VIESTI MATTHEWILTA

Matthew Wardia kanavoinut Suzanne Ward (www.matthewbooks.com)

14.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkain terveisin tämän aseman kaikilta sieluilta, tämä on Matthew.

Kun taas yksi kalenterivuotenne lähestyy loppuaan, tavallinen ajatus on: "Miten tämä vuosi meni niin nopeasti?!" Tuo tunne ajan kulumisesta nopeammin ja nopeammin on itse asiassa Maa, joka siirtyy vakaasti aina vain valoisammille energiatasoille, ja tiedätte, että tuo valo on samaa energiaa kuin rakkaus. Ja koska rakkaus on avain kaikkien vääryyksien oikaisemiseen, riemuitkaa kanssamme siitä, että rakkauden voima leviää ympäri maailmaanne!

Toinen riemuitsemisen syy on, että sana "rakkaus" tulee keskeiseen osaan. Ihmiset puhuvat rakkaudesta paljon useammin, kuin koskaan ennen, ja rakkaus mainitaan usein lauluissa ja lehdissä, radiossa ja televisiossa. Ehkä muistatte, että olemme puhuneet sanojen merkityksestä – puhuttujen ja kirjoitettujen – ja että rakkaus, ilo, rauha, kiitollisuus, anteeksianto, ystävällisyys, toivo, myötätunto, anteliaisuus ja rehellisyys lisäävät valtavia valomääriä. Lisäksi noiden sanojen aikomus kaikissa kielissänne huokuu omia korkeita värähtelyjään, joten rakkauden kasvava taajuus on valon tuplakehittymistä tavallisessa kansassa.

Aiemmissa joulukuun viesteissä olemme sanoneet, että jakaminen tarpeessa olevien kanssa ja niiden lohduttaminen, jotka surevat, on lisääntynyt joka vuosi jatkuvasti kohoaviin värähtelyjen mukana. Jakaminen ja välittäminen ovat rakkautta toiminnassa. Muut ystävälliset teot, kuten hymyileminen ohikulkijalle, vieraan ihmisen pakettien kantaminen, oven avaaminen jollekin, kyydin antaminen naapurille ja hyvän toivottaminen kaupan myyjille, ovat lisää niitä myriadeja tapoja, joilla rakkautta ilmaistaan jouluajan lisäksi myös joka päivä pitkin vuotta. Vaikka yhteiskunta ei ole tietoinen siitä, että tuollaiset eleet ovat valontäyteisiä, kohteliaisuus ja avuliaisuus toisilleen lisääntyvät myös aimo harppauksin.

Yhdessä viestissä puhuimme perinteisestä musiikistanne. Sen valotäyteiset soinnut ja sanat, kuten "halleluja", "rauha maan päälle", "iloa maailmaan" ja "kaikki on kirkasta", herättävät ihmisten parhaita tunteita, ja tuo energia virtaa maailmassanne tähän aikaan vuodesta. Kerroimme teille myös, että se upea musiikki jota tuottaa Nirvanassa jopa miljoona kieli-instrumenttia soittavaa muusikkoa, auttaa pitämään universumin tasapainossa. Maan henkimaailma on erittäin tärkeä universaalisti. Tekin hyödytte "sfäärien musiikista". Noita sointuja lähetetään Maahan auttamaan planeettaa ja kaikkia sen vastaanottavaisia elämänmuotoja ylläpitämään mielen, kehon ja hengen terveyttä.

Puhutaanpa nyt toisesta pitkäaikaisesta kausiperinteestä monissa maissa: puut jotka koristellaan valoilla tai kynttilöillä, popcornnauhoilla, kirkkailla serpentiineillä, ruseteilla ja muunlaisilla kauniilla koristeilla. Henki kohoaa näistä koristeluista puista, jotka lisäävät joulun iloisuutta koteihin, kirkkoihin, kauppoihin, ravintoloihin, katujen varsille ja muihin ulkoilmapaikkoihin ympäri maailmaanne.

Puut antavat äärettömästi enemmän kuin koristuksia. Niiden merkitys menee paljon pidemmälle – ne antavat kodin lukemattomille elämille metsissä, viidakoissa ja puistoissa, tuottavat hedelmiä ja puuta rakennuksiin ja huonekaluihin ja lisäävät kauneutta ja sulokkuutta Maan maisemaan.

Puut ovat kehittyneitä sieluja, joiden energia on oleellista teille ja planeetalle. Tiedetään hyvin, että ne imevät hiilidioksidia ilmakehästä ja vapauttavat suurimman osan siitä happena. Sitä ei tiedetä, että puiden kollektiivitietoisuutta välitetään ympäri maailmaa botaanisella viestintäjärjestelmällä, joka päihittää monimutkaisimmat tietokoneenne.

