UUSI KUU KALOISSA 13.3.2021 YHTYMÄSSÄ VENUKSEEN JA NEPTUNUKSEEN

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
11.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Itsemme rakastaminen takaisin elämään

Uusi kuu 13.3.2021 klo 10.22 UT

Tämä uusi kuu Kaloissa on lempeä kuin höyhen ja pehmeä kuin kesän tuulenvire. Kuin kukka se avaa sydämensä kärsimykselle, käyttäen nektaria parantamaan jakautuneisuuden ja yhdistämään meidät niiden ihmisten kanssa, joita muuten välttäisimme. Tämä Kuu muistuttaa meille, että kenen tahansa elämä voi muuttua silmänräpäyksessä – mahtavat kaatuvat, rikkaat menettävät kaiken, terveet sairastuvat ja voimme menettää suurimmat rakkautemme. Se miten reagoimme elämän katastrofeihin, sanelee tämänhetkisen luonteemme ja tulevaisuuden valintamme. Voi olla aivan liian helppoa tuomita toinen siitä, mitä hän on tänään, tietämättä sitä matkaa, joka toi hänet tähän: tuskaisat pettymykset, järkyttävät menetykset ja katkerat katumiset. Meillä kaikilla on taustatarina – polku joka on johtanut meidät tähän. Kukaan ei ole immuuni elämän oikuille. Tämä totuus yhdistää meidät kaikki.

Lääkkeenä on rakkaus

Neljän planeetan ollessa parhaillaan Kalojen merkissä – Kuu, Aurinko, Venus ja Neptunus – tunnerajat voivat olla erityisen huokoisia nyt. Tunteet joita väreilee kollektiivissa, voivat löytää kotinsa sydämestämme, ja kuka tahansa voi kantaa toisen tunnetaakkaa omansa rinnalla. Mutta mistä tahansa tunne onkin peräisin, lääkkeenä on rakkautta, rakkautta ja rakkautta ämpärikaupalla, aloittaen itsestämme ja säteillen kaikille. Voi olla vaikeaa avata sydäntä kovalle maailmalle, ja maailmamme on usein kova. Mutta se on myös kaunis ja säteilevä, ihmisten pyrkiessä tekemään oikein niiden rinnalla, jotka auttavat vain itseään. Saatamme pelätä, että liian paljo rakastaminen voi tehdä meistä haavoittuvan: meitä saatetaan käyttää hyväksi tai päädymme uhraamaan omat tarpeemme. Mutta Venus ja Neptunus vakuuttavat meille, että rakkaus ei ole heikkoutta vaan vahvuutta, se ei ole antautumista vaan kaikenkattavaa hyväksymistä. Se ei heikennä ketään ja tekee kaikista asioista uusia. Rakkaudessa sekä rakastaja että rakastettu uudestisyntyvät.

Siis jos sinua vaivaavat tunteet tämän Kuun aikaan, se on ok. Haavoja parannetaan ja tunteita tasapainotetaan. Kaloissa Kuu on myötätuntoinen ja ystävällinen. Se pyrkii palaamaan yhteen/ykseyteen, josta kaikki asiat syntyvät. Tunnemaailmasta tulee epämääräinen sekoitus sinun ja minun tunteita, tunteita joita poimitaan eetteristä ja ilmakehästä ja jotka ovat syntyneet menneisyydestä ja ovat energeettisesti läsnä sisällä ja ulkona. Kova erillisyys, syntyminen yksilönä maailmaan joka jakaa lisää, on vastenmielinen tälle Kuulle. Se tietää, että sinä olet minä, nyt on sitten ja menneisyys on nykyisyys. Sillä ei ole merkitystä, kenestä tuntui alun perin tältä – tarkoituksena on yksinkertaisesti parantaa, mikä tahansa ja missä tahansa tuo kipu on.

Kyse ei ole meistä

Jos personoimme nyt tunteemme, meiltä menee asian ydin ohi. Meidän ei tarvitse oikeuttaa sitä, miksi meistä tuntuu, miltä tuntuu – meidän täytyy vain tuntea ja antaa tunteiden nousta kahleetta, kenties aivan ensimmäistä kertaa. Voimakkaan tunteen pelko voi pahentaa pirstoutunutta psyykeä, joka yrittää maadoittua, kun asiat tulevat rankoiksi. Jos emme pysty ottamaan vastaan elämän kurjuutta, emme voi kutsua vieraaksi sen iloa. Jos vältämme murhetta, emme voi tuntea rakkautta, ja jos kiellämme vihan, meillä on kamppailua tuntea täysin paremman maailman intohimoinen tavoittelu. Riippumatta suhteestamme tunteisiimme tähän mennessä, tämä Kuu herättää meidät sille parantavalle voimalle, joka on sen lempeässä hyväksynnässä, mitä ikinä nousee esiin – itsessämme, toisissamme ja tässä rikkinäisessä ja kauniissa maailmassa.

Ei ole helppoa siirtää mieltä sivuun, kun tunteet rehottavat. Tunne laukaisee ajattelun: muistot, oikeutukset, tuon sisäisen äänen joka kehottaa meitä kokoamaan itsemme tai muistuttaa meille, miten toivotonta elämä on! Millään tästä ei ole nyt merkitystä. Anna mielen tehdä, mitä se tekee. Meidän ei tarvitse kuunnella tai vastata. Tehtävämme on pelkästään toivottaa tervetulleeksi tunne, vaikka se olisi kuinka hämmentävä. Parantuminen on käynnissä, ja kaikki voivat saada sen. Meidän täytyy pelkästään olla läsnä sille, mitä on, sallia tunteiden nousta, tuntea ne ja päästää niistä irti – ovat ne sitten sinun, minun tai leijailleet eetterissä tuhansia vuosia. Kaikki tunteet ovat energiaa, ja kaikki energia on jumalaista, etsimässä tietään takaisin Lähteeseen.

Hyväksy, ota vastaan ja rakasta

Tämä lempeä Kuu korjaa särkyneitä sydämiä ja pirstoutuneita sieluja. Se korjaa säröt, parantaa haavat ja integroi kaiken, mikä on jakautunut. Se tietää erillisyyden kangastukseksi, joka häviää totuuden valossa, ja pyytää meitä olemaan lempeän urheita ja rohkean myötätuntoisia tulevina päivinä. Rakastamaan siellä, missä emme uskoneet pystyvämme, ja yhdistymään sinne, mitä pyrimme välttämään. Sillä ehdoton rakkaus on sen ensimmäinen vaihtoehto – muita ja itseämme kohtaan. Jos olemme täynnä vihaa tai eksynyt murheeseen ja epätoivoon, saatamme tuntea olevamme täysin kykenemätön tuohon tehtävään. Mutta tämä merkitsee pelkästään, että meidän täytyy aloittaa itsestämme, hyväksyä kaikki, mitä olemme – jokaisen ajatuksen, tunteen, käyttäytymistavan, muiston ja emootion. Ottaa vastaan se kaikki. Omistaa se kaikki. Kun rakastamme itsemme takaisin elämään.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.