VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

25.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Syvenevä huoli Pohjois-Korean tilanteeseen liittyen on johtanut sellaisiin kysymyksiin kuin: "Voivatko alukset laskeutua, jos maan ulkopuoliset estäisivät ydinsodan?" tai sellaisiin kommentteihin kuin: "Olisi todella hyödyllistä, jos paljastus ja avaruusalusten laskeutuminen tapahtuisi pian!"

Rakkaat ystävät, vakuutamme teille, että eskaloituva retoriikka ei johda ydinsotaan, ja jos ydinkärkiohjuksia laukaistaan, avaruusalusten joukot estävät niiden räjähtämisen.

Mitä tulee (maan ulkopuolisten olentojen) paljastukseen ja laskeutumisiin, se mitä kerroimme teille jokin aika sitten, pätee edelleen: Jumala on vastuussa ajoituksesta, koska vain hän tietää, milloin turvallisuus on taattu laskeutuville ryhmille ja Maan ihmisille. Maan ulkopuolisten olentojen läsnäolon virallisen tunnustamisen viimeiset yksityiskohdat räätälöidään ajankohdan mukaan, muttemme ole kuulleet mitään muutoksia perussuunnitelmaan.

Televisiolähetyksessä joka välitetään kaikkiin kansallisiin järjestelmiin, kansainvälisesti arvostetut ihmiset ilmoittavat, että hyväntahtoisten sivilisaatioiden aluksia on taivaallanne ja joidenkin laskeutuminen lähestyy. Seuraavaksi näytetään tunnettuja arvohenkilöitä tervehtimässä aluksesta nousevaa miehistöä, ja jos ei tuolloin, niin pian sen jälkeen, universaalin perheemme jäseniä jotka on nimitetty eri tehtäviin ympäri maailmaa, esitellään konferenssityylisessä televisiolähetyksessä.

Kun yhteiskunta tutustuu heidän vierailuihinsa – ja valo-olennot ympäri tätä universumia ovat ikionnellisia nähdessään Maan ihmisten seurustelevan perheenjäsentensä kanssa! – heidän tiedemiehensä ja teidän spesialistitiiminne yhdistävät ideansa ja teknologiansa, ja planeetan palauttaminen alkaa tosissaan.

Lukijoille jotka kysyivät, onko totta, että paljastus tapahtuu 21.12., sanomme, ettei kannata laskea sen varaan, vaikkei mitään pitäisi pitää mahdottomuutena. Illuminati ei halua ihmisten spekuloivan edes sitä, että ystävällisiä maan ulkopuolisia saattaa olla valovuosien päässä. Estämään paljastuksen ja ilmoituksen NESARA:sta jotka oli ajoitettu tapahtuvaksi 12.9.2001, hallitus petti USA:n kansan ja toteutti 911-petoksen, ja siitä lähtien Illuminati on pitänyt onnistuneesti salassa totuuden tuosta surullisen kuuluisasta hyökkäyksestä sekä informaation, joka olisi tuotu tietoon tuolloin.

Ehdottomasti muiden sivilisaatioiden läsnäolo tullaan paljastamaan virallisesti, mutta älkää odottako sitä niinä päivämäärinä, joita on määritetty joissain intenetissä kiertävissä viesteissä – pimeät lähteet liittävät tapahtumiin fiktiivisiä ajankohtia, joiden ne tietävät jäävän toteutumatta. Kun tuo päivämäärä tulee, mutta tapahtuma ei, todennäköisiä reaktioita ovat mm. pettymys, lannistuminen tai viha, tunteet jotka lähettävät matalia värähtelyjä, joita pimeät sielut syövät, ja jos tuo tapahtumattomuus vakuuttaa ihmisille, ettei mikään kanavoiduissa viesteissä ole uskottavaa, se merkitsee pimeyden tuplaonnistumista.

Haluamme vastata tässä kysymyksiinne viljaympyröistä, koska ne ovat relevantteja paljastuksen ja laskeutumisten kannalta, ja menemme siihen kohta. Ensin kuitenkin voitaisiin sanoa, että planeettaa ympäröivien avaruusalusten spesiaalitaitelijat ovat tehneet ne. Heidän keskittymisensä mielikuviin luo sähkömagneettisia "kaavioita", jotka siirretään energeettisesti valituille pelloille, joilla ne taittavat viljankorret täsmälleen taitelijoiden yksityiskohtaisesti laatimien kuvien mukaisesti.

