VIESTI MATTHEWILTA

 

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

9.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

 

Tunteet voimistuvat aina vuoden lopussa, kun ihmiset ympäri maailmaa juhlivat perinteisten uskonnollisten menojen, liikuttavan musiikin ja juhlallisuuksien kera perheen ja ystävien kanssa. Tänä aikana ne joiden elämä on tyydyttävää, tuntevat tavallista enemmän kiitollisuutta, ja ne joiden elämä on synkkää, tuntevat enemmän epätoivoa. Tänä vuonna jolloin planeetan värähtelyt ovat korkeammat kuin koskaan ennen historianne aikana, kiitollisuus siunauksista ja tarpeessa olevien lähestyminen korostuvat vastaavasti. Toivomme, että voisitte nähdä tämän lisääntyneen kiitollisuuden ja anteliaisuuden loiston – siinä vasta näky.

 

Värähtelyt ovat esittäneet erittäin suurta roolia myös USA:n äskettäisissä vaaleissa, ja puhutaanpa ensin negatiivisista reaktioista lopputulokseen. Voimme tuntea monien ihmisten voimakkaat tunteet tuossa maassa: vihaa poliittisesta järjestelmästä joka ei kunnioita kansan ääntä, huolta siitä, mitä on tapahtunut vaalien jälkeisinä viikkoina, joidenkin perheiden pelkoa omasta turvallisuudestaan ja asuinsijansa mahdollisesta riistämisestä ja ahdistusta siitä, mitä maalla on edessään. Ja koska tuon hallituksen toimilla on usein maailmanlaajuisia vaikutuksia, muiden maiden johtajat ovat epäluuloisia.

 

Ymmärrämme nuo tunteet, ja monet teistä ovat ilmaisseet niitä sähköposteissa äidilleni. Rakkaat ystävät, voitte saada mielenrauhan, jos ajattelette sitä, minkä te tiedätte, mutta useimmat ihmiset eivät:

 

Vaalitulos tuhosi Illuminatin suunnitelman laittaa taas yksi omistaan Valkoiseen taloon, kun sen on tarvinnut taistella kahdeksan vuotta presidentin kanssa, joka taisteli vastaan siinä määrin, kuin pystyi.

 

Planeettavärähtelyt vahvistuvat ja edistävät vain pyrkimyksiä, jotka palvelevat parhaiten Maata ja sen kaikkia elämänmuotoja – mikään sen vastainen ei voi kestää pitkään.

 

Kovalla työllä voitettuja oikeuksia ja edistystä yhteiskunnallisessa oikeudenmukaisuudessa ei voi purkaa. Maan ihmisten kohtalona ei ole mennä taaksepäin, vaan siirtyä jatkuvasti kohti rauhaa, keskinäistä kunnioitusta, yhteistyötä ja elämää harmoniassa luonnon kanssa.

 

Maailma jossa elämä on tällaista ja planeetta palautettu terveeksi ja koskemattoman kauniiksi, maailma jota autatte luomaan lineaariselle aikajanalle, on värhteellisesti olemassa jo jatkumolla.

 

Niinpä vaikka saattaa näyttää siltä, että uusi hallinto ja sen suunta on kaiverrettu kiveen neljäksi vuodeksi, niin ei ole.

 

Useat lukijat ovat kysyneet, onko NESARA (laki kansantalouden turvasta ja uudistuksesta) ratkaisu tähän tilanteeseen, jota monet ympäri maailmaa pitävät ratkaisevana ajankohtana. Se on, ja olisi valtavan tervetullutta, jos kaikki tietäisivät, mitä on seurauksena.

