VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)
2.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Rakkaat veljet ja sisaret, vetäkää syvään henkeä. Hengittäkää hitaasti ulos ja antakaa sydämenne tuntua kevyemmältä. Kuvitelkaa nyt Maan hehkuvan kultavalkoisessa valossa, ja sitten nähkää kaiken ikäisten ja väristen ihmisten halaavan iloisesti toisiaan ja eläimiä keskuudessaan. Olette juuri lähettäneet runsaasti parantavaa energiaa maailmaanne. Kiitämme teitä ja rakastamme teitä!

Nyt sitten, media raportoi koronaviruksesta ja päivittää jatkuvasti tilastoja covid-19-tapauksista ja -kuolemista. Jokainen kuolema on henkilökohtainen tragedia perheelle ja ystäville, joiden suru olisi yhtä syvää, jos heidän rakkaat ihmisensä olisivat kuolleet jostain muusta syystä. Joka päivä monet muut syyt vaativat hengen monilta muilta ihmisiltä, joita rakastetaan kovasti, ja monet muutkin perheet surevat heidän menettämistään.

Myötätunto ja empatia ovat luontaisia tämän aseman korkeissa värähtelyissä, eikä suru ole vierasta Maan ihmisille. Koskaan aiemmin ei kuitenkaan ole ollut sydäntä raastavia haastatteluja perheistä, joiden rakkaat ovat kuolleet, eikä eristäytyminen ole estänyt hyvästien jättämistä. Koskaan aiemmin media ei ole lähettänyt filmejä terveydenhoitotiimeistä, jotka suojavarusteissa tekevät väsymättä töitä pelastaakseen henkiä. Koskaan aiemmin maailma ei ole kuullut, kun tartuntatautiasiantuntijat ennustavat sairastuneiden ja kuolleiden lukumäärää tai analyytikot spekuloivat maailmantalouden romahtamisesta.

Vaikka sitä korostetaan osittain herättämään tarkoituksella pelkoa, todenperäistä informaatiota levitetään maailmanlaajuisesti. Sitä ei julkaista – koska vain harvat tietävät – että koronavirus oli tarkoitettu vähentämään maailman väestöä miljardeilla. Sitä ei tapahdu, koska perheenjäsenet vähensivät laboratoriossa suunnitellun viruksen tehoa mahdollisimman paljon.

Puhutaanpa nyt jostain muusta, mitä ei tiedetä: miten sielusopimukset sopivat tähän. Vanhempien ihmisten kuolemat ovat sopimusvalintojen mukaisia elämän pituuteen sekä fyysisen kehon elinvoiman menettämissyyhyn liittyen. Sopimuksissa on tiettyä joustavuutta elämänkaaren pituudessa sekä lopullisessa sairaudessa, ja nämä sielut täyttivät nuo ehdot saamalla sairauden, jolle he olivat erityisen altis niiden aiempien terveysongelmien vuoksi, jotka olisivat pian aiheuttaneet kuoleman.

Jotkut nuoremmat ihmiset jotka ovat menehtyneet, olivat myös täyttäneet sopimusehdot, ja toiset tarkistivat sopimuksiaan yhdessä kaikkien niiden kanssa, joiden kanssa oli syntymää edeltäviä sopimuksia. Jälkimmäisissä tapauksissa tiedettiin sielutasolla, että henkilöt voisivat auttaa tehokkaammin maailmaa Nirvanasta käsin, jossa he voivat säteillä valoa planeetalle voimakkaammin kuin fyysisessä kehossa. Tämä ei millään muotoa vihjaa siihen, että maan päällä generoitu valo on heikkoa – se on voimakkaampaa kuin koskaan aiemmin!

Henkilöt jotka päättivät tarkistaa sopimuksiaan, tekivät niin, koska sielutasolla tiedettiin, että pelko ja masennus olivat vakavasti himmentäneet heidän valoaan. He jumittivat ahdistuksessa, joka koski heidän rakkaitaan, joilla oli vastoinkäymisiä, heidän omaa työttömyyttään virusta ennen tai sen vuoksi, tämänhetkistä tai siintävää taloudellista hätätilaa tai vakavia "mitä jos" -päähänpinttymiä. Tuo ajattelutapa ei ainoastaan vaikuttanut negatiivisesti heidän immuunijärjestelmäänsä, vaan päättämällä kohottaa elämää maan päällä henkimaailmasta käsin, nämä sielut hyppäsivät eteenpäin kehityksessä.

