AURINGONPIMENNYS KAKSOSTEN JA RAVUN RAJALLA 21.6.2020

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
16.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hiljainen viisaus

Tämä on toinen pimennys kolmesta tässä pimennysjaksossa, jossa on myös kuunpimennykset 5.6.2020 ja 5.7.2020.

Kaikki päivämäärät ovat UT.

Silloin kun meillä on tällä tavalla auringonpimennys kahden kuunpimennyksen välissä, näemme tavallisesti prosessin: ensimmäinen kuunpimennys laukaisee tunnemullistuksen ja -puhdistuksen, mitä seuraa radikaalin toiminnan ja merkittävien tapahtumien aika auringonpimennyksessä, ja sitten tunteiden uudelleenmallinnus- ja transformaatiojakso toisessa kuunpimennyksessä (Kauriissa 5.7.2020). Kesäkuun auringonpimennyksellä on vielä suurempi merkitys, koska se on Mustan kuun uuden syklin alku, josta voit lukea lisää täältä (englanniksi).

Pohdiskelua ja luovuutta

Koska auringonpimennys tapahtuu aina uuden kuun aikaan, se ennakoi voimakasta luovuusjaksoa, joka hyötyy syvästä pohdiskelusta pimennysajankohtana. Tämä hiljaisuus sallii hetken tarpeiden tulla tunnetuksi ja tekee meille mahdolliseksi reagoida suuremmalla herkkyydellä ja viisaudella. Samaan aikaan kun saatamme tuntea pakkoa toimia auringonpimennyksen aikaan, toimeen ryhtyminen tuollaisen pakonomaisuuden sanelemana ei useinkaan tuota haluttua lopputulosta, jos emme ensin käänny sisäänpäin tarkistamaan reaktiomme tarkoituksenmukaisuutta. Tämä pätee erityisesti tähän auringonpimennykseen, joka haastaa meidät ankkuroimaan uudenlaisen havaintotavan, joka yhdistää tunneitsen korkeampaan mieleen ja ajattelevan itsen intuitiiviseen sydämeen.

Periaatteessa tämä auringonpimennys valmentaa meidät ajattelemaan ja tuntemaan tietoisemmin ja käyttämään ajatuksiamme ja tunteitamme sen maailman tietoiseen luomiseen, jota haluamme. Siemenajatukset ja -tunteet jotka kylvetään tässä pimennyksessä, kasvavat vahvoiksi ja energisiksi, jos niitä kastellaan terävällä viisaudella, palavalla intohimolla ja vakaalla sitoutumisella uuden maailman synnyttämiseen vanhan maailman jatkuvasta kuolemasta.

Arvaamatonta viisautta

Pimennykset liitetään usein arvaamattomiin ja odottamattomiin tapahtumiin, erityisesti auringonpimennykset. Jos kohtaamme tuollaisen tapahtuman, on äärimmäisen tärkeää, miten reagoimme. Meidän täytyy pysyä niin tietoisena, kuin voimme, ja olla joutumatta imaistuksi vanhoihin kaavoihin samaistua kärsimykseen, uhritietoisuuteen tai trauman ja kaaoksen draamaan. Niin kauan kun on mahdollista, meidän täytyy pysyä keskuksessamme, olla lujana ja sallia sen, mitä tapahtuu, tunkeutua syvimpään ytimeemme. Kun teemme tämän, näiden aikojen viisaus voi nousta sisällämme, vapaana ulkoisista saneluista ja sen tarinan määräyksistä, jonka ovat muotoilleet kovimmalla äänellä huutavat.

Emme kuitenkaan ehkä halua kuulla tätä totuutta oitis! Se saattaa myös haastaa monia vaalittuja totuuksia ja räjäyttää hajalle liian paljon sellaista, mikä tuntuu "minulta". Mutta meidän täytyy kuunnella sitä. Nimittäin jos ei mitään muuta, niin nämä ajat vaativat peräänantamatonta rohkeutta nähdä elämä silmin, jotka kieltäytyvät kääntymästä poispäin, riippumatta siitä miten haastavina noita totuuksia pidetään. Jos et tee mitään muuta, pane ainakin merkille oivallukset tänä aikana, sillä ne muodostavat varmasti olennaisen osan elämääsi tästä eteenpäin, vaikka niiden hyväksymiseen sisältyisi kamppailua. (Tämä artikkeli (englanniksi) auringonpimennyksistä saattaa auttaa, jos olet stressaavassa tilanteessa tänä aikana.)

