VIESTI MATTHEW'LTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

23.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

"Voisitko pyytää Matthew'ta antamaan meille viestin siitä, miten päästään pois pelkokierteestä." Suositelkaamme ensinnäkin, että te ette ajattele pelkoa kierteenä, jolla ei ole loppua, tai kuten toisten ilmaisevat, syklinä, joka merkitsee automaattista tapahtumista uudelleen. Energiamuutokset joita tapahtuu koko ajan taajemmin ja jotka ovat merkittävämpiä, ovat kaikki teidän hyödyksenne. Rakkaat veljet ja sisaret, älkää luopuko henkisen ja tietoisen tiedostamisen hypystä antamalla pelon hallita ajatuksianne ja tunteitanne.

Ajatukset edeltävät tunteita häviävän lyhyen hetken, ja silloin kun on "mitä jos" -ajatuksia jostain kamalasta lopputuloksesta, pelko on luonnollinen seuraus tuosta kuvitellusta tilanteesta. Muuttakaa ajatuksianne! Te jotka kirjoititte pelkäävänne, että teillä ei ole riittävästi rahaa tai menetätte työpaikkanne, muistakaa, että vetovoimanlaki tuo teille sitä, mikä sopii yhteen ajatus- ja tunne-energianne kanssa. Antakaa niiden olla kiitollisuutta siitä, mitä teillä jo on, eikä pelkoa siitä, mitä teillä ei ole tai minkä luulette voivanne menettää. Jos ajattelette jotakuta, joka on vakavasti sairas tai vammautunut, rukoilkaa hänen korkeinta hyväänsä ja lähettäkää rakkausenergian verratonta voimaa, älkää voimakasta pelkoenergiaa. Tehkää sama niiden monien miljoonien puolesta, jotka ovat sota-alueella tai elävät köyhyydessä tai ovat kodittomia – ja myös pimeille sieluille, jotka tarvitsevat sitä ennen kaikkea. Älkääkä koskaan pelätkö, että epäonnistutte valotyöntekijänä, koska ette tiedä missiotanne – jumalaisina sieluina jotka on luotu Luojan puhtaasta rakkaus-valosta, pelkästään olemalla itsenne säteilette tuota olemusta maailmaan.

Ns. maanläheisempinä ehdotuksina, riittävä uni on erityisen hyödyllistä päivän aloittamiseen kohottavilla ajatuksilla ja tunteilla. Yksinoleminen ja meditointi ovat hyödyllisiä, kutenn myös osallistuminen johonkin nautinnolliseen tekemiseen niin usein, kuin voitte, erityisesti ajan viettäminen luonnossa. Älkää antako mitättömien asioiden järkyttää itseänne, välttäkää riidanhaluisia ihmisiä ja pitäkää taukoa uutisista. Jakakaa tietonne ihmisten kanssa, jotka ovat vastaanottavaisia. Älkää tyrmistykö, jos perhe ja ystävät eivät ole – jokainen sielu valitsee polkunsa ja evoluutiotahtinsa. Ja ajatelkaa päivän lopuksi, miten olette viettäneet aikanne. Jos ette tehneet kaikkea, mitä teidän oli tarkoitus, älkää hermoilko – tuntekaa hyvää siitä, mitä saitte aikaa. Silloin kun on mielen ja sydämen rauhaa, ei ole tilaa pelolle.

Muut asiat joista useimmat teistä ovat kysyneet, koskevat pääasiassa vain USA:ta. Seuraavat kommenttimme ovat selviä ilman kysymyksiäkin, ja aloitamme sellaisella, mikä aiheuttaa pelkoa monen maan lukijoissa.

Jos jokin maa laukaisee ohjuksia, joissa on ydinkärki – tapahtuu se sitten tarkoituksella, inhimillisestä virheestä tai teknisestä toimintahäiriöstä tai koska ne ovat joutuneet jonkin terroristiryhmän käsiin – joukot taivaallanne tietävät sen ehdottomasti ja estävät niiden räjähtämisen.

