VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

17.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Aloitetaanpa puhumalla ajatuksista monien mielessä, ja päällimmäisenä on huoli Pohjois-Korean onnistuneista ohjuslaukaisuista. Jos tuo maa todella lähettää ydinkärjen avaruuteen, räjähdyksen estävät ne universaalin perheen jäsenet, jotka partioivat jatkuvasti taivaallanne. Sama pätee siihen, jos joku muu maa yrittäisi samaa.

Syyrian tulitauko humanitaarisista syistä on tietysti tervetullut, mutta paljon tätä laastaria enemmän tarvitaan lievittämään ihmisten ahdinkoa tässä sodan repimässä maassa. Rauha tulee. Kuitenkin vastakkaisten uskonnollisten ja maallisten ryhmien lähettämät voimakkaat vihamielisyyden ja epäluottamuksen energiaserpentiinit aiheuttavat kiertoteitä matkalla.

Mitä tulee niihin energiaskenaarioihin joita kuvattiin viime viestissämme USA:n presidentinvaaleista, Hillary Clintonin vetäytymisellä kisasta terveyssyistä on etulyöntiasema niihin muihin mahdollisuuksiin nähden, jotka laittaisivat Bernie Sandersin Valkoiseen taloon. Tämä ei merkitse, että jos tuo etulyöntiasema lisääntyy, niin Clintonin toimintaan liittyvät skenaariot häviävät. Noiden serpentiinien energia kulkee omaa tietään ja tuo tuon informaation valoon. Näin ollen jää se mahdollisuus, että hänen jääväämisensä presidentinvirasta nostaa Sandersin tilalle.

Totuus 911-tapahtumasta paljastuu, mutta ei ennen, kuin Illuminatin Rockefeller-siipi on menettänyt kaiken vaikutusvaltansa USA:n hallituksessa, taloudessa ja valtavirtamediassa.

USA:n sormellaosoittelu Venäjään sähköpostien hakkerointisarjassa ja Vladimir Putinin kuvaaminen USA:n poliittisiin asioihin sekaantujaksi ja diktaattoriksi, joka haluaa kontrolloida entiseen Venäjään kuuluneita valtioita, on poliittista teeskentelyä ja materiaalia medialle. Putin ei halua uutta kylmän sodan aikaa eikä konflikteja minkään maan kanssa – hän on yksi niistä yksilöistä hallituksissa, armeijoissa ja yritys- ja taloussektorilla, joiden pyrkimykset suljettujen ovien takana tähtäävät lopettamaan Illuminatin pitkän hallinnan maailmanlaajuisen korruption, pettämisen, salamurhien, sotien aloittamisen ja köyhyyden edistämisen avulla.

Nousevat värähtelytasot jotka auttavat myös Maata pääsemään eroon noista ihmiskunnan vitsauksista, panevat sekaisin ihmiset, jotka eivät ymmärrä, mitä tapahtuu. Sen minkä te tiedätte sivilisaation kehitykseksi ja maailman transformoitumiseksi, useimmat näkevät jatkuvana myllerryksenä, erimielisyytenä ja hämmennyksenä, ja tunne ajan kulumisesta nopeammin ja nopeammin on myös huolestuttava. Monille tämä merkitsee ryntäämistä velvollisuuksien läpi. Kuitenkin usein päivät loppuvat, ennen kuin kaikki tehtävät on suoritettu, mikä lisää painetta kehoon ja mieleen, joita korkeiden värähtelyjen vaikutukset stressaavat jo ennestään.

Monet lukijat kirjoittavat haasteista, joita he kohtaavat tuossa mielessä, ja vaikka erityisesti heräävät sielut etsivät opastusta, valotyöntekijät eivät ole immuuneja stressille sopeutumisesta jatkuvasti korkeampiin taajuuksiin Maan ylösnousemuspolulla. Sen sijaan että toistamme stressin ne vähentämisehdotukset, joita olemme antaneet, pyysin äitiäni toteamaan noiden viestien päivämäärät, jotta jokainen joka haluaisi lukea tuon informaation uutena tai muistutuksena, voi helposti löytää sen. [Viestissä 4.7.2013 on kattavimmin ja viestit 23.3.2008, 10.3.2009, 20.11.2013 ja 20.3.2016 antavat lisänäkemystä stressin syistä ja helpotuksesta.] Kiitos, äiti. Haluamme korostaa, että negatiivisen ajattelun vaihtaminen positiiviseksi on nopein tapa helpottaa stressaavia tunteita mistä tahansa tilanteesta.

