VIESTI MATTHEW'LTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

14.1.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

On ilo nähdä hyvin monien maaperheessämme aloittavan vuoden luottavaisena ja optimistisena. Näette, että tämä lähestymistapa kannattaa, kun kehitysvauhti alkaa nopeutua. Niin paljon kuin toivommekin, että kaikilla olisi tämä kohottava näkemys, tiedämme, että tämä on joillekin vaikeampaa kuin toisille.

Yhden lukijan pitkiin kommentteihin sisältyy seuraava: "Ei ole MITÄÄN merkkiä VALON leviämisestä PIMEYTEEN. Pimeys pimenee tunti tunnilta." Ja ne loppuvat näin: "Jos mikään siitä, mitä Matthew sanoo, on totta, se tapahtuu vuosisatojen ja vuosisatojen päästä. Jo se ehdotus, että tämä saattaa olla tulossa, on harhaanjohtavaa." Olemme surullisia tämän rakkaan sielun puolesta, joka on sulkenut sydämensä ja mielensä valolle toivossa. Näin sen korkeat värähtelyt eivät voi tulla karkottamaan sitä lannistuneisuutta, jota hän ilmaisee, ensisijaisesti USA:n hallinnon ottamasta suunnasta.

Toivotamme tervetulleeksi tämän lukijan perspektiivin: "Miten Trumpin rooli auttaa meitä pääsemään sinne, mihin meidän täytyy mennä ollaksemme vapaita?" USA ei ole tietenkään ainoa maa, jossa voimakas erimielisyys jatkuu. Kyse on siitä, että tämän presidentin päätökset voivat vaikuttaa maihin ympäri maailmaa. Se mitä havaitsette tapahtuvan siellä, on ainoastaan ns. julkinen kuva, kuten kaikkialla muuallakin. Tietojemme mukaan siinä, mitä kulissien takana tapahtuu ja mikä kerää vauhtia Maan mahdollisuusenergiakentässä, toiminta jota pidätte huolestuttavana, on katalyytti jatkuvasti voimistuvalle valolle, joka tuo järjestystä kaaokseen ja maailmannäyttämölle harkittua keskustelua ja lopulta sovinnontekoa.

Se mitä sanoimme vuoden takaisessa viestissä, on saamassa muodon – vielä epämääräisen, mutta se saa muotoa ja selkeyttä:

"Planeettavärähtelyt vahvistuvat ja edistävät vain niitä pyrkimyksiä, jotka palvelevat parhaiten Maata ja sen kaikkia elämänmuotoja – mikään sen vastainen ei voi kestää pitkään.

Kovalla työllä voitettuja oikeuksia ja edistystä yhteiskunnallisessa oikeudenmukaisuudessa ei voi purkaa. Maan ihmisten kohtalona ei ole mennä taaksepäin, vaan siirtyä jatkuvasti kohti rauhaa, keskinäistä kunnioitusta, yhteistyötä ja elämää harmoniassa luonnon kanssa." [9.12.2016]

Vaikka tuon suurenmoisen maailman ilmentyminen ei voi tapahtua silmänräpäyksessä – koska ihmiset eivät usko sitä! – se ei vie vuosisatoja ja vuosisatoja. Myriadit apumuodot kaukaisilta sivilisaatioilta ja lähellä olevien avaruusalusten joukoilta sekä planeetan valotyöntekijöiden korvaamaton apu ovat mahdollistaneet Maan sivilisaation siirtymisen syvällä kolmannessa tiheydessä nukkuvasta kansasta herääväksi kansaksi nopeudella, joka on universaalisti ennenkuulumaton. Vaikka tietoisessa ja henkisessä kehityksessä oli vuosikymmen viive, ajatelkaa kansallisia lakeja, jotka takaavat yhtäläiset oikeudet kaikille kansalaisille, ja niitä monia joilla ei aiemmin ollut mitään keinoja epäoikeudenmukaista kiihkoilua, syrjintää ja ala-arvoista kohtelua vastaan. On tosiaankin pitkä tie kuljettavana, ennen kuin oikeudenmukaisuus yltää maan päällä kaikkiin ihmisiin, jotka kaikki ovat samanarvoinen osa Jumalaa ja joita kaikkia hän rakastaa ehdottomasti, mutta tuo aika lähenee jokaisen kuluvan päivän myötä.

Utopia on romaani, fiktiivinen teos, mutta siinä kuvattu elämä kumpuaa kaikkialla vallitsevan rakkausenergian voimasta. Tällainen on Gaian valinta maakeholleen ja kaikille sen elämänmuodoille. Siksi te ja planeetta olette menossa niin voimakkaita valotasoja kohti, että vain korkeat rakkausvärähtelyt voivat olla olemassa. Lukemattomien sielujen päättäessä saattaa loppuun kolmannen tiheyden karma ja kaikkien ihmisten vapaan tahdon ollessa tässä sekoituksessa mukana, tapahtumien kulku on siksakannut tämän alusta saakka, reilut 80 vuotta sitten. Kurssista tulee suorempi ja tasaisempi, kun Maa jatkaa vakaata ylösnousemistaan seuraavaksi kevyemmille astraalitasoille.

