UUSI SUPERKUU VAA'ASSA 16.10.2020

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
7.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hurja rakkaus

Tämä superkuu on uusi Vaa'an 24 asteessa 16.10.2020 klo 19.32 UT. Tämän asteluvun saabinen symboli – kolmas siipi perhosen vasemmalla puolella – heijastaa sen kolmatta osaa, mikä näytti ennen joko/tai-kysymykseltä. Ennustetaan epätavallista tapahtumaa, joka vetää huomiomme johonkin uuteen ja odottamattomaan. Asia jota pidimme suljettuna, paljastaa moniulotteisuutensa. Sellaisena tämä kuu ennakoi tilaisuutta pohtia niitä varmuusalueita, jotka jätämme kyseenalaistamatta, koska ne tuntuvat jo "sovitulta jutulta". Kääpiöplaneetta Erisin oppositio tähän uuteen kuuhun paljastaa, miten tajunnan räjäyttävä tämä uusi perspektiivi voisi olla, jos avaamme sydämemme sen mahdille.

Tämän kuun pimeydessä meillä voi olla syventynyt tunne luontaisesta voimastamme, kun pohdiskelemme sitä vahvuutta, joka lepää ytimessämme – se taipumaton elämänvoima jonka jaamme kaikkien olentojen kanssa kaikkialla. Tulevina viikkoina voimme hoivata ja ravita tätä yhteyttä täysivaltaiseen itseemme, jota mikään ja kukaan ei voi heikentää, miten pelokkaalta tai voimattomalta meistä ehkä tuntuukin. Tästä kuusta leviävä väreily asettaa – yhdessä Skorpionissa perääntyvän Merkuriuksen kanssa – puitteet tämän vuoden kolmelle viime kuukaudelle ja valaisee eteemme laitettuja ongelmia, siunauksia ja haasteita.

Musta kuu Lillith yhtymässä Erisiin tämän kuun aikana, kunnioittaa puhdasta ja elintärkeää ydinolemustamme, jota tällä hetkellä tapahtuva luontaisen haavoittuvuuden herpaantumaton vahvistaminen ei voi alistaa. Monet pelkäävät tällä hetkellä virusta. Toiset tyranniaa. Jotkut pelkäävät kumpaakin ja toiset eivät kumpaakaan. Kuolemanpelko on otettu aseeksi, jolla pakotetaan alistumaan, eristymään ja epäilemään toisiaan. Mutta silloin kun sallimme pelon sanella jokaisen siirtomme, emme pysty ajattelemaan selkeästi ja viisaasti, ja pelon kauppaajat saavat suhteettoman vallan elämäämme. Tämä superkuu vahvistaa, että rakkaus on ainoa lääke pelkoon, sillä silloin kun pysymme juurtuneena rakkauteen, voimme sivuuttaa oman ja toisten ihmisten huolestuneisuuden viisaampien ja myötätuntoisempien silmien avulla.

Mutta olisimme väärässä rinnastaessamme rakkauden vain joustavaan lempeyteen! Tämä kuu puhuu hurjasta rakkaudesta, joka polttaa – ankara rakkaus, kova rakkaus ja vihainen rakkaus. Se vahvistaa, että itsen rakastaminen on elintärkeää, jos tarkoituksemme on seistä tiukasti siinä, minkä tiedämme olevan totta. Sillä jos emme voi olla, kuka aidosti olemme, mitä itua olemisessa on? Tässä kuussa kohtamme sen alkukantaisen voiman, joka synnyttää luomakunnan. Rantaan lyövät aallot ja sen rohkean sinnikkyyden, jota tarvitaan pimeyden kutsumiseen nimeltä. Mahtava voima joka voi kaataa meidät jaloiltamme monentyyppisellä surullaan, kaipauksellaan, ankaralla myötätunnollaan ja kamalalla armollaan. Tämä on rakkautta, joka vahvistaa, kun se pehmentää ja laittaa kiven sinne, missä ennen maa antoi periksi. Se räjähtää tullakseen joksikin ja synnyttää tulevaisuuden, jota ei rajoita pelko. Se voi olla hurrikaanin voima, joka murtaa ovemme saavuttaakseen meidät, hajottaa maan tunkeutuakseen sieluumme. Tai tulla heräämisen salamaniskuna, joka julistaa kaikkien asioiden muuttuneen.

Vaaka-kuu uudelleenkalibroi rakkauden voiman ja voi iskeä meihin sinne, missä sattuu, muuttaakseen havaintoamme ja käydäkseen asiaan. Jos pehmeä ja lempeä tyyli ei murra meitä tarpeeksi auki tunnustaaksemme nykyisen ahdinkomme järkyttävyyden, tarvitaan ehkä joustamattomampaa rakkautta paljastamaan, missä kiellämme aidon luontomme taipumalla riippuvuuteen ja pelkoon. Mitä intiimimmin tutustumme tähän elintärkeään voimaan, sitä rohkeammaksi tulemme suhteissamme. Ja sitä suurempi on kapasiteettimme kestää painetta, valmistautuessamme kollektiivisen tulevaisuutemme lisäpaljastumiseen, kun Saturnus on yhtymässä Jupiteriin tämän poikkeuksellisen vuoden lopussa.

Kuten kaikki Vaaka-asiat muistuttavat meille, emme ole tyhjiössä, vaan olemme riippuvaisia kaikenlaisista tekijöistä selviytymisessämme – toisistamme, luonnonvoimista, Äiti Maasta, kohtalosta ja sattumasta, karman ja luovan suunnittelun voimista. Jokainen ajatus ja teko heijastuu kollektiivisen olemisemme yhteiseen maaperään. Jokainen päätös, sana ja teko kaikuu kauas nykyisen aikamme ja paikkamme yli. Kun jännite ja intensiivisyys lisääntyvät, tämä kuu vahvistaa, että tämän alkukantaisen rakkausvoiman ruumiillistaminen elämäämme voi katalysoida – ja katalysoi – käsittämättömän evoluutiovoiman.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.