VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

19.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Maan mahdollisuusenergiakenttä on täynnä toimintaa, joka heijastaa jatkuvasti kohoavia värähtelyjä, ja jos meitä pyydettäisiin kuvaamaan yhdellä sanalla, mitä havaitsemme, se olisi "jännittävää". Mullistukset jatkuvat jonkin aikaa, kun Illuminati tekee viime ponnistuksensa säilyttääkseen pienen jalansijansa, mutta voimistuva valo tietää sen tuhoa ja viitoittaa tietä muutoksille, jotka voidaan toivottaa tervetulleeksi hallelujaa-kuorolla.

Jos voisimme vastata kysymyksiinne vaalituloksista alueiden, osavaltioiden ja koko maan viroissa, kansanäänestyksissä tai esityksissä, tekisimme sen mielellämme, mutta emme tiedä, ennen kuin nuo päätökset on tehty. Sen kuitenkin tiedämme, että korkeat värähtelyt tukevat valon lopputuloksia. Näin mitkään ääntenlaskennan manipulointiyritykset eivät voi kauan kestää, eivätkä matkan varrella tahalliset poikkeamiset kansan kannalta suotuisiin lopputuloksiin voi olla pysyviä. Mitä tulee maailmanlaajuiseen uudelleenjärjestelyyn, toiminta heilahtaa tähän suuntaan, sitten tuohon, ja tällä hetkellä voitaisiin sanoa, että koko talousjärjestelmä kiehuu hiljaa.

Huoli maista, jotka kehittävät, modernisoivat tai laajentavat ydinenergiaansa, on tuonut kysymyksiä vakuutuksestamme, ettei tule ydinsotaa – jos ei tarkoituksella, niin entä sitten hätiköity reaktio virheelliseen viestintään tai jokin onnettomuus? Se vakuutus jonka annoimme ja joka kattaa mahdollisuuskentän, tulee Luojalta. Ydinräjähdykset avaruudessa ovat vahingoittaneet sieluja, ja määrätessään, ettei sitä tapahdu enää koskaan, Luoja teki tämän ainoan poikkeuksen vapaan tahdon lahjaansa: jokaista joka yrittää sellaista räjähdystä, estetään onnistumasta. Tässä universumissa Jumala valtuutti kaikki henkisesti ja teknologisesti kehittyneet sivilisaatiot estämään laukaistujen ohjusten taistelukärjen räjähtäminen, ja yksin Maan puolesta tämä on suoritettu reilu kymmenen kertaa.

Jotkut lukijat ovat kysyneet, miksi Jumala antaa kammottavien tilanteiden jatkua, ja toiset haluavat meidän tai kollegojemme lopettavan kaikki tuollaiset tilanteet. Edellä mainittua poikkeusta lukuun ottamatta, ei Jumalan eikä yhdenkään sielun fyysisessä tai henkimaailmassa sallita puuttua kenenkään vapaan tahdon käyttämiseen. Rakkaat ystävät, näin on järkevästä syystä. Puuttuminen kieltäisi lukemattomilta sieluilta sen karmallisen kokemisen, jonka ne valitsivat voidakseen kehittyä, ja kehittyminen on jokaisen sielun tavoite joka elämässä. Jumalan ja kaikkien hänen lähettiläidensä sallitaan lähettää kaikille sieluille rakkaus-valoa – kosmoksen suurinta voimaa – avaamaan sydämiä ja mieliä, antaman lohtua sureville, rohkeutta horjuville, toivoa kamppaileville ja vauhtia vastaheränneille. Henkisesti kehittyneet olennot säteilevät jatkuvasti valoa tähän universumiin ja Jumalan ääretön rakkaus jokaista sielua kohtaan on ikuista.

Meitä on myös pyydetty tuomaan julki tietyt menetelmät, politiikat, asenteet tai kulttuuriperinteet, jotka ovat haitallisia yhteiskunnalliselle edistymiselle. Ei ole meidän erikoisalaamme arvostella mitään teidän maailmassanne, emmekä haluaisikaan. Maa on koulu – ja vallan erinomainen! Se antaa kaikki oppituntielementit, joita kolmannen tiheyden väki tarvitsee kasvaakseen henkisesti ja tietoisesti, ja osa tätä kasvua on oivaltaa, mikä on haitallista heidän ja kotiplaneettansa hyvinvoinnille, ja ottaa vastuu sen lopettamisesta.

