VENUS JA JUPITER PERÄÄNTYVÄT

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

29.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Suhteiden korjausta

Kaikki päivämäärät ovat GMT.

Huhtikuussa 2017 nähdään perääntymisten lisääntymistä ja noin puolen kuukauden (9.-15.4. ja 20.4.-3.5.) aikana on neljä perääntymistä. Tätä emme ole nähneet syyskuun 2016 jälkeen ja se on taivaallinen kuvio, joka kehottaa meitä vetäytymään, käymään asioissa uudestaan ja pohtimaan.

Kuukausi alkaa Venuksen perääntyessä Oinaassa (4.3. lähtien) ja Jupiterin perääntyessä edelleen Vaa'assa (6.2. lähtien). Suhteet ovat jatkuvasti polttopisteessä, myös laajemmin maailmaa koskevat, ja ne saattavat vaatia rohkeaa myötätuntoa egomielen haastaessa, kun se jakaa ystäviin ja vihollisiin. Kun Venus perääntyy Kaloihin 3.4., henkilökohtaiset tarpeet jättää varjoonsa niiden rajojen häviäminen, jotka erottavat minut sinusta ja heidät meistä. Monet ajankohtaiset haasteet vaativat, että löydämme uusia ja luovia tapoja elää maailmassa, joka uhkaa jakautua sotiviin ryhmiin epäröimättä. Venus pyytää meitä pehmentämään yksilöllisyyden ja erillisyyden kulmia, hyväksymään oman jumaluutemme ja valmistautumaan käyttämään sitä balsamina maalimaan, kun se kääntyy suoraan 15.4.

Vain oikean suhteen avulla itseemme voimme luoda toisten kanssa rakentavia yhteyksiä, jotka antavat kaikille osapuolille äänen ja samalla sallivat erilaisuuden ja itsemääräämisoikeuden nyanssit. Jos jatkamme reagoimista pohtimisen sijasta ja puolustautumista toimimisen sijasta, pystymme "me vastaan maailma" -ajattelutavassa ja vahvistamme lisää egon tyranniaa ydinolemukseen.

Jupiterin perääntyminen muistuttaa meille, ettei mikään ulkoinen löytöretki – miten valaiseva tahansa – voi vetää vertoja sille viisaudelle, jota saadaan menemällä omaan keskukseemme löytämään, kuka olemme. Jos emme tunne itseämme syvimmässä mielessä, kukaan muu ei ratkaise ongelmiamme tai paranna haavojamme. Jupiterin tavanomainen innostunut ja ulospäin työntyvä energia on kääntynyt nyt sisäänpäin ja saatamme huomata, että tietyt projektit ja suunnitelmat, erityisesti ne jotka liittyvät läheisesti toisiin ihmisiin, ovat hidastuneet viime viikkoina. Jos näin on, Jupiter on painanut jarrua kannustaakseen pohdiskelemaan omia motiivejamme ja niitä arvoja, jotka tukevat tavoitteitamme.

Vaa'assa Jupiter kysyy meiltä, miksi yhdistymme niihin ihmisiin, joihin yhdistymme, mikä tuomme suhteisiimme ja mitä odotuksia meillä on muista. Tämä itseltä kysely voi olla epämukavaa toisinaan, sillä vaikka herääminen on luontaista meille, se ei ole aina pelkästään kaunista ja sujuvaa. Se pitää meitä myös tilivelvollisena ja vaatii sisäistä etsintää, mikä riisuu pois valheellisen itsemme teeskentelyn ja paljastaa pyhän ytimen, joka on kaikille yhteinen. Tästä haasteesta selviää vain totuus, ja perääntymistrendin rakentuessa huhtikuun edetessä, meidän täytyy olla valmistautunut laittamaan kaikki sen uhrialttarille, pidättelemättä välttääksemme Toden vaatimukset.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.