VIESTI MATTHEWILTA

 

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

2.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

 

Kiitämme kaikkia, jotka ovat ilmaisseet kiitollisuutensa selitettyämme ylösnousemusta tästä näkökulmasta, ja haluamme jakaa yhden lukijan ihastuttavan perspektiivin:

 

"Ylösnousemus on (minulle) olla paras, joka voi olla … mitä ikinä se on!!! Jos tanssii, olla paras tanssija. Jos laulaa, olla paras laulaja. Jos hoitaa puutarhaa, olla paras puutarhanhoitaja. Jos maalaa, olla paras maalari. Ole paras, mikä voit olla!!! Olemalla paras, joka voi olla, palauttaa sielunsa (energian – sisäisen chi-elämänvoiman) ja nostaa värähtelytaajuuttaan … Aion antaa tämän pienen valoni loistaa!!!

 

"Minusta pääsisältö jota täytyy toistaa, on: "Lakkaa etsimästä ulkopuolelta vastauksia. Mene sisään!!! Vastaukset ovat sisällä. Yhdisty sydämeesi, joka on voimakas, jumalainen elin."

 

Tosiaankin! Olemme usein yllyttäneet teitä ottamaan vaarin intuitiostanne, tietoisuuteenne tulevista viesteistä sielulta, jossa koko totuus tiedetään, ja yhdessä keskustelussaan äitini kanssa Jumala sanoi: "Sydän on sielun sija." Sielu koostuu rakkausenergiasta ja rakkaus tuntuu sydämen alueella. Hyvästä syystä sanotte: "Rakastan sinua koko sydämestäni", ja lisäätte pieniä sydämiä rakkausviesteihin ja lähetätte sydämin koristeltuja ystävänpäiväkortteja ihmisille, jotka ovat erityisen rakkaita teille.

 

"Hyvin informatiivista, ja kiitos kovasti. En kuitenkaan ymmärrä vielä, mihin kultainen aika sopii  [ylösnousemuksessa]. Vai sopiiko se?"  Voi kyllä se ehdottomasti sopii mukaan. Kuvitelkaa Maan ylösnousemus maapalloa kiertäväksi junaksi ja sen matkustajat sieluiksi omalla ylösnousemusmatkallaan. Noin 80 vuotta sitten tämä juna alkoi hivuttautua eteenpäin periaatteessa pimeässä, ja kaikki nousivat kyytiin. Sen jälkeisten vuosikymmenten aikana juna on lisännyt höyryä kulkiessaan uudestaan ja uudestaan maailman ympäri – vauvoja on noussut kyytiin ja kaikenikäisiä ihmisiä on lähtenyt pois ja Maasta on tullut kirkkaampi ja kirkkaampi. Tämä junamatka jatkuu, kunnes Maa on säteilevän hohtava ja Kultaisen ajan loisto on täydessä kukoistuksessaan. Se on junan määränpää. Matkustajat jotka ovat edelleen kyydissä, voivat jäädä tuolle asemalle lyhyeksi aikaa, vuosisadaksi tai pidempään, mutta he ja kaikki muut sielut jotka ajoivat junalla, kun se jatkoi planeetan kiertämistä, jatkavat henkilökohtaista matkaansa integroitumaan uudelleen tämän universumin ylimpään olentoon.

 

Tämä on paras analogia, joita voimme ajatella, näyttämään suhteen tämän ylevän ajan ja planetaarisen ja henkilökohtaisen ylösnousemuksen välillä, mutta tarinassa on muutakin. Jotkut matkustajat kehittyivät henkisesti ja tietoisesti kolmannesta tiheydestä neljänteen, ennen kuin he poistuivat Nirvanaan, toiset eivät, mutta junakyyti oli vain yksi heidän rajattomista tilaisuuksistaan saavuttaa tuo virstanpylväs. Juna jatkaa kulkemista aina vain korkeampiin värähtelyihin, ja kaikki matkustajat jotka käyttävät niitä hyödykseen, voivat päättää palata Maahan henkielämän jälkeen tai mennä johonkin toiseen ihmeelliseen, valintansa mukaiseen maailmaan. Riippumatta siitä, milloin tai missä sielut päättävät kokea elämiä matkallaan universaaliin uudelleenintegroitumiseen, kaikkien perimmäinen määränpää on Luojan rakkaus-valo-olemus, jossa ne ovat aina olleet ja aina ovat.