"Miksi värähtelyt eivät vaikuta kaikkiin samalla tavalla?" Itse asiassa värähtelyt vaikuttavat kaikkiin samalla tavalla siinä mielessä, että ne voimistavat kaikkien ihmisten henkilökohtaisia luonteenpiirteitä ja käyttäytymistaipumuksia. Reagointi värähtelyihin sen sijaan vaihtelee suuresti, ja tämä johtuu siitä, että jokainen ihminen on ainutlaatuinen. Eroatte monin tavoin pelkästään fyysisesti – koosta ja iästä kehon kemiaan ja solurakenteeseen. Kuitenkin uskomukset, kokemukset, suhteet ja asenteet vaikuttavat merkittävimmin yksilöjen reaktioihin.

Mutta puhuttaessa taas koko väestöstä ja todetessa tämä yksinkertaisimmin, niin reaktiot värähtelyihin ovat sen mukaisia, onko mieli ja sydän auki vai kiinni. Poikkeamme vähän aiheesta sanoessamme, että värähtelytasot eroavat valtavasti, mutta värähtelyjen "ainesosa" on aina Luojan rakkaus-valo-olemus, suurin voima kosmoksessa. Vaikka yleisesti valoa pidetään visuaalisena ja rakkautta tunteena, ne ovat yksi ja sama energia, ja henkisessä asiayhteydessä rakkaus, valo ja rakkaus-valo ovat synonyymejä. Nyt sitten, ihmiset jotka ovat avoimia tälle energialle, voivat vastaanottaa ja lähettää rakkautta sen kohottavien ilmentymien asteikolla – ne jotka ovat kiinni tuolle energialle, eivät voi.

Saattaa näyttää siltä, että rakkauden vastakohta on viha, mutta ei ole – vastakohta on rakkauden poissaolo. Pelko on myös rakkauden poissaoloa, ja vaikka pelkoenergialla ei voi koskaan olla sitä voimaa, joka on luontainen rakkaudessa, se on riittävän voimakasta ollakseen ns. alkuna säälimättömyydelle, ahneudelle, väkivallalle, petokselle ja vallan- ja kontrollinhimolle. Ihmiset jotka elävät pelossa, ovat "pimeydessä", mitä henkiseen ja tietoiseen tiedostamiseen tulee, ja ihmiset jotka aiheuttavat pelontäyteisiä olosuhteita, ovat pimeyden vankeja. Siksi hyvin usein yllytämme teitä lähettämään valoa koko maapallolle – vain silloin kuin ihmiset "näkevät valon", heidän sydämensä ja mielensä voi avautua antamaan rakkauden korvata pelon.

Meiltä on kysytty, miten valoa lähetetään. Jokaisella ihmisellä on kyky olla kanava universaalille energialle, kaikkivoimaiselle rakkaus-valolle, ja pelkkä halu tai aikomus lähettää tuota energia jollekin ihmiselle tai erityiselle alueelle tai koko maapallolle ohjaa automaattisesti ja välittömästi tuon energian aiotulle vastaanottajalle. Jos haluatte tehdä tämä virallisemmin, kenties rukouksena, meditaationa tai visualisointina, se on tietysti ok, mutta ei tarpeellista – tunteillanne on tässä merkitystä. Ja niillä on todella merkitystä! Sellaisten ihmisten kollektiivitunteet jotka haluavat elää rauhallisesti ja harmoniassa luonnon kanssa, oikeudenmukaisuuden, arvokkuuden ja hyvinvoinnin kera kaikille ihmisille, on energiavoima, joka ilmentää tuollaisen maailman.

