VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

19.5.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Rentoutetaanpa mieltänne asioissa, jotka aiheuttavat ahdistuneita hetkiä. Ensinnäkin ilmastomuutoksen ollessa maailmanlaajuinen keskustelunaihe, puhutaan siitä, kuinka meri peittää saaria ja rannikkoalueita vuoristoihin saakka ja miljoonia ihmisiä hukkuu. Tätä ei tapahdu – Maa ei vaaranna rakkaiden asukkaidensa henkeä palatessaan kohtuulliseen säätilaan maailmanlaajuisesti. Kun napajäätikköjen ja jäävuorien sulaminen jatkuu, vesitaso nousee hitaasti pieniä määriä kaikkialla, ja mahdollisilla vaikutusalueilla – merenpintatason saarilla, mantereiden rannikoilla, suurimpien jokien penkereillä ja alavilla mailla – on paljon aikaa ryhtyä tarpeellisin estotoimiin tai uudelleensijoittamiseen.

Sitten on ennuste, että äkillinen napamuutos tuhoaa planeetan. Se olisi tuhoisa, jos muutos tapahtuisi äkkiä, mutta se ei tapahdu. Noin 80 vuotta sitten Maan akseli oli niin pois tasapainosta, että se oli vaarassa lentää avaruuteen ja varmaan tuhoonsa. Vaikutusvaltaiset sivilisaatiot säteilivät massiivisesti valoa vakauttamaan Maan kiertoradan ja mahdollistamaan sen aloittamisen ylösnousemuskurssissa, ja se oli napojen jatkuvan ja vähittäisen muuttumisen alku.

Toiset lukijat ovat huolissaan Maan liikeradan törmäyskurssista planeetan kanssa, jota jotkut luulevat Nibiruksi ja toiset äskettäin havaituksi planeetaksi, joka on huomattavasti suurempi kuin Maa. Osa informaatiosta jota kierrätetään tästä spekulatiivisesta tilanteesta, on yksinomaan luomaan pelkoa, mutta tiedonpuute on useimpien viestien ydin. Astrofyysikkonne eivät tiedä, että yli kahdeksan vuosikymmentä Maa on kulkenut onnistuneesti korkeammille energiatasoille, ja näin heitä hämmentää ja huolestuttaa uusien taivaankappaleiden näkeminen. Vakuutamme teille, rakas perhe, että Maa jatkaa kulkemista turvallisesti ja vakaasti määränpäähänsä viidenteen ulottuvuuteen!

Sähköposteja USA:n presidentinvaaleista on tullut runsaan vuoden, ja nyt kun kaksi henkilöä on nimetty oletettavasti puolueidensa ehdokkaiksi, äitini postilaatikko täyttyy kysymyksistä, kuka voittaa. Niiden jatkuvasti kiihtyvien värähtelyjen perusteella, jotka vahvistavat altapäin ihmisten moraalia ja henkistä tinkimättömyyttä ja paljastavat ne, joilta puuttuu nuo ominaisuudet, näemme todennäköisyyden, ettei kummastakaan oletetusta ehdokkaasta tule presidenttiä, vaan senaattori Bernie Sandersista tulee. Jos värähtelyvauhti jatkuu, todennäköisyys hänen voitostaan liikkuu varmuutta kohti Maan mahdollisuuskentässä ja marraskuussa äänestäjät valitsevat viisaan ja rehellisen presidentin.

Otamme aina tyytyväisenä vastaan kysymyksiänne ja kommenttejanne, ja erityisesti maan transformaatioprosessin tässä vaiheessa toivotamme tervetulleeksi ne, jotka tuovat meille tilaisuuden antaa opastusta uusille sielunetsijöille. "Herääminen voi olla hyvin yksinäinen ja usein hämmentävä pyrkimys. Voiko Matthew antaa mitään neuvoja valotyöntekijöille, jotka näyttävät olevan psyykkisen hyökkäyksen kohteena, minkä tarkoituksena on hämmentää heitä ja tehdä heistä vähemmän tehokkaan työssään?"

Herääminen on hyvin erilaista kuin mikään, minkä voitte muistaa, ja jos kukaan perheestänne tai ystävistänne ei ole maininnut mitään samanlaista, epäröinti puhua siitä, mitä koette, on luonnollista, ja se oivallus, että olette osa Jumalaa, voi näyttää ylivoimaiselta, ikään kuin olisi pyhäinhäväistystä edes ajatella itsestänne niin. Se yhdistelmä, että tuntee yksinäisyyttä ja hämmennystä korkeammista tietoisuustiloista ja hyväksyy jumalaitsensä, voi olla todella stressaavaa ja sitä voidaan luulla psyykkiseksi hyökkäykseksi. Kun värähtelytasot olivat paljon alemmat, koska pimeys edelleen verhosi planeettaa, valotyöntekijöiden kirkkaat aurat tekivät heistä pimeyden hyökkäysten kohteita. Nyt planeetan valo on liian voimakasta siihen, mutta universaalin vetovoimanlain kautta ajatukset hyökkäyksistä saavuttavat samanlaisten tuntemusten energiavirtoja ja tuovat niitä teille.