 

Takaisin NESARA:aan. Tähän USA:n lainsäädäntöön liittyvä energia laittaa sen automaattisesti mahdollisuusulottuvuuteen, mutta se tuskin kantaa hedelmää välittömästi. Laki ei ole ainoastaan laajasti tuntematon, vaan myös jotkut jotka ovat kuulleet siitä, eivät usko sitä päteväksi. Joillain jotka uskovat sen olevan pätevä, on väärinkäsityksiä siitä, ja toiset, mm. jotkut hallituksen jäsenet, uskovat hallituksen NESARA-nettisivuilla julkaistua väärää informaatiota. [Lukijoille joille NESARA ei ole tuttu: kun kirjoitatte sanan hakukenttään www.matthewbooks.com –sivulla, saatte niiden lukuisien viestien päivämäärät, joissa käsitellään myös tätä aihetta.]

 

Kuusitoista vuotta tämän lain täytäntöönpano on estetty aina jollain rikollisella keinolla toisensa jälkeen – häikäilemättömimmin maan johtajien 911-petoksessa – sen säädöksen vuoksi, joka palauttaa maan perustuslaillisen tilan itsenäisenä tasavaltana, lakkauttaa sen olemassa olevan yrityksen, jonka Illuminatin brittiläiset kuninkaalliset perustivat ripeästi ja vaivihkaan, ja heittää ulos kaikki viranhaltijat. Pelkästään tuosta syystä uusi hallinto säilyttäisi lakiin liittyvän aiemman presidentti Bill Clintonin "suukapulamääräyksen", joka kieltää lailla jokaisen, joka tietää siitä, koskaan puhumasta siitä julkisesti. Ja Illuminati kongressin sisällä ja sen ulkopuolella tekee kaiken vaadittavan pitääkseen kannen NESARA:n päällä, koska kaikki sen säädökset suunniteltiin lopettamaan niiden kontrollointi tuossa maassa ja lopulta koko maailmassa.

 

Kuitenkin Maan mahdollisuuskentässä se toiminta joka liittyy vaaleihin ja sen seuraamuksiin, on edelleen myrskyisää, joten on mahdollista, että laki tuotaisiin julkiseen tietoisuuteen – kenties tietoisten kansalaisten vaatimuksesta – ja hallitusta uudistettaisiin. Jos näin on, se olisi tapa, jolla USA saa johdon, joka asettaa kurssin valosuuntaan. Ja koska osa Maan energiakentästä on edelleen hyvin rauhaton, muita skenaarioita saattaa nousta johtamaan Bernie Sandersin presidentin virkaan.

 

Tämä ei ole ennuste – se on harmoniassa energiavirran kanssa. Voimme nähdä Maan suuren kuvan, koska jatkumolla se on tapahtunut tosiasia, mutta emme voi ennustaa, mitä lyhyellä aikavälillä tapahtuu. Kaikki riippuu värähtelyistä. Äkillinen energiasyöksy kaiken elämän kollektiivisista ajatuksista, tunteista ja teoista voi työntää jonkin tilanteen todennäköisyydestä varmuudeksi yhtä nopeasti, kuin se voi peruuttaa sen mahdollisuudeksi.

 

Puhutaanpa sitten energiavirrasta niin, kuin se on vaikuttanut poliittiseen näkymäänne tähän mennessä, ja sen olennaisuudesta siihen, mitä on edessä. Tämä ei liity mitenkään politiikkaan sinänsä – se liittyy kaikin tavoin värähtelyihin poliittisten asioiden ympärillä ja siihen, miten ne ratkeavat universaalien lakien mukaisesti.

 

Kampanjakuukausien uskollisista tukijoista huolimatta, sekä Donald Trump että Hillary Clinton vetivät puoleensa etupäässä negatiivisia energiakiinnikkeitä, jotka huokuvat matalia värähtelyjä. Kummallakaan ei ollut puolueensa varauksetonta kannatusta, mutta heistä tuli ehdokkaita. Rouva Clintonista tuli, koska DNC (demokraattien kansallinen puoluekokous) antoi hänelle äänen kriittisissä esivaaleissa, jotka herra Sanders voitti, ja herra Trump voitti presidentinvaalit, koska Illuminatin vaalimanipulointi rouva Clintonin hyväksi meni pieleen. Näin ollen energiavärähtelyt kummankin yksilön ympärillä sekä valintaprosessin korruptiossa olivat jatkuvasti matalalla tasolla, ja tuo taso on pudonnut vaalien jälkeisillä viikoilla laajojen protestointien ja sen huolen vuoksi, mitä tulevan presidentin henkilövalinnat ovat olleen avaintehtäviin.

