VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

8.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Kalenterivuotenne 2017 lupaa olla riemastuttava, kun planeetta ratsastaa voimakkailla energia-aalloilla ylösnousemuskurssissaan. Nämä aallot ovat valokenttiä, ja koska valo ja rakkaus ovat samaa energiaa, voitaisiin ajatella kaikkia maailmassanne rajattoman rakkausmeren asukkaina. Annamme meditaation, joka voi johtaa teidät tuntemaan ykseyttä tämän energian kanssa. Kuvitelkaa erittäin kaunis panoraama, nähkää itsenne leijuvan lempeästi tämän idyllisen maiseman yllä, tuntekaa itsenne sulautuvan yhteen sen kanssa ja nauttikaa siitä autuaasta tunteesta, jota kaiken ykseys välittää.

Nyt sitten, rakas perhe, vastaamme kysymyksiinne aloittaen useimmiten esitetystä: lyhyesti ilmaistuna, entä USA:n presidentinvirka? Maapallon mahdollisuuskentän energia joka liittyy tähän, on sellaisessa tilassa, joka on niin epätavallinen, ettemme tunne mitään vastaavaa. Värähtelyt presidentti Donald Trumpin ympärillä ovat vielä matalampia kuin aiemmin, energiat useimpien niiden ympärillä jotka hän on valinnut huippuvirkoihin, ovat matalia, ja värähtelyt ovat pysyneet jatkuvasti korkeana senaattori Bernie Sandersin ympärillä. Jos tietäisimme, miten tämä ratkeaa, kertoisimme mielellämme sen teille, mutta tämä ainutlaatuinen tilanne korkeita ja matalia värähtelyjä, jotka ovat hurjassa liikkeessä ja kuitenkin rinnakkain melkein umpikujassa, ei anna mitään merkkiä lopputuloksesta. Sen voimme kertoa, että kun värähtelyt kohoavat jatkuvasti planeetallanne, se ratkaisu mikä lopulta saavutetaan, on kaiken korkeimmaksi hyväksi.

Älkää pelätkö, että Venäjä tai Kiina aloittaa aseellisen konfliktin USA:n kanssa, joka voisi kehittyä ydinsodaksi. Niistä retorisista asenteista huolimatta joita jotkut analyytikkonne pitävät huolestuttavina, kummankaan maan johtajat eivät halua sotkeutua sotaan, joka voisi vaarantaa maailman. Ja jos mikä tahansa maa tai konnaryhmä ampuisi ydinkärkiohjuksen, ne jatkuvasti uurastavat joukot joita on avaruusaluksissa Maan ympärillä, estäisivät sitä räjähtämästä. Tämä on hyvä kohta vastata toiseen kysymykseen: ei, Iran ei kehitä salaa ydinaseita.

Näemme kunnon tappiona Illuminatille sen, että YK:n turvallisuusneuvosto tuomitsi Israelin Länsirannalle rakentamat siirtokunnat kansainvälisen lain rikkomiseksi. Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun joka on tuon salaseuran huipulla, tavoite ei ole koskaan ollut palvella kansansa parhaita intressejä tai tehdä rauhaa Palestiinan kanssa. Sen lisäksi, että alue pidetään epävakaana rahojen virtaamiseksi Israelin maanpuolustukselle, hän haluaa perustaa Illuminatin tukialueen Jerusalemiin, mistä levittää sen kontrollia koko Lähi-itään. Tätä ei tapahdu.

Myrskyt ja ennätyslämpötilat johtuvat osittain säänkontrollointiteknologiasta, myös kemikaalivanoilla ja muilla myrkyllisillä saasteilla on roolinsa tässä. Niinpä olette oikeassa siinä ajatellessanne, että Illuminati – ei Äiti Maa – aiheuttaa poikkeuksellisia sääolosuhteita, koska he ovat vastuussa kaikista edesauttavista tekijöistä – tekijöistä jotka viivyttävät planeetan paluuta kohtuulliseen ilmastoon maailmanlaajuisesti. Geofyysiset tapahtumat tulevat yleensä kahdesta lähteestä: louhiminen, poraaminen ja vesisärötys fossiilisten polttoaineiden saamiseksi on yksi ja toinen on Maan vapautuminen negatiivisuudesta, jota aiheuttavat osittain ympäristöä vahingoittavat operaatiot.

