UUSI KUU JA MERKURIUKSEN PERÄÄNTYMINEN SKORPIONISSA

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

24.10.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Parantavia paljastuksia

Uusi kuu on 28.10.2019 klo 3.40 UT Skorpionin 5 asteessa. Tämä kuu merkitsee tilaisuutta pysähtyä ja tehdä inventaari, kääntyä sisäänpäin ja esittää muutama tutkiva kysymys siitä, mitä oikeasti tapahtuu niissä paikoissa, joissa kamppailemme eniten elämässämme. Tekosyyt eivät riitä nyt. Hiiviskely sen ympärillä ei toimi. Tarvitaan rehellisiä vastauksia. Tiedämme ne siitä energialatauksesta, joka tulvii olemukseemme, kun artikuloimme totuuden. Meidän ei tarvitse edes jakaa niitä toisten kanssa juuri nyt. Saattaa vaatia vähän aikaa oppia elämään sen kanssa itse! Mutta totuus joka sanotaan oman sydämemme yksityisyydessä, on silti totuus. Tämän tekeminen voi olla ensimmäinen askel sen katalysoivan läsnäolon integroimisessa elämäämme. Myös vastenmielisimmät totuudet voivat vapauttaa meidät.

Kuun pohjoissolmun ylittäessä heinäkuun 2. päivän auringonpimennysasteluvun tämän uuden kuun aikana, tunteet joita heräsi silloin – ja olosuhteet jotka ne laukaisi – voivat saada ratkaisun nyt. Heinäkuussa saadut oivallukset pääsevät oikeuksiinsa ja viitoittavat tietä tahti- tai suuntamuutoksen toteutumiselle. Jos se tuntuu luiskahtamiselta takaisin tilaan, jonka osalta luulit olevasi valmis, muista, että elämä on spiraali, ei karuselli! Meidän tosiaankin täytyy palata asioihin monta kertaa, mutta aina hieman eri perspektiivistä tai näkökulmasta. Emme ole koskaan sama ihminen kahta kertaa, riippumatta siitä miten paljon ehkä tunnemme olevamme. Pohjoissolmu edesauttaa tulevaisuutemme ilmentymistä, ei menneisyyden vangiksi jäämistä. Mutta meidän täytyy tehdä oma osamme sen tapahtumiseksi, ja jos elämä on nyt täynnä "déjà vuta", saatamme hyvinkin saada kallisarvoisen tilaisuuden palata ongelmiin aiemmalta ajalta tänä vuonna, tehdäksemme erilaisia ja parempia valintoja.

Merkuriuksen alkaessa perääntyä Skorpionissa 31.10., tämä ei ole aikaa monimutkaistaa asioita paetaksemme heräämisen tuskaa. Se mitä välttelemme tämän uuden kuun aikana, saattaa hyvinkin palata läiskäyttämään meitä kasvoille marraskuussa! Se voi sattua, kun joudumme vastakkain kieltämisemme, itsepetoksemme, välttelymme ja projektioidemme seuraamusten kanssa. Mutta kun kieltäydymme dramatisoimasta tuon tuskan kriisiksi, se voi lopulta laantua ja jättää raikasta ilmaa ja tilaa psyykeen, joka on siivottu tunnerojusta. Mutta tämä kuu muistuttaa meille, että hengähdystauko ja helpotus on tässä ja nyt. Hyväksymällä, että viisauden polku johtaa meidät pelottavan alueen läpi, emme ole enää mitään kiitollisuudenvelkaa hillittömälle tunnevoimalle tai näyttäville henkilökohtaisille varjomaillemme. Voimme kohdata sen, mitä meidän täytyy, ja silti voittaa. Silloin olemme todella vapaa.

Merkuriuksen perääntyminen Skorpionissa

Merkurius alkaa perääntyä 31.10.2019 klo 15.35 UT Skorpionin 28 asteessa, ja perääntyminen jatkuu 20.11. saakka. Tässä merkissä Merkurius saa yhteyden salaisuuksiin, valheisiin, tutkimuksiin ja paljastuksiin. Päästäkseen käsiksi ongelman juureen, se kaivaa niin syvältä, kuin on tarvetta. Kohtelias rupattelu ei ole Merkuriuksen alaa Skorpionissa. Ole valmistautunut epämiellyttäviin, mutta valaiseviin keskusteluihin! Muodostaen yhtymän Venukseen täyskäännöksen tapahtuessa, tämä perääntymisvaihe on hyvin sijoittunut paljastamaan petokset suhteissamme ja valaisemaan sen, missä leikimme hienovaraisesti – tai ei niin hienovaraisesti – totuuden kanssa säilyttääksemme kontrollin ja pysyäksemme turvassa.

Saatamme tietysti vastustaa tuollaista paljastusta koko voimallamme. Mutta riippumatta siitä, miksi pidämme salaisuuksia tai kätkemme aspekteja itseltämme, tämä Merkurius kitkee ne, joskus naamioituneena ihmisiksi, jotka työntävät nenänsä sinne, missä sitä vähiten kaivataan! Miten taitava tahansa olemme ehkä olleet säilyttämään savuverhon tai heittämään sumua tiettyihin silmiin, tämä Merkuriuksen perääntyminen voi muuttaa sen kaiken. Ja jos se muuttaa … älä panikoi! Mitä ikinä paljastuukin nyt, sen on parempi olla näkösällä kuin kätkettynä varjoihin. Sillä on vähemmän valtaa sillä tavalla. Ja paljastuminen voi transformoida sen terveemmäksi voimaksi elämässämme, riippumatta siitä miten inhottavalta se ensin vaikuttaa paljastuessaan päivän valoon.

Todellista suojaa löytyy kuun ja Jupiterin yhtymästä Jousimiehessä Merkuriuksen pysähtyessä perääntymään, mikä vakuuttaa meille, että kaikki on ok – kaikki tämä julkitulo, kaikki nämä paljastukset. Katso niitä tunkkaisen hengitysilman vapautumisena, jota on pidätelty tiukasti vuosia. Se on myrkyttänyt meitä, emmekä tarvitse sitä enää. Tämä planeetta-allianssi muistuttaa meille, miten sinnikkäitä oikeasti olemme ja miten realistisen positiivisuuden voima voi tuoda meidät läpi sellaisesta, mikä vaikuttaa ensin ylitsepääsemättömältä. Siis, mitä tahansa onkin päällimmäisenä elämässäsi tulevan kuukauden aikana, muista, että seuraavat asiat kantavat sinut siitä läpi: toivo muutosmahdollisuudesta, luottamus kykyysi nousta ja sitoutuminen käyttämään myös tiukimpia haasteita polttoaineena matkallesi eteenpäin.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.