VIESTI VALOKEHOLTA, OSA II

Kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

20.4.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen valokehosi ja täällä antamassa sinulle uuden viestin. Olet oppinut, ettei keho tee sielua, vaan sielu tekee kehon. Jos tiedät tämän, tiedät olevasi riittävän hyvä päästääksesi irti kolmannen ulottuvuuden elämäsi tavoista ja riippuvuudesta.

Itse asiassa tiedät, että olet riittävän hyvä palaamaan valokeho-ITSEESI, joka olen minä. Valokehoon palaaminen ei ole oppimista, työskentelemistä, uhrautumista ja kurinalaisuutta. Nuo käsitykset ovat egosi/itsesi perspektiivi.

Valokehoksi tulemisen prosessi on näkyvä vain sielullesi/ITSELLESI. Tämä korkeampi näkökulma sallii sinun aina rakastaa itseäsi ehdottomasti. Ehdoton rakkaus on oleellinen kohta, koska luot valokehosi ajatuksilla, tunteilla ja aikomuksilla.

Kun sanon "luot valokehosi", tarkoitan, että luot todellisuuden, jossa voit palata valokehoon. Kun se tapahtuu, sinä ja Gaia voitte ylösnousta yhtenä viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli.

Sielusi/ITSESI perspektiivistä maa-astiasi on ulkopuolinen runko ja SINÄ olet kehon sisällä. Toisaalta egosi/itsesi perspektiivistä SINÄ olet kehosi ulkopuolella ja luut sisälläsi ovat runkosi.

Egosi/itsesi tulee vähitellen tietoiseksi transformaatiostasi, mutta se käsittelee liian kiireisenä arkista 3D-maailmaa antaakseen sille paljon huomiota. Lisäksi koska kaikki henkeä koskeva tapahtuu sisältä ulos, uudistuminen alkaa saviastiasi sisällä.

Itse asiassa uudistuminen alkaa luuytimessäsi. Monet kulttuurit ovat kunnioittaneet luita esi-isiensä pyhinä jäännöksinä. He eivät olleet taikauskoisia, koska luuydin on viimeinen paikka, josta DNA:n voi löytää, silloinkin kun muu keho on muuttunut tomuksi.

Mikä siis olisi parempi paikka sielullesi aloittaa DNA:n muuttaminen? Sitten kun muunnat kahdeksan ensimmäistä soluasi korkean sydämen atmassa, sielustasi/ITSESTÄSI tulee maa-aluksesi kapteeni.

Rakas maadoittumispiste, olen tullut luoksesi tänään, koska haluan antaa sinulle kokemuksen siitä, miltä tuntuu olla minä, valokehosi. Ensinnäkin on sanottava, että voin ymmärtää täysin, miksi sinä, ihmiskuoreni, eksyit niin kovasti tähän rajoitusten maahan.

Onneksi minä, valokehosi, en lähtenyt kokonaan korkeammilta tasoilta, koska kaksoispaikannuin näihin alempiin ulottuvuuksiin. Näin ollen olen edelleen noissa korkeammissa ulottuvuuksissa ja ammennan tuosta osastani, kun odotan sisälläsi ylösnousemushetkeämme.

Salli minun nyt viedä sinut matkalle korkeampiin todellisuuksiimme. Osallistuaksesi tähän matkaan, ole hyvä ja

* keskity mieleesi ja toista: "Olen valokeho."

* keskity sitten sydämeesi ja tunne täydellisin vapaus, jonka voit kuvitella

* lopuksi kerää ajatuksesi ja tunteesi sielusi aikomukseen olla valokeho

* sulje nyt silmäsi ja tunne minut, valokeho, fyysisen kuoresi sisällä.

Tunne, miten valoni pyörii ja säihkyy. Tunne, miten ihosi muodostaa suojan minulle ja miten minä vuorostani suojelen sinua kehittyneellä tiedollani, vaistoillani ja opastuksellani. Olemme nyt kumppaneita, ihmiskeho ja valokeho.

Taas kerran, henki liikkuu sisältä ulos. Näin ollen kokemuksesi valokehona olemisesta alkaa sisältäsi. Aloita yhdistymällä minuun, valokehoosi, joka palvelee moniulotteisena portaalinasi syvällä savikuoresi sisällä. Tämä portaali sijaitsee sydänchakrassasi. Siksi pyydän sinua keskittymään sydämeesi.