Nuoremmat ihmiset jotka eivät lähteneet tarkistettujen sopimusten myötä, nauttivat Nirvanassa kaikista niistä positiivisista kokemuksista, joita ilman he jäivät. Jos oli valittu jotain vaikeuksia tarkoituksena saavuttaa tasapainoinen kokeminen – jokaisen sielun tavoite joka elämässä – kunniaa annetaan automaattisesti. Kun koronaviruksen leviäminen jatkuu, nämä samat sopimusehdot tai sielukehityskysymykset soveltuvat kaikkiin, jotka tekevät siirtymän tämän sairauden vuoksi.

Sama pätee kaikkiin muihinkin, jotka valitsivat jonkin mittaisen maaelämän tällä ennenkuulumattomalla aikakaudella universumissa. Näin ollen on myös toinen tekijä Maan yleisessä kuolemien määrässä. Monet sielut ovat ruumiillistuneet – lyhyeksi ajaksi tai moneksi vuodeksi – saattaakseen loppuun kolmannen tiheyden kokemisensa ja kehittyäkseen. Useimmat päättivät elää ala-arvoisissa olosuhteissa, mikä vaikutti vakavasti kehon kykyyn kestää sairautta, ja jos ei covid-19, niin jokin toinen sairaus olisi tappava.

Nyt vastaamme yleisimmin esittämiinne kysymyksiin. Emme tiedä, milloin tämä virus voitetaan. Maan mahdollisuusenergiakentässä on lukemattomia serpentiinejä, joissa on kiinni sairaus. Nämä eivät kuvastu kustakin yksilöstä, vaan ne ovat yhdistyneet tiiviiksi rykelmiksi eri alueilta ympäri maailmaa. Tällä hetkellä muutama serpentiini heikentyy, jotkut keräävät hitaasti vauhtia ja monet nopeasti. Emme voi määrittää sitä kentässä ja vielä vähemmän lineaarisessa ajassa, milloin kaikki nuo serpentiinit heikentyvät siinä määrin, että korkeammat värähtelyt joissa mikrobeja ei voi olla, nujertavat ne.

Ei, 5D-laitteiden säteily ei levitä tätä sairautta – sen suuri tarttuvuus tekee sen. Kuitenkin niiden alueiden ihmiset, joilla tuo teknologia on käytössä, ovat suuremmassa vaarassa, koska säteily vaarantaa immuunijärjestelmän. Universaalit perheenjäsenet vähentävät mahdollisessa määrin tuon säteilyn haittavaikutuksia.

Ja ei, rakkaat ystävät, muut sivilisaatiot eivät puutu tilanteeseen ja estä viruksen leviämistä. Heiltä ei puutu ainoastaan valtuus ottaa ohjakset tilanteessa, jota te itse käsittelette, vaan myöskään maailmanne olosuhteet eivät ole turvalliset siihen, että miehistöt taivaallanne tai ne jotka elävät keskuudessanne, paljastaisivat identiteettinsä. Edes ne maiden johtajat jotka tietävät noista maan ulkopuolisista olennosta, eivät julkisesti tunnusta muiden sivilisaatioiden olemassaoloa.

Mutta jos jotakuta universaalista perheestänne pyydettäisiin kuvaamaan, mitä Maassa tapahtuu, se olisi: ihmiset auttavat toisiaan. Näette tätä terveydenhoidon ammattilaisten ja pelastustoimihenkilöiden rohkeudessa ja omistautumisessa ympäri maailmaa. Johtajat kylissä, maakunnissa ja maissa antavat viisasta opastusta pitämään asukkaat mahdollisimman turvassa. Yksilöjen ystävälliset teot, resurssien jakaminen, liikkeiden sulkeminen ja massat, jotka noudattavat tervettä järkeä ja pysyvät kotona, estävät tilannetta pahenemasta. Hallitukset auttavat niitä kansalaisia, joille aiheutuu äärimmäisiä vastoinkäymisiä.

Näette improvisoinnin ja innovoinnin lisääntyvän. Kenttäsairaaloita rakennetaan täydentämään sairaalatiloja, yritykset luopuvat standardituotantolinjoista ja lisäävät tuotantolinjoja, joita tarvitaan epätoivoisesti varusteiden tuottamiseen terveydenhoitohenkilöstölle ja potilaille, kotiin sidotut yksilöt valmistavat maskeja ja kaapuja, sekä maat joilla on ylimääräistä, antavat maille, joilla on vajetta.

On nettiopintoja oppilaille, joiden koulut on suljettu. Koomikot esiintyvät kotoaan, ja konsertteja joihin muusikot osallistuvat kotoaan, lähetetään televisiossa.