"Vaikuttaako ihmisiin Nirvanassa astrologiset merkit, niin kuin meihin?" Ei. Eetterikehot ja itse Nirvana värähtelevät taajuudella, johon eivät vaikuta aurinkokuntanne planeettojen vuorovaikutus, mikä voi vaikuttaa teidän kaltaisiinne tiheisiin kehoihin.

"Kun tulee autonomisia robotteja, aiheuttavatko ne uhkaa tulevaisuudellemme ja käyttääkö Illuminati tekoälyä pysäyttämään ylösnousemuksemme neljänteen tiheyteen ja luomaan massiivista työttömyyttä ja yhteiskunnallista levottomuutta?" Kun teollisuus käyttää yleisesti robotteja, ne työläät kokoonpanolinjatyöt loppuvat, jotka tämä teknologia korvaa – ja se on ainoa "uhka" – ja riippuen työntekijöiden iästä, he voivat jäädä eläkkeelle tai valmistautua työpaikkoihin toisilla alueilla, jotka ovat paljon tyydyttävämpiä ja taloudellisesti palkitsevampia.

Se ei tapahdu silmänräpäyksessä, mutta tämä Maan kultaisen ajan arvokas osa on tulossa. Kun yhteiskunta oivaltaa virkistävän uudelleenluomistarpeen, jota uusi talousjärjestelmä tukee, ihmiset ovat paljon terveempiä, onnellisempia, merkityksellisemmin aktiivisia ja hyvinvoivia. Tekoälyä käytetään myös tarkoituksiin, jotka rikastavat elämää. Eikä Illuminatilla ole koskaan ollut kykyä pysäyttää kenenkään henkilökohtaista ylösnousemusta neljänteen tiheyteen ja sen yli henkisessä ja tietoisessa tiedostamisessa.

Äiti, ei tarvitse kirjoittaa kysymyksiä kaksoissieluista – vastaan luettelosi mukaan. On epätodennäköistä, että sielusopimus sisältäisi kaksosten jälleenyhdistymisen. Jokainen syntymää edeltävä sopimus on oleellinen ja tarkoitettu hyödyttämään kaikkia osapuolia, ja kaksoset eivät ehkä pystyisi täyttämään niitä rooleja, joita kaikki muut sopimuksessa tarvitsevat. Koska kaksoset ovat tuttuja vain toisilleen, ei ole mitään "päivänselvää tunnistuskeinoa", joka pätee kaikkiin kaksosiin. Ei, kaksoset eivät vaikuta toistensa sielusopimusvalintoihin tai tietoisiin päätöksiin yhtään enempää tai vähempää kuin kukaan muukaan sielu ennen inkarnoitumista tai sen jälkeen. Jälleenyhdistyminen kaksoseen fyysisessä sivilisaatiossa, ei varmista karman loppuunsaattamista, eikä kaksosina oleminen ole askel ylöspäin evoluutioprosessissa.

Kyllä, kaksoset tunnistavat todennäköisemmin toisensa korkealle kehittyneessä sivilisaatiossa tai sen henkimaailmassa. Se on enemmän kuin "mahdollista" – se on hyvin luultavaa, "että joku voi olla väärässä siinä, että tietty henkilö on hänen kaksoissielunsa" . Kuten totesimme aiemmassa viestissä, kaksoset ovat äärimmäisen harvinaisia. Lisäämme, että päähänpinttymä haluta tietää, oletteko kaksonen, tai jälleenyhdistyä kaksosenne kanssa, voi vähentää sopimusvalintojenne toteutumista tässä elämässä.

"Ajattelen siirtymää, jossa monet kuolevat, koska heidän kehonsa ei siedä kohoavia värähtelytasoja. Mitä jos heillä on pieniä lapsia? Nousevatko kaikki lapset tiettyyn ikään saakka luonnostaan Maan kanssa? Onko tiettyä kohtaa, jossa ihmiset tulevat vastuulliseksi tästä päätöksestä? Kehittyykö perherakenne uusiin muotoihin?"