Näe sumuni fyysisen kehosi sisällä. Näetkö minun pyörivän ja pyörivän ympäri, kärsimättömänä ilmaistakseni itseäni fyysisessä maailmassasi? Ei, en ole yhtä kärsimätön, kuin sinun egosi/itsesi olisi. Sen sijaan olen kärsimätön siinä, että energiani työntää sinua jatkuvasti siirtymään aika- ja paikkarajojen yli.

Minä, valokehosi, haluan vapauttaa sinut noista rajoista, jotta voit elää korkeampien maailmojemme nyt-hetkessä minuna, valokehona. Pyydän sinua nyt antautumaan sille lempeälle paineelle, jota annan syvältä sisältäsi.

Olet luultavasti tuntenut tämän paineen stressinä, hermostuneisuutena, masennuksena tai sairautena. Ei! Se olen pelkästään minä, valokehosi, joka tönii sinua muistamaan nyt-hetken vapauden.

Salli peräkkäisajattelun lipua tietoisuudestasi ja kaikkien aika- ja paikkakäsitysten lähteä todellisuudestasi. Olet vain tässä nyt-hetkessä minun, valokehosi, kanssa.

Älä huoli – egosi muistuttaa sinulle, kun sinun täytyy tehdä jotain tiettyyn aikaan ja tietyssä paikassa. Ole nyt vain minä, valokehosi/valokehomme.

Jaamme yhdessä saman sydämen ja saman portin korkeampiin ulottuvuuksiin. Voimme yhdessä kaksoispaikantua korkeampiin maailmoihin. Näe meidän kulkevan tuon portin läpi niin, kuin vesi virtaa viemäristä, paitsi että vähän vettä, egoamme, fyysisen maailmamme vartija, pysyy maa-astiassamme.

Kuljemme nyt pitkän energiapyörteen läpi. Sitten olemme yhtäkkiä siellä. Missä olemme? Olemme kaikkialla!

Missä monista korkeammista maailmoistamme haluat käydä täältä "kaikkialta"? Kenties voimme harjoitella useamman todellisuuden kokemista ykseyden nyt-hetkessä? Samalla kun olet muodoton "kaikkiallan" nyt-hetkessä, tunne itsesi Arcturuksella, kun olet myös kotimaailmassasi ja uudella tähdellä nimeltään Maa.

Olet valokeho siellä, vastuussa tietystä alueesta. Olet tietysti johtaja, sillä olet vastuussa. Tästä syystä olet ensimmäisten joukossa transformoitumassa valokehoksi. Se rohkeus mitä vaaditaan tämän siirtymän tekemiseen ilman 3D-maailmasi tukea tai ymmärrystä, enemmän kuin valmistelee sinut johtajuuteesi.

Näe kaikki nämä todellisuudet ikään kuin monina televisioina valvomossa. Erona on, ettet ainoastaan näe ja kuule näitä maailmoja, vaan myös koet ne sisälläsi.

Tunne kaikki monitorit sisälläsi, kun ne pyörivät samassa nyt-hetkessä. Voit kiinnittää suurimman osan huomiostasi yhteen tai kahteen monitoriin kerralla, mutta voit päästä käsiksi niihin kaikkiin koko ajan.

Huomaat, että nostaessasi aivoaaltosi deltaan ja sen yli, voit kokea kaikki nämä todellisuudet samassa nyt-hetkessä. Voit kokea monia todellisuuksia korkeammilla aivoaalloilla, koska nämä aallot vievät sinut Kvantti-itseesi.

Kvantti-itseäsi ei hallitse aika tai paikka, koska kumpikin näistä harhoista rajoittuu kolmanteen/neljänteen ulottuvuuteen. Tästä Itsestä käsin olet energia-aalto tai –signaali, joka on yhdistynyt koko todellisuuteen koko nyt-hetkessä. Kun haluat suoran kokemuksen, kiinnität huomiosi johonkin asiaan, johonkin paikkaan tai johonkuhun. Sitten sinusta tulee tuon kokemuksen hiukkanen, elementti.