Jotkut ympyrät tosiaan välittävät viestejä, mutta ne jotka tekevät niitä, tietävät, että oikeat tulkinnat olisivat harvinaisia, joten niiden design on ensisijaisesti kauneutta ja hämmästeltävää. Ehdotamme, etteivät tulkinnat ole välttämättömiä ympyröiden arvostamiseksi ja niiden tarkoitus on paljon tärkeämpi: ne ovat konkreettinen todiste, että muita sivilisaatioita on lähellä, ja koska ne osaavat matkustaa Maahan, varmasti ne kykenevät myös tunkeutumaan sinne, mutta eivät ole tehneet sitä.

Yli 40 vuotta nämä ällistyttävät kuviot joita ilmestyy yön aikana enimmäkseen Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, mutta myös moniin muihin maihin, ja joita on nyt yli tuhat, ovat saaneet ymmälle tiedemiehenne ja johtajanne. Tämä pelkästään aiheuttaisi sen, ettei valtavirtamedia koskaan mainitse niitä, mutta sensuroinnin todellinen syy on, ettei niiden täsmällisyyteen ja äkilliseen ilmestymiseen pysty ihmiskäsi. Kuka siis tekee niitä?

Illuminati tietää. Siksi sen vaikutusvallan avulla elokuva- ja elektroniikkapeliteollisuudessa maan ulkopuoliset kuvataan groteskeina olioina, jotka haluavat kukistaa Maan ja tuhota tai orjuuttaa sen asukkaat. Jos kansa tietäisi ne myriadit tavat, joilla nämä taivaidenne vierailijat ovat auttaneet planeettaa, ja että kun ne laskeutuvat, niiden poikkeuksellinen apu laajenee ympäristön palauttamiseen, se toivottaisi avosylin tervetulleeksi toisten maailmojen viehättävän, samanhenkisen ja rakastavan väen, ilman mitään pelkoa.

Mutta pimeät sielut ovat selviytymisessään riippuvaisia pelkoenergiasta. Näin ollen häiritsevien "muukalaisten" ohella, heidän täytyy estää niiden teknologialla ladattujen alusten laskeutuminen, ja he ovat tehneet tätä pitämällä maailmanne myllerryksessä jos toisessa. Vaikka aloitetut sodat, terrorismi ja hyvin tarttuvat sairaudet ovat saaneet aikaan laajalle levinnyttä kaaosta ja pelkoa, myös taloudellinen tila ja hurja sää palvelevat heitä hyvin. Äskettäinen esimerkki on se epätavallinen katastrofaalisten myrskyjen sarja, jonka heidän käskyläisensä USA:ssa aloittivat tai jota he vahvistivat, ja jos geomanipuloinnista voidaan syyttää Venäjää, se on taas yksi kostohimoinen isku presidentti Putinia vastaan, joka kieltäytyi yhteistyöstä heidän kanssaan.

Avaruusalusten miehistöt vähentävät tuulen ja veden katastrofaalisia vaikutuksia siinä määrin, kuin pystyvät, mutta nämä tapahtumat ovat henkilökohtaisia tragedioita niille miljoonille, joihin vaikutetaan suoraan, ja jätteiden puhdistaminen ja uudelleenrakentaminen tuovat vakavia fiskaalisia ja logistisia tilanteita alueille, joille on isketty. Kuitenkin mahtavien myrskyjen positiiviset vaikutukset ylittävät negatiiviset – ja sama pätee maastopaloihin ja maanjäristyksiin, ovat ne sitten Äiti Maan tai ihmiskunnan aikaansaamia. Ne vapauttavat negatiivisuutta, jottei se voi kumuloitua ja tulla pimeiden mielien ja sydänten ruokavarastoksi. Ne ovat miljoonille sieluille tilaisuuksia kokea valitsemansa karmaoppitunnit. Rukousten virtaaminen maailmanlaajuisesti, vapaaehtoiset ja tarvikkeet kaukaisista maista sekä ruohonjuuritason avun vyöryminen tarvitseville – rakkaus-valoa toiminnassa – kohottavat lisää värähtelyjä planeetalla ja yhteiskunnassa. Ja jokainen tuhoisa tapahtuma antaa suuremman tietoisuuden siitä, että yhteishenki palvelee kaikkia kansoja paljon enemmän kuin se jakautuminen, jota pimeät sielut yrittävät vahvistaa.