Meiltä on kysytty informaatiolähdettämme siinä, että Venäjän presidentti Vladimir Putin on oikeutettu kieltämään maansa osallistuminen Demokraattisen kansalliskomitean ja henkilökohtaisella tietokoneella olevien sähköpostien hakkerointiin, mikä on vastoin USA:n tiedustelupalvelujen johtopäätöstä, että Kreml on vastuussa. Joitain universaalin perheemme jäseniä jotka elävät keskuudessanne, on merkittävissä tiedustelupalveluissa ympäri maapalloa ja toisilla jäsenillä on asiantuntemusta hakkerien "jalanjälkien" seuraamisessa. USA:n tiedustelupalveluissa olevat kertoivat, että he hakkeroivat ja julkaisivat nuo sähköpostit.

Lähteemme tietävät, että Illuminati noissa eri virastoissa raportoi valheellista informaatiota konfliktin synnyttämiseksi. USA:n presidentti Barack Obamalle annetut raportit syyttivät Venäjää, mikä johti lisäsanktioihin sitä vastaan. Tämä oli linjassa Illuminatin mieltymykseen kostotoimista – he johtivat Obamaa harhaan ja aiheuttivat lisää taloudellisia ongelmia Putinille, koska kumpikin johtaja kieltäytyi yhdistämästä voimia heidän kanssaan. FBI:n johtaja James Comey tietää, keitä hakkerit ovat, miksi he julkaisivat sähköpostit ja niiden sisältämät rikostodisteet. Hän ei paljastanut tuota informaatiota sen Illuminati-ryhmän uhkaavan paineen vuoksi, joka on Hillary Clintonin takana.

Siis Illuminati vaikuttaa edelleen maailmanne tapahtumiin. Sen maailmanlaajuinen verkosto on kuitenkin kitketty, sen vaikutusvalta heikkenee jatkuvasti ja sen pirulliset toimet ovat tulleet valoon, vaikkakin ns. "valeuutisina". Useissa maissa huippuasemissa olevia yksilöitä on pidätetty, he häviävät vaaleja tai eroavat. Lisää seuraa ja monet alemmilla tasoilla hajaantuvat. Heidän kontrollinsa Wall Streetillä sekä Euroopan ja Asian osakemarkkinoilla purkautuu ja näin tapahtuu myös heidän pankki-imperiumilleen. He eivät enää paljon kauempaa pysty pitämään kiinni valtavasta omaisuudestaan, joka on kerätty laittomasti ja moraalittomasti. Hyvää tarkoittavat voimat saavat sen ja käyttävät rahat köyhyyden poistamiseen.

Lisääntyvät uusiutuvat energiamuodot korvaavat vähitellen niiden fossiilisen polttoaineteollisuuden, vapaita energialähteitä joita he ovat pitäneet pimennossa, tulee esiin, ja ympäristönsuojelu lopettaa mielivaltaisen tuhoamisen. Heidän epäoikeudenmukainen oikeusjärjestelmänsä uudistetaan, voittoa tavoittelevat vankilat loppuvat ja valtavirtamedian kontrolli "vapaan lehdistön" maissa kohtaa myös loppunsa.

Terveydenhuolto – maailmanlaajuinen vehkeilysokkelo, joka sisältää lääkefirmat, vakuutuslaitokset, rokotteiden ja sairaanhoitolaitteiden valmistajat ja Maailman terveysjärjestön sekä FDA:n, CDC:n. NIH:n, AMA:n, AHA:n ja vastaavat kirjainyhdistelmät USA:ssa – suuntaa kulkunsa pois Illuminatin omistamista tai soluttamista järjestöistä. Myrkylliset terapiat korvaa pitkään salatut turvalliset ja luonnolliset lääkkeet, ja terveydenhoito tulee kaikkien ulottuville.

