VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

26.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Aloitetaanpa puhumalla erään lukijan sähköpostista, joka on hyvin samanlainen kuin monet muut, joita äitini on saanut: "Jokainen tuntemani valotyöntekijä on joko sairas tai tilanteessa, joka on vähemmän kadehdittava. Se saa meidät ihmettelemään, onko kaikki turhaa. Ihmiset ovat uupumisen partaalla eikä heillä ole energiaa jatkaa toisten tukemista opettamalla tai olemalla vain läsnä. Kenties Matthew voisi antaa meille vähän näkemystä."

Rakkaat veljet ja sisaret, tiesitte ennen innokasta ilmoittautumistanne Maan ihmisten heräämisavuksi, että te ette olisi immuuni niille fyysisille, mentaali- tai tunnevaivoille, joille tiheä keho on altis, ettekä olisi vapaa vastoinkäymisistä, jotka ovat yleisiä kolmannen tiheyden maailmassa. Niistä monista, monista sieluista jotka ilmoittautuivat vapaaehtoiseksi, vain vahvimmat valittiin. Olette niiden joukossa, koska suuri sisäinen vahvuutenne auttaa selviytymään kohdatuista esteistä.

Tiedämme kokemuksesta, että on paljon helpompaa valita itsevarmasti tällainen tehtävä kuin suoriutua sen haasteista sitten, kun kaikki mitä tiedetään sielutasolla, on unohdettu. Kuitenkin kehittyneen henkisen tiedostamisen myötä teillä on informaatiota, jota useimmilla ihmisillä ei ole. Aiheeseen liittyen tiedätte, että matala energiataso voi olla yksi sen vaikutuksista, kun keho sopeutuu lisääntyviin värähtelyihin, sekä aiheutua valotäyteisestä kehosta, solujen muuttumisesta hiilestä kristalliseksi. Sopeutumisprosessin sivuvaikutuksia voidaan lievittää, ja niiden ehdotusten luettelemisen sijasta, joita olemme antaneet aiemmissa viesteissä, pyysin äitiäni kertomaan niiden päivämäärät. [Viestit 4.7.2013 ja 12.8.2014 ovat kattavimmat. Jos tunnet masennusta, viestien 26.4.2010 ja 19.7.2015 lukeminen saattaa auttaa.] Kiitos, äiti.

Tiedätte myös, että lannistuminen – kenties siksi, että edistyminen tapahtuu odotettua hitaammin – huokuu matalia värähtelyjä, jotka eivät ainoastaan alenna energiatasoa, vaan myös universaali vetovoimanlaki reagoi noihin tunteisiin antamalla lisää olosuhteita, jotka saavat aikaan niitä. Ja rakkaat ystävät, kaukana on "onko kaikki turhaa" – on hyvä syy rohkaistua! Valo jota lähetetään vaikutusvaltaisista sivilisaatioista ja jota säteillään lisääntyvässä määrin tällä planeetalla, kitkee Illuminatin ja sen käskyläisten vaikutusvaltaa hallituksissa sekä talous-, liike-elämä- ja armeijasektorilla. Kuviteltu kylmä sota Venäjän kanssa, jota he sepittävät, ei saavuta heidän tavoitettaan ja aloita kolmatta maailmansotaa, eivätkä myöskään heidän salaiset manööverinsä. Islamilainen valtio jota he ovat rahoittaneet ja tukeneet, menettää asemiaan. Vältätte heidän geenimanipuloitua ruokaansa ja maatalouskemikaalejaan, ja heidän reseptilääkkeidensä vaarat tulevat laajasti tietoon. Uusiutuvan energian laajentuminen leikkaa heidän voittojaan fossiilisessa polttoaineteollisuudessa, ja vaikka USA:n presidentti vetäytyi Pariisin sopimuksesta, monet osavaltiot liittyivät muiden maiden joukkoon ja ponnistelevat hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Iran ei valmista ydinaseita, ja jos jokin maa laukaisee ohjuksia, joissa on ydinkärki, universaalin perheen jäsenet estävät sen räjähtämisen.