Tässä valotyöntekijöiden panos on selvä. Tuotte valoon sen, mikä vaikuttaa epäsuotuisasti elämään maan päällä, ja pyrkimyksenne muutokseen motivoi toisia näkemään valon ja yhdistämään voimat kanssanne. Kaikki ihmiset eivät tee sitä. Ne jotka päättävät jäädä kolmannen tiheyden rajoihin, pilkkaavat tai halveksivat teitä, ja jotkut toimivat aktiivisesti teitä vastaan, mutta sinnikkyytenne valo jatkaa leviämistä koko maailmaan, kunnes kaikki ihmiset elävät sopuisasti, yhteistyökykyisesti, vauraasti ja harmoniassa luonnon kanssa.

Lukijat USA:ssa ovat pyytäneet meitä puhumaan maansa joukkoampumisista. Jotkut tapaukset ovat olleet syntymää edeltävien sopimusten mukaisia, joiden tarkoituksena on ollut rohkaista johtajia ja kansaa ryhtymään tarvittaviin askeliin näiden verilöylyjen lopettamiseksi. Silloin kun sopimuksia ei ole ollut, ihmiset joiden elämä päättyi lyhyeen, viimeistelevät sopimusehdot Nirvanassa ja kehittyvät sielukasvussaan, ja surevia perheitä ja ystäviä on tuettu voimakkaalla valolla hengen vahvistamiseksi ja nopeamman kehittymisen edesauttamiseksi. Henkisestä tilasta riippuen ampujat jotka kuolivat, joko saivat räätälöityä parannusta Nirvanassa ja henkistä apua sen elämänjälkensä tarkastelussa, joka seurasi lääkitseviä oppimissessioita, tai he menivät Nirvanan alimpaan kerrokseen, kestivät erittäin tuskallisen elämänjälkitarkastelun ja heillä on hyvin ankaraa yhdessä tai useammassa tulevassa elämässä. Sama menetelmä odottaa rikoksentekijöitä, jotka saatiin kiinni.

Näiden ampumatapausten rohkaiseva piirre on, että rakkaus – ei viha tai katkeruus – on yhdistänyt tilanteen henkilökohtaisesti kokeneita ihmisiä, heidän yhteisöjään ja kansaa. On myös kansallista vihaa siitä, että pyrkimykset rajoittaa sitä helppoutta, jolla ihmiset voivat ostaa armeijatyylisiä aseita ja ammuksia, ovat olleet turhia. Se perspektiivi, että nämä tapaukset ovat olleet peiteoperaatioita, lavastettuja tapahtumia, jotta hallitus voi riisua aseista kansalaiset ja tehdä heistä puolustuskyvyttömiä tyrannimaisessa vallankaappauksessa, tulee kolmannen tiheyden ajattelutapaan juurtuneesta pelosta. Tuon maan valtaaminen väkivalloin oli vain yksi osa Illuminatin pirullista suunnitelmaa – suunnitelmaa jota ei koskaan olisi voitu toteuttaa, koska Maan ja sen ihmiskunnan kohtalo on ilon, rauhan ja vapauden valo. Ainutlaatuinen valon voima joka on repinyt Illuminatin maailmanlaajuisen verkoston riekaleiksi, on tukenut altapäin planetaarista ja henkilökohtaista ylösnousemusta Maan kultaiseen aikaan.

Niille jotka haluavat meidän määrittelevän yksilöt, jotka ovat käynnistäneet olosuhteet pimeyden kanssa tai jatkaneet niitä, sanomme, että pitäkää mielessä, että jokainen ihminen on osa Jumalaa, jokainen ihminen on erottamattomasti yhdistynyt kaikkiin muihin sielutasolla ja Jumala rakastaa jokaista ehdottomasti. Sitten kun ne jotka ovat tehneet ihmiskunnalle törkeitä karhunpalveluksia, tiedetään julkisesti, nähkää heidät Jumalan silmin. Tämä ei merkitse heidän tekojensa katsomista läpi sormien tai halua, että he luopuvat teidän standardienne mukaisesta oikeudesta. Se merkitsee, että kohotatte itseänne ja maailmaa lähettämällä valoa näille yksilöille sen sijaan, että haluatte heitä rankaistavan. Puolueettomat, tuomitsemattomat – ja vääjäämättömät – universumin lait jakavat oikeutta heille henkimaailmassa, jossa tuo energia sopii yhteen heidän tekojensa kanssa.

