MERKURIUS PERÄÄNTYY RAVUSSA 18.6.–12.7.2020

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
16.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sanaton

Merkurius pysähtyy perääntymään Ravun 15 asteessa 18.6.2020 klo 4.54 ja pysähtyy lähteäkseen eteenpäin Ravun 6 asteessa 12.7.2020 klo 8.22.

Kaikki päivämäärät ja ajat ovat UT.

Tämän Merkuriuksen perääntymisjakson aikana kommunikointi voi olla hataraa, jos etsimme kovia faktoja ja yksiselitteistä selkeyttä. Käsitelleessään vähemmän puhuttuja sanoja ja enemmän kehonkieltä, äänensävyä ja puhumattomia ajatuksia ja tunteita, tähän Merkuriukseen vaikuttaa enemmän emootio kuin äly. Se yhdistyy vaistomaisesti henkilöjen välisen vuorovaikutuksen taustavirtauksiin ja tietää, että se mitä tapahtuu pinnalla, on vain pieni osa siitä, mitä oikeasti tapahtuu.

Kun 21.6. on auringonpimennys ja Jupiter ja Pluto perääntyvät yhdistyessään toisen kerran 30.6., tämä Merkurius valpastaa meidät monien energianyanssien läsnäololle. Ilmaisemattomat tunteet, jakamattomat ajatukset ja todellisuuteen testaamattomat perspektiivit saattavat vaikuttaa merkittävästi siihen, miten näemme maailman ja olemme vuorovaikutuksessa toistemme kanssa tulevina päivinä. Saatamme sanoa yhtä, mutta tarkoittaa toista tai sensuroida totuuden vaikuttaaksemme toiseen. Se mikä näytti uskomattoman selvältä, hämärtyy, ja sanat saattavat kalveta merkityksettömiksi niitä tunteita vasten, joita saadaan intuitiivisesti ympäröivästä maailmasta. Tämä on herkkä Merkurius, joka resonoi meidät kaikki yhdistävän energiakentän kanssa. Meillä on tänä aikana merkittävä velvollisuus välittää itsestämme ja toisistamme, sillä sanat voivat avata haavoja, ja ne jotka sanotaan hätiköidysti, voivat laukaista vetäytymisen, josta on vaikeaa palata.

Lyhyesti sanottuna, nyt on helppoa ottaa asiat henkilökohtaisesti. Objektiivisuus on heikkoa, subjektiivisuus erittäin voimakasta. Saattaa olla vaikeaa nähdä toisen näkökulma, erityisesti kun se koskee meitä henkilökohtaisesti. Vastaavasti toiset saattavat olla vähemmän vastaanottavia, kun jaamme sen, minkä uskomme olevan täysin järkevä perspektiivi! Kaiken kaikkiaan tämä ei ole aikaa käydä merkittäviä keskusteluja tärkeistä asioista. Myös sopimuksissa joihin päästään nyt, saattaa pian paljastua valtavia ymmärryseroja, jotka syntyvät testaamattomista olettamuksista ja tunnereagoinnista – vaikka sopimukset näyttäisivät alkuun miten selkeiltä.

Toisaalta, tämä voi olla rakentavaa aikaa yhdistyä paremmin sellaiseen, joka on aiemmin hämmentynyt meitä. Merkurius Ravussa on tyytyväinen hämmennykseen, ja se voi nyhtää esiin ne asiat, joilla on merkitystä, vaikkei niitä voi helposti ilmaista sanoin. Outoja tunteita, tunne ettei jokin ole aivan oikein, kummallinen henkilöiden välinen dynamiikka – kaiken voi antaa tälle Merkuriukselle lempeästi tutkittavaksi. Siinä on vapautta, kun ei enää tarvita sanoja saadaksemme asian perille. Meistä saattaa tuntua paremmalta istua hiljaisuudessa ja pelkästään "poimia" se, mitä jonkun mielessä on, ja käsitellä kehonkieltä, kasvojen ilmeitä ja energiavärähtelyä, joita välitetään. Kaikessa tässä on paljon enemmän tolkkua, kuin ilmaistussa faktassa, joka on ristiriidassa sanojan kasvojen kanssa! Jos nyt on runsaasti tunteita kuohuttavia asioita, tämä Merkurius tukee niitä, jotka ovat valmiita, päästämään irti ennakkokäsityksistä, mitä kommunikoinnin pitäisi olla, ja hyväksymään ne myriadit tasot, joilla sitä tapahtuu.

Tänä aikana mieli on tunteiden työkalu, ei älyn. Sellaisena se voi olla sydämen tai egon liittolainen. Voimme käyttää sitä tunteaksemme loukkauksen, kun sitä ei tarkoiteta, tehdäksemme henkilökohtaista sellaisesta, mikä ei ole sitä, tai pelätäksemme paljastumista niin paljon, että vaikenemme. Tai voimme käyttää sitä yhdistyäksemme empaattisesti ympärillämme olevien kanssa. Avataksemme sydämemme heidän sydämelleen paikassa, joka on maailmojen tuolla puolen, ja jakaaksemme hiljaisuuden hetkiä, jotka ovat merkityksellisempiä kuin mikään puhuttu vuorovaikutus. Kyllä, herkkyys voi olla suurta, sanat eivät välitä koko kuvaa, ja saatamme kaikki olla vieraiden tunteiden humalassa. Mutta maailmassa jossa tunteet esitetään heikkoutena, "kovia faktoja" suositaan intuition sijasta ja meidän kaikkien pitäisi tarkoittaa, mitä sanomme, tämä Merkurius on keidas älyllisyyden kuivassa erämaassa, sanatonta mutta rikasta ravintoa sielulle.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.