Siirry nyt Gaian tulevaisuuteen ja näe itsesi valokehona jokapäiväisessä elämässäsi. Näet, että kaikki tuossa maatodellisuudessasi ovat myös valokeho. Sanon "maatodellisuudessasi", sillä on Maan monia värähtelyjä. Joissain maatodellisuuksissa ei ole valokehoja, ja siellä on kaikki se tuho ja hävitys, mistä on ennustettu.

Toisin sanoen, on tuhoa ja hävitystä, mutta on myös turvallisia valosaaria. Sitten on myös se todellisuus, jonka olet valinnut. Tämä on se todellisuus, jossa planeettaylösnousemus on onnistuneesti tehty. Gaiasta on tullut viidennen ulottuvuuden tähti, ja olet yksi tämän uuden maatähden elementeistä.

Maatähtitodellisuudessa kehosi on tehty valosta, kun se on viidennen/kuudennen ulottuvuuden todellisuudessa. Koska lataat ja maadoitat moniulotteisen ITSESI Gaiaan, sinusta tulee planeetta. Siksi voit kokea maatähden missä tahansa paikassa "tässä ja nyt" –jatkumolla.

Haluatko olla Gaialla suurta siirtymää varten?

Haluatko siirtyä maatähteen, kun se on valmis?

Vai haluatko kokea kummankin todellisuuden samanaikaisesti?

Olet valokehosi. Näin ollen voit olla monissa paikoissa ja kokea monia muotoja samassa nyt-hetkessä. Ylösnousemussiirtymä, uuden maailman rakentaminen ja loppuunsaatettu ylösnousemus ovat ne syy, miksi olet inkarnoitunut maapallolle uudestaan ja uudestaan ja uudestaan …

Siihen saakka kunnes olet tottunut moniulotteisen ITSESI tietoisuuden hajaantuneeseen fokukseen, sinun ehkä tarvitsee kokea vain yksi tai kaksi todellisuutta tietyssä nyt-hetkessä. Lopulta kuitenkin pystyt pitämään rajattomasti todellisuuksia tietoisuudessasi.

Tätä ei kuitenkaan tapahdu, ennen kuin olet antautunut täysin ykseyden nyt-hetken virtaan. Sitten kun olet tehnyt niin, olet vapautunut aikaharhasta. Ilman aikataakkaa sinulla ei ole stressiä tai pakahtumisen tunnetta. Kaikki mitä teet tai koet, on ehdottoman täydellistä.

Kaikki mitä luot, on täydellistä. Itse asiassa sitten kun näet fyysisen maailmasi minun, valokehosi, kautta, koko maaelämäsi on ehdottoman täydellistä. Elämäsi on täydellistä, koska SINÄ olet (itse asiassa olet jo nyt) täydellinen. Ei ole enää huolta, oletko riittävän hyvä, koska olet täydellinen.

Valokehosi on nyt ja tässä ulkoisen tukirankasi sisällä. Tunne minun, valokehosi, paineen työntävän maa-astiasi rajoittavia seiniä vasten. Tunne tarpeeni levitä ulkoiseen maailmaasi, ilmaista ITSEÄNI jokaisen todellisuuden joka hetki, erityisesti nykyisessä planeettaylösnousemuksen maatodellisuudessasi.

Sulje taas kerran silmäsi ja tunne minut, valokehosi, fyysisen kuoresi sisällä.

Tunne, miten liikkeeni pyörii ja säihkyy.

Tunne, miten ihosi muodostaa suojan minulle ja miten minä vuorostani suojelen sinua kehittyneellä tiedollani, vaistoillani ja opastuksellani.

Olemme nyt kumppaneita, ihmiskeho ja valokeho.

Olet valmis palaamaan maamaailmaasi, jotta voit uudelleenkalibroida maa-astiasi ja integroida kaiken, mitä olet muistanut valokeho-ITSESTÄSI. Valokeho aktivoituna saviastiassasi, kuljet kristallipolkua transformoituneena ihmisenä.

Jokainen askeleesi aiheuttaa väripurkauksen ja kauniin äänen kulkiessasi.

Menet nyt kotiin todellisiin valokehoilmaisuihisi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.