Korvatkaa tuollaiset ajatukset tiedolla, että te ette ole koskaan yksin! Eivät ainoastaan suojelusenkelinne ja henkioppaanne ole aina rinnallanne, vaan myös monilla sieluilla on samantyyppinen heräämiskokemus kuin teillä ja toiset kulkevat luottavaisena itsensä löytämisen polkua. Usein henkiset ja metafyysiset kirjakaupat isännöivät samanmielisten ihmisten ryhmiä tai julkaisevat ilmoituksia sosiaalisista tapaamisista, seminaareista ja työpajoista. Tavallisissa kirjakaupoissa on myös tuon alan kirjoja, ja jos teistä tuntuu epävarmalta, minkä valitsisitte, pyytäkää sisältänne johdatusta niiden luo, jotka ovat valaisevimpia. Etsikää internetistä sivustoja, joilla on hengenheimolaisten postauksia ja viestejä valo-olennoilta, kuten esimerkiksi Patricia Cota-Robles, ja voitte aina pyytää jumalaista apua tunteaksenne itseluottamusta ja innostusta heräämisestä. Pian rentoudutte iloiseen suhteeseen jumalaitsenne kanssa ja väyliä avautuu alueille, joilla voitte palvella valoa tehokkaasti ja hyvin tyydyttävästi.

"Voitko kysyä Matthewilta, miten voimme löytää elämäntarkoituksemme täällä maan päällä ollessamme?" Paras tapa selvittää, mitä valitsitte elämäntarkoitukseksenne, on myös yksinkertaisin: kiinnittäkää huomiota sielutason viesteihin tietoisuudellenne – intuitio, vaisto, inspiraatio, pyrkimys ja omatunto. Silloin kun seuraatte noita suuntaviivoja, jotka ovat erityisesti harmoniassa sielusopimuksenne valintojen kanssa, teillä on voimakas tunne siirtymisestä tasaisesti elämänpolkua pitkin sen sijaan, että kamppailette päätösten kanssa ja kenties kysytte toisilta, mitä he pitävät loogisimpana suuntana teille.

"Onko totta, että pimeät olennot on poistettu maan päältä ja viety vaihtoehtoiselle hologrammimaapallolle? Jos näin on, tämä olisi upeaa, koska se vähentää pimeyttä tällä planeetalla ja nopeuttaa täydellisten paljastusten aikataulua. Ja mitä sillä tarkoitetaan, että elämme hologrammiuniversumissa tai –matriisissa? Onko 3D unta ja korkeammat ulottuvuudet totta vai onko kaikki vain tietoisuutemme projektiota?" Pimeät olennot lähtevät maapallolta samalla tavalla kuin valo-olennot – fyysisen kehon kuoleman kautta – ja valo-olentojen tapaan ne siirtyvät siihen osaan Nirvanaa, Maan henkimaailmaa, jossa energia vastaa sitä energiaa, mitä ne generoivat maaelämänsä aikana.

Kirjoissa ja internet-artikkeleissa on hyviä selityksiä hologrammiuniversumista siinä määrin, kuin kosmologinne ovat tehneet löytöjä. He ovat matemaattisesti päätelleet, että universumi alkoi alkuräjähdyksestä, mutta he eivät ole vielä ymmärtäneet, että tiede ja henki – tai energia ja kosminen tietoisuus – ovat yksi ja sama asia: Luojan, kosmoksen suurimman voiman ja kaiken olemassa olevan Lähteen rakkausvalo-olemus.

Korkeammat ulottuvuudet ovat todellisia, eikä ole täysin oikein sanoa, että 3D on vain yksilön tietoisuusprojektio. Mihin tahansa henkilö uskoo, miten kaukana todenperäisestä se onkin, se on hänen todellisuutensa, ja luultavimmin saisitte kovan vastaväitteen keneltä tahansa, jolle yrittäisitte vakuuttaa, että se mihin hän uskoo, on "vain hänen tietoisuutensa projektio". Kuitenkin se, mikä näyttää todelta 3D-maailmassanne, on unta, tai paremmin sanottuna harhaa, emmekä osaa selittää tätä selvemmin kuin viestissämme useita vuosia sitten. Äiti, etsi tuo viesti ja kopioi olennainen osa. Luulemme, että se on erityisen hyödyllinen herääville sieluille – ja kenties myös pitkäaikaisille valotyöntekijöille.

"Mitä Matthew tarkoittaa sanoessaan: "Elämme harhassa"? Onko jokaisella henkilöllä oma todellisuutensa vai jaammeko kaikki yhden todellisuuden?"