"Miten ihmeessä Matthew ei puhu niistä matelijoista, joita juoksentelee tällä planeetalla? Niistä joita on hallituksessa, niistä joita on mediassa ja niistä jotka ovat muodonvaihtajia? Miksei hän mainitse sitä taistelua, joka on käynnissä hyvän ja pahan välillä, ja sillä tarkoitan satanismia ja paholaista?" Sanotaanpa ensin, etteivät kaikki matelijat ole pimeitä eivätkä kaikki pimeyteen taipuvaiset yksilöt ole matelijoita. Tietenkin jotkut ovat – kuninkaalliset jotka ovat pitäneet sukupuunsa puhtaana, "hallitsevien perheiden" jäsenet jotka ovat menneet naimisiin yhdistääkseen omaisuutensa ja valtansa, ja jotkut ihmiset joilla on suuri vaikutusvalta hallituksissa – mutta useampia ihmisiä kuin matelijoita houkuttelee pimeys, ja he kaikki ovat planeetan ulkopuolisten pimeiden voimien sätkynukkeja. Ja aivan kuten on valon täyttämiä ihmissivilisaatioita, on myös valon täyttämiä matelijasivilisaatioita. Viimeksi mainitut kumoavat innokkaasti sitä väärää uskomusta, että heidän lajinsa on pimeyden synonyymi, ja he työskentelevät rinta rinnan toisten lajien kanssa estääkseen omien pimeiden sukulaistensa ponnistelut, missä ikinä nämä aiheuttavatkin sekasortoa universumissa.

Kaikkien lajien DNA on ainutlaatuinen, mutta fysiologian erilaisuus ei johda jumalisiin tai häijyihin polkuihin, vaan jokaisen yksilön vapaan tahdon valinnat missä tahansa lajissa – sielu saattaa olla merkittävästi kehittynyt joiltain piirteiltään ja kadottanut valon, paitsi sen kipinän joka on sen elämänvoima. Planeetalla ja sen ulkopuolella olevien matelijoiden DNA kuitenkin mahdollistaa sen, että he voittavat Maan sivilisaation älykkyydessä ja ilmentämiskyvyssä – siksi he pystyvät vaihtamaan muotoa – ja se pieni ihmismäärä joka on ihmis- ja matelijavanhemman jälkeläisiä, perii osan kummankin DNA:sta. Taas kerran, tällä rakenne-erolla ei ole mitään tekemistä niiden tietoisten valintojen kanssa, jotka johtavat ihmistä valoa tai pimeyttä kohti.

Rakkaat sisaret ja veljet, pelkästään olemalla säteilette valoa, ja yllytämme teitä ajattelemaan sen ulottuvan kaikkiin, jotka ovat langenneet pimeyteen – he tarvitsevat kaikkein eniten valoa. Tämän universumin suurimman voiman puuttuminen motivoi heitä täyttämään tyhjiönsä aiheuttamalla pelkoa toisissa – he tarvitsevat tuon energian matalia värähtelyjä elääkseen ja tukahduttaakseen omat pelkonsa.

He näkevät itsensä maailman oikeutettuna hallitsijoina ja pelkäävät menettävänsä tuon kontrollin, jos valon korkeat värähtelyt saavuttavat heidät. Juuri sen valo tekee, mutta se minkä he näkevät tuhonaan, olisi heidän pelastuksensa! Se valotsunami jota lähetätte – samaa energiaa kuin rakkaus – auttaa noita yksilöjä voittamaan pimeyden, joka on pitänyt heitä vankinaan.