 

Siihen mitä voitte tehdä auttamaan teidän ja Maan ylösnousemuksen nopeuttamisessa, sanomme: eläkää valonne, eläkää sydämestänne – rakkaus on avain. Valo ja rakkaus ovat sama energia ja suurin voima kosmoksessa. Siksi rakkauden tunteminen tai valon lähettäminen on yksi ja sama asia ja ylösnousemusavun huippu. Myötätuntoisuus, kiitollisuus, anteeksianto, anteliaisuus, ystävällisyys ja rehellisyys huokuvat korkeita värähtelyjä, jotka piristävät elämäänne ja lisäävät valoa maailmaanne. Luottavaisuus ja optimistisuus teidän ja Maan tulevaisuudesta auttaa ilmentämään sitä, mikä vastaa lähetettyä energiaa, ja koko Maan visualisoiminen kulta-valkoiseen valoon lähettää tuota säteilyä kollektiivitietoisuuteen, ns. universaaliin keittoon, josta kaikki maailmassanne materialisoidaan.

 

"Kysy Matthewilta, onko kasteella mitään vaikutusta ylösnousemusprosessiin."  Ei laisinkaan. Kasteen tekivät vaadituksi uskonnolliseksi riitiksi kirkon ja valtion johtajat, mikä antaa heille lisää kontrollia ihmisiin. Toisaalta uskomukset luovat ihmisen todellisuuden, ja jos niihin sisältyy kaste vaatimuksena "taivaaseen pääsemiseen" ja se rinnastetaan ylösnousemukseen, tosiasia on, että tuolla ihmisellä kaste on oleellinen osa ylösnousemusta.

 

Niin paljon kuin toivommekin, ettei politiikka pitäisi enää rakasta maaperhettämme otteessaan, se edelleen pitää, emmekä halua sivuuttaa niitä monia lukijoita kaikkialla, jotka pyytävät meitä puhumaan USA:n presidenteistä Obama ja Trump sekä Venäjän presidentistä, joiden toimilla on vaikutusta maidensa rajojen yli. Kun puhumme kysymyksistänne ja kommenteistanne, muistakaa, mitä olemme sanoneet aiemmissa viesteissä: olemme epäpoliittisia, emme tuomitse ketään ja rakastamme ehdottomasti kaikkia veljiämme ja sisariamme maan päällä.

 

Barack Obama on yhtä valontäyteinen tänä päivänä kuin Gaian valitessa tämän sielun tulemaan USA:n presidentiksi oikeaan ajankohtaan visionääriselle johtajalle, jolla on henkistä ja moraalista lahjomattomuutta inspiroida ihmisiä elämään lisääntyvästi valaistuilla tavoilla. Tuo ajankohta – vuotenne 2008 – oli harmoniassa sen kanssa, minkä kultaisen ajan mestarisuunnittelijat olettivat vastaavan sivilisaation valmiutta henkiseen ja tietoiseen tiedostamiseen. Kuitenkin joitain vuosia ennen vuosisadan vaihdetta, sielut jotka olivat suostuneet luomaan olosuhteet, jotka antoivat massojen valitsemia karmaoppitunteja, ja sitten liittymään valonvoimiin, kieltäytyivät kunnioittamasta sopimuksensa jälkimmäistä osaa. Ihastuttuaan rajattomaan valtaan ja valtaviin rikkauksiin, he jatkoivat sellaisen tuhon ja väkivallan aiheuttamista marssillaan maailman hallintaa kohti, että se sai aikaan 10 vuoden viivytyksen ihmisten kehittymisessä tuohon odotettuun tietoisuustilaan.

