SUPERUUSIKUU NEITSYESSÄ 30.8.2019

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

28.8.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kauniit virheet

Superuusikuu on Neitsyessä 30.8.2019 klo 10.38 UT

Tämä superuusikuu Neitsyen 7 asteessa – yhtymässä Venukseen, Marsiin ja Merkuriukseen – on puhdistava. Neitsyt on syvältä parantava merkki, täynnä muinaistietoa, joka on usein hukassa meiltä modernien ja yksinkertaistavien lähestymistapojemme vuoksi terveyteen. Vaikka erilaisilla parannusmenetelmillä on paikkansa, tämä kuu suosii kokonaisvaltaisia järjestelmiä ja kehottaa meitä saamaan takaisin tasapainon, energian ja terveyden käyttämällä niitä. Tässä ei ole kyse pikakorjauksista, vaan se on muistutus, että kaikki mitä menee kehoomme – ruoka, juoma, ilma, lääkkeet, ääni tai energia – vaikuttaa hyvinvointiimme kaikilla tasoilla. Mitä tietoisempi olemme tästä, sitä tarkemmin voimme valita, mille altistamme itsemme ja miksi. Varo kuitenkin hyväksymästä mitään "faktaa" analysoimatta sen merkitystä, lähdettä ja soveltamista tämän kuun aikana. Kysymys "kuka kertoo minulle tämän ja miksi" voi olla hyödyllinen alku käytettävissä olevien vaihtoehtojen tutkimiseen.

Ollessaan yhtymässä Merkuriuksen, Venuksen ja Marsin kanssa, tämä superkuu valaisee itsetuntemusta, joka sallii suuremman selkeyden kommunikoinnissa. Mutta kiinnitä tarkkaa huomiota motiiveihisi sanoa sanottavasi! Oletuksesta, että meillä on oikeus sanoa kenelle tahansa mitä tahansa, koska "puhun vain totuuttani", saattaa tulla tässä kohtaa hienovaraista aggressiivisuutta, jonka tarkoitus on loukata tai huijata toista. Tällä tavalla kommunikointi edesauttaa vain vähän suurempaa sopusointua tai ymmärrystä. Sen tunnistaminen, että se miltä meistä tuntuu, ei vapauta meitä velvollisuudesta keskinäiseen kunnioitukseen ja huomioonottamiseen, edesauttaa rehellisiä ja merkityksellisiä yhteyksiä, jotka ottavat huomioon toisen tunteet, oman subjektiivisuutemme ja yhteisen pyrkimyksen pysyä enemmän totuudessa.

Tämä kuu vahvistaa myös yhteyttämme luontoäitiin, joka antaa kaiken tuen, mitä tarvitsemme. Kaunis planeettamme puhuttelee meitä nyt, tarjoten viisautta, opastusta, lohtua ja hyvinvointia. Yksi kastepisara lehdellä, kukka joka kasvaa seinän halkeamasta, lintu joka kaartelee yläpuolellamme kiiruhtaessamme kaupungin katuja pitkin – kaikki tämä on Äitimme, joka vakuuttaa meille, ettei meitä ole unohdettu, ja pyytää, ettei häntäkään unohdeta. Vaikka monet ovat kiireisiä ja on paljon tehtävää, hoivaava yhteytenne luontoon ei mahdollista ainoastaan syvempää ja vilpittömämpää suhtautumista elämään, vaan antaa myös suurempaa selkeyttä ja tehokkuutta. Elämämme sykkeen harmonisoiminen luonnon rytmiin sallii tasaisen ja tehokkaan energiavirran, joka yhdistää meidät valveillaolon ja unen, toiminnan ja paikallaanolon syvempiin rytmeihin. Mitä enemmän eristäydymme elämän sydämenlyönnistä, sitä enemmän meistä häviää sitä energiaa, jota tarvitaan elämiseen. Kuin taskulamppu jossa on huonot paristot, emme pysty keräämään voimaa säteillä, silloin kun meidän täytyy, vaan meistä tulee hiipuva valo maailmassa, joka tarvitsee meitä kirkkaana.

Tämä superkuu valaisee sen täydellisyyden, joka löytyy epätäydelliseltä näyttävän elämämme ytimestä. Siinä missä ei-haluttujen olosuhteiden vastustaminen näyttää vahvistavan niiden otetta, niiden hyväksyminen jättää ehkä sijaa korjaukselle. Näin rakkaus muuttaa kaikkia asioita: hyväksymällä luodaan syvempi harmonia luonnolliseen muutoskaareen, joka taipuu tasapainoa ja eheyttä kohti. Neitsytmaailmassa totuus löytyy paradoksista, joka pitää täydellisyyttä ja epätäydellisyyttä luovan jännitteen tilassa. Mutta sen ihmiskasvoista voi tulla saivartelevaa perfektionismia, joka vaatii itseltä ja muilta täsmällisyyttä ja puhtautta: uskomme, että elämän pitäisi olla parempaa, asioiden enemmän järjestyksessä ja muiden ihmisten huolellisempia. Siis varo nyt pakkomielteistä fokusoitumista pikkuasioihin. Vaikka se onkin houkuttelevaa, se vain peittää alleen syvemmät ja säteilevämmät totuudet. Tarkkaile sen sijaan, miten oma totuudenetsintäsi ilmentyy. Energisoiko ja innostaako se sinua suurempaan itsetutkiskeluun? Vai tylsistääkö se henkesi ja halvaannuttaa sinut vaatimusten, käskyjen, yksityiskohtapakkomielteen ja sen pelkäämisen sokkeloon, että annat näennäisen epätäydellisyytesi näkyä? Jos näin on, lempeä ja rakastava hyväksyntä saattaa olla juuri se asia, joka lopulta sallii vanhojen ongelmien ratketa.

Huomio yksityiskohtiin voi paljastaa osuvan totuuden tai informaatioylikuorman! Meidän täytyy tietää, milloin lakata kysymästä ja milloin alkaa kysyä, milloin lopettaa parannukset ja milloin parhaamme on vasta tulossa. Tämän kuun aikana saatamme nähdä maailman mikroskoopissa, joka suurentaa sen säteilevän pintakiillon vikoja, silloin kun voisimme pelkästään hämmästellä elämän ihmeitä ja hyväksyä armollisesti sen monet kauniit virheet.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.