ERISIN JA URANUKSEN YHTYMÄ KESÄKUU 2016 – HUHTIKUU 2017

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

8.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vallankumous sisällä ja ulkona

Kesäkuun 9. nähdään Erisin ja Uranuksen ensimmäinen tarkka yhtymä Oinaan 24 asteessa. Siinä kohtaamme kesyttämättömän feminiinisyyden – hurjan ja radikaalin, jota ei omista kukaan, jota ei muokkaa mikään ja joka on valmis tekemään sen, mitä vaaditaan paljastamaan ne kestävät valheet, jotka heikentävät ja pienentävät ihmiskuntaa. Se osoittaa epäröimättä sormella, nimeää sortajan ja taistelee kuoliaaksi kaiken vääryyden, joka esitetään totuutena. Eris on voimamme – miesten ja naisten, yhden ja kaikkien – ottaa kantaa, kohdata steriilin elämämme vastenmieliset tosiasiat ja kunnioittaa sitä syvää ja rohkeaa tietämistä sisuksissamme, että itse elämä on rajua, intohimoista eikä sitä voi kesyttää. Liitto Uranuksen kanssa antaa sille enemmän vaikutusvaltaa ja juurruttaa niihin, joka lähtevät sen kanssa ristiretkelle, voiman ravistaa hereille myös ne, jotka ovat syvimmin unessa tässä jyrkänteellä olevassa maailmassa.

Toisin kuin Mars joka taistelee tyrkyttääkseen, Eris taistelee paljastaakseen. Se kieltäytyy hyväksymästä, että yhdenmukaisia tapoja käytetään pitämään meidät alhaalla. Eris valaisee järkähtämättä feminiinisyyden kieltämisen ja halventamisen vuosituhansia ja korostaa yhtä lailla tavaramerkkiään naisten ja tyttöjen sortamista kuin poikien ja miesten raaistamista. Sen ollessa tällä hetkellä linjassa Marsin, arkkityyppisen maskuliinisuuden, kanssa, näemme nämä kaksi voimaa kiihkeässä dialogissa ja neuvottelemassa sovintoa ja positiivista tietä eteenpäin, mikä kunnioittaa kumpaakin polariteettia meissä kaikissa.

Planeettatasolla Erisin ja Uranuksen yhtymä ravistelee asioita ennenkuulumattomasti. Vallankumousta on ilmassa, emmekä ole vielä nähneet mitään! Se on Luontoäidin soturijumalatar, joka on mobilisoitu suojelemaan sitä kaiken kustannuksella. Ottamatta vankeja se seisoo niiden rinnalla, jotka kunnioittavat suurta äitiämme, ja haastaa ne, jotka riistävät sitä. Ytimeensä saakka tunteilemattomana, se tekee, mitä tarvitaan Gaian sykkivän sydämen suojelemiseksi, ja pyytää meiltä samanlaista rohkeaa asennetta, joka seisoo tiukkana kohdatessaan pelottelua ja kieltäytyy nielemästä niitä valheita, joita meille niin kernaasti syötetään. Eris vastustaa toisten agendan tyrkyttämistä ja yllyttää meitä tekemään saman. On aika päättää omasta puolestamme, mitä tapahtuu seuraavaksi ja miksi. Aika nousta ylös ja muuttaa agenda sellaiseksi, joka palvelee tätä planeettaa ja sen elämää, ei riistä sitä tuhoon.

Monet pelkäävät Erisiä ja kaikkea, mitä se edustaa. Suhtaudumme karsasti oman osamme tunnustamiseen hurjasta äidistä, joka sekä tappaa suojellakseen pienokaisiaan tai ahmaisee ne, tilanteesta ja olosuhteista riippuen. Emme halua nähdä itsessämme luonnonvoimia, jotka tuhoavat hoivaamisen sijasta. Eris ei sovi nätisti henkiseen kerrontaan, joka sanoo, että olemme kaikki rakkautta ja valoa eikä raivolla ole paikkaa heränneessä sydämessä. Se kertoo meille, että kaikella on paikkansa, muuten ei ole herännyt, sillä herääminen tuntee kaikki asiat intiimisti. Se ei valitse ja valikoi.

Tämä kosminen yhtymä, linjassa myös Merkuriuksen ja Kheironin kanssa, korostaa tunteen voimaa ja ihmisen käyttämätöntä potentiaalia, mikä kutsuu meitä kohtalomme täyttämiseen moniulotteisina olentoina. Se valpastaa meidät sille valheelle, että elämä on kilpailua, jossa suojelemme ikuisesti jotain, jonka voisimme menettää koska tahansa. Tosiasiassa emme voi mitenkään menettää sitä, millä on oikeasti merkitystä, sillä se on ydinolemuksemme, substanssi josta olemuksemme on muovattu. Kaikki muu on harhaa, joka on luotu, kun yritämme tunnistaa ydinjumaluutemme. Jos tietäisimme kaikki epäilemättä jumalaisen ydinolemuksemme, sodat loppuisivat yhdessä yössä, nälänhätä häviäisi, resurssit jaettaisiin tasapuolisesti ja siunattua Äiti Maatamme kunnioitettaisiin sinä henkeäsalpaavan kauniina olentona, joka se on.

Tarpeetonta kai sanoa, ettei ihmiskunta ole siinä kohtaa vielä! Oletusasetuksemme kertovat meille, että meillä on maine suojeltavana, taisteluja taisteltavana, kunnia puolustettavana ja arvo todistettavana. Eris muistuttaa meille, miten syvästi meidät on ohjelmoitu polarisoimaan maailma ja sitten taistelemaan tuota toista puolta vastaan riippumatta siitä, kuka tai mikä se on. Sen asetelmassa Uranuksen kanssa kohtaamme tuollaisen maailmankuvan ennustamattomuuden. Kun luomme "toisen" tuonne jonnekin, se alkaa elää omaa elämäänsä. Emme voi kontrolloida, miten se muokkaa omaa yksilöllisyyttään, reagoi haasteisiimme tai muotoilee omaa kohtaloaan. Nykyhetken havaintomme voivat muuttaa tulevaisuutta peruuttamattomasti. Jos näemme maailman täynnä vihollisia, vihollisia syntyy. Jos näemme maailman täynnä liittolaisia, liittolaisia syntyy. Ja jos näemme maailman täynnä yhtä, yksi syntyy ja vihollis- tai liittolaiskäsityksestä tulee tarpeeton, Kaiken olevaisen upeassa yhteensulautumisessa.

Tämä ykseystietoisuuden mystinen laita on myös se todellisuuden terävä reuna, jota vasten haavoitumme, kun pyrimme muokkaamaan omaa kohtaloamme. Riippuu täysin meistä, miten kaikki tämä tapahtuu: sota vai rauha, jakautuminen vai yhtenäisyys, tietämättömyys vai viisaus. Mitään ei ole kirjoitettu tähtiin, vaan sydämeemme ja mieleemme, sillä tämä kosminen liittolaisuus on sisällämme ja ulkopuolellamme – ennustamaton ja jakava vai heräävä ja yhdistyvä. Valinta on meidän ja niin on tehtäväkin, mutta yksi asia on varma: eksponentiaalisen muutoksen aika on tullut.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.