VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

19.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Kun USA:n presidenttiehdokkaat on kirjoitettu kiveen, tai siltä näyttäisi, on ymmärrettävää, että kysytte, miten on mahdollista, että Bernie Sandersista tulee tuon maan seuraava presidentti.

Edellinen viestimme ei luetellut niitä skenaarioita, joita Maan valvojat Nirvanassa pitävät silmällä, koska odotimme ainoan merkittävän skenaarion kertomista teille – skenaarion joka on saanut pysäyttämättömän vauhdin. Mikään ei ole saanut. Siksi kerromme teille niistä eri mahdollisuuksista, jotka vaikuttavat Sandersiin ja kahden pääpuolueen ehdokkaisiin – energia muiden kilpailijoiden ympärillä on liian heikkoa materialisoituakseen "serpentiiniksi", jolla on kehittymispotentiaali.

Universumin jatkuva tasapainotustoiminta antaa tapoja ratkaista energiakentän tukoksen, ja se tapahtuu tässä. Hallitseva energia joka generoituu Sandersin ympärille, on positiivista, vaikka hän ei ole presidenttiehdokas. Energia joka generoituu Donald Trumpin ja Hillary Clintonin ympärille, jotka ovat ehdokkaita, on pääasiassa negatiivista. Yleisenergiapanostus joka koostuu väestön ajatuksista ja tunteista, tuottaa lukemattomia serpentiinejä, ja ne sinkoilevat kollektiivitietoisuudessa. Järjestyksen tuomiseksi tuohon kaaokseen, energia on yhtynyt eri skenaarioiksi, jotka edustavat kokonaispanostusta, ja jokaisella on mahdollisuus selvittää kenttä ja mahdollistaa Sandersia ympäröivän energian virrata suuntaan, joka sille annettiin, kohti presidenttiyttä.

Nyt skenaarioihin. Clintonin yksityinen käyttäytyminen muiden maiden kanssa, kun hän oli aiemmin ulkoministeri, tai hänen osallisuutena sääntöjen rikkomiseen Demokraattipuolueen esivaaleissa, voitaisiin paljastaa. Jotkut hänen valaehtoiset lausuntonsa voitaisiin osoittaa valheiksi, joita ne ovat. Clinton-säätiön varojen lähteet ja käyttö tai hänen pitkäaikaiset Illuminati-kytköksensä voitaisiin paljastaa. Mikä tahansa tästä jääväisi hänet ehdokkaana, ja hänen terveysongelmansa voisi jäävätä hänet fyysisesti. Jos jokin näistä skenaarioista hallitsee voittamattomasti, Sanders korvaa Clintonin äänestyksessä ja voittaa vaalit. Tai Clinton voisi jäädä kisaan, ja kansalaiset jotka ovat tyytymättömiä häneen ja Trumpiin voisivat liittyä Sandersin tukijoihin ja valita hänet kirjoittamalla hänen nimensä äänestyslippuun. Ja koska tämä energeettinen tilanne on edelleen epävakaa, voisi nousta muita mahdollisuuksia, jotka laittavat hänet Valkoiseen taloon.

Mikä tahansa noista tilanteista, jotka poikkeavat maan perinteisestä menettelytavasta, olisi tietenkin prosessin tässä vaiheessa epätavallinen. Harvat sanoisivat kuitenkaan vuoden 2016 poliittisia kampanjoita "vain normaaleiksi", joten Sandersin paluu presidenttiareenalle sen henkilön kanssa, jonka hän haluaa varapresidentiksi, ei ehkä ole lainkaan yllättävää.

Lopulta tavallinen kansa ymmärtää, että tämä oli pelkästään energian toimintaa – värähtelyt tukivat herra Sandersia henkilökohtaisesti ja ihmisten valintana. Tämä ymmärretään myös paljon suuremmassa kontekstissa: se on osa jatkuvaa merkittävää muutosta, kun korruptio ja sortaminen antavat tietä koko sivilisaation vapaudelle ja kohottamiselle.