Niin merkittävästi kuin Illuminatin pesäke onkin vaikuttanut epäsuotuisasti elämään noilla kriittisillä alueilla maan päällä, tehokkain keino jolla se on alistanut valtaansa sukupolven toisensa jälkeen, on ollut kaikenlaisten erimielisyyksien synnyttäminen ihmisten keskuudessa, mikä on luonut vihamielisyyttä, ja sotien aiheuttaminen. Ihmiset janoavat ympäri maailmaa rauhaa. Heidän kollektiivisten toiveidensa energia on saanut pysäyttämättömän liikevoiman kukistamisenergiaan verrattuna, ja taistelukenttätoiminta loppuu vähitellen. Teollisuus joka valmistaa sotakoneistoa, tuottaa, mitä yhteistyöhaluinen ja edistysmielinen sivilisaatio tarvitsee, rakennusyritykset joissa on rehellinen johto, rakentaa uudestaan tuhottuja kaupunkeja ja rahat jotka aiemmin kulutettiin sotimiseen, menevät projekteihin ja ohjelmiin, jotka kohottavat ja parantavat elämää.

Jotkut näistä toimista ovat meneillään, toiset alkamassa, vielä toiset suunnitteluvaiheessa, ja nousevat taajuudet tukevat kaikkia näitä pyrkimyksiä. Näette todisteita tästä, mutta älkää odottako jatkuvasti tapahtuvan maailman transformoitumisen olevan vailla vastustusta. Olette hyvin valmistautuneita käsittelemään vastustusta, kun sitä syntyy, ja auttamaan toisia tekemään saman. Rakkaat sisaret ja veljet, olette ansainneet filosofian tohtorin arvon nerokkuudessa, sinnikkyydessä ja esteiden voittamisessa!

Monet lukijat jotka kirjoittavat äidilleni, mainitsevat olevansa kuusi-, seitsemän- tai kahdeksankymppisiä. Jos olet tuossa ikähaarukassa, ajattele niitä muutoksia, joita olet nähnyt, kun teknologia on räjähtänyt valmistuksessa, viestinnässä, energiassa, kuljetuksessa, tietokoneissa, televisiossa, terveydenhoidossa, avaruustutkimuksessa, viihdeteollisuudessa, sosiaalisessa mediassa – ja kyllä, aseissa. Ei ole tarvinnut kuitenkaan elää innovaatio- ja uudenaikaistamisvuosikymmenten aikana oivaltaakseen, että teknologian rooli on tänä päivänä maailmassanne melko ällistyttävä.

Tätä voitaisiin sanoa esipuheeksi vastauksellemme tähän kysymykseen: "Värähtelyjen ollessa planeetalla korkeat ja vielä noustessa, miksi on niin paljon edelleen väkivaltaa, ahdasmielisyyttä ja ahneutta?" Koska teknologia on ohittanut täysin yhteiskunnan tietoisuus- ja henkisyyskehityksen. Emme ole millään muotoa kriittisiä – monet sielut ovat tehneet pitkiä harppauksia, ja on syitä, miksi toiset eivät ole.

Myötätuntoisena ajattelemme sitä maaperhettämme, joka elää hellittämättömän taistelun alueilla tai ahtailla pakolaisleireillä ja suree rakkaidensa menettämistä, niitä jotka elävät pelossa tyrannian alla tai ovat nälkäisiä tai kodittomia rikkaissa maissa. Kaikki nämä sielut eivät valinneet kokea tuollaista määrää tuskaa tai vastoinkäymisiä. Surullisena ajattelemme sitä perhettämme, joka aiheuttaa tuota kärsimystä – niitä jotka hallitsevat rautanyrkillä tai tuntevat olevansa parempia kuin kaikki, jotka ovat erilaisia, tai omaavansa oikeuden tappaa viholliset, ja niitä joka ovat juurtuneet ahneuteen ajattelematta niitä monia, monia miljoonia, jotka pysyvät hädin tuskin hengissä.

