SUPERTÄYSIKUU SKORPIONISSA 27.4.2021

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
19.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hurja totuus

Kaikki päivämäärät ovat UT

Tämä supertäysikuu on Skorpionin 8 asteessa 27.4.2021 klo 3.33. Se on oppositiossa muiden planeettojen kanssa, asemassa joka tunnetaan "jännitteen hallitsijana". Tämä on voimakkaasti vaikuttava Kuu, jonka energioiden täytyy integroitua jokaiseen soluumme. Emme voi enää kohteliaasti katsoa poispäin siitä, mikä ärsyttää tai huolestuttaa meitä, sivuuttaen elefantin huoneessa. On aika nähdä kaikki ja tunnustaa kaikki. Hyväksyä rohkaistuneella sydämellä tämän ajan totuudet. Mutta selkeyden vuoksi, olemme kaukana niiden miellyttävien totuuksien yli, jotka lämmittävät sydämen sopukoita! Tämän Kuun aikana löydämme itsemme katastrofaalisen totuuden ulottuvuudesta, joka räjäyttää kappaleiksi kaiken, aitoa lukuun ottamatta. Sisällä ja ulkopuolella testataan kaiken kykyä kestää tämä tietoisuuden paisuminen.

Ei pikakorjauksia

Tunteet voivat käydä kierroksilla tänä aikana – suututtaa ja huolenaiheita kuplii pintaan, tyytymättä enää siihen, että ne sivuutetaan. Härkä-auringon määrätietoisuuden nähdä maailma mustavalkoisena, haastaa tämä läpitunkeva Skorpioni-kuu, joka nauttii elämän monimutkaisuudesta. Kun mukaan lisätään Auringon ja Uranuksen yhtymä, meillä on superkuu, jolla on voima laukaista voimakkaita tunteita, mikä häiritsee vallitsevaa tilaa, silloin kun sitä vähiten odotamme.

Skorpionin totuudet eivät ole nopeita korjauksia tai taianomaisia ratkaisuja. Ne laittavat meidät kehittymisaikajanalle, jolla jokainen hetki kietoutuu siihen, mitä on ollut aiemmin, ulottuen aina syntymähetkeemme saakka ja sen yli. Olemme kosmisen energian, karmavoimien, geeniperinnön ja esi-isiltä perittyjen vaikutusten sulatusastia. Myös suonissamme sykkivä veri on lainaa elämältä, kun selvitämme tätä energiaverkkoa, joka on perintömme, ja kudomme siitä kaikkia kauniita asioita kulkiessamme.

Pimennyskausi horisontissa

Pimennyskausi joka alkaa 13.5.2021, antaa uusia tilaisuuksia kiihdyttää suunnanmuutosta. Elämä pimennyskauden partaalla haastaa jokaisen kehon, psyyken ja hengen, joka ei ole vielä synkronissa tulevan energian kanssa, pääsemään nopeasti ajan tasalle! Tämä superkuu valaisee ne paikat sisällä ja ulkona, joissa uudelleenkalibrointia tarvitaan valmistautumiseksi seuraavaan muutos- ja kasvuaaltoon. Sitoutumistamme kunnioittaa syvällisiä totuuksia, mitä ikinä se vaatiikin, lujitetaan nyt suurella sisukkuudella. Meidän täytyy maadoittaa tämän Kuun energia, ruumiillistaa se, hengittää se sisään ja tulla siksi, sallien sen vallata jokaisen solumme.

Lähestyvät pimennykset ovat Kaksosissa ja Jousimiehessä, jotka valaisevat kommunikoinnin, suhteiden, ideoiden, uskomusten ja havaintojen aluetta. Saatamme hyvinkin ilmestyä esiin tästä kaudesta hyvin erilaisen perspektiivin kera, kuin meillä oli sen alkaessa! Auttaen meitä ratsastamaan näillä tulevilla muutosaalloilla, tämä superkuu antaa tilaisuuden puhdistaa tunnekehomme ja saattaa itsemme takaisin tasapainoon. Meistä ei ehkä tunnu kuitenkaan kovin tasapainoiselta tehdessämme sitä! Joskus meidän täytyy tuntea äärimmäisyydet löytääksemme hiljaisen pisteen niiden keskellä, ja tämä Kuu saattaa hyvin paljastaa joitain merkittäviä "triggerikohtia" matkan varrella. Mutta pysy vahvana, sillä tämä Kuu kannattelee meitä yhtä paljon, kuin se haastaa meidät.

