KUUNPIMENNYS JOUSIMIEHEN 16 ASTEESSA 5.6.2020

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
28.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rohkeat sydämet

Tämä on ensimmäinen pimennys tässä pimennysjaksossa, jossa on myös auringonpimennys Ravussa 21.6.2020 ja kuunpimennys Kauriissa 5.7.2020.

Kaikki päivämäärät ovat UT.

Tämä kuunpimennys nostaa esiin riippuvuus- ja ehdollistumiskysymyksen. Jousimiehessä se vahvistaa vallansiirtoa pois asiantuntijaeliitiltä, minkä käynnisti pohjoissolmun saapuminen Kaksosiin viime kuussa. Sitä taustaa vasten, että ympäri maailmaa on viime aikoina ollut ennenkuulumattomia – ja joillain tahoilla kiivaasti väiteltyjä – yhteiskunnallisia ja ihmistenvälisiä rajoituksia, ja tilannetta ovat pahentaneet protestit ja mellakat George Floydin kuoltua USA:n poliisien käsissä, tämä pimennysjakso valpastaa meidät nopeasti kehittyvästä perspektiivimuutoksesta, mikä ennakoi jatkuvasti lisääntyvää haastetta auktoriteeteille niiltä ihmisiltä, jotka ovat yksinkertaisesti saaneet tarpeekseen.

Tämän pimennyksen asteluvun saabinen symboli merkitsee lokkeja, jotka kiertävät laivaa odottaen ruokaa. On kohtuullista sanoa, ettei tämä ole luonnollisin ruuanlähde lokeille, mutta se on kätevä ja luotettava. Siksi ne tekevät sitä. Jos ole koskaan syönyt leipää rannalla, tiedät, miten nopeasti olet keskellä niiden helpon aterian metsästystä ja miten helppoa on johdattaa nälkäistä lintuparvea rantaa pitkin, jos kävelet syödessäsi!

Nämä kuvat välittävät varoituksen: jos teemme itsemme riippuvaiseksi yhdestä lähteestä (missä tahansa asiassa), se voi kontrolloida meitä ja johdattaa meidät, minne haluaa meidän menevän, ennen kuin edes oivallamme, että meitä on johdatettu. Keskittyneenä helpon aterian antamaan tyydytykseen ja varmuuteen, emme huomaa, että maisema muuttuu ja etäännymme sieltä, missä olimme ennen. Jousimiehessä saamme ravintoa informaatiosta ja oppimisesta, laajoista käsitteistä, hyvin hienostuneista tietolähteistä ja hiotusta asiantuntemuksesta. Jousimies on merkki, joka liitetään lakiin, uskontoon ja lääketieteeseen – kolme instituutiota jotka ovat muokanneet modernia maailmaamme monin tavoin. Tämä pimennys on erinomaista aikaa pohtia, miten paljon valtaa olemme antaneet niille määritellä, millä on merkitystä elämässämme, ja olisiko nyt aika laajentaa perspektiiviämme yli sen, mitä ne haluavat meidän uskovan.

Kheironin, Uranuksen ja Merkuriuksen välinen allianssi tämän pimennyksen aikana avaa tuoreita perspektiivejä. Mutta hyötyäksemme niistä, meidän täytyy saada takaisin perustavanlaatuinen oikeus kunnioittaa omaa kokemustamme ilman, että se sivuutetaan, sitä pilkataan tai se hiljennetään, jos se on vastoin viisautta, jota vastaanotetaan tästä ajasta. Tämä vaatii rohkeutta maailmassa, jossa ihmisiä demonisoidaan ja saatetaan huonoon valoon uskalluksesta kyseenalaistaa "puoluelinja" ja pohtia syvemmin tarinaa, jota heille syötetään. Mutta nyt jos koskaan on rohkeuden aika! Rohkea ajattelu, rohkea puhe ja rohkea sydän avaavat uuteen maailmaan, jossa meille ei kerrota, miten asiat ovat, vaan jossa käytämme erottelukykyä omaksumalla monia perspektiivejä ja mikä tärkeintä, kuuntelemalla sisäistä ääntä, joka tietää totuuden.

Merkurius valmistautuu parhaillaan aloittamaan perääntymisen Ravussa 18.6.2020. Tämän pimennyksen ja tuon hetken välissä meille tekisi hyvää TUNTEA, mitä maailmassamme tapahtuu tällä hetkellä. Antaa intuitiomme opastaa meitä sitä ymmärrystä kohti, joka pitää paikkansa syvemmällä ja syvällisemmällä tavalla. Sitten kun Merkurius perääntyy ja kaksi seuraavaa pimennystä tapahtuu, meillä on tilaisuus uudelleenkalibroida sisäinen tietämisemme sen informaation perusteella, jota tulee tiellemme. Mutta voimme tehdä sen vain, jos annamme intuitiollemme alustan, jolta se voi puhua, ja otamme takaisin vallan, jonka olemme antaneet asiantuntijoille, kun he sanelevat, mikä kokemuksemme pitäisi olla.

Kun seisomme tässä ihmishistorian risteyksessä, on tehtävä tärkeitä valintoja ja meidän jokaisen täytyy tehdä ne parhaan kykymme mukaan. Tämä pimennysjakso paljastaa varjopuolen niissä informaatiolähteissä, jotka hyväksytään kernaasti – kätketyt intressit, epätäsmälliset olettamukset ja salaiset agendat – sekä valaisee vanavedessään uusia tietolähteitä, jotka vastaanotetun viisauden ja kyseenalaistamattomien "totuuksien" mahti on aiemmin peittänyt. Edessä olevaa polkua pirstovat esteet, ja taistelu kollektiivimielen hallinnasta jatkuu laantumatta. Tämä kuunpimennys on vasta alkua, ja on paljon enemmän paljastettavaa ja sulatettavaa, ennen kuin voimme päättää kollektiivisesti tulevaisuutemme laadun.

Saturnus perääntyy nyt Vesimiehessä, ennen palaamistaan Kauriiseen heinäkuussa. Voit lukea artikkelista "Vuoden 2020 astrologiaa, osa 4 – Saturnuksen rooli" 28.5.2020, mitä se merkitsee meille ajattelun- ja sanavapauden kannalta. Mutta kun kohtaamme tämän pimennyksen, saatamme hyvinkin huomata herätyksen sisällä, itsepintaisemman vaatimuksen informaatioon, joka haastaa hallitsevan tarinan, sekä nopeasti kasvavan tarpeen kehittää yhteyksiä toisten kanssa, jotka tuntevat pakottavamman totuuden kuplivan pintaan. Nimittäin mitä tahansa tässä maailmassa tapahtuukin tänä päivänä, me kansa – ei etuoikeutettu eliitti, jonka oman edun mukaista on, että tottelemme heidän tarkoitusperiään – olemme se, joka voi ja jonka täytyy päättää muoto, jonka elämämme saa tästä eteenpäin.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.