SATURNUKSEN JA JUPITERIN YHTYMÄ VESIMIEHEN 1 ASTEESSA 21.12.2020

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
16.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Syntykää/nouskaa!

"Aivan kovimman, jäykimmän, ahtaimman ja tukahtuneimman tietoisuuden pohjalla keksin Kaikkivaltiaan Kevään, ja se heittää minut välittömästi muodottomaan ja rajattomaan Valtavuuteen, joka värähtelee uuden maailman siemeniä." Äiti (The Mother)

Jupiter ja Saturnus muodostavat suuren yhtymänsä Vesimiehen ensimmäisessä asteessa päivänseisauksessa klo 18.22 UT. Kun se tapahtuu, nämä Äidin sanat puhuvat syvällisesti siitä, mistä löydämme itsemme nyt. Se jäykkä ja tukahtunut tietoisuus joka on muovannut maailmamme tunnistamattomaksi tänä vuonna, on aiheuttanut mittaamatonta kärsimystä. Lukemattomia elämiä on tuhottu ja suunnatonta kärsimistä on tapahtunut varjoissa, usein sivuutettuna kyseenalaisen agendan edistämiseksi. Mutta tämän suuren hyväntekijän (Jupiter) ja karman herran (Saturnus) tapaaminen ihmiskollektiivin merkin (Vesimies) ensimmäisessä asteessa on merkki, että meidän aikamme on tullut. Luopuen siitä ahdistavasta Kauris-energiasta joka on määritellyt vuotta 2020, tämä suuri yhtymä heijastaa vallan siirtymistä kansan eduksi – globaalin ihmisperheemme eduksi. Auktoriteeteilla joita Kauris edustaa, on ollut tilaisuutensa, ja vaikka Pluton matka Kauriissa jatkuu vuoden 2024 loppuun, sen kosmisen allianssin loppuminen Saturnuksen ja Jupiterin kanssa merkitsee autoritaarisen vaikutuksen merkittävää vähenemistä tässä uudessa muutossyklissä. Tämä on siirtymistä vertikaalista ylemmyydestä horisontaaliseen ja tasa-arvoiseen yhteyteen. Kansa – sinä ja minä – saavumme omaan voimaamme.

Yhtymästä toiseen

Vuosi 2020 alkoi Saturnuksen ja Pluton yhtymän tukiessa niitä, joilla on pyrkimys hallintaan, ja rohkaistessa niitä, joille sortaminen on pelkästään yksi työkalu henkilökohtaisten tavoitteiden edistämiseen. Tiedämme kaikki, mihin se on saattanut meidät! Kun vuosi loppuu Saturnuksen liittoutuessa nyt Jupiterin kanssa – inspiraation, luottamuksen, optimismin, vapauden ja sinnikkyyden planeetan – henkilökohtainen ja kollektiivinen kykymme ruumiillistaa tämä muutos lisääntyy. Mutta tämä on vasta alkua. On vielä paljon tehtävää ja toisinaan kestettävää. Saturnus toimii hitaasti ja hyvin huolellisesti, kun se vahvistaa meitä edessä olevaa tietä varten. Mutta meidän jokaisen täytyy tehdä oma osamme. Meitä ei kohta pelasteta, vaan olemme saavuttaneet käännekohdan, jossa vaikutusvaltamme tulevaisuuteen on kypsynyt. Tämä on syy toivoon!

Saturnuksen ja Jupiterin yhtymiä tapahtuu joka 20. vuosi. Ne puhuvat ihmiskunnan ponnistuksista luoda kestäviä rakenteita, jotka sallivat kokea merkityksellistä elämää Maa-planeetalla. Jupiter on tulevaisuuteen fokusoitunut planeettaa, ja Saturnus on lineaarisen ajan ja siihen liittyvän kypsymisen planeetta. Yhdessä ne puhuvat ihmisperheen potentiaalin toteuttamisesta, linjassa kollektiivisen karmataakan ja yhdistetyn potentiaalin kanssa. Kun nämä planeetat kohtaavat, vanha ja uusi ovat rinnakkain, ilman että on hetkeäkään niiden välissään. Vaikka ajattelemme lineaarisessa ajassa, totuus on sen ulkopuolella ja paljastuu tavoilla, joita osaamme nyt paremmin arvostaa. Ikivanhimmat totuudet voivat olla yhtä energisiä kuin huippuajattelu, ja viimeisin perspektiivi yhtä tympeä kuin jokin useimmin toistettu valhe. Tämä yhtymä Vesimiehessä kutoo menneisyyden ja nykyisyyden kirkkaaksi erikoisuudeksi ja saa aikaan havaintomuutoksen, joka heittää niin menneisyyden kuin tulevaisuudenkin uuteen ja valaisevaan valoon.