Myös vastustus on osa tätä transformaatiota, koska muutospelko on luontaista kolmannen tiheyden tietoisuudessa. Pimeät sielut pelkäävät menettävänsä otteensa monista, jotka pelkäävät niitä olosuhteita, joita pimeät sielut ovat luoneet tai kontrolloineet – monien pelkoenergia pitää pimeät sielut liikkeellä – mutta ponnistelut vallitsevan tilan säilyttämiseksi ovat turhia. Kaikki alempien värähtelytasojen aikomukset ja olosuhteet jatkavat hajoamistaan, kun värähtelyt nousevat jatkuvasti.

Olette tottuneet lukemaan sanoja "rakkaus", "rauha" ja ykseys" viesteissä, joita tulee valolähteistä. Oletteko panneet merkille, miten usein näitä sanoja käyttävät kansalliset, paikalliset ja uskonnolliset johtajat, uutislähetyksissä haastateltavat henkilöt ja laulavat joukot, jotka pitävät kädessään plakaatteja, joihin noita sanoja on rohkeasti printattu? Niin kuin kaikki elämässä, sanat ovat energiaa ja sanottuna tai kirjoitettuna ne lähettävät värähtelyä, joka vetää puoleensa lisää samanlaista – universaali vetovoiman laki – ja kaikissa kielissänne näillä sanoilla – rakkaus, rauha ja ykseys – on korkeimpia värähtelyjä. Nyt kun näitä sanoja käytetään säännöllisesti ympäri maailmaa, niiden voimakkaat jälkivaikutukset herättävä ihmisiä.

"Pidän itseäni totuuden etsijänä. En tiedä, onko tämä sama asia kuin "valotyöntekijä", mutta näyttää siltä, että siinä pitäisi olla enemmän, kuin halu tietää, mikä on totta ja mikä ei. Kysymykseni on: mikä on valotyöntekijä ja miten kukaan tietää, onko hän sellainen?" Itsesi pitäminen totuuden etsijänä ja kysyminen valotyöntekijöistä osoittaa, että olet samalla polulla kuin he, et vain yhtä pitkällä omalla matkallasi.

Sen erottaminen, mikä informaatio on totuudenmukaista ja mikä ei, on tärkeä osa valaistumista ja itsensä löytämistä. Kuitenkin paljon tärkeämpää kuin luottaa ulkoisiin lähteisiin vastausten saamisessa on kysyä sisältä, missä koko totuus tiedetään. Vastauksia jotka ovat viestejä sielutasolta tietoisuudelle, tulee intuitiona, vaistona, omatuntona, inspiraationa ja pyrkimyksenä. Kun otat vaarin vastauksista, joita saat kenties voimakkaina tuntemuksina tai kuvina tai sanoina sielusi silmiin tai äänenä mieleesi, elämäsi soljuu tasaisesti. Tämä merkitsee, että päätöksesi ja tekosi ovat harmoniassa niiden valintojen kanssa, joita teit sielusopimuksessasi ennen syntymää.

Teimme melkoisen hypyn kysymyksestäsi, joten palatkaamme siihen. Yksinkertainen kuvaus valotyöntekijästä on "henkilö, joka elää jumalaisesti" – Jumala teki siitä vielä yksinkertaisempaa: ole ystävällinen. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa jotka eivät ole kuulleet sanaa "valotyöntekijä", ovat sitä silti jakamalla aikaansa, taitojaan, rahojaan ja muita resurssejaan tarpeessa olevien kanssa. Vaikka sanomme "valotyöntekijä", nuo ihmiset ja kaikki jotka samaistuvat sellaiseksi, itse asiassa palvelevat valoa elämällä siinä.

Valoa – samaa energiaa kuin rakkaus, ilmaistuna vain eri tavalla – säteillään ystävällisillä teoilla ja sellaisilla ominaisuuksilla, kuin rehellisyys, myötätunto, kiitollisuus, anteeksianto, anteliaisuus, ja olemalla tuomitsematta ja avoin harkitsemaan toisten perspektiiviä, pysyen uskollisena omille periaatteilleen ja arvoilleen. Valon säteileminen kohottaa muita – aidon hymyn, lohduttavan halauksen tai kannustavan sanan heijastevaikutukset ovat mittaamattomia – ja sisäinen valo antaa rauhallisuuden, optimismin ja itseluottamuksen tunnetta, ei ylimielistä, vaan nöyrää. Kun valotyöntekijät kohtaavat haasteita, he tietävät sisäisen vahvuutensa, ja päättäväinen henki kantaa heitä, kun he jatkavat yhteiskunnan auttamisessa siirtymään aina vain lähemmäs Maan kultaisen ajan suurempaa loistoa, jolloin kaikki ihmiset tietävät, että jokainen elämämuoto planeetalla on erottamattomasti yhteydessä kaikkiin muihin.

