ASTROLOGIA COVID-19-AJASSA

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
21.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Elämme ennenkuulumattomia aikoja. Aikoja jotka vaativat kutsumaan esiin ominaisuuksia, jotka sopivat yhteen tämän hetken vakavuuden kanssa. Astrologina tämä merkitsee järkähtämätöntä rehellisyyttä ajankohtaisten haasteiden edessä ja halukkuutta kyseenalaistaa hallitseva kerronta. Tulkita itsenäisesti tämän ajan karttoja. Antamatta valtavirtamedian ja niiden tulkita, jotka ovat valta-asemassa ympäri maailmaa.

Ennustukset covid-19:sta

Vuonna 2008 maailmantalouden romahtaminen sai monen ihmisen pään pyörälle. Monet astrologit kuitenkin ennustivat sen nähdessään merkkejä, joissain tapauksissa jo ennen muita asiantuntijoita. Olisi kohtuullista olettaa, että jokin globaali pandemia, kuten covid-19, ennustettaisiin yhtä laajasti, jos ei laajemmin. Mutta niin ei tapahtunut. Astrologiset kommentit vuodesta 2020 puhuivat Saturnuksen ja Pluton yhtymäenergioiden painostavuudesta, kyllä. Monet astrologit ovat ennustaneet taloudellista epävakautta ja taloudellisia laskusuhdanteita tulevina vuosina – kiitos noiden energioiden sekä Uranuksen matkan Härän läpi. Mutta puhe globaalista pandemiasta, joka sulkee yhteiskunnan maailmanlaajuisesti? Mikseivät astrologit nähneet tämän ennenkuulumattoman yleisen terveyskriisin tulevan?

Astrologin velvollisuutena on puhua totuutta niin, kuin hän näkee sen kartoista, joita hän katsoo saadakseen opastusta. Tämä ei aina tee meistä suosittuja. Mutta sinusta ei yleensä tule astrologia ollaksesi suosittu – usko pois! Aivan liian usein merkkejä eri ajoista ei ole helppoa niellä, eikä niitä toivoteta laajasti tervetulleeksi – eivät edes ne toivota, jotka väittävät olevansa avoimia niille! Tällainen aika ei ole poikkeus. Kun ihmisiä stimuloidaan (ja ohjelmoidaan) pelolla, heidän yrittäessään selviytyä valtavista haasteista, he etsivät astrologiasta rauhoittelua ja voivat olla alttiita "hyökkäämään", jos he eivät saa sitä. Mutta astrologit eivät ole täällä pelkästään rauhoittelemassa. Emme ole kosminen laastari tai mukava patenttiratkaisu. Olemme täällä sanomassa, mitä täytyy sanoa kyseisellä hetkellä, niin kuin hahmotamme sen.

Viime kuukausina jotkut astrologit ovat tunteneet houkutusta saada kartat sopimaan valtavirtakerrontaan: "Sanotaan, että se on uhkaava pandemia, joten meidän täytyy tulkita karttoja viitaten siihen." Mutta se on mielestäni epäonnistunutta astrologiaa. Astrologeina emme katso mediaa tai hallitusta ja sen monia neuvojia laittaaksemme kontekstin tulkinnoillemme. Katsomme planeettoja ja annamme niiden puhua. Tämä ei tietenkään merkitse, ettemme voi osallistua ajankohtaisiin tapahtumiin muilla tavoin. Meidän täytyy pysyä informoituna ja ajan tasalla siitä, mitä sanotaan ja kuka sanoo. Mutta ei niin, että voimme pelkästään toistaa ihmisille sitä kuin papukaija ja lisätä vielä yhden äänen kaikumaan median ennakkoasenteen ja suositun mielipiteen kammioon. Olemme parempia kuin se! Ja astrologian harjoittaminen ansaitsee parempaa kuin se. Nimittäin mitä se tekee astrologian usein kiistetylle todenperäisyydelle, jos kyseenalaistamatta hyväksymme sellaisen kaikenkattavan kerronnan nyt, emmekä kuitenkaan onnistuneet ennustamaan sen tapahtumia etukäteen? Se horjuttaa sitä ja antaa aseita astrologian kieltäjille, jotka pyrkivät saattamaan ammattimme huonoon valoon.

Todellinen virus on tyrannia ja pelko

Tämä tuo minut takaisin siihen, miksi astrologit eivät ennustaneet tätä globaalia pandemiaa samalla tavalla kuin talouden globaalin romahtamisen. Onhan sairaus usein hyvin selvä asia astrologisesti katsottuna. Tosiaankin, kokonainen astrologiahaara on omistautunut terveyden ja sairauden ymmärtämiseen astrologiaa soveltaen. Kenties tätä pandemiaa ei ennustettu, koska astrologiassa ei juuri ole motiivia tuollaiseen globaaliin terveyskriisiin? Kyllä, voi kiskoa esiin muutaman kohdan, jos oikein etsii niitä. Mutta ne eivät hyppää esiin sillä tavalla, kuin odottaisi koko planeettaa koskevan, tappavan terveyskriisin, joka transformoi yhteiskuntia ympäri maailmaa.

