UUSIKUU VAA'ASSA 28.9.2019

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

20.9.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Palapelin valmistuminen

Uusikuu on Vaa'an 6 asteessa 28.9.2019 klo 18.28 UT

Tämä uusikuu varoittaa meitä jostain, mitä emme ole huomanneet. Saattaa olla, että olemme kadottaneet kosketuksen sisäiseen tietämiseen, joka on yrittänyt korjata kurssiamme jonkin aikaa. Tai meiltä on mennyt ohi tilaisuus uudelleenkalibroida jokin merkittävä suhde ja siirtää asioita rakentavampaan suuntaan. Mitä tahansa henkilökohtaisen tilanteemme yksityiskohdat ovatkin, niin jos jotain puuttuu tilannearviostamme, hiljainen pohdinta tämän uudenkuun aikana voi auttaa meidät tunnistamaan sen ja toimimaan sen mukaisesti.

Saturnus ja Kheiron kannustavat meitä kaivamaan syvemmältä tätä ongelmaa, kuin mihin olemme alkuun halukas. Emme puhu tässä mistään ilmiselvästä – muuten olisimme huomanneet sen jo! Palapelin tärkein pala on usein sellainen, joka on pyyhkäisty sohvan alle yli-innokkaalla siivoushetkellä. Se on lähellä, mutta piilossa. Olemme tietämätön sen läsnäolosta, mutta se on elintärkeä tyydyttävälle lopputulokselle. Ja sen puuttuminen tekee siitä tärkeimmän palan. Kun palapelin valmistuminen lähenee, tämän palan arvo lisääntyy samassa suhteessa. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin palapeli, josta puuttuu yksi pala, eikä siitä synny tyydyttävää kokonaisuutta. Onneksi meillä on nyt tilaisuus pelastaa itsemme tuollaiselta turhautumiselta ja löytää tämä kadonnut, mutta arvokas linkki.

Tämä uusikuu puhuu täytettävästä kuilusta, toteutumattomasta mahdollisuudesta tai yhteydestä elämässämme, joka voisi kovasti hyötyä tämän puuttuvan palan löytämisestä. Vaa'assa kyse on luultavimmin yhteydestä johonkin toiseen, mutta kaikki suhteet alkavat itsestämme, ja juuri sisäinen suhteemme saattaa tarvita uudelleenkalibrointia. Saturnuksen kulkiessa taas eteenpäin, se mitä löydämme, saattaa selkeyttää ongelmia, joita syntyi huhtikuussa sen asettuessa perääntymään. Tämä voisi vapauttaa meidät käsittämättömillä tavoilla siitä, missä olemme tällä hetkellä, joten syvältä kaivaminen tämän uudenkuun aikaan on hyvin tuon ponnistuksen arvoista!

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.