilläni. Tällä on jokin merkitys. (Kolibrin viesti on ilo ja elämisen taikuuden jatkuminen.) Kiitos, säteilen rakkautta teille.

"Ja me sinulle."

Nyt tänään, kun kasaan tätä blogia, on kamalan 911-tapahtuman vuosipäivä. Paljon surua virtaa kollektiivissa. Ja USA:n läntinen alue on tulessa tällä hetkellä. Ja maailmassa on muita paikkoja, jotka ovat täynnä selkkausta.

911-tapahtuman rakkaat sielut

"Olemme perheidemme ja ystäviemme kanssa, jotka jätimme taaksemme tuona päivänä. Olemme heidän kanssaan, kun he ajattelevat meitä. Löytäkää rakkautta sydämestänne ja elämästänne. Löytäkää kiitollisuutta. Olemme jonain päivänä taas yhdessä. Rakkautemme on olennaista muuttamaan pelkoaallon. Kun te sanotte: "Älkää koskaan unohtako", me sanomme: "Älkää koskaan lakatko rakastamasta". Jakakaa rakkautta auttamalla toisia. Olkaa ystävälisiä, sallikaa surun avata sydämenne enemmälle rakkaudelle. Rakastamme teitä, rakastamme teitä, rakastamme teitä."

Ääniä Valtavasta olemuksesta

"Maan päällä on ollut aioneita energia, todellinen olento, joka on pimeä, tiheä ja täynnä vihaa. Se virtaa monien ihmisten läpi, kytkien heidät pelkoon ja manipuloiden jotkut heistä tottelemaan nöyrästi. Rakkaustaajuus on ollut nousussa ja saavuttanut kriittisen massan, ja se kasvaa. Tietäkää tämä sydämellänne ja sielullanne. Tämä auttaa teitä irrottautumaan pelon lonkeroista. Energiaparantajat työskentelevät moniulotteisten valo-olentojen kanssa ja vetävät tätä tiheää olentoa pois planeetalta – pois ihmisten sydämistä ja planeetalta.

Tämä tiheys on ilmentynyt demoneina joillekin näkijöille. Nämä demonit voidaan laittaa palloon, joka on maalattu mustaksi sisältä, ja poistaa planeetalta, ja lonkerot irtoavat niiden ihmisten sydämistä, jotka tottelevat nöyrästi niiden käskyjä. Näiden olentojen poistaminen tältä olemassaolotasolta ja lähettäminen sopivalle astraalitasolle niiden värähtelyn mukaisesti, on mahdollista, ja sitä tapahtuu kaikkien näkijöiden, energiaparantajien ja nyt teidän avulla – kaikkien jotka lukevat näitä sanoja. Nämä demonit tanssivat siellä, missä on selkkauksia ja tuhoja.

Rakkaus, visualisoituna kylmäksi vedeksi tai kylmän siniseksi valoksi, voi täyttää paikat, joissa nämä lonkerot yhdistyvät ihmisiin ja maahan. Tienne löytäminen energiavisualisointeihin voi auttaa tilannetta. Älkää epäilkö yhteen liittyneiden ihmisten voimaa. Olette voimakkaita – voimakkaampia kuin olette tienneet. Kaikilla ihmisillä on kyky työskennellä energian kanssa. Voitte tehdä tämän visualisoinnin lähettämällä Lähde-energiaa kentästänne mihin tahansa tilanteeseen, johon haluatte tuoda lisää valoa. Rakkaustaajuuden valo voi olla väriä, mikä tahansa näyttäytyy teille. Tarjoamme sinistä viilentävä sädettä Lännen tulipaloihin. Luottakaa siihen, mitä näette ja tunnette. Kaikilla ei ole sisäistä näkökykyä, mutta kaikilla teillä rakastavilla ihmisillä on kyky liikuttaa energiaa – ja kun oivallatte olevanne yhteydessä sisäverkossa, saatte enemmän vauhtia ja voimaa luoda pysyvän rakkausaallon, joka tekee tästä Maasta paikan, jossa demoninen energia ei voi enää selviytyä ja kukoistaa.

Jokaisen yksilön tehtävä on työstää omaa energiahallintaansa ja hajottaa sisäiset pelkolonkerot rakkaudeksi uudestaan ja uudestaan. Rakkautenne säteily auttaa niitä, jotka kamppailevat pelon kanssa. Luottakaa itseenne. Luottakaa intuitioonne. Ja tietäkää, että ei-fyysisyydessä on monia, monia olentoja, jotka ovat kanssanne auttamassa teitä tänä aikana. Jokaisella teistä on omaa henkilökohtaista kokemusta ja osanne esitettävänä. Rakastakaa itseänne, uskokaa kauniiseen sydämeenne ja pyytäkää apua yhdistymisessä jumalaiseen sieluolemukseenne, jotta voitte elää totuutenne ja kunnioittaa kaunista viattomuuttanne. Ne jotka ovat lähteneet fyysiseltä tasolta, elävät edelleen, heidän ydinolemuksensa on edelleen hengissä ja he ovat kanssanne ja auttavat teitä navigoimaan pelosta rakkauteen. Te ette ole yksin."

Virityin maastopaloihin Lännessä ja näin demonin kasvot. Kutsuin niitä ei-fyysisiä olentoja, jotka ovat sielujen kuljettajia, ja pyysin apua tämän demonin laittamisessa palloon, joka oli musta sisäpuolelta. Kun näin tämän tapahtuvan, näkymäni ikään kuin sisälsi Amerikan koko länsirannikon, ja näin monia muita palloja nousevan liekeistä. Mustia lonkeroita ulottui liekkeihin, ja loimme energiakentän, joka veti nuo pallot pois liekeistä ja ne saatettiin pois planeetalta. Sitten lähetimme kylmää sinistä vettä maahan, rauhoittamaan liekkejä ja auttamaan palojen tukahduttamisessa. Vesi muuttui siniseksi valoksi, kylmäksi valoksi, rauhoittaen paloja ja siellä elävien ihmisten surua ja pelkoa. Tarjoan tämän visualisoinnin auttamaan ketä tahansa, joka haluaisi auttaa energiatasolla näiden palojen sammuttamisessa.

Paljon rakkautta kaikille.

Leilah

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.