 

Näin ollen Obama astui virkaan, kun jakautuneisuus, ahdasmielisyys, ahneus, pettäminen, korruptio, väkivalta, köyhtyminen ja sotamentaliteetti olivat vielä vallalla. Pitämällä tuon kolmannen tiheyden kattilan kiehumassa, Illuminati pystyi jarruttamaan tai heikentämään kaikkea, mitä hän halusi tehdä maansa ja maailman hyväksi, ja hän teki kompromisseja tai noudatti heidän vaatimuksiaan, kun se uhkasi tapaa hänen perheensä ja päätukijansa. Hänelle oli surullista, ettei hän pystynyt presidenttiaikanaan tekemään enempää maansa hyväksi ja auttamaan rauhan tuomisessa maailmaan, ja hänellä on edelleen voimakas motivaatio tehdä työtä noita tavoitteita kohti, jotka ovat Gaian visio Maan ihmiskunnalle.

 

Ei ollut ennalta määrätty, että Donald Trumpista tulisi presidentti, eikä se ollut karmakokemus, jonka hän valitsi sielusopimuksessaan. Sopimukseen sisältyy kyllä positiivisia avuja – älykkyys, terveys, varallisuus, sisukkuus, itseluottamus, yrittäjähenkinen kyvykkyys ja karisma – ja noiden avujen käyttäminen on tuonut hänelle sitä mainetta, jota hän etsinyt, mutta ne eivät ole synnyttäneet sitä viisautta ja käytöstä, jota maan johtaja tarvitsee ollakseen kunnioitettu ja luotettu. Päätös tavoitella presidenttiyttä tuli hänen kunnianhimostaan onnistua uudenlaisessa seikkailussa, ja ironista kyllä, käskyläiset Hillary Clintonin Illuminati-leirissä tekivät hänelle mahdolliseksi sen. Äänten peukalointi esivaaleissa poisti kisasta senaattori Bernie Sandersin, jonka kannattajien äänet olisivat laittaneet hänet presidentin virkaan, ja käskyläisten virhe presidentinvaalien ääntenlaskennan manipuloinnissa antoi Clintonille aiotun voiton Trumpille. Mutta harvat ihmiset tietävät tämän, joten sormi osoittaa virallisesti Venäjän sekaantumiseen USA:n vaaliprosessiin, ja annetaan ymmärtää, että se tehtiin vehkeilyllä Trumpin kampanjassa.

 

Ohittane ne keinot, jotka johtivat vaalien lopputulokseen, kaksi universaalia lakia jotka ovat jatkuvassa liikkeessä, vaikuttavat aina siihen, kuka on Valkoisessa talossa, ja puhumme ensin vetovoimanlaista ja siitä, miten se on vaikuttanut presidentin hallintoon. Toteuttamalla kampanjalupauksiaan hän tyydyttää kaikkia, jotka haluavat maan menevän hänen politiikkansa viitoittamaan suuntaan. Kansalaisten enemmistö haluaa kuitenkin rakentaa sille kehitykselle, jota maa on saavuttanut yhteiskunta-, oikeus- ja ympäristöreformeissa. Vetovoimanlaki on neutraali – se tuo pelkästään takaisin kollektiivitietoisuudelta sitä, mikä sopii yhteen ihmisten ajatusten, tunteiden ja tekojen energian kanssa, ja näin se ns. toimittaa vaatimuksen mukaisesti. Koska kansalaisten suurempi määrä generoi hallitsevan energian, tämä puolueeton laki vastaa heidän vastarintaansa, joka on laajempaa kuin presidentin ja hänen tukijoidensa suosima politiikka.

 

Toinen laki liittyy värähtelyihin, ja sekin tukee vastarintaa hallinnon valitsemalle suunnalle. Värähtelyseuraamuksiin sisältyvät oikeudelliset haasteet matkustuskieltomääräyksille ja kyvyttömyys tuoda äänestettäväksi ehdotettu terveydenhuoltolainsäädäntö, jonka tarkoitus on analyytikkojenne mukaan – aivan oikein – edistää pelkoa ja syrjintää ja suosia varakkaita. Ne matalat värähtelyt joita nuo aikomukset huokuvat sekä määräykset peruuttaa ympäristön suojelutoimia, törmäävät yhteen planeetalla vallitsevien korkeampien värähtelyjen kanssa. Kuten kaikki muukin elämässä, aikomukset ovat energiaa, joka värähtelee jollain tasolla, ja se hetki jolloin nämä kaksi vastakkaista värähtelytasoa "tanssivat", meni ohi silmänräpäyksessä. Jos seurauksena olevaa tasojen välistä konfliktia ei lopeteta täyskäännöksellä maan nykysuunnassa, se loppuu, kun yhtenäisyys saavutetaan niillä kevyemmän energian tasoilla, joille Maa on matkalla.

