VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

29.7.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Monet ympäri maailmaa jakavat huolenne monista ongelmista, erityisesti terroristitekojen ja massa-ampumisten taajuudesta. Niin surullista kuin onkin nähdä maaveljien ja –sisarien tappavan toisiaan, odotimme tuollaisten tapahtumien lisääntyvän. Ne ovat luonnollinen tulos lineaarisen aikanne "rouskuttamisesta" ja energiatasoista, jotka ovat voimistaneet kaikkia henkilökohtaisia ominaisuuksia, mukaan luettuna henkinen epävakaus ja sitä vastaava käyttäytyminen. Näiden kahden suuren voiman toiminen yhdessä kiihdyttää niiden "energiaserpentiinien" toimintaa, joissa on väkivaltaisia kiinnikkeitä.

Lisäämme kiireesti, että nuo voimat vaikuttavat kaikkeen tällä planeetalla, ja tilanteet joita kuljettavat suotuisat kiinnikkeet, höyryävät järkevästi perusteltuja ratkaisuja kohti. Esimerkkinä on Haagin Etelä-Kiinan merta koskeva päätös. Kiinan purnaaminen ei ole odottamatonta, mutta mikään mahdollisuusenergiakentässä ei indikoi sinnikästä vastustusta, joka voisi johtaa avoimeen konfliktiin.

Erityiskiinnostusta USA:ssa, ja myös muissa maissa sen kansainvälisen vaikutusvallan vuoksi, herättää maan kahden poliittisen pääpuolueen presidenttiehdokkaat. Olemme todenneet aiemmissa viesteissä, että vallitsevat värähtelyt eivät tue ehdokkaita, joilta puuttuu moraali ja henkinen lahjomattomuus, mutta äänestäjät päättävät voittajan. Kummankin puolueen ehdokkaalla on vankkumattomat kannattajat, kuitenkin energian liikevoima valitsijakunnan laajassa tyytymättömyydessä kumpaankin on tullut liian voimakkaaksi kummankaan valitsemiselle.

Maan valvojat Nirvanassa kertovat meille, että energiapyörre voisi ilmentää jonkin useista mahdollisuuksista, mikä laittaa senaattori Bernie Sandersin Valkoiseen taloon. Tämän aseman sielut ovat epäpoliittisia, joten emme toivota puolueellisesti hänen presidenttiyttään tervetulleeksi, vaan hänen viisautensa, henkilökohtaiset ominaisuutensa ja johtajuutensa mahdollistaa, että hänen maansa ja teidän maailmanne jatkaa etenemistä kohti Gaian visiota kaikesta elämästä sen planeettakeholla.

"Iso-Britannia sitten lähtee EU:sta. Mitä nyt?" Illuminatin dominojen kaatuminen jatkuu. Kyse ei ole siitä, ettei maiden yhteistyö, jotta ne voivat tarjota kansalaisilleen parempaa kauppaa, työllisyyttä ja koulutustilaisuuksia, ole upea ajatus – se todellakin on! Mutta Euroopan unionin tarkoitus ei ole ollut koskaan hyödyttää kansaa – kyse oli sen laittamisesta suoraan Illuminatin peukalon alle. Kun värähtelyt saavuttivat tason, jossa pimeän aikomuksen perustalle rakennettu järjestö ei enää voisi pysyä pystyssä, oli vain kyse siitä, milloin EU:n ensimmäinen domino kaatuisi.

Laitetaanpa tämä suurempaan asiayhteyteen. Illuminati – joka tunnetaan myös salaseurana, maailman eliittinä, varjohallituksena, yhden maailman järjestyksenä, yhden maailman hallituksena – aloitti ryhmänä yksilöjä, jotka tunsivat olevansa älykkäimpiä ja oppineimpia ihmisiä maailmassa ja näin ollen oikeutettuja hallitsemaan kaikkia muita. Ajan kuluessa toisia joilla oli sama ylemmyysasenne, vedettiin tämän salaseuran helmoihin, egot kasvoivat, tunteet kuohuivat ja ilmestyi kaksi kilpailevaa siipeä, joilla oli sama tavoite – maailman hallinta.

Nyt pikakelaamme noin 60 vuoden taakse, jolloin Rockefeller-siipi joka toimi New Yorkista ja Washingtonista käsin, laajensi lokeronsa pitkälle länteen, Latinalaiseen Amerikkaan. Rothschild-siipi jonka päämaja olin Lontoossa ja Vatikaanissa, näki vertailussa aluevaikutusvaltansa niukemmaksi, joten se kiillotti Euroopan neuvostoaan perustamalla Euroopan unionin, Euroopan keskuspankin ja euro-valuutan. Unioni laitettiin Neuvoston lipun alle ja niillä on yhteinen hymni – hyvin vilpillinen valinta, Beethovenin "Oodi ilolle". Muutama ensimmäinen maa ns. kiinnitettynä EU-vyöllä, Rothchildit ja heidän käskyläisensä lähtivät laajentumiskurssiinsa. He siirtyivät Israelin uuteen valtioon, sitten ympäri Lähi-itää ja myöhemmin Pohjois-Afrikkaan ja joihinkin maihin, jotka olivat aiemmin Neuvostoliitossa.

