MITÄ KANNATTAA VÄLTTÄÄ AIKAJANAHYPPELYSSÄ

Kirjoittanut Michelle Walling (in5d.com)

9.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun jatkamme kiihdyttämistä aikajanajakautumista kohti, ohjaamme kollektiivitietoisuutta korkeimpaan ja parhaimpaan lopputulokseen. Aikajanahyppelijän rooli on äärimmäisen tärkeä tänä aikana, mutta on vältettäviä karikkoja, mikä täytyy ymmärtää.

Valheellista matriisijärjestelmäkerrosta pyörittää tekoälytietokone. Tähän keinotekoiseen matriisiin on lisätty keinotekoisia muistia aukkoja, jotka voivat vetää kaaos- ja pelkopyörteeseen. Sharon Elizabeth James Henkisen valon kosmisesta keskuksesta kutsuu tätä "putkeksi". Veda- ja muissa kirjoituksissa tätä putkea on kuvattu käärmeenä.

Ihminen imetään putkeen, kun hän alentaa värähtelyään. Tämä voi tapahtua monesta syystä. Väittelyt, väärinymmärrykset, mustasukkaisuus, riippuvuudet, huumeet, alkoholi, tunnetraumat ja sairaus ovat vain esimerkkejä, jotka voivat eskaloitua vetämään tähän putkeen. Vuorovaikutus toisten kanssa pelosta, ahdistuksesta tai egosta voi vetää käärmeen suuta kohti. Kun olet putkessa, todellisuutesi muuttuu aallolla ratsastamisesta pohjavirtaan juuttumiseksi.

Henkilökohtaisessa elämässä on asioita, jotka näyttävät tulevan taas esiin puhdistettavaksi. Ihmisiä saattaa näyttää hyökkäävän kimppuun eri suunnista samanaikaisesti. On kamppailua ja kaaosta sen sijaan, että elämä tulee esiin saumattomasti. Mikään ei näytä menevän oikein, kun on putkessa.

Kun putoamme tähän putkeen, vaistomaisesti haluamme piiloutua luolaamme ajattelemaan, mitä on tapahtunut ja miksi. Muistamme, että meditointi, maadoittuminen ja keskittyminen, nukkuminen, luonto ja yksinäisyys ovat auttaneet aiemmin olomme tekemisessä paremmaksi. Kun alamme ryömiä putkesta nostamalla värähtelytaajuuttamme, näemme, että todellisuutemme muuttuu takaisin siihen, missä kaikki näyttää taas menevän tasaisesti.

Vuoristorata-ajelu putkeen ja takaisin on näyttänyt olevan normaalia useimmille meistä tässä elämässä. Kun alamme tulla tietoisemmaksi teoista ja ajatuksista, jotka vievät meidät tähän putkeen, opimme muuttamaan elämäämme pitääksemme asiat totuudenmukaisena. Kun kosmiset energiat kylvettävät planeettaa, olemme myös huomanneet, että ne kerrat jolloin meidät imetään putkeen, ovat vähentyneet, kuten myös se aikamäärä, jolloin pysymme siellä pudotessamme.

Luomme kirjaimellisesti todellisuutemme, ja se on sidottu kollektiiviin. Tiennäyttäjät vetävät muita mukana, kun he palvelevat esimerkkeinä. Mitä enemmän hyppäämme putkien yli, sitä enemmän osaamme pitää tilaa kollektiiville ja pysyä keskuksessamme ja tasapainossa. Silloin voimme saada hauskinta aikajanahyppelyä tai vetää korkeimpia ja parhaimpia aikajanoja itsellemme ja kollektiiville.

Meidän täytyy oppia antamaan anteeksi itsellemme joka kerta, kun putoamme putkeen. Muista, että joskus hyppäämme sinne auttamaan jonkun ulos. Sen sijaan että olet liikaa huolissasi putkesta tai siitä, teetkö asiat oikein, yritä pärjätä joka päivä paremmin oivaltamalla, missä värähtelysi on verrattuna siihen, miten todellisuutesi kehittyy.

Valinnat joita teet joka päivä, vetävät sinua tietylle tulevalle aikajanalle. Voit oppia aikajanahyppelemään pidemmälle kuin useimmat, kun pysyt korkeimmassa tinkimättömyydessä ja värähtelyssä. Kun teet tämän, matriisin mustien aukkojen ansat alkavat hävitä todellisuudestamme ja lopulta valheellinen matriisikerros haarautuu pois täysin. Tämä on mahtava esimerkki siitä työstä, jota teet kollektiivin hyväksi, vaikket oivaltaisikaan sitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.