Kommenttimme ilmastosta ovat selkeitä ilman kysymyksienne toistamista, ja aloitamme sanomalla, että ennätysmatalat lämpötilat ja lumisateet eivät kumoa "maapallon lämpenemisen tiedettä", eikä Australian epätavallinen lämpöaalto todista sitä. "Ilmastonmuutos" kuvaa täsmälleen, mitä tapahtuu, mutta väite, että tämä tapahtuu luonnollisesti – perustuen kerran superkuumaan planeettaan, johon tulee lopulta äkillinen jääkausi, ja se antaa tietä trooppisten lämpötilojen aikakaudelle pitkäksi aikaa ennen uuden jääkauden iskiessä yllättäen jne. – on harhaanjohtava. Koskaan aiemmin planeetan tallennetussa historiassa ei ole ollut teknologialla tapahtuvaa säämanipulointia, joka on yksi äärimmäisten lämpötilojen ja epätavallisen voimakkaiden myrskyjen syy, eikä ilmakehä ole ollut raskaasti myrkkyjen saastuttama, toinen syy, eikä kumpikaan näistä tapahdu luonnollistesti.

El Nino ja La Nina eivät edistä lainkaan ilmastomuutosta, ne ovat sen vaikutuksia. Tulivuorenpurkaukset, maanjäristykset ja maan vavahtelu liittyvät ilmastomuutokseen ainoastaan siinä mielessä, että myös niiden toinen syy on ihmisen aiheuttama – vakavat häiriöt Maan kehossa, jotka liittyvät fossiilisten polttoaineiden "louhintaan" ja siihen kuuluviin prosesseihin. Toinen syy on negatiivisuuden vapauttaminen Maasta, jotta se ei kumuloidu, mutta sen tekemisen tarve tulee ihmiskunnan teoista, jotka luovat negatiivisuutta. Ei, jääkautta tai läkähdyttävää kuumuutta ei ole Maan tulevaisuudessa, ja kyllä, se on edelleen liikkumassa kohti kohtuullista säätilaa maailmalaajuisesti. Kyllä, myös "ihmisten sekaantuminen hankaloittaa Maan etenemistä" tässä mielessä. Kuitenkin aivan kuten elämän kaikki aspektit maaplaneetalla ovat matkalla kohti parempaa, ilmaston muutosprosessi saa vauhtia.

"Ymmärrän Matthew'n haluttomuuden sanoa mitään kriittistä presidentti Trumpista, koska se olisi tuomitsemista eivätkä sielut hänen asemallaan tee sitä, mutta voiko hän kertoa meille, oliko Trumpin ja Putinin välillä vehkeilyä vai ei?" Jos "vehkeily" merkitsee, että he tekivät virallisen sopimuksen siitä, että presidentti Putin tekisi voitavansa vaikuttaakseen vaalien tulokseen presidentti Trumpin hyväksi ja vastineeksi Trump lopettaisi USA:n sanktiot, sellaista sopimusta ei tehty. Siksi siinä ei ollut "vehkeilyä". Sellaista on tämä: presidentti Trump halusi tosiaan venäläisiltä informaatiota, jota voitaisiin käyttää Hillary Clintonin saattamisessa huonoon valoon, eikä hän todellakaan halua niiden venäläisten, jotka tietävät hänen liiketoimistaan, joita hän ei ole raportoinut, kuten virallisesti vaaditaan, paljastavan mitään informaatiota niistä. Kumpikin presidentti haluaa aidosti maiden välille molemminpuolisesti hyödyttävän suhteen.