 

Kun herra Sanders tuli kisaan, hänen ympärilleen kerääntyvässä energiassa oli korkeat värähtelyt, jotka johtuivat hänen persoonastaan ja siitä, että äänestäjät hyväksyivät hänen uudistusfilosofiansa. Kun päivät kuluivat ja hänen tukensa lisääntyi, värähtelytason kohoaminen jatkui, ja se kohoaa edelleen, kun hän jatkaa niiden muutosten mainostamista, jotka hän ja hänen tukijansa tuntevat parhaiksi maan kannalta. Asian ydin on, että energiat herra Sandersin ympärillä ovat harmoniassa niiden planeettavärähtelyjen kanssa, jotka ilmentävät valontäyteisiä tiloja planeettaa ja ihmisiä palvellen. Edessä olevina viikkoina ja kuukausina Maa kiertää kevyemmillä tasoilla, joissa sen kansalaiset voivat viimeinkin vapautua kehon, mielen ja hengen sortamisesta.

 

Jokin aika sitten kerroimme teille, että 2017 päättää viivytysvuosikymmenen sen yhteiskunnan tietoisuuden ja henkisyyden saavuttamisessa, jota Maan kultaisen ajan mestarisuunnittelijat olivat odottaneet tapahtuvaksi vuoteen 2007 mennessä. Ensi vuosi aloittaa täysin uuden vaiheen maailmanne historiassa, kun voimakkaat energia-aallot tukevat korkean värähtelyn alueita ja alkavat ilmentää merkittäviä muutoksia lähihorisontissanne.

 

Mutta älkää odottako kehityksen olevan tasaista purjehdusta koko matkan. Valaistulla polulla on yrityksen ja erehdyksen kiertoteitä, nukkuvien sielujen vitkastelua ja Illuminatilla on edelleen vallan jäänteitä. Se tekee vastarintaa aiheuttamalla mullistuksia siellä, missä voi, ja käyttämällä pelkotaktiikkaa – lukuisia pahaenteisiä spekulaatioita kiertää jo, mm. tunkeutuminen avaruudesta. Kehittyneiden sivilisaatioiden sielut joita on keskuudessanne ja taivaalla, jatkavat kaiken estämistä, mikä voisi vaarantaa teidät, ja pian Illuminatin on hyväksyttävä totuus: heidän pitkä pimeä aikakautensa Maan elämän kontrolloinnissa on tullut loppuunsa.

 

Valotyöntekijät, te olette etujoukkoa siinä kasvavassa määrässä ihmisiä, jotka kulkevat kohti maailmaa, jossa rakkaus vallitsee yleisesti. Lukuisissa viesteissä olemme kertoneet teille, että rakkaus ja valo ovat yksi ja sama energia, suurin voima kosmoksessa ja avain maailmanne transformoimiseen – rakkaus on sielun koostumus ja side, joka yhdistää ihmiset ja eläimet, jotka ovat rakkaita toisilleen. Kenties emme ole kuitenkaan kertoneet teille riittävän usein, että henkisesti ja tietoisesti kasvamiseen sisältyy itsensä rakastaminen. Voitaisiin sanoa, että sielukehitys alkaa itsensä rakastamisesta – teidän täytyy tietää, miltä rakkaus tuntuu teistä, ennen kuin voitte tuntea rakkautta toisia kohtaan ja olla avoin vastaanottamaan sitä. Rakkaat sisaret ja veljet, itserakkaus ei ole itsekeskeisyyttä, egoismia, turhamaisuutta, ylpeyttä tai mikään muu kolmannen tiheyden piirre – itsensä rakastaminen kunnioittaa jumaluuttanne osana Jumalaa.