Kotiin palaamisen voima

Tämä pimennys valaisee sen eristyneisyyden, johon määräämme itsemme ja toisemme, kun luomme betonista itsen, jota tunnemme velvollisuudeksemme puolustaa. Ihmisperhe ei voi enää elää jakautuneena sen aiheuttamatta aina vain syvempää vahinkoa psyykelle ja sielulle. Meillä on vaihtoehto intensiivisinä aikoina: suojautua ja puolustautua tai avautua ja hyväksyä. Kumpikaan ei ole perimmiltään oikein tai väärin, mutta meidän täytyy pystyä vaihtelemaan näiden kahden välillä ja tietää, milloin pysymme lujana ja milloin myönnymme, milloin peräännymme ja milloin etenemme. Kompromissi on tärkeä, kuten myös jääräpäinen vastustaminen. Kaikella on paikkansa.

Kieltäytyminen tunnustamasta viisasta huolisolmua vatsassamme tai hedelmätöntä tyytymättömyyttä tasapainottomassa elämässä, vaimentaa aistimme ja erottaa meidät yhteiskentästä, jossa meillä jokaisella on oma ainutlaatuinen tilamme. Kuten myös toisten salliminen sanella, mitä tunteidemme pitäisi olla. Tämän pimennyksen pimeydessä olemme turvassa antaaksemme sen kaiken mennä ja ollaksemme ei-kukaan ja kuitenkin kaikki, varmana siinä tiedossa, että voimme tehdä itsemme uudestaan koska tahansa eikä mikään voi varastaa meiltä sen ydinolemusta, kuka todellisuudessa olemme.

Palaaminen tällä tavalla kotiin itseemme on suuri voimateko ajassa, jolloin hyvin monet asiat häiritsevät sen tekemistä. Jokapäiväisen elämän viettelevä stimulointi pitää meidät poissa itsestämme ja täyttää mielemme tulvalla ajatuksia, tuomitsemisia, huolia, muistoja, "mitä josseja" ja "jos vaineja". Tämä pimennys muistuttaa meille, että viisaus löytyy yhdistyneestä sydämestä, joka kunnioittaa omaa tinkimättömyyttään ja resonoi kaiken elämän kanssa aika-avaruuden halki – ei sydämestä, joka on yhteydettömän ja steriilin elämän murtama. Lempeänä mutta uhmakkaana se vahvistaa niitä, jotka kieltäytyvät olemasta haasteen lyömiä tai surun musertamia, niitä jotka hyväksyvät kaiken ja antavat turvapaikan jokaiselle kokemukselle, ajatukselle ja tunteelle, joka vaati saada puhua.

Hiljaisuus kutsuu

Tapahtuessaan Merkuriuksen perääntyessä Ravussa ja Jupiterin ja Pluton valmistautuessa muodostamaan toisen yhtymänsä 30.6., tämä pimennys kunnioittaa sitä viisasta ponnistelua, jota vaaditaan kulkemiseen haastavien aikojen läpi, ja heräävää sydäntä josta virtaa itsenäisiä totuuksia piirtämään uuden kartan sisäisestä ja ulkoisesta maastostamme. Hiljaisuus kutsuu meitä nyt, ei sulkeaksemme pois maailman, vaan ymmärtääksemme sen eri tavalla. Vähän on niin, kuin meidät johdetaan uskomaan, ja paljon on vielä paljastumatta. Mutta kun matkaamme tämän pimennysportaalin läpi, sisäistä tietämistämme jalostetaan ja hiotaan aina vain vapauttavampia totuuksia kohti.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.