VIESTI LEELTÄ

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

Uutiskirjeestä 23.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikille.

Voimme sanoa näistä ajoista niin paljon, että aiheen valitseminenkin voi tuntua ylivoimaiselta. Monien teidän tapaan, sydämeni särkyi monta kertaa kuluneen kuukauden aikana, kun näin, tunsin ja luin useista haasteista ja tapahtumista ympäri maailmaa. Sitten rohkaistuin siitä tavasta, jolla näymme toisillemme ja opimme sopeutumaan. Nämä ajat ovat kuin sydänvuoristorataa, jos annat itsesi tuntea kaiken kulkiessasi (eikä vain yhtenä hetkenä, jolloin sinun täytyy muuttaa fokusta voidaksesi keskittyä uudelleen tai levätäksesi hetken).

Olen huomannut viime aikoina eläväni sydämessä enemmän kuin koskaan ja saavani suoremman kokemuksen, mitä sydänenergian valtavuus merkitsee. Ei mikään yllätys, että useammat meistä tuntevat näin aikana, kun sydämen ja empatian puutetta esitetään aggressiivisesti maailmannäyttämön joillain alueilla.

Siis kuten oppaani (Z:t) sanoisivat, tuo voimistunut sydänkokemus laittaa minut oikeille raiteille siinä, missä minun täytyy olla tällä hetkellä, ja siinä kasvussa, jota nämä Maan ajankohtaiset energiatornadot tukevat meissä kaikissa. Tästä syystä ja koska olen viikon poissa saadakseni lokakuun energiaennusteen valmiiksi, tein meille lyhyen viestin Z:toilta (ks. alla).

Sydämestä puheen ollen, viimeisin mp3:ni "Awaken Your Deep Heart" on rakastavan voimakas herättäjä sydämellesi. Syvä sielumatka Z:oilta live-ääniparannuksen kera – se oli energiaa (ja informaatiota), jota en ollut koskaan ennen tuonut läpi. Se on ilmainen Portaalin jäsenille (syyskuun aikana) tai saatavana kaupasta.

Odotan innolla näiden teemojen lisätutkimista teidän kaikkien kanssa Portaalin suorassa kysymys- ja vastauslähetyksessä 23.9. (arkistoitu lähetys saatavana 25.9. lähtien, joten älä huoli, jos se menee sinulta ohi suorana!).

Isosti rakkautta kaikille.
Lee x

Kysyin oppailtani: "Mitä neuvoja antaisitte meille tähän YLIVOIMAISUUTEEN, joka iskee meihin näin aikoina?" Tässä on vastaus.

Löytäkää VAKAA MAAPERÄ siellä ja silloin, kun voitte. Ymmärtäkää tarve tehdä tämä säännöllisesti, jos haluatte pysyä tasapainossa ja virrata näiden aikojen mukana. Vakaan maaperän voi löytää luonnosta, rauhallisista paikoista tai terveistä suhteista. Se voi olla viiden minuutin hiljaisuus itseksenne säännöllisesti, jos tilanteenne on rajoittuneempi valinnanvapauden suhteen.

Tämä on aikaa, jolloin teidän on pakko LÖYTÄÄ VAKAA MAAPERÄ ja irtautua tilanteista tai suhteista, joissa on kaaosta tai epätasapainoa.

Maapallolla tunteet käyvät korkeina, mikä merkitsee, että te joilla on herkät korvat (tunnekuulo), huomaatte itseltänne loppuvan energian, kärsivällisyyden ja maadoittumisen paljon useammin kuin ennen. Vaikka olisitte selkeämpi ja kykenevämpi kuin koskaan rakastaviin suhteisiin, niiden tunteiden voimakkuus joita monet puhdistavat, voivat vaatia veronsa aika ajoin, tai koettaessa pitkiä aikoja. Erityisesti kun monet ovat tietämättömiä siitä tunne- ja energiamäärästä, jota kulkee heidän sanojensa ja tekojensa kautta.

Olette SYVÄSSÄ MUUTOSPROSESSISSA maan päällä, ja muutos iskee teihin kaikista suunnista. Tämä saa tuntemaan, että kaikki on nopeampaa kuin koskaan. JOTEN tämä merkitsee, että haasteet oman keskuksenne säilyttämisestä ovat todellisia. Teidän täytyy löytää uudelleen henkilökohtaisen energiakenttänne keskus säännöllisesti. Kokeilkaa uusia asioita, joita ette ole kokeilleet aiemmin, kun paljon vanhasta ei toimi enää. Ja mikä tärkeämpää, UUDET LÖYDÖT ovat yksi tämän ajan hyöty henkilökohtaisella ja kollektiivitasolla. Tämä voi näyttää uusilta taidoilta, kyvyiltä, intohimoilta, suhdetasoilta, kiinnostumiselta elämänalueisiin, jotka eivät ole kiinnostaneet aiemmin. MUUTOSTA TAPAHTUU, ja silloin kun pystytte ottamaan vastaan uuden muutoksen, se tekee entisen tilanteen suremisesta vähemmän tuskallista.

Energiataso joka luo uusia henkilökohtaisia ja yhteiskunnallisia löytöjä tänä aikana, on voimakas, ja se on kuin kantamista aallolla tai myrskyävä meri. Ajatelkaa sitä energeettisesti tanssina – asiat elämässänne tiukentuvat, sitten vapautuvat ja laajentuvat. TIUKENTUMINEN, VAPAUTUMINEN JA LAAJENTUMINEN. Niinpä huomaatte ehkä suhteet, luomishakkeet tai tehtävät uskomattoman haastaviksi tai monimutkaisiksi yhtenä hetkenä ja sitten tuntia myöhemmin tapahtuu vapautuminen ja uusi ymmärrys- tai energiataso voi syntyä. Mutta sukeltaminen mutkikkuuteen voi tuntua epämiellyttävältä, järkyttävältä tai ei-haluttavalta.

"Pysäyttäkää, haluan päästä pois" saattaa olla, mitä monet teistä tuntevat näiden aikojen haastavina hetkinä maan päällä. Mutta tuon haasteen tai vaikeuden läpikatsominen yksi askel ja hengenveto kerrallaan on tapa päästä uusiin korkeuksiin, jota se edustaa.

SIIS jos voitte ohjata fokuksenne uudelleen: "Sallin sisäiset muutokset, joita tarvitaan voidakseni kukoistaa. Sallin sisäiset muutokset, joita tarvitaan auttamaan parasta palveluani näinä uusina aikoina", NIIN supistumisajoista tulee laajentumista paljon nopeammin.

Lähetämme teille rakkautta ja muistutuksen, että vaikka se mitä ympärillänne tapahtuu, on hämmentävää, sielutasolla olette tienneet aina, että tämä kaaos- ja muutosmäärä tarvittaisiin, jotta enemmän pimeyttä voidaan puhdistaa maapallolta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.