Nyt puhun omasta puolestani ja kerron teille kahdesta matelijakomentajasta, jotka tulivat Nirvanaan reilut 20 vuotta sitten ja selittivät Neuvostolle, miten heidän joukkonsa pysäyttäisivät niiden toisen galaksin tunkeutujien levittäytymisen, joita oli tullut omaan galaksiimme. Heidän älykkyytensä ja suoraviivaisuutensa kykyjensä kuvaamisessa oli todella vaikuttavaa, mutta heidän tulonsa tarkoitus oli erityisen huomionarvoista. Matelijoiden tunnetaan universaalisti kunnioittavan vain sivilisaatioita, jotka kunnostautuvat soturi- ja asevahvuudessa, kuitenkin he halusivat Neuvoston tietävän, että he suojelisivat Maan henkimaailmaa ja kaikkia muita maailmoja tässä galaksissa, joissa rakkaus-valo hallitsee.

Teitä ehkä kiinnostaa tietää, että näiden komentajien keho oli lyhyempi ja hoikempi kuin useimpien aikuisten ihmisten, heillä ei ollut hiuksia, heidän ihonsa oli harmaa ja silmänsä mustat ja läpitunkevat. Ei ehkä kuulosta miellyttävältä, mutta nuo luontevat ja hiljaisen itsevarmat miehet yksinkertaisissa, istuvissa univormuissaan näyttivät hyvin arvokkailta. Matelijat jotka ovat toisissa sivilisaatioissa, voivat näyttää huomattavan erilaisilta – he pystyvät ilmentämään minkä tahansa muodon ja muuttamaan sen toiseksi silmänräpäyksessä.

Tuon konferenssin jälkeen Neuvosto antoi toiselle komentajista luvan välittää äidilleni esityksen kirjaa varten, ja hänen valaiseva informaationsa sisällytettiin erääseen viestiin muutama vuosi sitten. [Horissin esitys ja kuvaus kansastaan ja kotimaastaan on luku kirjassa "Voices of the Universe" ja osa viestiä 24.6.2009.] Kiitos, äiti.

Nyt sitten, korkeampi perspektiivi "hyvän ja pahan väliseen taisteluun" on valo vs. valon poissaoleminen, ja paholainen ja saatana ovat nimiä, jotka personoivat pimeät voimat, sen valtavan universaalin voimakentän, joka koostuu kaikkien niiden ajatusten, tunteiden ja tekojen lähettämästä energiasta, joissa on negatiivinen "liite". Uskonnoilla jotka muutama itseään palveleva ihminen on keksinyt, jotta he voisivat kontrolloida massoja, on ylin olento, joka päättää, minne ihmiset menevät kuoltuaan. Jos heidät tuomitaan hyväksi, heidät palkitaan ja he menevät rauhalliseen paikkaan, jossa ovat ikuisesti. Jos heidät tuomitaan pahaksi, he menevät ikuiseen helvettiin, jota hallitsee paholainen tai saatana.

Nuo uskomukset jotka ovat aiheuttaneet vuosisatoja verenvuodatusta Jumalan, Allahin tai jonkun muun tämän universumin ylimmän olennon "tittelin" nimissä, eivät ole "hyvänpäivän tuttuja" sen universaalin tosiasian kanssa, että sekä hyvä että paha ovat energiaserpentiinejä, joilla on positiivinen tai negatiivinen "liite". Kiitos Maahan lähetettävän valon ja sitä säteilevien valotyöntekijöiden, niiden uskomusten valta vähenee, jotka perustuvat valheellisuuksiin ja pahentavat niitä.

Rakas perhe, tiedämme, että haluatte sen ja kaikkien muiden tietoisuus- ja henkisyyssaavutusten tulevan nopeammin. Tiedämme myös, että te ette muista, että sivilisaatioilta on vienyt 50.000 teidän aikakäsityksenne vuotta saavuttaa se, mitä teillä on, mutta nähkää toki se uskomaton edistyminen, jonka valonne on auttanut saavuttamaan sen jälkeen, kun maailman transformaatio alkoi vasta reilut 80 vuotta sitten.

Ette ole koskaan yksin missiossanne auttaa Maan ihmisiä heräämään. Me ja kaikki muut valo-olennot tuemme teitä ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.