Emme voi piiloutua totuudelta

Muista kuitenkin, että Skorpioni-kuu ei siedä typeryyksiä! Mitkään henkiset latteudet tai lipevät filosofiset sukkeluudet eivät selviydy sen läpitunkevasta katseesta. Näinä päivinä on harvempia ja harvempia paikkoja, joihin voi piiloutua totuudelta. Enenevä määrä kieltämis-, puolustautumis- ja itsepetoskerroksia riisutaan pois, mikä jättää raa'an totuuden paljaaksi koko loistossaan – joskus järkyttävässä, joskus inspiroivassa. Meidän täytyy tehdä enemmän, kuin pelkästään uskoa tai samaistua tiettyyn näkemykseen tai ymmärrykseen. Meidän täytyy elää se jokaisen päivän joka hetki. Ilmaista omistautumisemme siihen ja testata sitä elämän kaltevalla pinnalla, joka heittää esteitä polullemme.

On helppoa olla "henkinen", kun menee hyvin. Kuka tahansa pystyy siihen! Mutta viisaudessa vahvana pysyminen, kun kaikki ympärillä hajoaa, kun merkittävä menetys koputtaa ovellemme tai pettymyksestä tulee seuralaisemme, silloin todelliset värimme paistavat läpi – rohkeat ja häikäisevät tai haalistuvat ja valjut. Heräämisen ensikukoistukset saattavat kertoa meille, että kaikki on järjestyksessä ja olemme rauhallisia ikuisesti, mutta vasta sitten kun elämä tulee mukaan, löydämme sielun äärettömät korkeudet ja syvähenkiset syvyydet.

Eris ja Ceres tulevat pelastamaan!

Eris on yhtymässä Ceres-asteroidin kanssa tämän Kuun aikaan – erimielisyyden kuningatar käsi kädessä sadonkorjuun kuningattaren kanssa. Tämä silmiinpistävä teema kuvastaa sen palkkioita, kun seisoo tiukkana ja on valmis keikuttamaan venettä, silloin kun on tarpeellista – ja että sosiaalinen ehdollistuminen olla mukava ja kohtelias ja mennä lauman mukana, on ehkä juuri se kahle, joka sitoo meidät puoliksi elettyyn elämään. Aivan kuten jatkuva Saturnuksen ja Uranuksen neliö vahvistaa, maailma joka ei pysty tekemään tilaa mielipide-eroavuuksille ja kiistanalaisille totuuksille, on jo kaatunut. Ja Merkuriuksen alkaessa perääntyä Kaksosissa ensi kuussa, on aika pohtia, miten pitkälle hiljennämme itsemme tai muut ihmiset välttääksemme provosoivan erimielisyyden ja debatin seurauksia.

Edessä on jännittävät ajat. Ja haastavat. Tulevina kuukausina löydämme, miten hyvin uskomuksemme ovat linjassa esiintulevien totuuksien kanssa ja miten syvästi voimme kunnioittaa niitä – miten kuvia kumartelemattomiksi ne osoittautuvatkin. Maailma kiehuu globaalin muutoksen painekattilassa, taistelun keskellä ihmiskunnan tulevaisuudesta. Tässä ajassa on valtava potentiaali herätä totuuteen ja ruumiillistaa sen nopeuttava voima. Mutta nämä totuudet ovat niin epämukavia, kuin olla voi – alaston totuus, perustotuus, röyhkeä, julkea ja hurja.

Syleile niitä kaikkia rohkeasti, sitten syleile niitä vielä lisää. Ne vapauttavat henkesi.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.