EN OLE SELLAINEN VALOTYÖNTEKIJÄ

Kirjoittanut Victoria (www.loveinactionnow.com)

31.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aiemmin tänään menin ulos nauttimaan hyvin harvinaisesta herkusta, lämpimästä auringonpaisteesta, ja huomasin kemikaalivanaroistoja taas taivaalla.

"Te kusipäät", mutisin.

Sitten kuulin toisten sanoja koko elämäni ajalta, myös ylösnousemusyhteisössä: "Sanat, Victoria. Tarkkaile sanojasi."

Sitten muistin vuodelta 1996 elokuvan Michael, jossa näytteli John Travolta. Hän istui aamiaispöydässä ja kauhoi suuria kasoja sokerihuurrettuja muroja suuhunsa. Sanomalehti-ihmiset esittivät kysymyksiä hänen epätavallisesta käyttäytymisestään. Eikö hänen enkelinä pitäisi olla puhdas? Eikö hänellä pitäisi olla halo? Eikö meidän pitäisi kuulla kaunista harppumusiikkia hänen ympärillään?

Michael nojautuu taaksepäin, hymyilee ja sanoo: "En ole sellainen enkeli."

No, en minkään ole sellainen valotyöntekijä.

En ainakaan koko ajan.

Olen sellainen, joka hämmentää kaunista totuuspikaria ja vetää ulos kaiken lian, minkä löytää, ja sitten näyttää sitä ihmisille sanoen: "Katsokaa tuota paskaa! Näettekö sen? Ryhdytään töihin sen siivoamiseksi!"

Minulla on syvä ja pysyvä tunne tarkoituksesta auttaa. Auttaa paljastamaan totuus. Auttaa jakamaan tuo totuus. Ja auttaa varmistamaan, ettei meistä ketään tee enää uhreja ne, jotka ovat suojanneet meitä totuudelta.

Kyllä, on erityyppisiä valotyöntekijöitä. Olen osittain keiju- tai enkelimäistä pehmeää lempeyttä, yhdistettynä perseelle potkivaan soturikelmiin. Aina yhdistettynä valtavaan röykkiöön myötätuntoa ja nöyryyttä.

No, melkein aina.

Niinpä silloin kun näen toisen, joka kutsuu itseään valotyöntekijäksi, väittävän, että on todellisuudessa vain yksi oikea tyyppi, sanon sen olevan puppua.

Meitä tulee erilaisissa paketeissa.

Kaikilla sama tarkoitus.

Levittää Lähderakkautta.

Puhua totta.

Joskus edellytetään lempeyttä.

Toisilla kerroilla soturin täytyy tulla siivoamaan talo.

Nimittäin toimiva rakkaus näyttää erilaiselta kaikissa tilanteissa, erityisesti maailmassa, joka tunnetaan matriisina.

Sillä sellaisen järjestelmän hajottaminen vaatii kauniin valikoiman KAIKEN tyyppisiä valotyöntekijöitä.

Niitä jotka laittavat sokeria muroihinsa.

Ja niitä jotka eivät laita.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.