Kalifornian uhkaavat maastopalot tarkoitettiin tuhoisiksi. Suihkutuskoneiden tulipaloja hidastavaan liuokseen lisättiin aineita tekemään siitä hyödytöntä ja tuulia tuotettiin teknologialla, jotta palot leviäisivät nopeasti ja pahentaisivat palomiesten vaikeuksia hillitä niitä.

Las Vegasin ammuskeluverilöyly oli salainen operaatio, jonka suunnitteli CIA:n Illuminati-siipi ja jonka toteuttivat jotkut sen kunnianhimoiset käskyläiset ja "mielenkontrolloitu" Stephen Paddock.

Harvey Weinstein on vain yksi monista viihdeteollisuudessa – sekä poliittisessa, yritys-, media- ja urheilumaailmassa – joka sortuu seksuaaliseen häiritään, ahdisteluun ja raiskaukseen. Suuri määrä heitä ja myös muita osallistuu seksiorjuutukseen, alaikäisten ihmiskauppaan, pedofiliaan, kalliiseen prostituutiorinkiin, pornografiaan, snuff-elokuviin ja satanistisiin rituaaleihin tai hyötyy niistä.

Sekasorto mahdollisuusenergiakentässä presidentti Trumpin ympärillä estää saamaan selkeyttä lyhyt- tai pitkäaikaisesta kehityksestä tai hänen virka-aikansa kestosta. Sen voimme kertoa teille, että suljettujen ovien takana tämän hallituksen jäsenet työskentelevät yksilöjen kanssa, jotka ovat armeijasta ja muilta kansallisilta ja kansainvälisiltä sektoreilta, paljastaakseen ja asettaakseen syytteeseen pimeät sielut, jotka ovat käyttäneet valtaa tuossa maassa ja ympäri maailmaa.

Ei tapahdu niin, että "YK:n joukot keräävät tuhannet toisinajattelijat yhteen ja sulkevat heidät FEMA-leireille".

Massa-ampumiset mahdollistaa perustuslain toinen korjaus, jonka tulkinta on saanut aikaan väkivaltakulttuurin ja valtion, joka on tottunut siihen. "Hyvin hallitun miliisin ollessa välttämätön vapaan valtion turvaamiseen, ihmisten oikeutta pitää ja kantaa aseita ei rikota" kirjoitettiin yli kaksi vuosisataa sitten, jolloin aseet olivat musketteja ja hyvin hallittu miliisi oli tarpeellinen turvaamaan nuoren maan suurella vaivalla saavutetun vapauden Englannin hallinnasta. Kuitenkin hallitus on niiden ihmisten puolella, jotka tulkitsevat tuon korjauksen oikeudekseen omistaa aseita, jotka on suunniteltu tämän päivän taistelukentille. Ei, kaikki jotka ovat mukana sattumanvaraisissa tai massa-ampumisissa – ihmiset jotka kuolevat, joiden haavat muuttavat elämän, kaikki vaikutetut perheet ja ystävät ja ampujat itse – eivät täytä sielusopimuksia. Ja nuo tapahtumat jatkuvat, kunnes saavutetaan kansallinen konsensus terveen järjen toiminnasta väkivaltaepidemian vähentämiseksi.

Pitäkää etusijalla ajatuksissanne, että kohoavat värähtelyt planeetalla ja yhteiskunnassa heikentävät Illuminati-verkoston väheneviä jäänteitä ja laajentavat onnistuneita ruohonjuuritason liikkeitä ympäri maailmaa. Meidän näkökulmastamme se edistys johon valotyöntekijät ovat osallistuneet, on ällistyttävää!