Uusi totuusulottuvuus

Kun Jupiter ja Saturnus ovat merkkinä uuden 20-vuotisen syklin alkamisesta, ne laajentavat hurjimpien unelmiemme ja tulevaisuuden mahdollisuuksiemme yli. Se muuttuu, kuka luulemme olevamme. Mysteeri paljastuu lisää. Sanotaan, ettei menneisyyttä voi muuttaa, mutta lineaarisen ajan ulkopuolella sekään ei ole totta. Aikajanat muuttuvat jatkuvasti ja voimme luoda niissä tavoilla, jotka eivät ole mahdollisia, silloin kun "pitäydymme säännöissä"! Pelkästään menneisyytemme katsominen nykyisyyden silmin muuttaa sitä, sillä näemme uudella tavalla ja uusista perspektiiveistä. Tiedämme olevamme nyt sellainen, jota emme olleet tavanneet tuolloin, ja nykyolemuksemme laittaa menneisyyden omaan erityiseen valoonsa. Tapahtumat voivat jäädä, mutta niiden merkitys ja merkittävyys muuttuu, kun pajastamme vielä syvempiä kerroksia siitä, kuka ja mitä oikeasti olemme.

Vesimiehessä mielemme on laajentunut ja uudistunut. Vanhentuneista ajattelutavoista voidaan päästää irti, mikä avaa näkymättömän lupauksen tulevasta mahdollisuudesta. Halukkuus hyväksyä tuoreimmat perspektiivit sallii niiden kehkeytyä totuudeksi uudesta ulottuvuudesta. Meidän täytyy elää täysin tietäen, että se mitä näemme, on vain murto-osa siitä, mitä on, se kuka olemme, on vain piste valtavassa kosmoksessa, ja se mihin uskomme, voi olla kaikin puolin täysin väärin.

Tämä yhtymä kytkee meidät kosmiseen virtapiiriin. Tuntuu sähköiseltä, korkeajännitteeltä. Se saattaa polttaa muutaman sulakkeen, mutta se kaikki on osa prosessia. Jos emme pysty ottamaan vastaan tuota virtaa, meidän täytyy laajentua, kunnes pystymme. Uskalla ajatella uusia ajatuksia, pohtia mahdotonta ja kuvitella fantastinen tulevaisuus. Tekemättä sitä emme voi kunnioittaa tulevien kuukausien potentiaalia, joka vaatii suuria asioita meiltä. Kun Jupiter käynnistää uusia havaintoja ja Saturnus testaa perspektiivimme pätevyyttä, muutoksen odottamisen sijasta meidän täytyy olla se. Jos olemme panostaneet niin paljon oikeassa olemiseen, että totuus on mennyt ulos ikkunasta, ja jos otamme turvapaikan varmuudesta välttääksemme hämmennyksen kaaoksen, on aika kohottaa peliämme ja vaihtaa vakaumus mysteeriin ja varmuus niin avoimeen mieleen, ettei mikään ole pois laskuista!

Evoluutio vai sekasorto

Se uusi aika josta monet puhuvat, syntyy meidän kauttamme. Emme saavu siihen sen ollessa täysin muotoutunut, emmekä huomaa itsellemme toimitettavan sitä ulkoisen intervention avulla. Sen sijaan synnytämme sen omasta muutoksestamme. Kaikki asiat liikkuvat evoluutiota tai sekasortoa kohti, ja kumpiin tila elää tässä yhtymässä. Saturnus Vesimiehessä voi olla itsepäinen ja omahyväinen. Haluton harkitsemaan eri perspektiiviä, hyvin varmana omasta moraalistaan. Mutta Jupiter vapauttaa sen moraalivankilasta tulemaan opastavaksi viisaudenlähteeksi, tukahduttavan tuomitsemis- ja pelkolähteen sijasta. Yhdessä ne kutsuvat meidät aivan tietoisuuden reunalle, ennen kuin työntävät meidät tuntemattomaan kuiluun, jossa kaikki vastaukset loppujen lopuksi ovat.

Kuu kulkee eläinradan viime asteissa, kun tämä yhtymä tulee tarkaksi. Ollessaan tyhjän päällä Kaloissa, se varoittaa omahyväisyyden ja kieltämisen riskeistä. Panokset ovat korkeat, eikä mikään ole kiveen kirjoitettua. Olemme omia pelastajiamme. Meidän täytyy tietää tämä epäilemättä. Sillä juuri sen tietämisestä löytyy täysivaltainen itse, joka ei pelkää ketään ja mitään – säteilevä, tahraton ja vapaa.

Kun matkaamme vuoteen 2021, tämä suuri yhtymä valaisee tietämme. Kuka ja mikä tahansa uskommekin olevamme, se on nyt – enemmän kuin koskaan – avoin kyseenalaistettavaksi. Voimme keksiä itsemme uudestaan ja valita erilaisen tulevaisuuden – heittää rajoittavien uskomusten ikeen sivuun ja kieltäytyä olemasta loputtoman pelon heikentämä. Tämä on meidän aikamme. Meidän alkumme. Meidän syntymämme vapauteen ja loputtomiin mahdollisuuksiin.

Tästä yhdestä hetkestä päivänseisauksen hiljaisuudessa, voimme kaikki syntyä uudestaan.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.