MERKURIUKSEN PERÄÄNTYMISEN UUDELLEENOHJELMOINTI

Kirjoittanut Michelle Walling (in5d.com)

3.12.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen ollut tainnoksissa muutaman viime päivän, tarviten torkkuja ja tuntien tarvetta pysyä kotona tasapainossa ja eristyksessä. Tämä johtuu aiemmista kokemuksistani, sillä minulle tämä ei ole ainoastaan kollektiivisen negatiivisuuden muuntamista, vaan myös valmistautumista uuteen suureen muutokseen.

Suuria muutoksia aiheuttavat suuret energia-aallot sekä kollektiivisen kaaoksen solmukohdat, jotka on suunniteltu herättämään ihmisiä mielenkontrollointimatriisin lumouksesta. Se mitä tänä viikonloppuna on tulossa, tuntuu olevan paremminkin kaaosta kuin autuas aalto.

Seuraava on postaus astrologi Carl Boudreaulta:

"Tämä perjantai on yksi niistä aspekteista, jotka haluamme tiedostaa. Viittaan tietysti Marsin ja Uranuksen oppositioon – Mars Vaa'assa on oppositiossa Uranukseen Oinaassa perjantaiaamun koittaessa (UT). Minäpä sanon muutaman sanan siitä.

Tämä on yksi noista aspekteista, jotka näyttävät ensi alkuun äänekkäältä, terävältä, vaikealta ja mahdollisesti räjähtävältä. Se aiheuttaa oikosulkuja ja sähkökatkoksia. Uranus antaa korkeajännitteen ja Mars antaa kipinöitä ja kenties vähän liekkejä. Tämä aspekti näyttää kykenevän häiriöihin, viivytyksiin, onnettomuuksiin ja yleiseen sekasortoon, koska Uranus ja Mars ovat tarpeeksi intensiivisiä aiheuttamaan häiriöitä ja melko vääristyneitä, levottomia ja kiihtyneitä mielen- ja tunnetiloja. Sitä on runsaasti. Tämän viikonlopun aikana voi olla paljon stressiä. Tässä Marsin ja Uranuksen oppositiossa on monta kerrosta. Se muodostaa osan "(noidan)kattilaa", kuten sitä kutsun. Se on monikerroksinen ja transformoiva rakenne, positiivisten ja negatiivisten aspektien vyyhti.

Lisäksi Merkurius pysähtyy ja valmistautuu perääntymään. Tämä antaa luultavasti merkittävän määrän hämmennystä viivytysten, lykkääntymisten ja peruutusten kera. Merkurius muuttaa myös suuntaa tänä viikonloppuna. Neptunus tekee myös neliötä Aurinkoon ja Kuuhun, mikä lisää runsasta savuverhoa.

Marsin ja Uranuksen oppositio johtavissa merkeissä (Vaaka ja Oinas) saattaa näyttää lupaavan keskinäistä voimashow'ta tai jotain räjähtävää tapahtumaa, joka puhdistaa ilmaa ja johtaa selkeään ratkaisuun, mutta se on kuitenkin epätodennäköistä – ottaen huomioon yleistaustan se on epätodennäköistä. Marsin ja Uranuksen oppositio saattaisi osaltaan aiheuttaa paljon ääntä ja vimmaa, mutta kukaan ei ole aivan varma, mitä se kaikki merkitsee – ennen, aikana tai jälkeen.

Mentaalisesti ja tunteellisesti tämä viikonloppu voisi olla myrskyisä, mutta epäselvä. Ongelmia kytee kuin tuli märässä puussa tai kosteissa lehdissä. Jos tarvitset nopeaa ja lopullista ratkaisua, älä odota sitä tänä viikonloppuna. Saattaa olla kaikkea hössötystä ja harmia, yhdistyneenä usein kriisiin, joka johtaa ratkaisuun. Tänä viikonloppuna kuitenkin on todennäköisemmin paljon hössötystä ja harmia ilman ratkaisua.

Paras neuvoni olisi pysyä rauhallisena ja antaa itsensä olla joutumatta tappeluun. Olisi parasta olla myöskään vetämättä mitään tiukkoja johtopäätelmiä tai tehdä mitään tiukkoja päätöksiä. Olosuhteet voivat olla järkyttäviä, lannistavia ja suorastaan turhauttavia, mutta riippumatta siitä, miten negatiivisiksi tunnet näkymät, hyvin vähän mitään päätetään kertakaikkisesti koko viikonlopun aikana. Lähde pois ja selviydy.

Älä oleta pahinta ja anna periksi. Tämän viikon voitto menee rauhallisille, hiljaisille ja kärsivällisille sekä niille, jotka ovat valmiita lähtemään pois ja ajattelemaan, kunnes asiat rauhoittuvat."

Kopioin Carlin postauksen, koska se on vain yksi monista, joita olen lukenut tänä viikonloppuna. Ja olen lukenut myös monia "varoituksia" Merkuriuksen perääntymisestä 3.–22.12. Kuulostaa siltä, että tästä viikonlopusta tulee pelkkää helvettiä ihmisten kanssa ja sen jälkeen Merkurius tuo perääntyessään aina elektroniikka- ja tilannevaikeuksia.

Haluaisin ehdottaa, että siirrymme viidennen ja ylempien ulottuvuuksien ajatteluun ja toimintaan, mikä on sen yläpuolella, mitä matriisi järjestää muulle planeetalle. Tämä merkitsee sitä, että ohjelmoimme uudestaan matriisin ja sen, mistä ihmiset varoittavat meitä.

Kokeile tätä kanssani. Mene sydäntilaasi ja yhdisty korkeampaan itseesi, ylisieluusi ja Lähteeseen. Tunne, millaista on olla rakkauden nollapisteessä. Levitä tätä rakkautta ympäri planeettaa. Ajattele, mitä astrologit sanovat tästä "hemmetinmoisesta viikonlopusta" ja Merkuriuksen perääntymisestä. Kerro sitten korkeammalle itsellesi: "En enää suostu sallimaan astrologian ja kontrollimatriisin pyörittää elämääni. Olen Lähde inkarnoituneena ja seuraan korkeinta ja parasta polkua poistumiseeni tai ylösnousemukseeni. Tue ja opasta aikomuksissani, jotta minä ja ihmiskunta siirrymme vaihtoehtoiselle tulevaisuuden aikajanalle, joka auttaa meitä muuttumaan helposti ja sujuvasti."

Älä keskity negatiivisiin ennusteisiin, vaan salli näiden ennusteiden auttaa sen ymmärtämisessä, mikä on pielessä valtaosalla ihmiskuntaa. Muista, että nämä äärimmäiset kaaosaikaleimat on tarkoitettu herättämää ihmisiä – ne on kuitenkin tarkoitettu myös varastamaan negatiivista tunne-energiaa.

Olisi hyvä viettää mahdollisimman paljon aika nollapisteessä tänä viikonloppuna ja tehdä sellaista, mikä saa sinut onnelliseksi ja autuaaksi, käyttäen ehdottoman rakkauden ja anteeksiannon periaatteita, kun ihmiset ympärilläsi käyvät läpi omaa paskaansa. Älä unohda nauraa sisälläsi, kun näet, mitä Carl ennusti, koska sinua on varoitettu tulevasta ja tiedät olla antamatta matriisin laukaista tunteitasi. Avaimena on näännyttää nälkään arkontit, pitäen samalla tilaa jumiutuneen energian muuntamiselle, kun sitä vapautuu tässä kuussa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.