Koko ajan kumpikin siipi on käyttänyt alkuperäisen suunnitelman strategioita saavuttaakseen tavoitteensa. Ne ovat soluttautuneet hallituksiin, armeijoihin, tiedustelupalveluihin, monikansallisiin suuryrityksiin, poliisitoimintaan ja oikeuslaitokseen, uskonnollisiin hierarkioihin, viihdeteollisuuteen sekä talous- ja koulutuskenttään. Ne ovat keränneet omaisuuksia manipuloimalla maailmantaloutta osakemarkkinoiden, pankki- ja lainauslaitosten, korkokiskonnan ja epäreilun verotuksen avulla. Ne ovat käynnistäneet kansalaissotia, sotia naapurimaiden välillä sekä ensimmäisen ja toisen maailmansodan. Ne ovat salamurhanneet tai vanginneet vastustajat, muodostaneet terroristiryhmiä, tukahduttaneet ja väärinkäyttäneet teknologioita, kontrolloineet valtavirtamediaa ja laitonta huumekauppaa ja vallanneet luonnonvaroja kaikkialla, minne ne menivät.

Alkuperäiseen suunnitelmaan sisältyi myös asia, jossa ne ovat epäonnistuneet – väkimäärän vähentäminen usealla miljardilla ydinasein, myrkkysaastein ja laboratoriossa suunniteltujen virusten aiheuttamin pandemioin. Kaikki tuon hirveän lopputuloksen yritykset on estänyt universaali perheenne, jota on taivaalla tai elää joukossanne. Kuitenkin kumpikin siipi jatkoi dominoriviensä lisäämistä ja kumpikin tunsi, että maailma oli tulossa sen otteeseen.

Ne eivät ottaneet huomioon kuitenkaan valoa. Sen jälkeen kun ihmisiä oli pidetty vuosituhansia vankina planeettaa verhoavalla pimeydellä, he alkoivat reagoida valoon, jota henkisesti kehittyneet sivilisaatiot säteilivät Maahan. Mitä valaistuneempia heistä tuli, sitä päättäväisempiä he olivat heittämään pois sortamisen ja vainoamisen ikeen, ja äänet vapauden puolesta lisäsivät lukumääräänsä ja volyymiään. Koko ajan voimistuva valo paljasti myös Illuminatin maailmanlaajuisen korruptio- ja armottomuusverkon, ja sen dominot alkoivat kaatua.

BREXIT on viimeisin. Harvat yksilöt jotka äänestivät lähtemisen puolesta, tietävät Illuminatista tai unionin oikeasta tarkoituksesta – he tiesivät, että ne hyödyt joihin oli johdatettu uskomaan, eivät olleet toteutuneet. Harvat jotka äänestivät jäämisen puolesta, tietävät Illuminatista tai siitä, mistä unionissa on oikeasti kyse, mutta he pärjäsivät hyvin tai olivat epäluuloisia siitä, mitä tapahtuisi, jos Iso-Britannia lähtisi omilleen. Harvat tietävät, että BREXIT-lopputulos oli enemmän kuin äänimäärä – siihen vaikuttivat värähtelyt, jotka tukevat niitä toimia, jotka johtavat kohti maailmanrauhaa, rehellistä hallintoa, oikeudenmukaisuutta ja kohtuullista osaa Maan yltäkylläisyydestä kaikille ihmisille.

Menee muutamat hermot ja on kuoppaisia kohtia, kun EU hajoaa. Lisää totuuksia tulee julki ja talous heilahtelee, kun Illuminati – jotkut kummankin siiven huipulla ovat yhdistäneet voimat – yrittää turhaan pitää kiinni vääryydellä hankitusta varallisuudestaan ja väkivalta loppuu energeettisesti omia aikojaan. Jokainen tapahtuma tällä hetkellä ja tulevaisuudessa siirtää yhteiskuntaa lähemmäs tuota edellä mainittua maailmaa. Rakas perhe, tiedämme, miten innokkaita olette sen tapahtumisen puolesta, ja päättäväisyytenne valotyöntekijöinä auttaa tuomaan lineaarisessa ajassa lähemmäs sitä, mikä on jo tapahtunut tosiasia jatkumolla.