Silloin kun keho menettää äkkiä toimintakykynsä kohoavien värähtelyjen vuoksi, kuolema luetaan sydämen toimintahäiriön, valtimon pullistuman tai aivohalvauksen syyksi tai kenties tulokseksi putoamisesta tai liikenneonnettomuudesta. Mikä tahansa lääketieteellinen syy onkin, lapset oppivat selviytymään surusta ja vanhemman menetyksestä. Kautta aikain lukemattomat sielut ovat valinneet tämän kokemuksen tasapainon saavuttamiseksi, ja tänä ennenkuulumattomana aikana universumissa syntymää edeltävät sopimukset ottavat huomioon, että lapset saattavat menettää toisen tai kummankin vanhempansa värähtelyintoleranssin vuoksi. Jos näin on, perheet hyväksyvät lääketieteelliset diagnoosit, kuten nyt.

Kohoavat värähtelyt antavat myös sydäntä lämmittäviä puolia. Ihmiset valaistuvat elämästä henkimaailmassa ja rakkaiden ihmisten ja lemmikkien jälleentapaamisen varmuudesta. Kun telepaattiset yhteydet avautuvat, voi olla selkeää kommunikointia sielujen välillä maan päällä ja muualla universumissa, ja kun yhteiskunta on korkeammalle kehittynyt, planeetan ja Nirvanan asukkaat voivat tehdä vierailuja edestakaisin.

Luonnollisessa kohoamisessa Maan kanssa – tai paremmin sanottuna, henkilökohtaisessa ylösnousemuksessa – on kyse kasvamisesta henkisesti ja tietoisesti eikä ikä vaikuta. Noin 30 vuotta huomattava määrä vastasyntyneistä on tullut kehittyneessä tilassa. Jokaisella henkilöllä on vaihtoehto, ei vastuu, kasvaa tietoisesti, mikä mahdollistaa fyysisen menemisen Maan kanssa sielusopimuksessa valitun elämänkaaren aikana. Henkilökohtainen ylösnousemus ei vaadi kulkemista planeetan kanssa korkeampiin tiheyksiin – sielut ovat kehittyneet vuosituhansia, kun Maa on jumittanut syvällä kolmannessa tiheydessä. Suuri etu nyt on tilaisuus saattaa loppuun kolmannen ulottuvuuden karma yhdessä elämässä, nopeutuneiden värähtelyjen avulla ja usein vahvempien sielujen rakastavalla avustuksella.

Perherakenne on kehittynyt jo jonkin aikaa, ja tämä ansaitsee muutaman ajatuksen ylösnousemusyhteydessä. On rotujen ja uskontojen välisiä avioliittoja, joillain alueilla saman sukupuolen ja transsukupuolisia avioliittoja ja nuoret kapinoivat järjestettyjä avioliittoja vastaan. Eronneet vanhemmat jakavat lastensa huoltajuuden, uudet avioliitot luovat uusioperheitä, jotkut vanhemmat sitoutuvat laillisten velvoitteiden yli, sijaisäidit ja koeputkihedelmöitykset eivät ole epätavallisia ja ehkäisy mahdollistaa naimisissa oleville pareille päätöksen olla hankkimatta lapsia. Lapset jotka on otettu pois väkivaltaisilta tai laiminlyöviltä vanhemmilta, elävät toisissa perheissä tai lastenkodeissa, sinkut adoptoivat lapsia ja yhden maan ihmiset adoptoivat lapsia toisesta maasta. Kolme sukupolvea voi elää saman katon alla, perheenjäsenet voivat asua kaukana toisistaan ja vanhat vanhemmat voivat asua palvelutaloissa. Jotkut perhejärjestelyt johtuvat lääketieteen kehittymisestä, mutta syvällisempi todiste muutoksesta on kasvava kunnioitus kaikkia rakkaussuhteita ja perhemuodostelmia kohtaan.

Rakkaat veljet ja sisaret, henkisen ja tietoisuusevoluution etujoukkona te olette esimerkki innostuksesta ja luottamuksesta Maan tulevaisuuteen pelkästään elämällä valoanne. Kun värähtelyjen kohoaminen jatkuu, jatkatte maailman värähtelyjen nostamista. Valo-olennot ympäri tätä universumia kunnioittavat teitä ja ympäröivät teidät ehdottomalla rakkaudella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.