MARS SKORPIONISSA 27.5.-2.8.2016

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

26.5.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Marsin nähdään 27.5. perääntyvän takaisin Skorpioniin, jossa se pysyy 2.8. saakka, mikä vahvistaa päättäväisyyttämme jättää kiveäkään kääntämättä, kun kyse on itsetuntemuksesta ja jatkuvasta tietoisuuskehityksestä. Tämä Mars on voima, johon kannattavaa varautua. Kaikki hankalat asiat jotka yritimme kiertää vuoden kahden ensimmäisen kuukauden aikana, saattavat sabotoida meitä, ellemme kohtaa niitä tiukasti, tee, mitä täytyy, sano, mitä täytyy, ja ota vastaan seuraamuksia rohkeasti ja luonne lujana. Mars Skorpionissa voi olla ankara opettaja ja herpaantumaton yrityksessään irrottaa kaikki, mikä estää totuutta. Nyt on siis parasta tuoda esiin kaikki kompromissin tekevät salaisuudet, ennen kuin se tekee tämän puolestamme luonteenomaisesti myönnytyksiä tekemättömällä palolla!

Niille jotka tarvitsevat lannistumatonta kestävyyttä siirtyä haastavien olosuhteiden läpi, Mars Skorpionissa voi olla upea liittolainen. Sen herpaantumaton määrätietoisuus ja horjumaton päättäväisyys auttaa teitä kääntämään ympäri jokaisen haasteen ja nousemaan voittoisana paikasta, joka aluksi näytti tuhkalta. Tämä on uudestisyntymän voima puolellamme – ilmestyy esiin hävityksestä kaiken todennäköisyyden vastaisesti ja varmistaa, että nousemme ylös voitokkaasti. Mutta voitollemme on asetettu ehtoja. Jos käytämme sitä pelkästään valtaan toisista, huomaamme pian, että universumi on paljastanut, syössyt vallasta ja kääntänyt nurin meidät, koska se ei voi sietää oman edun tavoittelua suuremman hyvinvoinnin ollessa panoksena. Koskaan ei ole ollut tärkeämpää palauttaa harmonia, yhdistää irrotettu, korjata rikottu ja parantaa haavamme. Ne jotka jatkavat oman tahtonsa tuputtamista elämälle, joka palvelee paljon suurempia agendoja, saattavat kohdata pelottavan vihollisen tässä Marsissa, joka vaatii omaa korkeinta ilmaisuaan meiltä kaikilta.

Fyysinen aktiivisuus on aina tärkeää Marsin matkatessa Skorpionin läpi. Sen voimakas energia saattaa tarvita kanavoida fyysisyyden kautta vapautuakseen. Tanssi, juoksu, seksi, reipas kävely tai ärhäkkä liikuntasuoritus voi auttaa meitä johtamaan positiivisesti tämän planeetan voimaa. Jos sallimme itsemme uppoutua liikaa sen tunteellisuuteen, meillä on riskinä menettää yhteys fyysisyyden maadoittavaan vaikutukseen. Pysy lähellä Äiti Maata tänä aikana. Kävele avojaloin sen pinnalla, tunne tuuli hiuksissasi, sade kasvoillasi ja aurinko ihollasi. Muista, että on kaikenlaista tukea auttamaan meitä niiden kosmisten voimien johtamisessa, jotka elävöittävät olemuksemme. Emme ole tässä yksin, ja mitä enemmän avaudumme mahdollisuuteen voimakkaista liittolaisista energiamaailmassa, sitä enemmän voimme saada pyhän sisun ja jumalaisen armon siunauksia.

Marsin Skorpionivoima tuntuu vääjäämättä syvällä sisällä, kaukana ja kaikkialla ympärillä. Kun se tunkeutuu psyykeemme, sen transformaatioliekit paljastavat totuuden siitä, kuka olemme. Käytämme sitä väärin omalla vastuullamme, mutta se antaa rohkeita siunauksia, kun sille annetaan syvää ja rajatonta kunnioitusta.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.