 

Nyt sitten, Trumpin hallinnossa tapahtuu enemmän kuin nuo universaalien lakien vaikutukset. Presidentti ja hänen henkilökuntansa valmistelevat hallituksen ja sen ulkopuolisten "salaseuran" – Illuminatin – jäsenten julkista tunnistamista ja tuomista oikeuden eteen. Värähtelyt tukevat tätä suunnitelmaa, jolla on maailmanlaajuista merkitystä. Kuitenkin reaktio siihen, mitä vilpittömästi voidaan sanoa vain Trumpin viisaan arvostelukyvyn puutteeksi monissa tilanteissa, on tehnyt kyseenalaiseksi, työskentelevätkö ne henkilöt hänen kanssaan joiden apua tarvitaan, ja tämä on heikentänyt suunnitelman onnistumismahdollisuuksia "todennäköisestä" "mahdolliseksi" Maan mahdollisuusenergiakentässä. Tämä ei ole kuitenkaan tyrmistymisen aihe, sillä onnistuminen voi edelleen tapahtua presidentin taholta, mutta jos ei, niin se tulee muuta kautta. Illuminatin pimeän hallinnon pitkä aikakausi on loppumassa.

 

Viralliset poliittiset analyytikot ja "vapaan lehdistön" maiden valtavirtamedia kaiuttavat informaatiota, jota Illuminati levittää Vladimir Putinista, joka on jatkuvasti kieltäytynyt yhdistämästä voimia sen kanssa. Tästä syystä kuulette, että hän on juonikas ja armoton diktaattori, joka sekaantuu toisten hallitusten asioihin ja on uhka Euroopalle, että hän julkaisee "valeuutisia" Hillary Clintonin osallisuudesta pedofiilirinkiin ja käynnistää kybersodankäynnin. Vaikka Putinin kädet eivät ehkä ole puhtaat, tuo profiili – kuten kaikki Illuminatin levittämät valheet – ovat kaukana totuudesta. He tietävät, että hän on yksi päätoimijoista, jotka koordinoivat ponnisteluja, jotta maailma irrotetaan niiden vaikutusvallasta, heidän pirulliset toimensa paljastetaan, heidät vaaditaan tilille ja heidän vääryydellä hankittu omaisuutensa käytetään köyhtymisen, ympäristön tuhoamisen ja terroristiryhmien lopettamiseen.

 

Se on todella vaikea tehtävä, ja ihmiset jotka ovat mukana siitä, ovat maista, joiden historiat, kulttuurit, uskonnot, resurssit ja ideologiat eroavat. Mutta heidän tavoitteensa on sama: turvallisempi ja terveempi maailma, jossa kaikki jakavat sen yltäkylläisyyden, ja näette todisteita tämän edistymisestä, kun voimistunut valo tukee tätä globaalia hanketta.

 

Tiedämme, että toisinaan kärsivällisyys on kortilla, kun odotatte selviä todisteita ja ihmettelette, voivatko ihmiset koskaan elää yhdessä rakkaudessa ja rauhassa. Kyllä, rakkaat ystävät, he voivat ja tulevat elämään, ja annamme tämän kannustuksena. Toukokuun 1. päivänä on maailmanlaajuinen rakkauspäivä, 14. juhla jota sponsoroi The Love Foundation, joka on omistautunut inspiroimaan ehdottomaan rakkauteen ja rauhaan maailmanlaajuisesti. Sydäntänne ilahduttaa nettisivujen  www.thelovefoundation.com lukeminen.

 

Kaikki valo-olennot tässä universumissa kunnioittavat valopalveluanne ja tukevat teitä ehdottoman rakkauden voimalla.

 

----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.