Matalat värähtelyt joita huokuvat kaikkien noiden sielujen lukemattomat ajatukset, tunteet ja teot, ovat kollektiivitietoisuudessa, ja koska kollektiivitietoisuus ilmentää kaiken, mitä maan päällä on, matalien värähtelyjen lisääntyminen on hidastanut yhteiskunnan tietoisuus- ja henkisyyskehityksen tahtia. Tämä on muuttumassa – valoaallot jotka huuhtovat Maata, avaavat enemmän ja enemmän sydämiä ja mieliä, ja kaikki matalilla värähtelytasoilla päättyy lopulta.

"Sanoit toisten sivilisaatioiden auttavan meitä. En näe miten. Ne eivät ole hankkiutuneet eroon isosta lääketeollisuudesta, isosta öljyteollisuudesta, isosta pankkijärjestelmästä, isosta veljestä ja muista pahoista isoista." Toiset sivilisaatiot auttavat teitä kaikilla tavoin, jotka universaalit lait sallivat. He voivat aiheuttaa ydinkärkiin toimintahäiriön, koska Luoja on julistanut, ettei avaruudessa enää koskaan tapahdu ydinräjähdyksiä. Kunnioittaen sitä Gaian vapaan tahdon valintaa, että sen planeettakehoa ja asukkaita suojellaan, he ovat rakentaneet valoverkon Maan ympärille estämään toisten maailmojen katalia olentoja tulemasta sisään ja kääntävät astraalikappaleiden ja avaruusromun suuntaa estämään yhteentörmäyksen planeetan kanssa. Sen lisäksi että he säteilevät massiivisesti valoa Maahan ja tasoittavat geofyysisten tapahtumien vaikutusta vähentämättä vapautetun negatiivisuuden määrää, he vähentävät saasteiden myrkyllisiä vaikutuksia ilmassa, maassa ja merissä ja neutralisoivat myrkkyjä rokotteissa, jotka on suunniteltu aiheuttamaan pandemioita.

Vaikka avaruusperheenne sallitaan auttaa näillä tavoilla, joissa ette onnistu itse, se ei voi sekaantua sielujen vapaaseen tahtoon maan päällä tällä yhdellä poikkeuksella: kukaan yksilö joka päättää laukaista ydinkärkiohjuksia, ei onnistu. Eivätkä universaalin perheenne jäsenet voi tuputtaa teille ideoitaan, vaikka se hyödyttäisi teitä kovasti. Universaalin lain mukaan jokainen sivilisaatio päättää, millaisen maailman se haluaa, ja sen täytyy tehdä, mitä tarvitaan, tuon maailman toteuttamiseksi.

Kuitenkin tänä ennenkuulumattomana universumin aikakautena sieluilla on tilaisuus saada valmiiksi kaikki kolmannen tiheyden karmaoppitunnit yhdessä elämässä, jotta ne voivat kehittyä, ja muiden sivilisaatioiden annetaan jakaa niiden raskaat karmataakat. Monet maan ulkopuoliset halusivat osallistua tähän ainutlaatuiseen seikkailuun, ja ne jotka valitsi kultaisen ajan mestarisuunnittelijat, auttavat ihmisiä maan päällä tuolla tavalla ja valaisemalla ihmisten polkua rauhalliseen maailmaan, jota he haluavat.

Rakkaat ystävät, olette niiden joukossa, jotka menivät maapallolle näyttämään ihmisille, että rakkaus on polku rauhaan, iloon, menestykseen, keskinäiseen kunnioitukseen ja elämään harmoniassa luonnon kanssa. Elämällä valonne pelottomasti ja itsevarmasti säteilette rakkautta kaikille ympärillänne, eikä se pääty siihen. Rakkausenergia on niin voimakasta, että se virtaa ympäri maailmaa sekä universumiin ja kosmokseen. Kaiken ykseydessä kaikki kaikkialla vaikuttaa kaikkeen kaikkialla, ja rakkaus-valo mitä lähetätte, palaa takaisin rajattomana määränä – tämä on rakkauden verraton suuruus ja voima.

Kaikki valo-olennot tässä universumissa kunnioittavat ja rakastavat teitä ja ovat seurananne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.