Verrattuna maailmanne tilaan vain muutama vuosi sitten, nämä ovat suuria virstanpylväitä! Ja on rohkaisevia harppauksia muilla alueilla, kuten eläinten oikeudet, luonnonlääkkeiden suurempi käyttö, innovatiiviset yhteisöohjelmat, pilattujen alueiden palauttaminen ja uusi painotus taiteisiin, jotka hoivaavat sielua. Paljon enemmän täytyy saada aikaan, ja saadaan. Kun ruohonjuuritason liikkeet jatkavat leviämistä ja merkittävät, kulissien takaiset hankkeet toteutuvat, tulevaisuus voi rohkaista kaikkia ihmisiä. Ja rakkaat ystävät, tiedätte, että perimmäinen tulevaisuus on Maan kultainen aika täydessä kukoistuksessaan.

Luultavimmin ette pysy planeetalla siihen saakka, kunnes se on täysin palautettu alkuperäiseen terveyteensä ja kauneuteensa ja ihmiset voivat pelkällä ajatuksella matkustaa universumissa, minne haluavat, ilmentää, mitä haluavat, ja elää satoja vuosia täydellisessä kehossa. Saatte nuo samat kokemukset eri maailmassa, ja voitte katsella Maan loistavaa aikaa tyytyväisenä tietäen, että autoitte tuota sivilisaatiota kanssaluomaan sen. Ja kun se on taas kerran paratiisi, saatatte palata moniksi iloisiksi vuosiksi tuohon maailmaan, joka on rauhaa, rakkautta ja harmoniaa luonnon kanssa.

"Onko täydellisellä auringonpimennyksellä mitään kestäviä, positiivisia vaikutuksia maailmaan?" Kyllä, todellakin on, ja se oli varsinainen näky meidän näkökulmastamme. Pimennyksen voimakkaan energia-aallon aikana – aallot rakentuvat, ne eivät iske kuin salama – näimme valon monien ihmisten sisällä kasvavan tihkusateesta säihkeeksi, voitaisiin sanoa, kun taas toiset hohtivat kuin valonheitin, ja kaikki valotoiminta sai vauhtia. Aalto voimisti myös negatiivisia piirteitä ja negatiivista käyttäytymistä, mikä selittää väkivallan purkaukset ja voimisti riidanhaluisuutta pimennystä edeltävinä viikkoina. Uusi runsas valo tuo tuollaisia tekoja ja asenteita määrällisesti ja voimakkuudeltaan vähemmän ja vähemmän, kunnes pimeyttä ei enää ole yhteiskunnassa.

"Tunnen, että tämä nykyinen presidentti ja hallinto peilaavat suurimpia varjojamme. Olen siitä kiitollinen siinä toivossa, ettei se ainoastaan elvytä meitä takaisin valotoimintaan, vaan myös auttaa poistamaan salakavalan negatiivisuuden, joka on kudottuna "edistymiseemme". Se, että hyvin monet ovat sallineet niin katalan käyttäytymisen saadakseen poliittisia tuloksia, johtaa minut uskomaan, että he ns. uppoavat laivan mukana tai kehittyvät." Lukija viittaa USA:n presidenttiin ja hänen hallintoonsa, mutta kommenttimme ovat koko perheelle maan päällä.

Ensinnäkin "peilaavat suurimpia varjojamme". Kun tarkkailette, mitä joku sanoo tai tekee, reaktionne – yksimielisyys, paheksunta, myötätunto, viha, ilo, suru, mitä se onkin – peilaa kuvaanne siitä, kuka te olette, ja on taipumusta siirtää vähemmän ihailtavat aspektit mielen varjoihin. Sen pohtiminen, miten hyvin ajatuksenne ja tekonne ovat harmoniassa omakuvanne kanssa, voi laajentaa tietoisuuttanne ja luoda tyydyttävän tunteen uskollisuudesta sieluitsellenne. Itsetutkistelu voi sisältää seuraavaa. Ajattelenko, että omistani eroavilla perspektiiveillä saattaa olla arvoa? Olenko yhtä herkkä toisten tunteille, kuin haluan oltavan omilleni? Annanko toisten mielipiteiden vaikuttaa päätöksiini? Tuomitsenko toiset, vaikken tunne heidän sielusopimuksiaan? Olenko kiitollinen hyvyydestä elämässäni vai otanko sen itsestäänselvyytenä? Olenko antanut anteeksi itselleni ja toisille vai pidänkö kiinni katkeruudesta ja katumuksesta? Sallinko mitättömien asioiden saada itseni pois tasapainosta? Luotanko intuitiooni vai etsinkö edelleen vastauksia ulkopuolisista lähteistä?

