MARS JOUSIMIEHESSÄ 2.8.–27.9.2016

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

6.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Edistymme

Marsin paluu Jousimieheen, jossa se oli maaliskuusta toukokuuhun tänä vuonna, merkitsee käännekohtaa vallitsevissa energioissa. Syvälle juurtuneena ja voimakkaita tunteita paljastaneena sen matka edestakaisin Skorpionissa joka alkoi tammikuussa, on luonut horjuttavan taustan viime aikoina. On vaikeaa sivuuttaa syvemmät pelkomme, kalvava viha tai pakkomielteiset halut, kun Mars kulkee Skorpionissa. Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kohdata ne ja jos lainkaan mahdollista, tarttua niihin täysin tietoisena sen sijaan, että siirrämme ne syvemmälle tiedostamattomiin sopukoihin siinä toivossa, että ne palaavat uneen mahdollisimman pian!

Marsin siirtyminen Jousimieheen merkitsee vaihtamista kevyempään ja enemmän tulevaisuuteen keskittyvään energiaan – energiaan joka kantaa mukanaan inspiraatiota ja innostusta: vision mahdollisuudesta mikä motivoi meitä jatkamaan sinnikkäästi. Jos olet kahlannut viime aikoina tunnesiirapissa ja paininut demonien kanssa, jotka näyttävät yrittävän väsymättä säilyttää kontrollin tilanteesta, Marsin saapuminen Jousimieheen tulee vapauttamaan sinut vanhoista koukuista ja saat päättää itse, minne tästä mennään.

Saturnuksen kanssa samassa merkissä ollessaan Mars korostaa positiivisen toiminnan alkemiaa. Ei vain tehdä joitain – mitä tahansa – koska se täytyy tehdä, vaan koska itse tekeminen on rukous, aikomus ja vahvistus kaikesta, mitä toivomme antavamme tähän maailmaan. Elämän arkipäiväisyydet eivät ole häiriötekijöitä tärkeälle transformoitumis- ja heräämistyölle. Ne ovat maaperä, josta se kasvaa, koska silloin kun tuomme täyden tietoisuutemme mihin tahansa tehtävään, olemme jo transformoituneet. Mars Jousimiehessä tunnistaa henkisyyden kaikissa asioissa. Se tietää elämän pyhiinvaellukseksi, vihkimykseksi ja kohtaamiseksi jumaluuden kanssa sen monissa muodoissa ja taajuuksissa. Yhdessä Saturnuksen kanssa se antaa meille sisua, viisautta ja inspiraatiota, joita tarvitaan sekä arvokkaimpien unelmiemme tavoitteluun että jokapäiväisen elämämme elämiseen transformoivalla tavalla – torjumatta mitään siitä häiriötekijänä, vaan juomalla aina siitä jumaluuden lähteestä, joka virtaa sen ytimessä.

Mars Jousimiehessä tietää, että kun saamme itse päättää, saatamme antaa periksi liian pian, emme kohtaa tehtävää tarvittavalla energialla tai pidämme liian helposti toiveitamme ulottumattomissa olevina. Se tarttuu meitä kädestä ja patistaa meitä yrittämään kovemmin, ei masokistin ja marttyyrin tavalla, vaan koska näemme nyt viisauden ja sitoutuneen ponnistelun tuomat mahdollisuudet. Tavoitteidemme pintaan tähtäämisen sijasta meidän täytyy valmistautua kulkemaan niiden läpi täyttymykseen. Ei ole totta, että sen tavoitteleminen mikä sytyttää sydämemme eniten, on aina helppoa. Joskus sydämemme liekehtii juuri siitä asiasta, joka haastaa meidät ytimeen saakka. Joskus polkumme ei ole "tee sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi, ja kaikki on hyvin", vaan "tee se, minkä tiedät tarvitsevan tehdä, ja voita jokainen pelko kulkiessasi". Tämä Mars on peloton eikä sitä koskaan lyödä riippumatta siitä, miten vaikea polku, miten korkeat panokset tai miten kaukainen odotettu palkkio on. Se antaa rohkeutta ja neuvokkuutta kulkea läpi esteiden ja yli muurien tavoitettamme kohti.

Jatkuvaa Erisin ja Uranuksen yhtymää vasten voimme käyttää tätä voimakasta energiaa tyydyttämään tarkoitusperiä, jotka eivät ole perimmiltään kenenkään intressi, joten itsetietoisuus on nyt tärkeää. Jos olemme innostunut etenemään jonkun toisen kustannuksella tai tuputtamaan omaa viisauttamme toiselle, käytämme väärin tätä kosmista lahjaa palvelemalla pullistunutta egoa, ei kaikkialle leviävää ydinolemustamme. Kilpailuhenkinen puoli Jousimies-Marsissa voi johtaa runsaisiin taisteluihin ja vastakkainasetteluiin, jotka kestävät koko elämän. Velvollisuutenamme on pehmentää niitä reunoja, jotka erottavat meidät toisistamme, sallimatta enää egon jakaa ja hallita. Näin hoidamme sen yhteisen tulevaisuuden juuria, jossa kullakin on paikkansa antaa ainutlaatuinen ydinolemuksensa ehjään kokonaisuuteen.

Piiritetyn egon kilpailuhenki kertoo meille, että ei ole riittävästi ja meidän täytyy taistella omasta osastamme, ennen kuin on liian myöhäistä – harhaluulo joka pitää maailman sodan, kauhun, konfliktin ja kyynisyyden tilassa. Tämä Marsin ajankohtainen jakso, harmoniassa Saturnuksen ikivanhan viisauden kanssa, herättää meissä sen totuuden, että voimme kaikki selviytyä ja menestyä, kun elämme kiitollisuuden ja luottamuksen paikasta, ei epäluulon ja pelon. Mitä enemmän ihmisiä jotka ovat valmiita ilmentämään tämän syvällisen tietämyksen, sen parempi, sillä on aika tehdä asiat eri tavalla valtavan laajasti. Mars Jousimiehessä antaa rohkeutta ja sinnikkyyttä tehdä juuri tämän ja enemmän, sillä mikään ja kukaan ei voi pysäyttää etenemistä, vaan voimme kaikki muokata sitä suuntaa, jonka se perimmiltään ottaa.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.