Puut jakavat muinaisviisauttaan suodattamalla sen kaikille Maan muille elämänmuodoille, ja kaikkia jotka yhdistyvät intuitiivisesti tuohon energiaan, kohotetaan tietoisessa ja henkisessä tiedostamisessa. Se että eläimet ovat imeneet tätä energiaa, on ilmeistä joidenkin saalistajalajien ystävällisyydessä entiselle saaliille ja siinä kiitollisuudessa, jota eläimet ilmaisevat ihmisille, jotka pelastavat ne vakavista olosuhteista. Jotkut telepaattiset kommunikoijanne vastaanottavat puiden painavia viestejä, ja lopulta kaikki maan päällä kunnioittavat puita Gaian tapaan yhtenä Jumalan suurimmista siunauksista sen planeettakeholle ja kaikille sen asukkaille.

"Kun Lähde heräsi unestaan aioneita sitten, tiedämmekö, mikä stimuloi tuon heräämisen? Tarvitsiko Lähde rakkautta? Loiko Lähde sieluja tuomaan rakkauspiirin sille? Olen tullut siihen käsitykseen, että Lähde ja universumimme Jumala tarvitsevat kaikkia luomuksiaan. Ajattelun laajentaminen uusilla ajatuksilla ja teoilla varmistaa, että kosmos ja universumi ovat maisemissa hyvin pitkään. Kyse ei ole yksisuuntaisesta suhteesta, kuten luulin lapsuudessa ja suurimman osan aikuiselämästäni."

Hyvin harvat maailmassanne pohtivat sitä syvästi, ja kiitämme sitä rakasta sielua, joka jakoi kanssamme kysymyksensä ja intuitiivisen tietonsa. Emme tienneet, mikä inspiroi Lähteen – Luojan/luomisen – ilmaisemaan itseään siinä, mihin usein viitataan alkuräjähdyksenä, emmekä tienneet, mitä oli ennen tuota ensimmäistä ilmaisumuotoa sen kokonaisuudesta.

Kaikkien tämän aseman sielujen puolesta pyysin Jumalalta vastauksia, ja hän puhui Luojan kanssa. Älkää luulko, ettei Jumala tiennyt – hän halusi vain antaa meille vastauksen, jonka Luoja halusi meidän saavan. Vastaus jonka Jumala antoi kumpaankin kysymykseen, voidaan tulkita: minä-olen on tarkoitus jakaa.

Nyt kerromme teille, mitä tiesimme ennen tuota valaisua. "Minä olen" -olemuksen, Luojan, Lähteen, kaiken ykseyden ydinolemus on rakkaus, jota ilmaistaan valona, ja kaikki mitä on luotu koko ajassa ja ajattomuudessa, on tuota energiaa. Siis Luojalähde ei tarvinnut rakkautta – sen kokonaisuus on rakkautta, joka on suurin voima kosmoksessa.

Se ilmaisi rakkauttaan luomalla sieluja – arkkienkelit – ja antoi niille vapaan tahdon ja oman jakamattoman ilmentämiskykynsä. Siis, Luoja antoi arkkienkeleiden käyttää sen energiaa tehdäkseen kuvittelemiaan entiteettejä – näin ollen kanssaluominen – ja tuosta hetkestä saakka kanssaluominen on jatkunut.

"Minä-olen on tarkoitus jakaa" indikoi, että Luoja ei jaa ainoastaan rakkausenergiaansa, vaan myös tietoaan – kaikki olemassa oleva on energiaa ja energia sisältää tietoisuuden. Niinpä sielutasolla kaikilla meillä tällä asemalla ja kaikilla muilla persoonilla on vastaukset tämän lukijan esittämiin kysymyksiin. Pyrimme kaikki tämän sielutason tiedon tiedostamiseen, ja kaikille tässä universumissa annetaan rajattomat mahdollisuudet saavuttaa se.

Kyllä, tosiaankin Luojalähteen jokaista luomusta "tarvitaan" – sen lisäksi jokainen on ikuinen ja erottamaton osa sitä ja tulee ikuisesti olemaan. Lähteen suhde jokaiseen luomukseensa varmistaa tämän universumin jatkuvan laajentumisen ja supistumisen. Emme tiedä, mitä tapahtuu muualla, mutta koska kaikki sielut muissa universumeissa ovat Luojalähteen ikuisesti yhdistyneitä osia, tuntuu todennäköiseltä, että jokainen niistä osallistuu kokonaisuuteen, aivan kuten jokainen sielu tässä universumissa.

Emmekä tiedä, mitä tapahtuu, kun sielut ovat kehittyneet siihen pisteeseen, että ne muistavat alkuperänsä ja näin palaavat Luojaan. Ajattelemme kuitenkin sitä mahdollisuutta, että kun sielut palaavat, ne voivat käyttää vapaata tahtoaan valitsemalla lähteä uudelle matkalle jossain päin kosmosta.

Palataanpa nyt sitten takaisin Maahan. Rakkaat sisaret ja veljet, toivotamme teille valontäyteisiä pyhiä juhlia perheen ja ystävien kanssa. Kun juhlitte tätä vuodenaikaa – tosiaankin elinikäisesti! – antakaa sydämenne täyttyä kiitollisuudella rakkauden, musiikin ja puiden elintärkeästä panoksesta teidän ja maailmanne hyvinvoinnille.

Astukaa uuteen vuoteenne itseluottamuksen ja optimismin kera, ja tietäkää, että kaikki valo-olennot tässä universumissa tukevat teitä ehdottoman rakkauden verrattomalla voimalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.