Maailman "elvyttää meidät takaisin valotoimintaan" tapahtuu, kun useammat ja useammat ihmiset heräävät ja seisovat selkä suorassa. Iskulauseet "rauhaa, ei sotaa", "rakkautta, ei vihaa" ja "tasaveroiset oikeudet kaikille" raikuvat maailmanlaajuisesti. Tämä on valotoimintaa, ja valotyöntekijät ovat olleet koko ajan etulinjassa.

Ja "he ns. uppoavat laivan mukana tai kehittyvät" . Jokaisella sielulla on vaihtoehtona ottaa vastaan valo tai sitten ei. Yksilöt jotka eivät tee sitä, näkevät hulluutensa tarkastellessaan elämäänsä Nirvanassa ja vahvistavat päättäväisyyttään "nähdä valo" toisissa inkarnaatioissa.

Viime viestiimme sisältyi informaatiota – jonka eräs lukija katsoi tulevan "luotetuista lähteistä" – monista negatiivisista muukalaisryhmistä, jotka käyttävät teknologiaa "sielujen poistamiseen ja pysyvään varastamiseen". Ilmeisesti pimeät sielut lisäävät peliään pelon aikaansaamiseksi tekemällä omituisia väitteitä siitä, mitä tapahtuu maaelämän loppuessa. Seuraavassa on kaksi useista sähköposteista, joita on lähetetty viime aikoina äidilleni. Vastauksemme on muistutus kaikille, joille viestimme ovat tuttuja, ja painava varoitus tulokkaille.

"Viime aikoina on kirjoitettu useita artikkeleita siitä, miten pimeys on keksinyt kuoleman jälkeisen valon/tunnelin ja ne olennot, jotka tapaavat meidät, sekaantuakseen siirtymäämme. Lisäksi on sanottu, että tapaamme olentoryhmän, joka pestaa meidät välittömästi uudelle komennukselle ja vahvistaa, että meidän täytyy parantaa karmavelkamme. Onko totta, että tapaamme ihmisiä, jotka eivät ole, miltä vaikuttavat, ja meidät kierrätetään vain uuteen elämään? Onko mahdollista, että estetään näin menemästä "kotiin" ja menemme paikkaan, joka muistuttaa taivasta, muttei ole?" Ainoa totuus tässä on, että teidän täytyy parantaa karmavelkanne. Mutta ilmaiskaamme tämä täsmällisesti: sielut valitsevat karmaoppitunteja saavuttaakseen tasapainoisen kokemuksen, jota ne tarvitsevat kasvaakseen tietoisesti ja henkisesti tai kehittyäkseen – oppituntien loppuunsaattaminen on kasvua, kehittymistä ja se on jokaisen sielun tavoite joka elämässä.

Ja "Voitko vahvistaa lukemani siitä, että Maa on hologrammi ja sen ympärillä on energiaverkko vangitsemassa sielut päättymättömään reinkarnaatiokiertoon, kuin "sielufarmille" jonka vankina olemme, jotta olennot voivat käyttää energiaamme omiin tarkoituksiinsa? Onko valoon meneminen kuoleman jälkeen ansa, joka ottaa meidät kiinni ja kierrättää?" Voimme vahvistaa, että Maa, kuten koko universumi, on hologrammi, ja reinkarnaatiokierto jatkuu, kunnes sielu integroituu taas tämän universumin ylimpään olentoon ja sitten Luojaan, kaiken sen lähteeseen mitä kosmoksessa on. Muu osa tuosta informaatiosta on väärää.

Jotkut viestien vastaanottajat yhdistyvät tahattomasti kataliin olentoihin, jotka väittävät olevansa tunnettuja ja kunnioitettuja valo-olentoja, ja muut "kanavoidut" viestit on kirjoittanut planeetan pimeät yksilöt. Informaatio noista lähteistä voi sisältää jyväsen tai pari totuutta, joka resonoi lukijoiden kanssa, joten heidät lumotaan uskomaan myös valheelliset pelko-osat. Pelko on juuri se, mitä pimeät lähteet tarkoittavat – ne syövät matalia pelkovärähtelyjä, ne eivät selviydy ilman niitä! Heidän katastrofiennustuksillaan, kuten rantaviivan tulviminen sisämaahan vuorenhuipuille saakka tai uhkaava Yellowstonen tulivuoren tuhoisa purkautuminen tai jonkin astraalikappale törmäyskurssilla Maan kanssa, on sama salattu tarkoitus, mutta kun tuollaiset ennusteet ovat internetissä, niitä kierrättävät hyvää tarkoittavat ihmiset. Tämä pelon luomiskierre on syy, miksi olemme usein kehottaneet olemaan pelkäämättä mitään informaatiota. Luottakaa sen sijaan intuitioon, viesteihin sielulta, jossa koko totuus tiedetään.

