TÄYSIKUU KALOISSA 14.9.2019

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

10.9.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rohkean antautujan tanssia

Täysikuu on Kalojen 22 asteessa 14.9.2019 klo 4.34

Tämä täysikuu joka on yhtymässä Neptunukseen ja Mustakuu Lilithiin, kehottaa meitä pohtimaan syvällisesti, kuka olemme elämämme yksityiskohtien lisäksi. Koska saattaa tapahtua itsen hermostuttava hajoaminen, kun luovumme meitä määrittelevistä asioista, on henkistä rohkeutta hyväksyä se, mitä jää jäljelle. Samaistumattomuus olosuhteisiin, kokemuksiin, varallisuuteen (tai sen puutteeseen) ja rooliin (tai sen puutteeseen) vie meidät minuuden ulkopuolelle ydinolemukseen, joka virtaa vapautuneesta sydämestä.

Tälle ydinolemukselle on annettu monia nimiä. Sitä on käsitteellistetty ja teoretisoitu, se on kielletty ja sitä on pidetty porkkanana henkisen polun kepissä. Jotkut uskovat, että se on olemassaoloa, jotkut eivät pysty kuvittelemaan sitä mahdolliseksi ja muut vakuuttavat intiimiä tietoa. Meillä jokaisella on oma suhteemme omaan ytimeenne, jonka voimme kohdata tämän kuun aikana puhtaimmassa muodossaan. Kääntymällä poispäin kaikesta, mikä vahvistaa yksilöllisyyttä ja itseyttä, voimme kääntyä sen puhtaan energian lähdettä kohti, joka virtaa lävitsemme elämänä. Eläinradan viimeisessä merkissä tämä kuu muistuttaa meille, että henkisen polkumme kypsynyt hedelmä koetaan olemuksemme ytimessä, ei elämämme ulkoisissa asioissa.

Tällainen kohtaaminen ydinolemuksemme kanssa ei ole aina kuitenkaan miellyttävää! Monet ovat viitanneet heräämis- tai tuhoutumistraumaan, jonka se voi aiheuttaa elämässämme, kun maallisen tietoisuuden jokapäiväiset petokset eivät voi enää olla totuuden rinnalla. Tämä ei ole pelkureiden polku, eikä se ole pelkkää suloa ja valoa. Mutta aito valmius kokea Itse egon ja identiteetin ulkopuolella on oleellista heräämiselle. Se mitä käytämme egoitsemme vahvistamiseen, täytyy laittaa oivaltamisen alttarille valmiina siihen, kun siitäkin täytyy päästää irti.

Tunteet voivat kuohua tämän kuun aikana ja herkkyyttä on runsaasti, joten varo itsen kieltämistä väkivallantekona arkaa sydäntä kohtaan. Meidän täytyy osallistua tuohon kärsimiseen, samalla kun päästämme irti juuri siitä perspektiivistä, joka muuttaa sen "minuksi". Energia on energiaa. Se tulee ja menee, se nousee ja laskee. Koemme sen tunteena ja inspiraationa, motivaationa ja sairautena, haluna ja vastenmielisyytenä. Nimeämällä nämä asiat teemme niistä todellisia ja rakennamme itsen niiden ympärille – mikä välttämätöntä maailmassa, joka vaatii identiteettiä ja substanssia meiltä kaikilta. Mutta tämä ei ole ainoa maailma, emmekä me ole kaikki, mitä näemme. Tämä täysikuu valaisee itsen ja itsettömyyden, egon ja ydinolemuksen paradoksin ja sen tanssin, jota meidän täytyy tanssia tietääksemme sen kaiken.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.