PLUTO KOLMIOSSA JUPITERIN JA POHJOISSOLMUN YHTYMÄÄN KESÄKUUSSA 2016

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

7.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pelon viisaus

Ajankohtainen Pluton ja pohjoissolmun suhde (joka jatkuu lokakuun puoliväliin saakka) tulee suurena siunauksena. Nyt Pluton transformoiva voima tukee enemmän kuin koskaan kollektiivikohtalomme positiivista ilmentymistä. Tässä näemme mahdollisuuden muutokseen, joka vahvistaa etenemistä, vaikkakin ensisilmäyksellä ilmenee paljon syytä epätoivoon.

Kesäkuun ajan Pluton ja pohjoissolmun kolmiota vahvistaa Jupiterin ja pohjoissolmun yhtymä, joka alleviivaa toivoa ja on vastapaino kertomuksille tuhosta. Meidän on elintärkeää erottaa tarkkaan se, mikä aiheuttaa meille pelkoa, ja ne jotka kauppaavat sitä tarpeettomasti kontrollointikeinona. Pelko ei ole vihollisemme, vaan merkki siitä, että osa itsestämme on irrotettu tai kielletty. Pelkäämme, ettemme selviydy tulevaisuudesta, koska olemme kadottaneet yhteyden sisäiseen voimaamme. Pelkäämme, että elämä muuttuu pahemmaksi, kun kadotamme yhteyden toivoon. Pelkäämme, että ihmisrotu tuhoaa itsensä, koska olemme kadottaneet vision korkeammasta potentiaalistamme. Pelko näyttää meille, missä meidän täytyy yhdistyä taas ja miksi. Se on ystävämme, joka opastaa meidät tunnemetsän läpi. Voimakas liittolainen jolla on lahjoja jaettavana.

Kun pelkoa katsotaan viisauden linssin läpi ja se otetaan vastaan sydän avoimena, se on opettajamme ja parantajamme, ja sen tuomaa viestiä kannattaa kunnioittaa. Ne jotka käyttävät sitä kontrollointikeinona, voivat onnistua vain niin kauan, kun kieltäydymme kohtaamasta sitä itsessämme. Kun se tunnetaan läheisesti, voimme arvioida sitä, erottaa sen todellisen syyn (mikä on harvoin, mitä ensin luulimme!) ja päättää, miten on parasta edetä. Pelko saattaa olla paras ystävämme, joka pitää meidät turvassa, kun tarvitaan itsesuojelua, tai se voi olla suurin esteemme, joka pitää meidät peloissaan ja pienenä, kun vaaditaan suurta rohkeutta sen tekemiseen, mitä täytyy tehdä. Mutta tuntematta sitä intiimisti, emme voi nähdä tuota eroa, emmekä osaa päättää, mille ja kelle pitäisi antaa valta vaikuttaa elämäämme.

Kun Pluto on kolmiossa pohjoissolmun kanssa, se kutsuu meitä hyväksymään pelon vain yhtenä ihmiskokemuksen aspektina – ei jonain, jota on vältettävä kaiken kustannuksella. Olematta heikkouden merkki tai tuhon profeetta, pelko muistuttaa meille, että kasvamme ja muutumme, astumme ulos uusilla tavoilla, kohtaamme vältettäviä asioita ja kurkotamme mukavuusalueemme yli. Se on luonnollinen reaktio haasteisiin, joita parhaillaan kohtaamme, ja mahdollisuuksiin joita on edessä. Jos pelkäämme pelkokokemusta, emme pysty menemään siitä läpi voitokkaana toiselle puolelle. Jos käännymme kohtaamaan sen, pelosta tulee tarpeellinen rohkeus, joka vahvistaa meitä taas.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.