Sen sijaan näen tämän. 1) Tyrannian säätäminen (Saturnuksen ja Pluton yhtymä Kauriissa tammikuussa 2020, "Vuoden 2020 astrologiaa, osa 1" 6.1.2020). 2) Informaation manipuloiminen palvelemaan pelkoagendaa, minkä voimme muuttaa heräämiseksi totuuteen, jos niin valitsemme (Jupiterin yhtymä Plutoon huhti–marraskuussa 2020, "Vuoden 2020 astrologiaa, osa 2" 23.3.2020). 3) Mahdollisuus sen laajempaan oivaltamiseen, että tuota agendaa kontrolloivat auktoriteettiasemassa olevat (Saturnuksen yhtymä Jupiteriin Vesimiehessä joulukuussa 2020). 4) Seurauksena taistelu vallasta muovata tulevaisuus (Saturnuksen neliö Uranukseen koko vuoden 2021). Voitaisiin väittää, että Saturnuksen ja Pluton yhtymä heijastaa pandemiaa, kyllä. Mutta Kauriissa, auktoriteetin, rajoittamisen ja perimmäisellä tasollaan tyrannian merkissä? En ole vakuuttunut siitä. Se ei tunnu oikealta. Sen sovittaminen tuntuu liian väkinäiseltä, astrologian pakottamiselta sopimaan valtavirtakerrontaan, ei sen tulkitsemiselta ilman ennakkoasennetta.

Viime kuukausien aikana on tullut aina vain selvemmäksi, että mitä tahansa todellisuudessa tapahtuukin, havaintoamme siitä manipuloidaan. Hyvin kokeneet tiedemiehet jotka puhuvat suoraan haastaen hallitsevan kerronnan, hiljennetään, sensuroidaan ja heitetään rutiininomaisesti ulos merkittävillä alustoilta ympäri internetiä. Esitetään vakavia kysymyksiä sulkemisten ja niiden muiden toimenpiteiden vaikutuksesta, joita esitetään "kontrolloimaan viruksen leviämistä", hoidoista covid-19-tautiin, kuolemien lukumäärästä ja testeistä. Mutta keskustelu hiljennetään systemaattisesti, samalla kun pelon, kontrollin ja alistamisen valtavirtakerronta jatkuu laantumatta. Se tuntuu koko lailla Saturnus-Plutolta minusta! Tämä aukoton sensurointi ympäri internetiä ei ole vain jokin sattumanvarainen tapahtuma. Sitä tapahtuu syystä, ja jokaisen jolla on oikeasti avoin mieli, pitäisi kysyä itseltään, mikä tuo syy mahtaisi olla, sen sijaan että yrittää sivuuttaa sen tai – vielä pahempaa – hiljentää ne, jotka puhuvat siitä.

Tieteenvastainen ennakkoasenne ja ennakkoasenteeton tiede?

Heinäkuussa 2020 julkaisin artikkelin "Uusi kuu ja Musta kuu Ravun 29 asteessa 20.7.2020". Se sai aikaan odottamattoman ja vääjäämättömän suman niiden poistumisia postituslistaltani, jotka työnnettiin liian kauas mukavuusalueeltaan ehdottamalla, että meitä manipuloidaan, ei suojella. Minulla syytettiin yhdessä kohtaa olevan "tieteenvastainen ennakkoasenne". Minusta se oli ironinen syytös ottaen huomioon nettisivuillani tämän sivun, jossa on linkki moniin tiedemiehiin ja lääkäreihin, jotka vaarantavat maineensa ja uransa ilmaistessaan huolensa niistä olosuhteista, joita tuputetaan miljoonille ihmisille ympäri maailmaa, vaikka heidät hiljennetään systemaattisesti yrittäessään tehdä sen. Samaan aikaan valtavirtauutiset ja -mediakanavat toistavat jatkuvasti kuin papukaija yhtä perspektiiviä, joka meidän kaikkien odotetaan nielevän sellaisenaan kuin alistuvat robotit, ilman ainuttakaan omaperäistä ajatustamme.

Itse asiassa minulla ei ole tieteenvastainen ennakkoasenne, todellisuudessa vastustan ennakkoasenteista tiedettä. Samanlaisia sanoja, eri järjestys! Tiede on valtava ja monimutkainen opinala, joka ei ole samaa mieltä edes keskenään. Kysy biologilta ja kvanttifyysikolta, mitä elämä on, ja saat kaksi hyvin erilaista vastausta! Se olettamus, että on yksi tieteellinen perspektiivi eikä mahdollisuutta erilaisiin näkemyksiin, on parhaimmillaankin tuskallisen naiivi. Silloin kun tuo olettamus saa aikaan eriävien näkemysten hiljentämistä ja kilpailevien todisteiden tukahduttamista, siitä tulee jotain paljon uhkaavampaa.