"Minua ahdistavat maat, jotka eivät halua hyväksyä maahanmuuttajia väkivallan repimiltä alueilta, ja kasvavat ennakkoluulot heitä kohtaan maissa, jotka ovat ottaneet heitä. Miten voimme koskaan elää harmoniassa, kun ennakkoluulot kasvavat?" Sanokaamme ensiksi, että pelko – hyvin voimistunut energiamuoto, joka on pimeiden mielien ja sydänten merkittävä työkalu ja polttoaine – on ennakkoluulojen juuri kaikissa haitallisissa muodoissaan ja kaikkien niiden tekojen lähde, jotka kumpuavat erillisyysharhasta.

Niinä aioneina kun Maa oli juuttunut syvälle kolmanteen tiheyteen, ennakkoluulot olivat motivoija siihen väkivaltaan ja epäoikeudenmukaisuuteen, joka antoi lukemattomien sielujen saattaa loppuun valitsemansa karmaoppitunnit. Nyt kun yhteiskunta on siirtymässä pois tuosta tiheydestä ja sen karmakarusellista, se mikä hahmotetaan ennakkoluulojen lisääntymiseksi, laittaa itse asiassa ihmiskunnan alhaisimman puolen maailmanlaajuiseen valokeilaan, jotta sen tuhoava jakavuus voidaan selvästi nähdä. Kun värähtelyjen nouseminen jatkuu, parantumisesta, harmoniasta ja rauhasta tulee rakkautta ja keskinäinen arvostus yhdistää ihmiset kaiken ykseyteen.

"Miljoonien ja miljoonien pakolaisten käsitteleminen näyttää ylitsepääsemättömältä ongelmalta? Mitä kaikille näille epätoivoisille ihmisille tapahtuu?" Miljoonien ahdinko nopeasti järjestetyillä leireillä helpottaa vähän, kun avustusjärjestöt saavat lisää väkeä ja lahjoituksina lisää rahaa, ruokaa, vettä, terveydenhoitotarvikkeita ja muita tarpeellisia varusteita. Valo jota monet avunantajat säteilevät, jota on maailmanlaajuisessa myötätunnossa ja jota säteillään massiivinen määrä planeetalle, auttaa pakolaisia kestämään ja pysymään toiveikkaana.

Kun tyrannimaiset hallintojärjestelmät kaatuvat ja sotiminen loppuu, noilta alueilta paenneiden ihmisten paluumuutto voi alkaa. Taloudellista uudelleenrakennusapua annetaan yhteisöissä, joissa se on käytännöllistä. Siellä missä kylät ja kaupungit ovat liian vahingoittuneita uudelleenrakennettavaksi, samaa apua annetaan niiden aiemmille asukkaille, jotta he voivat aloittaa alusta muissa paikoissa. Maahanmuuttajat maissa jotka antoivat heille turvapaikan, sulautuvat noihin väestöihin hyödyttäen kaikkia tai palaavat kotimaahansa.

Muistakaa, että valtaosa pakolaisista valitsi nämä elämää muuttavat olosuhteet saattaakseen loppuun karmansa ja kehittyäkseen – kaikki eivät selviydy kuitenkaan traumaattisista koettelemuksistaan sopimusvalinnoissa pysyen. Ihmiset jotka kokevat jotain valittua vakavampaa tai jotka kuolevat ennen sopimuksensa elinkaarta, saavat poikkeuksellisia edistymistilaisuuksia sielukehityksessään, ja edistyminen on kaikkien sielujen tavoite joka elämässä.

Jotkut lukijat kysyvät, aiheuttavatko hengenmenetykset ja valtava tuho maastopaloissa, tulvissa ja maanjäristyksissä negatiivisuutta vai onko se osa Maan puhdistumisprosessia. Kumpaakin. Vaikka kaikki nuo tapahtumat aiheuttavat negatiivisuutta, puhdistusvaikutukset Maalle ovat paljon suuremmat – siis, kaikkien muiden lähteiden aiheuttamaa negatiivisuutta vapautetaan luonnonkatastrofeissa paljon suuremmassa määrin, mitä nuo tapahtumat aikaansaavat.