"Määritelmän mukaan harha on pettävää, jotain mikä hahmotetaan todeksi, mutta jolla ei ole todellisuuspohjaa. Kolmannen tiheyden harhaa on, että on tämä yksi elämä maan päällä, sitten kuolette ja monien mukaan sen jälkeen on epämääräinen paikka, joka on joko siunattu tai helvetin tulikivinen kuoleman jälkeinen elämä, johon jäätte ikuisuudeksi. Todellisuus on, että tämä on vain yksi sielun monista sadoista tai monista tuhansista kokemuksista, kun se elää monissa eri muodoissa ja paikoissa samanaikaisesti universumissa.

"Harhaa on, että olette kehonne, persoonallisuutenne, luonteenpiirteenne, tunteenne ja saavutuksenne, ja ohimennen sanottuna teillä on sielu, joka menee kuoltuanne – vain Jumala tietää minne. Todellisuus on, että olette sielu, osa Jumalaa, erottamaton hänestä ja kaikista muista sieluista tässä universumissa, teillä on fyysinen kokemus, jonka valitsitte tasapainottaaksenne muita elämiä, ja olette ikuinen olento.

"Harhaa on, että tämän universumin Ylintä olentoa kuvataan oikein vain yksilön omassa uskonnossa ja tämän lait ovat ehdottomia, yksilön uskonnon mukaan tulkittuna. Todellisuus on, että tämän universumin Ylin olento on Luojan, kosmoksen Ylimmän olennon alainen; Jumala on yhdistelmä kaikista sieluista ja kaikista elämänmuodoista tässä universumissa ja hän tietää kaiken elämän jokaisen ajatuksen ja tuntee sen jokaisen tunteen; hän ei voi puuttua Luojan vapaan tahdon lakiin silloin, kun sielut poikkeavat syntymää edeltävistä sopimuksistaan, joten "hänen tahtonsa ei tapahdu"; vaikka sanomme usein "hän" (miespuolinen), "Jumala" tai "Lähde" teidän nimivalikoimallanne on androgyyni ruumiillistuma, täysin tasapainoinen mies- ja naisenergia, eikä hän keksinyt uskontoja – muutamat hänen harhaanjohdetut jumalaitsensä osat tekivät sen.

"Harhaa on, että paha on hyvyyden vastakohta. Todellisuus on, että pimeys on valon puuttumista, rakkauden henkisen selkeyden puuttumista.

"Harhaa on, että Maa on pieni, kiinteä planeetta, jonka asukkaat ovat ainoa toteennäytettävä älykäs elämänmuoto universumissa. Todellisuus on, että Maa on sielu, jolla on planeettakeho, ja tämä on koti olennoille sen sisällä, pinnalla ja yläpuolella, ja sen pinnan asukkaat ovat enimmäkseen paljon kehittymättömämpiä henkisesti, älyllisesti ja teknologisesti kuin monet muut sivilisaatiot.

"Kyllä, jokaisella sielulla on oma harhansa, koska se liittää itseensä elämänsä, maaplaneetan ja kaiken olevaisen Lähteen joka puolen, mutta perimmiltään jaamme kaikki saman universaalin todellisuuden." [23.5.2005]

Kiitos, äiti. Itsemurhapommitusten sarja on herättänyt lukuisia kysymyksiä, ja ensin sanomme, ettei itsemurhapommittajaksi tuleminen ole koskaan osa sielusopimusta. Koska jokaisen ihmisen sopimus on tehty ennen syntymää toisten kanssa, jotka haluavat jakaa elämän, se ei sisällä ainoastaan ihmistä, joka tappaa toisen tasapainottaakseen oman tapetuksi tulemisensa, ja ihmistä joka päätti tulla tapetuksi tasapainottaakseen toisen elämän, vaan sen on tarjottava kaikille osallistuille tilaisuuksia kokea, mitä he valitsivat sielukehitystään varten.

Niin on, että joihinkin sopimuksiin sisältyy sieluja, jotka haluavat tehdä siirtymän ryhmänä. Tuollaisessa tapauksessa se palvelee kaikkia muita, joiden tarvitsee kokea niitä tunne- ja taloudellisia vastoinkäymisiä, joita voi seurata ryhmän siirtymätapahtumasta. Riippuen osallistuvien sielujen määrästä, joka voi vaihdella suhteellisen harvasta moniin tuhansiin, tuo tapahtuma voi olla kulkuvälineonnettomuus, taistelujoukot, perhe joka asuu sota-alueella, luonnonkatastrofi tai nopeasti leviävä tarttuva tauti.