"Jotkut tiedemiehet sanovat, ettei maapallon lämpeneminen rajoitu Maahan – on merkkejä, että muutkin planeetat kuumenevat. Voitko kysyä Matthew'lta, enteileekö tämä vaaraa meille?" Ei millään tavalla. Lämpötilat nousevat marginaalisesti aurinkokunnassanne ja auringon aktiivisuus lisääntyy sen valomäärän vuoksi, jota generoidaan ympäri universumia. Jokin niin monumentaalinen asia, kuin monet vaikutusvaltaiset sivilisaatiot jotka lähettävät riittävästi valoa mahdollistamaan kuolemantuskissa olevan planeetan "nostamisen" ja ylösnousemuksen, ei voisi tapahtua laittamatta kaikkea ns. liikekannalle, ja epätavalliset lämpötilat tasoittuvat, kun Maa jatkaa kohti kohtuullista ilmastoa globaalisti. Tämä luonnollinen prosessi ei poista yhteiskunnan vastuuta lopettaa säätilan manipulointi, metsien tuhoaminen sekä ilman, maaperän ja veden saastuttaminen – nämä maapallon lämpenemisen syyt viivyttävät Maan ilmastotavoitteen saavuttamista. Tuo tavoite – jonka se saavuttaa – keskittyy myös huoleen väitteistä, että "minijääkausi" lähestyy. Mitään vähänkään sellaista ei ole edessä.

Kommenttimme vesisärötyksestä ulottuvat kaikkien fossiilisten polttoaineiden "louhimiseen". Tämä Gaian planeettakehon tuhoaminen on edistänyt sen pysymistä juuttuneena syvälle kolmanteen ulottuvuuteen, kunnes massiivinen valolisäys vapautti sen reilut 80 vuotta sitten. Hiili on Maan kudosta ja öljy ja maakaasu sen verenkierto. Noiden elementtien poistaminen ja käyttäminen ilmanne, Maan hengitysjärjestelmän, saastuttamiseen sekaantuu sen ponnisteluihin palata terveeksi. Yksi reaktio vallitseviin värähtelyihin on, että energian tuottajat investoivat uusiutuviin lähteisiin, ja kun yhteiskunta oppii ilmentämään, metallien ja kristallien louhimisesta tulee tarpeetonta.

"Syyskuun viestissä todettiin, että 911 esti paljastuksen ja ilmoituksen NESARASTA. Miksi jokin useimmille ihmisille niin uskomaton, kuin maan ulkopuolisten laskeutuminen, ilmoitettaisiin yhdessä jonkin niin täysin yhteenkuulumattoman kanssa, kuin uusi talousjärjestelmä?" Sanotaanpa ensin, että NESARA:n talousosa jota ei voinut selittää juurta jaksaen lainsäädännössä, ja muutokset hallituksessa ovat kaksi ainoaa säädöstä, jotka voitiin laittaa kongressin dokumenttiin. NESARA esiteltiin tuolla tavalla kahdesta syystä: USA oli maailman vaikutusvaltaisin maa tuolloin ja nuo säädökset ovat sen lainsäädännössä, ja se oli keino, että ajatukset tuosta laista menevät kollektiivitietoisuuteen ja näin ne muodostetaan mahdollisuudeksi Maan potentiaaliseen energiakenttään. Sitten presidentti Clinton, korkea-arvoinen Illuminati, määräsi lakia koskevan "suukapulan", koska se poisti Illuminatin kontrollin tuosta hallituksesta – yksi heidän tärkeistä suojamuureistaan konfliktien käynnistämisessä tai pahentamisessa muissa maissa ja maailmanlaajuisen talouden kontrolloinnissa. Vähitellen NESARA tuli tietoon kanavoitujen viestien kautta valolähteistä ja vastaanottajat levittivät tuota informaatiota ja lisäsivät vauhtia sen energiakurssiin.

Nyt sitten, maanulkopuoliset ja NESARA ovat kaukana täysin yhteenkuulumattomasta. Tuo laki on lainsäädännölliset puitteet Maan kultaiselle ajalle, jota korkein universaali neuvosto suunnitteli sopusoinnussa Gaian visioon planeettakehostaan ja kaikista sen asukkaista. Kongressin jäsen joka esitteli tuon lain, oli maan ulkopuolinen, joskaan ei varmasti tunnistettu sellaiseksi. St. Germain on parhaiten tunnettu siitä ryhmästä, joka johti talousreformisäädöstä, ja niiden vapaaehtoisten joukossa jotka tulivat auttamaan Maata, on sieluja, jotka ovat hyvin kokeneita talousjärjestelmien toteuttamisessa koko sivilisaation parhaaksi.