"Sisältyykö vaihtoehtoisen terveydenhoidon harjoittajien ja ilmiantajien sielusopimuksiin tappaminen heidän pyrkiessään tekemään hyvää?" Joihinkin sopimuksiin sisältyy. Terapeutit joita on tapettu estämään heitä parantamasta luonnonterapioilla, valitsivat tuon kohtalon tuodakseen valoa terveydenhuollon vehkeilyyn rokotusvalmistajien, lääketehtaiden ja vakuutuslaitosten kanssa. Ne joiden palvelut häväistiin ammatillisesti ja jotka ehkä vangittiin tai jotka pakenivat muihin maihin, suostuivat noihin häiriötekijöihin elämässään. Sama koskee ilmiantajia, jotka ovat paljastaneet monia muita tilanteita, jotka vaikuttavat myös epäsuotuisesta elämäänne. Niiden yksilöjen määrä jotka kokevat tai joita uhataan jollain rikollisella tavalla, jolla Illuminati käsittelee kaikkia, jotka vaarantavat heidän rahaintressinsä, on vähentynyt, kun julkinen tietoisuus on lisääntynyt.

Selityksemme siitä, miksi avaruudessa ei ole ydinräjähdyksiä, on aiheuttanut kysymyksiä niistä ihmisistä, jotka ovat vahingoittuneet tuollaisissa tapahtumissa. Ensinnäkään tämä ei päde kehoon, vaan sieluun, ja ne jotka ovat vahingoittuneet, elivät vapaina henkinä, jotka eivät ruumiillistuneet, sieluina sivilisaatioissa jotka ovat niin kehittyneitä, ettei niillä ole tiheyttä, tai sieluina astraalimatkoilla. Silloin kun sielu pirstoutuu ydinräjähdyksessä, se ei erotu kokonaisiksi henkilöhahmoiksi, vaan sirpaleiksi, jotka sisältävät osamuistoja kaikista elämistä ja sen, mitä muistetaan alusta Luojassa. Äkillisen kokonaisuudesta eroamisen traumatisoimana, useimmat sirpaleet leijuvat avaruudessa eksyneenä ja hämmentyneenä, mutta jotkut löytävät tiensä kehoon. Tämä ei ole "riivaamista", vaan rakkausteko asukassielun puolelta.

Erityiskoulutetut tiimit etsivät taivaalta sirpaleita, jotka lähettävät värähtelyjä ainutlaatuisella kaistaleveydellä, ja kun joku löydetään, se kuljetetaan parannuslaitokseen, jossa sitä hoivataan rakkaudella. Kun kaikki sirpaleet on paikallistettu – mikä voi kestää vuosituhansia lineaarista aikaa – ryhdytään monisyiseen prosessiin sielun palauttamiseksi kokonaiseksi, kaikkien elämien jokainen aspekti oikeassa järjestyksessä. Uuttera etsiminen ja monimutkainen palauttaminen osoittavat jokaisen sielun äärettömän ja ikuisen merkityksen Luojalle ja tämän universumin Jumalalle.

"Voiko sielun nähdä Kirlian kuvassa?" Ei. Siinä nähdään aura, valo jota säteilee kehon sähkömagneettikentästä. Tämä heijastaa henkilön henkistä tilaa, tunnerakennetta, vakaumusta ja fyysistä tilaa kuvan ottamishetkellä.

Aura muuttuu ihmisessä tapahtuvien muutosten mukaisesti. Terveellä yksilöllä joka elää "hurskaasti", on hehkuva aura, joka ulottuu reilusti kehon ulkopuolelle ja saattaa olla monisävyinen. Mitä kehittyneempi yksilö on henkisesti, sitä kirkkaampi ja laajempi aura on. Jos ihminen jolla on nuo ominaisuudet, sairastuu tai vammautuu vakavasti, aura kapenee ja himmenee. Sen entinen tila palaa, kun tapahtuu parantuminen. Terveellä yksilöllä jonka mieli on suljettu, on kapea ja himmeä aura. Jos tuo yksilö avautuu henkiselle ja tietoiselle valaistumiselle, aura laajenee ja kirkastuu vastaavasti. Sellaisella jonka ahne, vihainen, vaativa tai petollinen luonne aiheuttaa vastoinkäymisiä muille syntymää edeltävän sopimuksen ulkopuolella, on kapea ja samea raja kehonsa ympärillä, ja ihmisellä joka sivuuttaa jatkuvasti omatunnon ja aiheuttaa tahallaan kärsimystä muille, ei ole riittävästi valoa edes ääriviivaan.

Näemme Maan ihmiskunnan, eläinten ja kasvien kollektiiviaurat, kun katsomme planeettaa kokonaisuutena. Rakkaat ystävät, jos voisitte nähdä saman kuin me, olisitte sekä iloisia että kunnioituksen valtaamia siitä rakkaus- ja valaistumispanoraamasta, joka sädehtii maapallon ympärillä. Jatkakaa valonne säteilemistä kirkkaasti!

Koko maamatkanne ajan teillä on ollut seurananne ja teitä on tukenut valo-olentojen ainutlaatuinen rakkausvoima ympäri tätä universumia.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.