KUUNPIMENNYS KAURIIN 14 ASTEESSA 5.7.2020

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
30.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Itsenäisyyden takaisinottaminen

Kaikki päivämäärät ja ajat ovat UT.

Kolmesta pimennyksestä viimeinen, tämä kuunpimennys Kauriissa, aloittaa tunteiden uudelleenmallinnusprosessin reaktiona kuluneen kuukauden tapahtumiin ja kokemuksiin. Asteroidi Vesta joka on Ravussa ja oppositiossa tämän pimennyksen kanssa, on merkkinä tunneälykkyyden tärkeydestä. Meistä saattaa tuntua hyvin herkältä, ja samalla kun se voi auttaa meitä navigoimaan vaikeita henkilöidenvälisiä vesiä, se voi myös samentaa niitä ja johtaa meidät myrskyisemmille vesille. Vestan Ravussa tarvitsee olla tarvittu, mikä voi saada meidät tuntemaan alakuloa, jos kaikki selviytyvät täydellisen hyvin ilman meitä.

Varo houkutusta aiheuttaa draamaa saadaksesi oman tahtosi läpi tai asettuaksesi tapahtumien keskipisteeseen. Hoida suhteita tietoisesti ja hio suhdetietoisuutta. Kiinnitä huomiota tunnelaukaisimiin ja siihen, mitä tuo tunne kertoo sinulle. Mutta odota, ennen kuin teet sen. Tunteet ovat aina liikkeessä ja joskus niiden salliminen kulkea vain läpi on rakentavin lähestymistapa. Perimmiltään meidän täytyy pystyä hoivamaan itseämme yhtä paljon, kuin toisiamme, ja vastuun siirtäminen tunnehyvinvoinnistamme toisille voi johtaa meidät marttyyrimaisesti surkeuteen. Tämä pimennys antaa täydellisen tilaisuuden pohtia sitä elämämme aluetta, jossa odotamme toisten pitävän meistä enemmän huolta, kuin pidämme itse itsestämme. Ja sitten kalibroida vaaka uudelleen tuossa mielessä.

Asteroidi Pallas joka on nyt yhtymässä Jupiteriin ja Plutoon Kauriissa, vahvistaa niitä, jotka pelkäävät seuraamuksia sen uuden todellisuuden kohtaamisesta, joka tulee esiin ympärillämme. Tämän vuoden tapahtumat tähän mennessä ovat herättäneet enemmän kysymyksiä, kuin mihin ne ovat vastanneet, ja monet ihmiset etsivät uusia perspektiivejä. Pallas valpastaa meidät tarpeeseen käyttää viisasta arvostelukykyä ja päätellä määrätietoisesti. Tämä soturikuningatar joka tunnetaan älykkäistä neuvoistaan, avaa Kauriissa silmämme auktoriteetin roolille elämässämme ja niille rasitteille, joita antavat ne, joille annamme voimamme.

Siinä mielessä tässä pimennyksessä on kyse itsenäisyyden ottamisesta takaisin, ja sen energia käytetään parhaiten toistemme tukemiseen tässä tarkoituksessa. Saatamme liikuttua omistautumaan johonkin aatteeseen tai ihanteeseen ja luomaan tarkoituksellisen fokuksen. Kiireentuntu lisääntyy, ja monet tuntevat muodostuvan painetta ryhtyä toimeen. Tämän vuoden lopussa nähdään uuden syklin alkavan, kun Jupiter ja Saturnus muodostavat yhtymän Vesimiehen 1 asteessa. Välissä oleva aika on täynnä tämän pimennyksen aromia, kun se aloittaa viimeisen vaiheen Pluton matkalla Kauriissa, mikä alkoi tammikuussa 2008. Vuoden loppuun mennessä Plutolla on harvoja liittolaisia tässä merkissä, Saturnuksen, Jupiterin ja Pallaksen siirryttyä Vesimieheen. Tämä on myös viimeinen niistä peräkkäisistä pimennyksistä Kauriissa, jotka alkoivat tammikuussa 2019.

Kaikki tämä osoittaa vähittäiseen energiamuutokseen autoritaarisesta "ylhäältä alaspäin" -kontrollista, tasa-arvoisempaan vallan jakautumiseen kansan keskuudessa. Tämä muutos asettaa painavan ja kuitenkin vapauttavan vastuun käsiimme, kun meidän jokaisen täytyy päättää se rooli, jota haluamme esittää uuden maailmamme luomisessa, kun Pluto lähestyy lopullista lähtöään Kauriista marraskuussa 2024.