Jotkut nuoret ihmiset joista tulee itsemurhapommittajia, on iskostettu lapsuudesta saakka uskomaan, että heidän täytyy puolustaa omaa uskontoaan tappamalla toisten uskontojen edustajia, ja he toimivat tuon tehokkaan mielenkontrolloinnin mukaisesti. Heidän elämätarkastelunsa Nirvanassa on erittäin vaikea, koska he tuntevat täysimääräisesti sen kärsimyksen, jonka heidän viimeinen tekonsa on aiheuttanut toisille. Koska he toimivat hyvin voimakkaan ohjelmoinnin mukaisesti, he eivät aiheuta vaikeita karmaoppitunteja ja heidän seuraava elämänsä omistetaan niiden tarvitsevimpien ihmisten auttamiseen kolmannessa tiheydessä, jotka ovat alkaneet herätä henkisesti ja tietoisesti.

Kun aikuiset itsemurhapommittajat päättävät tulla terroristiksi, he toimivat radikaalisti vääristyneestä voimantunnosta, missä ei välitetä seuraamuksista toisille. Äärimmäisen tuskallisen elämäntarkastelun lisäksi, jossa kärsitään sama, kuin kaikki ihmiset kärsivät, joiden elämään heidän itsensä tuhoaminen on vaikuttanut, he kokevat yhden tai useamman vaikean elämän matalassa kolmannen tiheyden sivilisaatiossa, jossa karmakaruselli pyörii täydellä vauhdilla. Ainostaan näiden ihmisten viimeinen teko ei määrää sitä – heidän halunsa tappaa mahdollisimman monta ihmistä on itsessään niin pimeä, että se syrjäyttää heidän elämänsä kaikki muut aspektit.

Belgialainen lukija joka asuu lähellä Brysselin lentokenttää, kirjoitti: "Täytyy myöntää, että tulee aina vain vaikeammaksi pitää yllä positiivisuutta ja uskoa ihmiskunnan tulevaisuuteen. En tiedä enää, mitä kertoa toisille ihmisille, kun tällaisista aiheista [itsemurhapommitukset] keskustellaan. Tulee myös vaikeammaksi ja vaikeammaksi pysyä vakuuttuneena, että tämän elämän jälkeen odottaa toinen. Mietin, onko viestienne muilla lukijoilla samoja epäilyksiä, tuntevatko he enää yhteyttä kehenkään kehomaailmassa."

Uskonpuute ihmiskunnan tulevaisuuteen on ymmärrettävä reaktio väkivaltaan silloin, kun tuntemiinne ihmisiin vaikutetaan suoraan, ja vaikkette ehkä pidä irrallisuutta maailmasta jumalaisena armona, mitä se on, se antaa sydämelle ja mielelle hengähdystauon järkytyksestä, epätoivosta ja surusta. Tällaisina aikoina on vaikea ajatella elämää tämän elämän jälkeen ja saada yhtään lohtua siitä, että on upea rakkauden ja rauhan henkimaailma, mikä saattaa näyttää vain epämääräiseltä ajatukselta. Mutta pitäminen kiinni tuosta todellisuudesta kohottaa henkeä ja palauttaa uskon ihmiskunnan päättäväisyyteen ja kykyyn tehdä tästä maailmasta parempi paikka kuin tällä hetkellä. Rakkaat veljet ja sisaret, älkää epäilkö tämän transformaation tapahtumista maasivilisaatiossa!

Mitä tulee ihmisten kanssa puhumiseen traagisista tapahtumista, antakaa aitojen tunteidenne virrata. Itkeminen on paljon terveellisempää kuin stoalainen tunteiden tukahduttaminen, joten antakaa kyynelten tulla runsaina. Pyytäkää jumalaista apua parantamaan; nähkää luonnon kauneus; ajatelkaa syntymän ihmettä, pienten lasten viattomuutta ja lemmikkinne sitoutumista; tietäkää, että maailmassanne on paljon, paljon enemmän hyvää kuin pahaa ja valo vahvistaa jatkuvasti hyvää ja heikentää pahaa. Ilmaisunne "aika parantaa kaiken" on vain osittain totta – se miten käytätte tuon ajan, tuo parannusta ja palauttaa hyvinvoinnin ja positiivisuuden, tai sitten ei.

Nyt puhun vain Matthewina ja sanon, että stressi raivasi tiensä viime viestiimme. Haitin tuhojen pitäminen hurrikaanin eikä maanjäristyksen aiheuttamana oli harvinainen tapaus äitini ajatuksissa – ja muistikatkos, äiti – joka ohitti lähetykseni. Hän on kauhistunut siitä, että viikon stressi tietokoneen teknisistä vaikeuksista, jotka estivät hänen nettisivujaan ja sähköpostiosoitteitaan toimimasta, salli hänen hetkellisesti olla kuulematta selkeästi sanojani.

Sanomme näkemiin vain tämän hetken osalta, koska olemme ikuisesti kanssanne ehdottomassa rakkaudessa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.