HALLITSEVA ENERGIA 2017 – JUPITER VAA'ASSA OPPOSITIOSSA URANUKSEEN JA ERISIIN OINAASSA

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

25.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rajua rakkautta joka on syntynyt kunnioituksen täyteisestä armosta

Jupiterin ja Uranuksen tarkat oppositiopäivämäärät: 26.12.2016, 3.3.2017 ja 28.9.2017

Jupiterin ja Erisin tarkat oppositiopäivämäärät: 17.1.2017, 22.2.2017 ja 9.9.2017

Kaikki päivämäärät ovat UT.

Tämä oppositio tuo vuoteen 2017 yllätyksiä ja odottamattomia käänteitä, egotaisteluja, henkisiä pattitilanteita ja määritteleviä hetkiä tämän evoluutioajan etenemisestä. Juuri kun luulemme päässeemme perille asioista, saatamme huomata kaiken kääntyvän päälaelleen ja matto vedetään jalkojemme alta. Juuri kun tunnemme löytäneemme tiemme, uusi mahdollisuus nostaa kutkuttavaa päätään ja olemme taas kerran muutospyörteessä. Sekä horjuttavan epävarmuuden että rajattomien mahdollisuuksien vuotena riippuu meistä, mitä lopulta luomme varastossa olevista yllätyksistä.

Suhteet ovat avaintekijä tänä vuonna ja ansaitsevat hyvin aikaamme ja huomiotamme. Jupiter Va'assa puhuu läheisyyden iloista, kun taas Uranus Oinaassa suosii "lankoja kiinnittämätöntä" itsemääräämisoikeutta ja itsenäisyyttä. Tehtävämme on yhdistää nämä kaksi olotilaa hedelmälliseksi maaperäksi uudelle tavalle elää: itsenäisyyttä ja keskinäistä riippuvuutta yhtä paljon. Oletukset joita teemme siitä, miten ihmisten pitäisi kohdella meitä ja mitä olemme ja emme ole velkaa toisillemme, ovat kohdanneet radikaalin lisähaasteen Erisiltä, joka kieltäytyy pelaamasta salaisten sopimusten ja läheisriippuvuuden peliä. Jos avainsuhteemme on ollut huteralla maaperällä, meillä on ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa se uudelleen alusta – jos todella haluamme pitää sen hengissä pitkällä tähtäyksellä. Se ei ole helppoa, ja tangoon vaaditaan kaksi, mutta rohkeat ja radikaalit ponnistukset vapautumiseksi entisestä ehdollistumisesta, vanhoista haavoista ja epäterveistä kaavoista, jotka pitävät meidät ja rakkaamme kodikkaan epätoivon tukahduttavassa laatikossa, saavat tänä vuonna voimakasta tukea vallitsevista energioista ja inspiraatiosta, joiden kaltaiset ovat harvinaisia.

Vuoden muutamana alkukuukautena nähtiin Uranuksen ja Erisin keikuttavan henkilökohtaista ja kollektiivista venettä, kunnes niiden viimeinen yhtymä (tarkka maaliskuun puolivälissä) oli valmis. Tämä Jupiterin oppositio muistuttaa meille vielä, että luottamus muutosprosessiin – silloinkin kun se näyttää hälyttävästi hillittömältä kaaokselta – voi olla salainen ainesosa, joka avaa alkemiavoiman elämän halussa omaan täyttymykseensä. Tänä vuonna havaitsemme, miten paljon rohkeutta vaaditaan heränneen elämän elämiseen, sillä tietoinen eläminen ei ole loputonta autuutta vaaleanpunaisten pilvien keskellä, vaan elämän kohtaamista suoraan tunnetasolla ja kaunistelematta, yhtälailla verisenä kuin kauniinakin. Ilman rohkeutta kohdata se suoraan, emme koskaan löydä, miltä täysin raaka potentiaali oikeasti näyttää! Tämä oppositio varoittaa meitä kaikkia, että meillä on ollut tilaisuutemme leikkiä pientä pikkuruisen elämämme turvassa. Valmistaudu nyt irrottautumaan tarpeettomista siteistä ja löytämään täydellä voimalla seuraavan askeleemme mahtava armo!

Jupiterin ollessa oppositiossa näiden kahden taivaallisen jättiläisen kanssa, meidän täytyy seistä selkä suorana ja olla voimakkaasti sen puolesta, millä on merkitystä, samalla hyväksyen kaiken, mikä näyttää väärältä tässä maailmassa, ja tunnistaen, että kaikki muu aiheuttaa vielä suurempaa jakautumista. Tämä ei ole sen passiivista sallimista edelleen, että planeettaamme ryöstetään ja korruptio on ok vallan saamiseksi, vaan suuren rohkeuden osoittamista, joka kunnioittaa yhtenäistä sydäntä ja tunnistaa jokaisen valtakamppailun rakkauden epätoivoiseksi vaatimiseksi. On aika päättää kerta kaikkiaan, onko osa ongelmaa vai osa ratkaisua, sillä vain hullu uskoo edelleen, että voimme odottaa tämän loppuvan.