 

Heräävien sielujen täytyy ymmärtää, mitä rakkaus on, ja pitkäaikaiset lukijat saattavat arvostaa sitä muistutusta, jonka kerroin äidilleni, kun hän kysyi rakkaudesta ja siitä, miten se pätee jokapäiväiseen elämään.

 

"Yksinkertaisimmin ilmaistuna, rakkaus on sitä, että Jumala jakaa itsensä kaikkien luomustensa kanssa. Rakkaus on universumin parantava voima. Rakkaus on sielun sisällä, ja teidän täytyy vain sallia nuo luontaiset tunteet, että rakastatte toisia ja vastaanotatte heidän rakkautensa teitä kohtaan. Rakkauskapasiteetissa ei ole rajoja.

 

Ilmaistuna rakkaus kohtelee toisia ystävällisesti, reilusti, rehellisesti, myötätuntoisesti, auttavaisesti, välittäen ja kunnioittaen. Jos rakkaudella voi sanoa olevan "ainesosia", niin nuo ovat jumalaisen ilmaisun ainesosia toiminnassa.

 

Sen tietäminen on rakkautta, että sinä ja Jumala ja kaikki muut Jumalan luomukset olette erottamattomia. Sen tietäminen, että Maa on tuntevaa ja tiedostavaa elämää, ja sen kaikkien elämänmuotojen kunnioittaminen on rakkautta. Sen oivaltaminen on rakkautta, ettei kukaan voi tuntea toisia sielutasolla eikä siksi tuomita heitä, vaan hän on paremminkin katsomatta läpi sormiensa toimintaa, joka nähdään haitallisena.  

 

Jonkun jumalaitsen kuunteleminen on rakkautta. Sellaisen elämän eläminen on rakkautta, joka saa aikaan itsensä rakastamista. Ilon tunteminen itsessään, kun näkee sitä toisissa, on rakkautta. Jonkin tekeminen mikä tuo iloa toiselle, on rakkautta. Anteeksianto itselle ja toisille on rakkautta. Resurssiensa jakaminen täydestä sydämestä on rakkautta. Hyvien tekojen tekeminen ilman odotuksia on rakkautta. Sydämen ja mielen rauhan tunteminen on rakkautta. Hiljainen nautinto auringonlaskun näkemisestä tai linnunlaulun kuulemisesta on rakkautta, ja hymy on yksi yksinkertaisimmista ja säteilevimmistä rakkauden ilmaisemistavoista.

 

Missä tahansa näistä tilanteista ja monissa muissa, joita saatatte kohdata ja joiden tiedätte vaistomaisesti olevan rakkautta toiminnassa, ilmennätte Jumalan rakkautta ja rakkauttanne Jumalaa kohtaan. Äiti, en usko, että olen kertonut sinulle mitään yllättävää. Mutta kenties on hyvä saada joitain viitekohtia opastavaksi valoksi näinä aikoina, kun pimeys voi näyttää varjostavan suurenmoisen yltäkylläistä rakkautta maailmassanne."  [Tuo ote luvusta "Rakkaus jokapäiväisessä elämässä" kirjassa "Valaistusta uudesta aikakaudesta" välitettiin pian sen jälkeen, kun aloimme kommunikoida Matthewin kanssa telepaattisesti tammikuussa 1994.]

 

Kun juhlitte tätä aikaa, pitäkää mielessä runsas hyvyys siinä rakkaudessa, jota te ja lukemattomat muut säteilette. Älkää koskaan aliarvioiko rakkauden voimaa muuttaa elämää ja maailmaanne. Rakkaus on ovi Maan kultaiseen aikaan täydessä kukoistuksessaan.

 

Toivotamme iloista joulunaikaa ja ihmeellistä uutta vuotta teille, rakas perheemme.

 

----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.