Kun energiavirtaukset joissa on väkivaltaa, elävät oman aikansa, kontrolloitu valtavirtamedia korostaa tuon luonteisia tapahtumia, mikä herättää tällaisia kommentteja: "Terrorismi, epätoivoiset pakolaiset, kiihkoilu ja kaikki kärsivät lapset surettavat minua kovasti. Tiedän, että toiset tuntevat samoin. Jos lakkaamme katsomasta uutisia, voisimme olla optimistisempia tulevaisuudesta ja tehokkaampia valotyöntekijöitä. Voiko Matthew kommentoida tätä?"

Tunnemme empatiaa niitä tuntemuksia kohtaan, jotka ovat välttäville ihmisille yhteisiä ympäri maailmaa. Emme kuitenkaan voi suositella tietämättömyyttä siitä, mitä tapahtuu. Ette muista tätä, mutta kun innokkaasti halusitte tulla vapaaehtoisesti Maahan, tiesitte, mitä kohtaisitte ja että olisitte hyvin varustettu henkisellä vahvuudella ja viisaudella suorittamaan tehtävänne: auttaa ihmisiä heräämään kolmannen tiheyden tietoisuudesta ja näin edistää omaa kehittymistänne. Tehokkuutenne kummassakin rajoittuisi, jos ette tietäisi, mitä tapahtuu. Ettekä te pysty "ei-tietämään" sitä, mikä tiedetään. On todennäköistä, että ajatuksia ja tunteita nousisi noista tilanteista, jotka ovat tosiaankin surettavia, ja ilman raportteja ette kuulisi kannustavasta kehityksestä, jota tulee esiin.

Sen ymmärtäminen, että useimmat ihmiset sydäntä särkevissä olosuhteissa saattavat loppuun karmaoppituntejaan, jotta he voivat kehittyä, antaa teidän tuntea myötätuntoa heitä kohtaan, kunnioittaa heidän valintojaan ja hyväksyä, että ne ihmiset jotka luovat nuo olosuhteet, esittävät tarpeellisia rooleja universaalissa evoluutioprosessissa. Jotkut henkilöt hyväksyivät epätavallisen vaikeita kokemuksia vähentääkseen niiden sielujen karmataakkaa, joiden kanssa heillä on rakkaussuhde, ja toiset käsittelevät enemmän vaikeuksia, kuin valitsivat sopimuksissaan. Kummassakin tapauksessa nuo sielut tekevät suuren hypyn eteenpäin henkisellä polullaan.

Tiedämme, ettei ole helppoa ajatella kärsiviä ihmisiä karmatermein, mikä tuntuu kylmältä ja apaattiselta, ja olla tuomitsematta niitä, jotka aiheuttavat surua ja suuria vastoinkäymisiä. Kaikilla meillä on ollut elämiä sotimisen, epäoikeudenmukaisuuksien ja riistämisen keskellä jossain maailmassa, ja entiset elämämme tapahtuvat samanaikaisesti nykyelämämme kanssa. Tämän aseman korkeat värähtelyt suojaavat meitä tuntemasta uudestaan sydänkipua noissa muissa elämissä, mutta selvät muistomme sallivat meidän samaistua tunteisiinne Maan tapahtumista. Lisäksi me joilla on rakkausside niihin ihmisiin, jotka kamppailevat, koemme hetkellisesti juuri sen, mitä he tuntevat.

Joka hetki Jumala tuntee Maan ihmisten, eläinten, deeva- ja kasvikunnan sekä kaikkien muiden tämän universumin elämänmuotojen kollektiivituskan. Se on käsittämätöntä teille, kuten myös meille. Lisäämme kiireesti, että Jumala tuntee myös sen rakkauden, ilon, kiitollisuuden ja rauhan, jota hänen lapsensa ja muut luomuksensa tuntevat kollektiivisesti, ja valo jota säteilette ja valo jota jatkuvasti säteillään kaikilta korkeilta asemilta, keventää hänen tuskallista taakkaansa.

Rakkaat sisaret ja veljet, älkää koskaan epäilkö tehokkuuttanne valotyöntekijöinä – maailmanne on verrattomasti parempi, koska te olette siellä! Muutamat teistä ovat asemassaan virallisesti vaikutusvaltaisia, useimmat eivät ole, ja näin pitäisikin olla. Korvaamaton vaikutuksenne on se valo ja rakkaus, mitä lähetätte elämällä jumalaisesti. Tämä ei hyödytä ainoastaan teidän maailmaanne suuresti, vaan se mitä maan päällä tapahtuu, vaikuttaa kaikkeen muuhun tässä universumissa, ja näin valonne heijastevaikutus on mittaamaton.

