AURINGONPIMENNYS KALOJEN 9 ASTEESSA 26.2.2017

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

23.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Poikkeuksellinen ja totuudenmukainen

Auringonpimennys on 26.2.2017 klo 14.54 GMT.

Neljän planeetan ollessa Oinaassa ja viiden Kaloissa, tämä pimennys puhuu yliaikaisista loppumisista ja uusista aluista. Uusi olemistapa on ulottuvilla – syntynyt viisaudesta, joka on kerätty menneisyyden kokemuksista, ja on vapaa kahelista, jotka eivät enää sido. Mutta nämä loppumiset eivät ehkä ole yhteensopivia odotustemme kanssa, ja jos odotamme uuden todistavan itsensä, ennen kun päästämme irti vanhasta, saatamme huomata, että jäykistymme pelosta, päättämättömyys kuluttaa meitä tai vastustamme hyödyttömästi vääjäämätöntä muutosta.

Siksi tämä pimennys vaatii luottamustekoa ja soturihenkeä kiedottuna "voi tehdä" -asenteeseen, joka suhtautuu karsaasti näkemykseen, että seuraava askel on liian vaikea, liian haastava tai ei suunnitelmamme mukainen. Näin ollen se pyytää meiltä paljon, mutta jos vedämme syvään henkeä, päätämme pysyä kurssissa ja tehdä, mitä tarvitsee, se tuo suurta vahvuutta ja syvää viisautta – suoran kokemuksen jumaluudesta henkilökohtaisena tieto- ja voimalähteenämme. Esi-isien traumat, perhekarma ja peritty tuska nostetaan esiin tämän pimennyksen aikana. Seuraavat kuusi kuukautta antavat voimallisia tilaisuuksia kääntää viisas ja myötätuntoinen huomiomme niihin ja saada päätökseen pitkään kestäneet mallit, jotka ovat juurtuneet elämämme ja sen ulkopuolelle.

Tämä pimennys puhuu vapaudesta vaatia omamme – tilaisuudesta astua ainutlaatuisen yksilöllisyytemme valoon, kaiken sen muokkaamana, muttei rajoittamana, mitä on tapahtunut aiemmin. Se nostaa kysymyksiä itsestä ja toisista, minusta ja sinusta, ollen yhdessä vai eroten elämään yksin. Vaikka auringonpimennys Kaloissa voidaan nähdä lempeänä pohdiskeluaikana, tämä on kaikkea muuta. Ja vaikka Kalojen ydinolemus on rajaton kommunikointi kaiken olevaisen kanssa, saatamme nyt tuntea voimakasta jakautumista, mikä kristallisoi, ettei "sinä" ja "minä" pysty enää sietämään sen teeskentelyn hintaa, ettei sitä ole.

Jos olemme odottaneet hyvin pitkään muutosta kamppaillen olosuhteiden kanssa, jotka näyttävät olevan ikuisesti jumissa, ja meitä ovat pidätelleet vanhat tavat, epäterveet suhteet, menneisyyden tuska tai muistot, jotka ovat liian hyviä irtipäästettäväksi, meillä on nyt tilaisuusikkuna loikata uuteen. Sinällään tämä pimennys erottelee ne, jotka haluavat todella muutosta nyt, niistä jotka pitävät muutosajatuksesta, mutta toteavat: "Kenties vian odotan ja katson." Venuksen, Marsin, Uranuksen ja Erisin ollessa Oinaassa, meillä on varsinainen energiavoimapesä panostettavaksi alusta alkamiseen, menneisyyden siteiden katkaisemiseen ja maailman näkemiseen uusin silmin, pysyen vahvana toivossa, päättäväisenä aikomuksessa ja sitoutuneena kulkemaan uutta polkua tästä eteenpäin. Siellä missä tämän tekeminen tuo surua – murhetta menetetystä rakkaudesta, ohitsemme kulkeneista tilaisuuksista ja täyttymättömästä toivosta – Aurinko, Kuu, Kheiron, Neptunus ja Merkurius Kaloissa lievittävät tuskaamme ja mahdollistavat tunteiden virtaamisen tyyneyteen saakka, mikä on merkki, että uusi elämä ilmestyy sen vanavedessä.

Vaikka olosuhteet, toisten ihmisten valinnat tai vanha kunnon "kohtalo" voivat sysätä meille jotkut loppumiset, toiset meidän täytyy käynnistää päättäen kerta kaikkiaan, että vanha tapa ei enää toimi ja muutos on jo kovasti myöhässä. Jos odotamme kiistatonta todistetta, että teemme oikein, meiltä saattaa mennä ohi tämä tilaisuus ahdistuksen ja pelon usvassa. Totuus on, ettemme voi koskaan oikeasti tietää, sillä jokainen päätös elää omaa elämäänsä, jonka laittavat liikkeeseen ajatuksemme, sanamme ja tekomme. Voimme vain seurata niitä sisäisiä tönäisyjä, jotka puhuvat mahdollisuudesta ja potentiaalista, rohkeudesta ja sitoutumisesta sekä polusta monien risteyksien kera, jotka testaavat luonteenlujuuttamme, avaavat sydäntämme ja vahvistavat sieluamme.

Tämä on valintojen aikaa, ja ne jotka tehdään rohkean sydämen ja urhoollisen hengen kera, sisältävät alkemisen voiman elämämme muuttamiseen. On ok tuntea pelkoa ja ahdistusta, kun pohdimme uutta elämää ja kuvittelemme lähtevämme olosuhteista, jotka ovat kuluttaneet meitä paljon tähän saakka. Haasteena on pysyä tiukkana siitä huolimatta ja tehdä muutos, joka vapauttaa mahdollisuudet ja potentiaalin. Nimittäin tekemällä näin tulevat kuusi kuukautta lupaavat merkittävää uudistumista, ja tämä ankkuroi meidät vielä syvemmälle elämään, joka on sekä poikkeuksellinen että totuudenmukainen.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.