Tämän nopeasti kehittyvän muutoksen sisäisen paine on samanlaista, kuin istuisi vuoristoradassa vaunun ryömiessä erittäin hitaasti korkeinta huippua kohti, ennen kuin gravitaatio puuttuu peliin ja viiletämme alas rajoittamatta. Sellaisiin hetkiin liittyy innostusta ja pelkoa. Odotusta ja huolta yhtä lailla. Emme voi palata taaksepäin, ja tiedämme, että pian menemme eteenpäin niin nopeasti, ettei mikään pysäytä meitä, mitä ikinä tapahtuukin. Mutta nykyhetki on paineista epävarmuutta, joka työntää meitä joka puolelta ja vaatii rohkeutta, uskallusta ja luottamusta. Turhautuminen kasvaa ja tunteet kuohuvat. Kärsivällisyytemme voi olla niukanlaista, ja tarve paineen vapauttamiseen voi saada meidät käyttäytymään uhkarohkeasti seuraamuksista piittaamatta. Mutta joskus uhkarohkea piittaamattomuus on viisautta valepuvussa. Ainoastaan me tiedämme, motivoiko meitä luotettava sisäinen ääni vai tunteet, joita juoksuttavat näännyksiin tämän ennenkuulumattoman ajan vaatimukset, konfliktit ja rasitteet.

Ennen kaikkea tämä pimennys on merkki meidän jokaisen tarpeesta omistaa tämän prosessin lopputulos nyt. Siirtyä kaikesta marttyyri- tai uhritunteesta omaan täysivaltaiseen, kuitenkin kollektiiviseen voimaamme. Mars siirtyi 28.6. omaan merkkiinsä Oinaaseen, jossa se pysyy kuusi kuukautta. Tämä on voimaantunut Mars, innostunut ja valmiina lähtöön epäröimättä! Voimme ammentaa tätä energiaa vahvistamaan omaa oikeuttamme arvioida itse totuus jossain asiassa ja toimia niin, kuin tuo totuus vaatii. Mutta viisas toiminta vaatii suurempaa tiedostamista, kun navigoimme tämänhetkistä haastavaa aluetta. Miten helposti voisimmekaan alentua konfliktiin, ja meidät voisivat panna toisiamme vastaan ne, jotka hyötyvät jakautumisestamme ja tuskastamme. Marsilta Oinaassa puuttuu moraalisen pohdiskelun arvostelukykyä, kun sytytyslanka on alkanut jo palaa! Sen vuoksi tunneälykkyyden kehittäminen saattaa pelastaa päivän, kun tunteet kuohuvat, kuten monilla tällä hetkellä.

Tulevien kuuden kuukauden aikana useat tarinat kehittyvät lisää ja jakavat meitä, jos sallimme sen. Mars Oinaassa voi kohentaa konfliktin liekkejä tai vahvistaa tarvetta yhteiseen maaperään. jolla voimme työskennellä yhdessä saadaksemme kollektiivisen tulevaisuutemme. Meillä on aina vaihtoehto, eikä koskaan ennen ole ollut elintärkeämpää valita hyvin. Oinas on uusien alkujen merkki, mutta emme ole aivan vielä siinä. Paljon täytyy vielä ensin saada pois päiväjärjestyksestä, samalla kun katsomme tulevaisuuteen Mars rinnallamme. Neptunus omassa merkissään Kaloissa, eläinradan viimeisessä merkissä, on merkkinä tästä loppumisesta, joka vie vielä muutaman vuoden.

Haarukoimme vanhaa ja uutta, menneisyyttä ja tulevaisuutta. Kulunutta ja väsynyttä toimintamallia ja uutta tapaa olla, joka on niin kaukana siitä, mitä olemme nähneet aiemmin, ettemme vielä nytkään pysty kuvittelemaan, mitä on tulossa. Mutta tässä läsnä olevassa hetkessä kun Kuu pimentyy Kauriissa, voimme olla varmoja, että tämä maailma on heräämässä syvästä ja turruttavasta unesta, noustakseen feenix-linnun lailla ja tervehtiäkseen täysin uutta aamunkoittoa.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.