Tämä vuosi on avannut silmiä. Ihmiset joiden en olisi ikimaailmassa odottanut tekevän niin, ovat yrittäneet saada minut lopettamaan. On vaikea sanoa, miksi näin on, mutta on tosiaankin totta, että pelko voi merkittävästi vääristää avoimuuttamme uusille ajatuksille. Eikä mitenkään yllättäen – mahdollisuus systemaattisesta globaalista tyranniasta joka tuhoaa ihmisten elämiä, voi saada meidät laittamaan päämme takaisin lämpimään ja kutsuvaan kieltämispensaaseen. Kun asiaa tarkastelee niin, vanha kunnon virus näyttää parhaalta vaihtoehdolta!

Mutta en yksinkertaisesti usko, että todellinen uhka on siinä. Eikä vähiten siksi, että huolimatta kuukausien lukemisesta, kyselemisestä ja tutkimisesta, en ole vielä vakuuttunut, että se oikeasti tapahtuu, mitä meille kerrotaan. Tämän vakuuttavien todisteiden puutteen sekä tämän vuoden astrologian, jossa on niin niukasti merkkejä pandemiasta, pitäisi soittaa kaikilla hälytyskelloja. Ja silloin kun vallassa olevat pyrkivät estämään ihmisiä ajattelemasta itse ja systemaattisesti hiljentävät ja saattavat huonoon valoon ne, jotka sen tekevät, meillä on velvollisuus ainakin harkita, miksi he tekisivät niin. Ja kuka siitä hyötyy.

Vastenmielisiä totuuksia

Tulevina kuukausina meidän täytyy herätä epämiellyttäviin totuuksiin siitä, mitä maailmassamme oikeasti tapahtuu tänä päivänä. Kuten sanoin tammikuussa ennen kuin kaikki tämä alkoi (Vuoden 2020 astrologiaa, osa 1), mikään ei ole, miltä näyttää, ja paljon on vielä paljastumatta. Minulla ei ole kaikkia vastauksia enkä väitäkään olevan, mutta uskon kuitenkin, että astrologina minulla on velvollisuus herättää kysymyksiä ja puhua totta siitä, mitä planeetat puhuvat minulle. Sinun ei tietenkään tarvitse kuunnella. Mutta toivon kuitenkin, että pysähdyt ainakin kysymään itseltäsi, miksi on niin vastustamatonta sivuuttaa korkeasti koulutettujen, pätevien ja kokeneiden asiantuntijoiden massasensurointi pelkästään siksi, ettei tarvitse kohdata sitä huolestuttavaa mahdollisuutta, että kaikki ei ehkä ole niin, kuin sinut on johdatettu uskomaan.

Vapaus voi vallita

Kvanttifyysikot ovat osoittaneet, miten huomio muokkaa todellisuutta. Tällä hetkellä tuo kohta elämää muuttavasta tieteestä sivuutetaan pelkokerronnan ja sen väitteen eduksi, että ennenkuulumattoman kontrolloinnin määrääminen – ja joissain paikoissa kansalais- ja monien ihmisoikeuksien poistaminen kokonaan – on järkevä reaktio tartuntatautiin, joka jää oireettomaksi valtavalla enemmistöllä niitä ihmisiä, joiden kerrotaan saaneen sen.

Mutta vuoden 2020 astrologia ei puhu maailman tartuntataudista, niin suuresta sairauden ja kuoleman uhkasta, joka oikeuttaa ihmisten elämän tuhoamisen ja jokaisen liikkeemme tyrannimaisen ja ahdistavan kontrolloinnin. Eikä se puhu siitä, että auktoriteetit toimivat kansan intressien mukaan suojellakseen ja säilyttääkseen ihmiselämän perusarvokkuuden. Sen sijaan se puhuu mahtavasta haasteesta itsemääräämisoikeusvapaudellemme – vapaudelle ajatella, puhua, liikkua ja yhdistyä ja oikeudelle päättää, miten ymmärrämme tapahtumat ja haasteet omassa elämässämme ja reagoimme niihin.

Hyvä uutinen tässä on, että Marsin ollessa nyt yhtymässä yhtä mahtavaan Erisiin vuoden loppuun saakka, runsaasti energiaa on niiden käytettävissä, jotka valitsevat täysivaltaisen itsen polun, eikä sen pelon ahdistaman ja haavoittuvan itsen polkua, jollaiseksi meitä kaikkia valmennetaan. Vaadi tuo energia omaksesi ja käytä sitä hyvin. Kollektiivisen tulevaisuutemme luonne riippuu siitä, ja jos seisomme yhdessä vahvana, vapaus ja rakkaus voivat vallita – ja vallitsevat.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.