Kohtaamme nyt tärkeitä päätöksiä siitä, kenen kanssa harmonisoidumme ja miksi, miten kunnioitamme toisia sekä itseämme ja miten ilmaisemme ainutlaatuisuutta maailmassa, joka on selviytymisessään riippuvainen yhtenäisyydestä. Toiset ihmiset voivat yllättää meidät tänä vuonna, erityisesti ne jotka luulemme tuntevamme hyvin. Älä ota mitään ja ketään itsestäänselvyytenä, sillä mikä tahansa on mahdollista! Meidän kaikkien on aika kiivetä ulos laatikoistamme, venytellä kouristuneita ja vääntyneitä raajojamme ja maistaa vapauden ilmaa. Se on makeaa kielellä ja riemastuttavaa, mutta tullessaan keuhkoihimme se saattaa muuttua peloksi, kun sen syvälliset seuraamukset kristallisoituvat silmiemme eteen. Niin paljon kuin valitammekin rajoituksia, joita elämä on antanut meille, tosiasiassa käytämme niitä tunteaksemme turvaa – tapa jota ei enää siedä tämä maailma, joka hoipertelee kohonneen voiman ja itse aiheutetun tuhoutumisen välissä.

Varo myös projektioita. Meidän täytyy kuunnella valituksiamme toisista. Mitä he tekevät sellaista, mikä käy oikeasti hermoillemme? Missä heidän käytöstapansa, hienotunteisuutena ja vastuuntuntonsa on?! Kysy sitten itseltäsi: "Missä ovat omani?" Se mikä "koukuttaa" meitä toisissa, saattaa olla jotain kiellettyä ja hyväksymätöntä itsessämme. Ja vaikka olisikin selvää, että tässä on ehdottomasti kyse vain heistä, meidän täytyy olla valmis tutkimaan itse tuota "he, en minä" -näkemystä. Nimittäin perimmiltään se on harhakuva, ja valmius nähdä polarisaation yli, sekä kamppailun että voiton yhteiseen ihmissydämeen, saattaa riittää irrottamaan meidät tuosta stressistä, sallien luovemman perspektiivin tulla esiin.

Saatamme huomata tänä vuonna tarpeelliseksi vapautua olosuhteista, joiden kanssa olemme kamppailleet loputtomasti, mutta turhaan. Päätöksemme tehdä se saattaa loppujen lopuksi olla piristävän nopea, polttaen sillat ja vannoen, ettei koskaan katso taaksepäin. Jos näin on, muista viisauden tärkeys sitoutuessa uuteen tapaan. Varmista, että lopetat oikean asian, mikä ei ehkä ole niin ilmiselvää, kuin ensin vaikuttaa. Suhde saattaa tuntua tukahduttavalta, kun tosiasiassa meidän täytyy oikeasti päästää irti sitoutumispelostamme! Työ saattaa tuntua loputtoman tylsältä, kun tosiasiassa olemme antaneet itsemme joutua uraan, jonka voisimme jättää taakse päivässä. Ulkoisten asioiden turhauttaessa, meidän täytyy kääntää huomiomme sisäänpäin, sillä saatamme heittää lapsen pesuveden mukana, jos emme kiinnitä nyt sisäiseen maailmaamme yhtä suurta huomiota kuin ulkoiseen.

Epäilemättä tämä vuosi vaatii rohkeutta. Rohkaistunutta sydäntä vaatiessaan se muistuttaa meille, että riskistä riippumatta totuuden ja aitouden hyväksyminen parantaa elämäämme, ei heikennä sitä. Mutta meidän täytyy ymmärtää, miltä parantunut elämä näyttää! Kyllä, se on energisempi, elävämpi, jännittävämpi, välittömämpi ja kykenevämpi sisältämään ja ilmaisemaan rakkautta. Mutta se on myös kaunistelemattomampi, pelottavampi, enemmän tunnetasolla ja kaikkia niitä asioita, joita vaistomaisesti välttelemme, sillä emme voi avata sydäntä avaamatta sitä kaikelle ja kutsumatta kaikkea lepäämään sinne. On aika tulla siksi henkiseksi soturiksi, joka elämä kehottaa meitä olemaan. Pyrimme sitten suojelemaan maata tai vettä, ihmisiä tai eläimiä, itseämme, toisiamme tai kaikkea, "taistelun" täytyy tulla sydämestä ja laajentua rakkaudeksi, ei supistua pirstoutuen vastapuoliksi, jotka ovat ikuisesti erillään. Rakkauden luonne, ajatuksemme ja odotuksemme siitä sekä ongelmamme sen kanssa valaistaan, kun vuosi etenee, mikä vaatii ajattelemaan uudelleen paljon siitä, mitä oletimme todeksi. Valmistaudu yhtä lailla yllättymään, järkyttymään, ilahtumaan ja pelästymään, sillä tämä on rajua rakkautta, joka syntyy kunnioituksen täyteisestä armosta.

Monet ihmiset pelkästään toivovat näinä aikoina, että asiat lopultakin rauhoittuisivat. Mutta asiat eivät tee sitä. Me teemme. Ja vain me voimme lopulta varmistaa, että rauha juurtuu kaikissa muodoissaan tälle planeetalle. Vuosi 2017 merkitsee määrittelevää ajankohtaa tässä prosessissa, ja sen kehittymismuoto on käsissämme. Tänä vuonna taivas on antanut kutsuhuudon viisaille, rohkeille ja uskollisille ottaa kantaa, suojella arvokasta, jakaa se, millä on merkitystä, ja olla koskaan unohtamatta, että vain elämällä täysillä perimme voiman muuttaa elämän ydintä.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.