Kaiken tämän ja muuta olisivat selittäneet kansanvälisesti arvostetut henkilöt ja maan ulkopuoliset vierailijat siinä maailmanlaajuisesti televisioidussa ohjelmassa, jonka 911 esti. Vaikka Illuminati on onnistuneesti estänyt noita totuuksia tulemasta julkiseen tietoon, valotyöntekijät ja perhe toisista sivilisaatioista, joita on Maata ympäröivissä avaruusaluksissa ja elää keskuudessanne, ovat tehneet suuria edistysaskelia, jotka ovat harmoniassa NESARA:n täyden tarkoituksen kanssa. Äiti, kerro niiden viestien päivämäärät, joissa on informaatiota sen muutoslaajuudesta ja siitä, miten prosessi on kehittynyt. [Viesti 16.7.2004 sisältää NESARA:n tavoitteet, ja Matthew ja Hatonn puhuvat sen etenemisestä viestissä 13.8.2006. Vaikeuksia informaation saamisessa julki sisältyy viesteihin 1.3.2004 ja 20.4.2016, ja niistä useista viesteistä joissa mainitaan yleisiä väärinkäsityksiä NESARA:sta, viesti 11.3.2013 näyttää olevan kattavin.] Kiitos.

"Muissa viittauksissa puhutaan myös synkronismin merkityksestä ja siitä, että on tärkeää tietää, että olemme yhtä, ja tarkkailla ajatuksiamme, sekä että koemme monia tiheyksiä samanaikaisesti. Onko tämä toinen tapa selittää jatkumo? Tämä vihjaa, että aikamatkailun tulkintaa pitäisi korjata. Kenties emme matkusta, vaan vaihdamme tietoisuutemme jatkumon "tilaisuuksiin"?" Taputamme tällä lukijalle aikamatkailun, jatkumon ja tietoisuuden ymmärtämisestä – tosiaankin valaistunut havainto, mutta tässä on enemmän.

Aiemmissa viesteissä olemme sanoneet, että kaikki mitä pidätte menneisyytenä, nykyisyytenä ja tulevaisuutena, tapahtuu samanaikaisesti jatkumon eri energiatasoilla. Toinen tapa todeta tämä on, että tietoisuus on ilmentänyt ja ilmentää ikuisesti kaiken, mitä tässä universumissa on, samalla hetkellä – nyt. Ja korkeampi totuus on, että kaikki ja ainoa asia on tietoisuus.

Tämä on käsittämätöntä teille tällä hetkellä, mutta vähän kerrassaan se paljastuu, kun jatkatte sen löytämistä, mikä tiedetään sielutasolla. Mitä enemmän löydätte, sitä voimaantuneempi olette ja sitä enemmän teillä on kyky ajatella tienne mihin tahansa valitsemaanne aikaan tai paikkaan. Haluatte ehkä käydä jonkun teille rakkaan luona, tarkkailla jotain aikakautta maailman "menneisyydessä" tai "tulevaisuudessa" tai osallistua mestarikursseille. Voitte tutkia taivaita astraalimatkustamalla eetterikehossa, ajaa avaruusalusta, kuvitella haluamanne määränpään, sitten dematerialisoitua ja materialisoitua uudestaan, tai istua nojatuolissa kotona ja kaukokatsella, mitä haluatte. Puhumme tuollaisten kokemusten tietoisesta nauttimisesta. Monet teistä tekevät tätä alitajuiseesti syvässä meditaatiossa tai nukkuessa. Jos se on viimeksi mainittua, niin usein unet ovat muistoja, kenties symboleja, todellisia jälleentapaamisia tai tapahtumia, joita tarkkailitte tai joihin osallistuitte.

Rakkaat ystävät, teitä odottavat seikkailut, joita ette pysty kuvittelemaan, koska ette muista, missä olette eläneet tai vierailleet tässä universumissa tai miten helposti olette matkustaneet paikasta toiseen. Ette muista, miten voimakkaita moniulotteisia olentoja olette! Mutta tulette taas muistamaan, ja kun katsotte taaksepäin tätä elämää, olette ilahtunut siitä, että päättäväisyytenne valossa auttoi Maan sivilisaatiota heräämään ja siirtymään eteenpäin, planeetan kultaisen ajan täyteen ilmentämiseen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.