AURINGONPIMENNYS NEITSYEN 10 ASTEESSA 1.9.16 KLO 9.04 UT

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

30.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pimeydestä valoon

Tämä auringonpimennys korostaa elämisen seikkailua aineellisessa maailmassa, syleillen samalla näkymättömiä energia- ja perusolemusmaailmoja. Tämä on jokapäiväisen mystikon polku, joka elää yhteydessä jumaluuteen kuuratessaan lattiaa ja sormienkynsiä, maksaessaan laskuja, ansaitessaan palkkaa ja viedessään roskia. Miten tahansa koemmekin tämän pimennyksen henkilökohtaisella tasolla, perimmäinen viesti on sama: emme voi toimia yksinomaan käytännöllisellä, maasidonnaisella tavalla emmekä ainoastaan tuonpuoleisena henkenä, jolta puuttuu yhteys jokapäiväiseen maailmaan. Se haastaa meidät tunnistamaan henkisen totuuden ja kunnioittamaan sitä jokapäiväisen elämän keskellä, ruumiillistaen sen olemuksen ja ilmentäen sen hedelmiä. Pohjimmiltaan se muistuttaa meille, että totuus on värähtelyä, energiaa ja korjaava voima, joka harmonisoi meidät kokonaisuuteen.

Jos pidämme "henkisestä ohittelusta" ja kierrämme elämän sotkuja pysyäksemme nopeammin tuonpuoleisessa autuudessa, tämä pimennys tulee herätyksenä! Emme ole inkarnoitunut vahingossa ja tuomittu välttelemään koko elämän sitä, mitä olemme perimmiltään, pyrkien samalla asumaan halutummalla tasolla! Fyysisyytemme on ihmisyytemme ydinosa ja polkumme on sen tasapainottamista henkisyyteemme, tunteisiimme ja älyymme, suosimatta jotain aspektia toisten kustannuksella. Jos kuitenkin suuntaudumme rationaaliseen, pyrimme aina varmuuteen, pelkäämme paradoksia ja kieltäydymme harkitsemasta mitään faktojen ulkopuolista, meillä saattaa myös olla odotettavissa mielenkiintoista aikaa! Mikä tahansa on epätasapainomme, missä tahansa suosimme yhtä olemistapaa toisen haitaksi, sen epämieluisat seuraamukset tulevat pian hyvin selkeiksi!

Ja kuitenkin tämän viestin ytimessä elää merkittävä paradoksi, sillä tämä pimennys puhuu myös luontaisesta täydellisyydestämme riippumatta siitä, kuka, mitä tai missä olemme. Tämän muuttumattoman totuuden tasapainottaminen suhteellisen maailman kanssa, jossa elämme, voi näyttää mahdottomalta, mitä se onkin, jos yritämme ajatella tiemme siitä läpi. Mutta avautuminen sille mahdollisuudelle, että olemme sekä täydellisesti muodostunut että samanaikaisesti jalostumispolulla, sallii tietämättömyyden ja väärinymmärryksen verhojen pudota pois, paljastaen totuuden tuon paradoksin ytimessä. Kuten buddhalaismunkki Thich Nhat Hanh huomauttaa: "… uudelleenarakentamistyö saattaa kestää tuhansia elämiä, mutta se on jo tehty yhtä kauan sitten."

On aika nähdä henkilökohtainen ja kollektiivinen historiamme sellaisena, kuin se on, erillään niistä tarinoista, joita kudomme sen ympärille. Jos meille on kamppailua parantaa tuskallinen menneisyys tai päästää irti vanhoista loukkauksista, jotka pitävät meitä jumissa, tämä pimennys auttaa meitä katkaisemaan siteet niihin. Anteeksianto voi olla pitkähkö sopeutumis- ja palautumisprosessi. Mutta myös niille jotka ovat vasta tuon matkan alussa, tämä pimennys antaa vähän hengähdystaukoa avointen haavojen ja pirstoutuneiden sielujen tuskasta. Se muistuttaa meille, ettei perimmiltään ole mitään anteeksiannettavaa, vaikka suhteellisesti on hyvinkin paljon. Elämme kummassakin ulottuvuudessa – meillä on oltava ihmismaailman sisua ja samalla hyödynnämme ehdotonta rauhaa: perimmäinen paradoksi, joka sykkii näiden muuttuvien ja haastavien aikojen sydämessä.

Kun auringon kirkkaus peittyy tilapäisesti, kohtaamme itsemme ainutlaatuisessa pimeydessämme, rakastaaksemme itsemme valoon. Meillä ei voi olla toista ilman toista: päivää ilman yötä, oikeaa ilman vasenta, sinua ilman minua. Vastakohdat saavat maailman pyörimään ja ristiriita on punottuna elämämme kudelmaan. Tässä pimennyksessä toivotamme tasavertaisesti tervetulleeksi sekä pimeämmän että kirkkaamman, sillä sellaista on tämä paradoksaalinen ja ikuisesti mystinen elämä …

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.