"Minusta Matthew'n informaatio kuulostaa uskottavalta siitä, kuka "näpelöi" vuoden 2016 presidentinvaaleja. On yksituumainen usko, että Venäjä/Putin on vastuussa, mutta ilman kiistämättömiä todisteita, että tämä uskomus on oikeutettu. Jos on todisteita siitä, kuka itse asiassa on syyllinen tietokonehakkeroitiin, miksei sitä ole paljastettu?" Laajasti hyväksytty uskomus Venäjästä, joka on Illuminatin siirto, pitkälle rangaistuksena presidentti Putinille, joka kieltäytyi yhteistyöstä sen kanssa, johtuu totuutta koskevasta tiedonpuutteesta. Ainoita ihmisiä jotka ovat varmoja, ettei Putin "näpelöinyt", ovat hänen itsensä ja tämän viestin lukijoiden lisäksi Illuminatin tiedusteluagentit, jotka tekivät tuon hakkeroinnin, ja saman laitoksen erikoisjoukot. Niinpä sanoisimme, että se mitä yleisesti uskotaan tässä asiassa, on erinomainen esimerkki siitä, miten mistä tahansa mitä toistetaan riittävästi, tulee "fakta". Todisteita jotka osoittavat syylliseksi Hillary Clintonin Illuminati-kollegat Demokraattien kansalliskomiteassa, oli käytettävissä ennen presidentinvaaleja. He eivät halua, että todisteita tulee koskaan julkisuteen tai että Venäjä vapautetaan vastuusta, ja lahjomalla, mustamaalaamalla, kuolemalla ja salamurhalla uhkaamalla he ovat pitäneet todisteet piilossa, mutta totuus tulee vielä esiin.

"Toivon, että filmiklipit maan ulkopuolisten avaruusaluksista USA:n uutisissa merkitsevät, että hallitus on lopettamassa peittelynsä ja virallinen paljastus tapahtuu pian!" Se oli rohkaiseva ensiaskel, ja tämä hallitus tunnustaa lopulta muiden sivilisaatioiden olemassaolon. Kuitenkin koska tämä hallinto on melko myrskyisässä tilassa, virallinen ilmoitus maan ulkopuolisten läsnäolosta ei ole agendalla, eikä ole selvää, milloin siitä tulee prioriteetti. Täydelliseen paljastukseen sisältyisi avaruusalusten laskeutuminen ja keskuudessanne elävän avaruusperheen esittely, emmekä tiedä, milloin se tapahtuu. Jumala on vastuussa ajoituksesta, koska ainoastaan hän tietää, milloin kaikkien turvallisuus voidaan taata.

Omien havaintojemme mukaan USA:n hallitus on paljon kiinnostuneempi paljastamaan informaatiota asioista, jotka eivät mitenkään liity toisten sivilisaatioiden olemassaoloon. Jotkut jäsenet osallistuvat kansainväliseen yritykseen paljastaa ja laittaa vastuuseen ihmiset erilaisten ilmiöiden taustalla – orjuutus- ja pedofiiliringit, laiton huumekauppa, maailmantalouden manipulointi rahoituslaitoksia, veroja ja osakemarkkinoita kontrolloimalla, valtavirtamedian kontrollointi, hallituksiin, uskontoihin, koulutukseen ja viihdeteollisuuteen vaikuttaminen, laajamittainen rahojen varastaminen, joista osalla rahoitetaan terroristiryhmiä, ja mullistusten käynnistäminen ympäri maailmaa. Lyhyesti sanottuna Illuminatin ja sen käskyläisten kitkeminen. Aina kun pilkahdus totuutta johonkin näihin rikollisiin toimintoihin liittyen on tullut valoon, Illuminati on leimannut sen "salaliittoteoriaksi" – termi joka on keksitty sysäämään tuo informaatio roskakoriin ja näin pitämään koskemattomana heidän monimutkaisen petosverkkonsa. Nyt kun tuo verkko on nopeasti purkautumassa ja monia pidätyksiä on tehty, Illuminatin kaatuminen jatkuu kuin dominorivi.

Teidät on peitetty historialliseen määrään informaatiota, joka sisältää ristiriitaisia raportteja, vääristelyä jättämällä pois oleellisia faktoja, vääriä kielikäännöksiä, tosiasioina välitettyjä mielipiteitä tai väärää tulkintaa ja suuren määrän tahallisia valheita. Niinpä kyllä, "informaation sisäistämis- ja arviointiuupumus" voi kohdata teidät. Mutta sen sijaan että kieltäydytte tietämästä maailmantapahtumista, rajoittakaa lähteenne niihin, jotka tunnette luotettavimmiksi. Erottakaa jyvät akanoista hiomalla erottelukykyänne ja kysymällä sisältä – sielunne tietää, mikä on totta ja mikä ei.

Ja rakkaat ystävät, älkää antako vetää tunteitanne "uutisiin". Olemme eläneet hurjissa maailmoissa, jollainen omanne on tällä hetkellä, ja tiedämme, että on vaikeaa laittaa kaikkea siihen kontekstiin, että sielumassat kokevat, mitä valitsivat, saavuttaakseen tasapainon ja kehittyäkseen. Myötätunto, sympatia ja välittäminen eivät vaadi tunneosallistumista globaaleihin dynamiikkoihin. Lähettäkää vain rakkaus-valoa kaikille maan päällä ja olkaa rauhallinen – sisäinen rauha luo rauhallista maailmaa.

Kaikki tämän universumin valaistut olennot tukevat teitä ehdottomalla rakkaudella ja kannustavat teitä alati eteenpäin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.