"Voiko Matthew käsitellä yksityiskohtaisemmin tätä lausetta: 'Velkojen anteeksianto josta olette ehkä kuulleet, tehdään yksilötasolla, ei yleisesti.'" [30.5.2017] Kiitämme tätä lukijaa. Tuo toteamus tosiaan vaatii enemmän selitystä, kuin olemme antaneet aiemmissa viesteissä. Monet jotka tuntevat Lain kansantalouden turvasta ja uudistuksesta, USA:n lainsäädäntöä joka tunnetaan yleisesti NESARA:na, tulkitsevat velkojen anteeksiantosäädöksen kaikkien tuon maan kansalaisten velkojen peruuttamisena.

Se ei ole oikea tulkinta. Tuon säädöksen tarkoitus on maailmanlaajuinen taloudellinen oikeudenmukaisuus, eikä sitä saavutettaisi pyyhkimällä kaikkien niiden ihmisten pöytää puhtaaksi, joiden velat johtuvat törkeästä kulutuksesta ja ylellisestä elämisestä, sivuuttaen ne ihmiset, joilla ei ole yhtään velkaa, koska heillä ei ole mitään. Säädös on osa globaalia talousreformipakettia, joka lopettaa sen pimeiden sielujen kansainvälisen petos- ja kontrollointiverkon, joka on vuosisatoja rikastanut muutamaa varakkainta ja sysännyt massat köyhyyteen.

Siksi yksi säädöksen tavoite on hävittää velkatasapaino, jonka maille on luonut Kansainvälinen valuuttarahasto, Illuminati-operaatio. Kun kansalliset johtajat pitäisivät rahat vastineeksi maansa luonnonvarojen kontrolloinnista ja velka menisi kansalle, lainan takaisinmaksu ja korot menevät suoraan maan infrastruktuurin rakentamiseen ja parantamiseen ja muille alueille kansalaisten äänen mukaisesti. Tätä kokonaisvaltaista hanketta valvovat kokeneet johtajat, jotka on valinnut kansainvälisesti arvostettujen ihmisten neuvosto ja jotka ovat tilivelvollisia sille. Velat jotka on maksettu täysin takaisin, palautetaan korkoineen hallituksille, jotka käyttäisivät varat kansan hyödyksi. Se tukee noiden maiden finanssivakautta ja edistää hyvinvoinnin kasvua.

Velkahelpotus yksilötasolla hyödyttää ihmisiä, jotka maksavat kiskurikorkoja ja raskaita veroja. Tämä osa säädöstä edellyttää vähentämään kiinnelainojen ja muiden lainojen tasapainoa sillä korko- ja tuloveromäärällä, jota on maksettu vuosien mittaan. Tämä maksukombinaatio poistaa monien velkataakan, ja jos se ylittää velat, yksilöille annetaan ylimenevä osuus. Taloudellista apua annetaan ihmisille, jotka asuvat vuokralla tai ovat kodittomia, ja ihmisille joilla on opintolainaa. Sekin lasketaan yksilötasolla. Jos ihmiset jotka täyttävät kuvatun korvauksen tai avun vaatimukset, eivät enää elä, tuo määrä jaetaan heidän perheelleen tai heidän testamenttinsa mukaisesti.

Meille on kerrottu, että tämä mammuttimainen hanke alkaa mahdollisimman nopeasti noiden varojen hankkimisen jälkeen – eli sen Illuminatin laittomasti ja moraalittomasti keräämän valtavan omaisuuden, joka on edelleen heidän käsissään. Koska tämä ponnistus on globaali ja köyhtyneiden auttaminen on prioriteetti, kärsivällisyys on liittolaisenne, kun odotatte omaa "vuoroanne". Sitä odotettaessa käyttäkää universaalia vetovoimanlakia parhaaksi eduksenne – positiivisten ajatusten ja tunteiden voimaa ei voi liioitella!

Rakas perhe, valo-olennot ympäri tätä universumia kunnioittavat vankkumatonta omistautumistanne Gaian ja sen maaperheen auttamiseen ja tukevat teitä ainutkertaisella ehdottomalla rakkausenergialla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.