On luonnollista haluta tuntea optimismia tulevaisuudesta, ja ajatukset edistymisestä tähän mennessä antavat teidän katsoa eteenpäin innostuneena. Esimerkiksi puhtaassa energiassa, terveydenhoidossa, kuljetuksessa, ympäristön suojelussa ja palauttamisessa on lupaavaa kehitystä, on omistautunutta ponnistelua eläinten oikeuksien puolesta ja juridisen järjestelmän oikeudenmukaisuus etenee. Pienet hankkeet nostavat elintasoa yhteisöissä ympäri maailmaa, kaupungit kunnostavat pilattuja alueita, uudenlaiseen työhön on tulossa koulutus- ja harjoitteluohjelmia ja innovaatiot saavat jalansijaa muilla merkittävillä alueilla. Esimerkiksi taide tuodaan helpommin nuorten ulottuville – kaikki taidemuodot ovat sielun ilmaisua, ja se mitä osallistuvat opettajat ja nuoret tekevät, on tärkeää nyt ja kaikille tuleville sukupolville.

Valotyöntekijät ovat olleet korvaamattomia yhteiskunnan viemisessä näin pitkälle kehityksen kuoppaista tietä pitkin. Paljon enemmän täytyy saada aikaan maailmanlaajuisesti, ja saadaan! Muutos alkaa ruohonjuuritasolta ja liikkuu ylöspäin, kunnes saavuttaa huipun, jossa käydään suljettujen ovien takana keskusteluja konfliktien ratkaisemiseksi sekä poliittisen ja talousjärjestelmän uudistamiseksi. Tahti on vakaa tai saa vauhtia joillain oleellisilla alueilla ja laahaa tai siksakkaa siellä, missä Illuminatilla on edelleen sananvaltaa, mutta sen aika on loppumassa – niiden ihmisten lannistumaton henki voittaa, jotka haluavat rauhaa, oikeudenmukaisuutta ja kaikkien jakavan maailman yltäkylläisyyden.

"Minulla on ystäviä, joiden järki on "yhtäkkiä" hävinnyt ns. kaninkoloon, melkein kuin Illuminati olisi noitunut heidät jotenkin. Voinko tehdä jotain auttamaan heitä "heräämisessä" ja oman ajattelunsa takaisinsaamisessa?" Tämä lukija viittaa ystäviin, joista on tullut kiihkoilijoita, mutta vastauksemme viittaa kehen tahansa, jota pidetään suvaitsemattomana näkemyksille, jotka poikkeavat hänen omistaan, ja tämä tuo meidät takasin vapaaseen tahtoon. Jokaisella sielulla on vaihtoehtona hyväksyä se tai vastustaa sitä, mitä on tekeillä – kenelläkään ei ole vastuuta tai jumalaista oikeutta vakuuttaa toinen heräämään missään asiassa. Lisäksi vastaanväittäminen tai käännyttäminen ei vakuuta, vaan etäännyttää, joten toimikaa oman vakaumuksenne ja omien arvojenne mukaan ja kunnioittakaa kaikkien muiden oikeutta toimia omiensa mukaisesti. Lopulta yhteiskunnassanne kaikki ovat ns. samalla sivulla.

"Voiko rakkaus-valoa lähettää ihmisille, jotka elivät 500 vuotta sitten? Tarkoitan, että voiko näitä ihmisiä auttaa sillä tavalla vuonna 2016?" Tämä on todella rakastava ajatus, mutta energia olisi parasta ohjata niitä ihmisiä auttamaan, jotka elävät maan päällä. Vaikka käsityksenne kalenterivuodesta on "nyt" ajattomalla jatkumolla, ihmiset jotka elivät 1500-luvullanne, eivät ole enää tuossa kehitystilassa. Hellä on ollut muita henkilöhahmoelämiä erilaisine sielusopimuksineen ja kokemuksineen, ja he ovat kylväneet ja niittäneet karmaa vastaavasti. Mutta jos heille tai muille, jotka olivat maan päällä elämiä sitten, lähetetään rakkaus-valoa, se ei ole hukkaan heitettyä – tuo energia saavuttaa kaikkivoimaisen lähteen, joka on aina rajattomasti kaikkien sielujen käytössä.

Valo-olennot ympäri tätä universumia kannustavat teitä aina eteenpäin ja ovat ikuisesti kanssanne ehdottomassa rakkaudessa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.