Nuoret ja vanhat ihmiset löytävät ainutlaatuisia tapoja ilmaista kiitollisuutta kaikille, jotka palvelevat tosi toimissa: lääkärit, sairaanhoitajat, muu sairaalahenkilökunta ja eläkkeeltä töihin tullut terveydenhoitohenkilökunta, poliisit ja palomiehet, opettajat jotka laativat nettikursseja oppilailleen, farmaseutit, uutistenlukijat, jätekuskit, putkimiehet, sähkömiehet, maanviljelijät, ruokakauppiaat, ruokapankkitoimijat, kokit, jakeluihmiset, eläinlääkärit, eläinhoitoloiden työntekijät ja vapaaehtoiset ja kansalliset armeijat jotka auttavat monin tavoin.

Toiset ovat saattaneet luiskahtaa mielestämme, mutta eivät kaikkien niiden mielistä, jotka ovat hyvin kiitollisia niistä palveluista ja siitä vakaudesta, joita nuo yksilöt antavat näinä vaikeina aikoina.

"Sosiaalinen eristäytyminen" antaa vanhemmille ja lapsille tilaisuuden olla yhdessä, sekä aikaa aloittaa introspektion, meditointiin, rukoiluun ja hyvyyden ja kauneuden arvostamiseen maailmassanne.

Myös ahdistus, suru, hämmennys ja sormella osoittelu ovat osa tämän päivän maailmaa. Mutta paljon, paljon enemmän on optimismia, toivoa, välittämistä toisista, toisten auttamista ja yhteistä päättäväisyyttä jatkaa eteenpäin, kunnes virus on voitettu.

Kuten tämä taudinaiheuttajakaan, hengen ykseys ei tee eroa maan, sukupuolen, iän, kansallisuuden, uskonnon, etnisyyden, seksuaalisen suuntautumisen, sosiaalisen tai taloudellisen aseman, koulutustason, ammatin, filosofian ja poliittisen ideologian perusteella.

Tämä yhtenäinen henki, lukemattomat ystävälliset teot, lukuisat auttamismenetelmät ja kiitollisuuden ilmaisut ovat rakkautta toiminnassa. Tästä syystä valo maan päällä ei ole koskaan ollut kirkkaampaa ja tämän pandemian seuraamukset saavat aikaan niiden yhteiskunnan syvien haavojen parantumisen, joita aiheutti hillitön epäoikeudenmukaisuus, pettäminen ja eripuraisuus.

Monet puhuvat siitä, "milloin asiat palaavat normaaliksi". "Normaali" ei palaa. Maailmanne on tarkoitus olla – ja se tulee olemaan – dramaattisesti erilainen, verrattomasti parempi. Lait tai raha tai teknologia ei tee tuota eroa, vaan ihmisten tahto, ja valotyöntekijöiden joukko on lisääntynyt 10-miljoonakertaiseksi.

Sosiaalinen, taloudellinen, uskonnollinen, poliittinen ja kulttuurillinen jakautuminen antaa tietä rauhanomaiselle yhteistyölle ja keskinäiselle kunnioitukselle. Pimeys tulee valoon kaikissa pirullisissa muodoissaan, ja ne jotka ovat vastuussa, joutuvat tilille.

Globaalin talousjärjestelmän – tietokonetransaktiot jotka antoivat muutaman varakkaimman kontrolloida kaikkia muita – muuttuminen järjestelmäksi, joka perustuu jalometalleihin, tehdään mahdollisimman tasaisesti, helpottaen kaupankäynnille aiheutuvia lisähäiriöitä. Illuminatin laittomasti ja moraalittomasti keräämä omaisuus hankitaan takaisin ja jaetaan, lopettaen kohtuuttomat ero rikkaiden ja köyhien välillä.

Salatut teknologiat tulevat esiin ja niitä sovelletaan tunnollisesti energiaan, lääketieteeseen, valmistukseen, viestintään, maatalouteen, kuljetukseen ja ympäristön palauttamiseen.

Rokotteiden ja 5D-säteilyn vaarat paljastuvat – ensin mainitut poistetaan ja 5G:tä käyttävät laitteet suunnitellaan uudestaan niin, että estetään haitat terveydellenne ja planeetalle. Monia miljoonia työllistyy tuhottujen kaupunkien uudelleenrakentamiseen ja rappeutuneen infrastruktuurin korvaamiseen.

Se mikä tarkoitettiin järkyttämään tavallista kansaa, onkin johtanut yhteiseen haluun luoda parempi maailma. Kun ponnistukset etenevät teidän aikakäsityksessänne, tehtävänne tässä elämässä on menestys – tuo upea maailma jonka autatte Maan ihmisiä ilmentämään, kukoistaa jo jatkumolla.

Rakas perhe, kunnioitamme ja tuemme teitä ehdottoman rakkauden voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.