Ehdotuksemme kaikille aloittelijoille on lukea opastus, jota annettiin hiljattain eräälle herrasmiehelle, joka määritteli itsensä "herääväksi sieluksi". Äiti, lisäisitkö tuon viestin päiväyksen tähän. [19.5.2016] Kiitos.

"Eri kanavoijat ovat sanoneet monta kertaa, että lähdettyämme tästä elämästä menemme paljon parempaan paikkaan ja henkioppaat odottavat auttaakseen ja opastaakseen meitä. Voitteko selittää tätä minulle?" Tosiaankin Nirvana on myriadein tavoin paljon parempi paikka ihmisille, jotka ovat eläneet sielusopimuksensa mukaisesti, mutta he eivät tarvitse henkioppaita siellä. Oppaat, suojelusenkelit ja muut energiamaailmoissa, sielut joiden kanssa yhdistyt rakkaudessa ja toisten sivilisaatioiden jäsenet ovat Jumalan lähettiläitä, jotka auttavat näkymättömänä sinua maaelämäsi aikana. Nirvanassa sinua odottavat henkilöt, jotka tunnet ja jotka ovat rakkaita sinulle.

Jokaisella sielulla on ainutlaatuinen värähtely, ja hetkiä kehon kuolemaa aiemmin se lähettää erityissignaalin, jonka saavat kaikki, joiden kanssa tuolla sielulla on rakkausside. Tervetulotoivotusryhmä voi olla perhettä ja ystäviä mistä tahansa elämästä – ei ainoastaan henkilöitä välittömästä menneestä elämästä, jotka menivät edelläsi henkimaailmaan – vaikka he olisivat ruumiillistuneet taas planeetalle tai toiseen sivilisaatioon. Koska teet siirtymän maaelämästä, yhdistyt taas noihin rakkaisiin ja lemmikkeihisi Nirvanassa. Jälleentapaamisia voi kuitenkin tapahtua missä tahansa tässä universumissa, missä energia vastaa sielun värähtelyä.

"Luin juuri viestin, jossa Matthew sanoi, että sielu vapautuu ihmisistä astuessaan Nirvanaan. Mitä se merkitsee? Minne sielut menevät?" Sielu vapautuu tai siihen ei vaikuta mikään henkilön eetterikehon tai psyyken vahingoittuminen. Fyysinen ja eetterikeho ovat niin harmoniassa, että kaikki fyysisen kehon sairaudet tai vammat vaikuttavat myös eetterikehoon, ja elämän aikana koetut tunnetraumat jäävät psyykeen. Näin ollen ihmiset tulevat Nirvanaan noiden tilojen kanssa. Parantumisprosessin aikana joka on räätälöity tyydyttämään kunkin ihmisen tarpeet, sielu voi mennä, minne haluaa, samaan aikaan kun se on tuon henkilön kanssa – se ON tuo henkilö!

Sielut, Luojan puhdasta rakkaus-valo-olemusta, ovat energiaa, joka aaltoilee korkeammilla värähtelytasoilla kuin eetterikehot ja paljon korkeammalla kuin tiheät fyysiset kehot, joten sielut vapautuvat aina ja voivat olla siellä, missä haluavat, vain ajattelemalla sitä. Siksi ihmisen nukkuessa sielu voi käydä niiden luona, joihin sillä on rakkausside, tehdä valopalvelua maailmoissa, joissa tuollaista apua tarvitaan, tai parantaa henkistä ja tietoista tajuntaansa opiskeluilla kehittyneissä sivilisaatioissa.

Rakkaat veljet ja sisaret, Luojan, kaikkeuden kaikkitietävän, kaikkivoimaisen ja ikuisen "minä olen" -ykseyden, aspekteina teillä on aina ollut rajaton potentiaali ilmentää, mitä haluatte. Tuo kyky on luontaisena sielurakenteessa, ja kun jatkatte kehittymistä, pystytte tuottamaan sellaista, mitä nyt pidätte ihmeenä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.