UUSI KUU SKORPIONISSA 15.11.2020

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
10.11.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakasta kaunista kaaostasi

Uusi kuu on Skorpionin 24 asteessa 15.11.2020 klo 5.08 UT

Uusi kuu Skorpionissa houkuttelee meitä olemuksemme syvyyksiin. Tämä on aikaa pohtia syvimpiä toiveitamme, vastustamattomimpia tunteitamme, suurimpia pelkojamme ja intohimoisinta rakkauttamme. Mikään ei ole kiellettyä tälle kuulle. Se toivottaa tervetulleeksi rehellisyyden ja kaiken ja kaikkien hyväksymisen. Tarpeeksi voimakkaana tähyilemään pimeimpään yöhön, uusi kuu Skorpionissa sallii meidän olla juuri se, kuka olemme, ja hahmottaa, mitä roolia olemuksemme jokainen osa esittää psyykemme ja henkemme kokonaisuudessa. Sen pimeydessä voimme olla vakuuttuneita, että kaikki olevainen ja itse luonto rakastaa meitä – riippumatta syvimmästä häpeästämme tai pakkomielteisimmästä pelostamme – ja hyväksyy psyykemme kaikki aspektit koko rajuudessaan ja haavoittuvuudessaan.

Jos olet kamppaillut viime aikoina tuskallisten pelkojen tai henkilöiden välisten haasteiden kanssa, tämä kuu antaa lohtua ja lohdutusta, vaikka se kutsuukin sinua katsomaan syvemmälle ja löytämään, mitä oikeasti tapahtuu. Kun voimakkaita tunteita laukaistaan, se tapahtuu syystä, ja tuo syy ei ehkä ole niin ilmeinen, miltä ensin vaikuttaa. Jokin saattaa häiritä meitä pinnalla, koska se kaikuu entistä kokemusta ja vanhoja loukkaantumisia, joita ei ole vielä parannettu. Tämä uusi kuu kutsuu kaikkia tuollaisia haavoja tekemään itsensä tunnetuksi, sillä sen varjossa niiden on turvallista puhua ja olemme tarpeeksi vahva kuullaksemme niiden viestin, vaikka kuinka epäilisimme kapasiteettiamme tehdä sen.

Tämä on kuu syvää parantumista ja uudistumista varten, joka syntyy kovan kuoren hajottamisesta syvimmän kipumme ympärillä. On ok itkeä ja surra, valittaa ja raivota, olla epätoivoinen ja julistautua toivottomaksi! Meidän täytyy mennä näihin pimeisiin ja pelottaviin tuskapaikkoihin tunteaksemme ne paremmin, ymmärtääksemme niiden roolin elämässämme ja kohdataksemme niiden horjumattoman lupauksen uudesta mahdollisuudesta, niiden luolamaisen synkkyyden toisella puolella. Sillä vasta sitten kun todella päästämme irti kaikesta, mitä oli, voimme lopulta ottaa vastaan kaiken, mitä on ja tulee olemaan, viisauden ja armon uudistaman hengen kera.

Elämä ei ole koskaan, miltä näyttää. On aina enemmän koettavaa, uutta potentiaalia ja tuoreita mahdollisuuksia edessä. Mutta rohkeutemme jatkaa jatkamista taotaan niiden haasteiden liekeissä, jotka uhkaavat murtaa henkemme, ennen kuin ne vahvistavat sieluamme. Uusi kuu Skorpionissa vakuuttaa meille, että mitä tahansa tuskamme onkin – surua, epätoivoa, raivoa, häpeää, katkeruutta tai mitä tahansa varjotunnetta – se on osa ihmisenä olemista. Sen kieltäminen on sen ydinolemuksen kieltämistä, kuka olemme. Skorpioni ei kiellä mitään. Se katsoo suoraan tämän maailman varjoihin, täysin avoimin silmin kaikelle sen hurmiolle ja epätoivolle, tietäen ne saman, kauniin kolikon vastapuoliksi.

Käytä tämän kuun energia viimeaikaisten tunteiden pohtimiseen. Miten hyvin kunnioitat niitä? Kuunteletko niiden kuiskauksia vai sivuutat ne niiden huutaessa huomioita, tuomiten ne epämukaviksi jo ennestään haastavassa maailmassa? Muista, että tunteet ja tuntemukset yhdistävät meidät luonnon luontaiseen viisauteen, joka tietää puhumatta ja säilyttää tasapainon pidättämällä täällä tai vapauttamalla tuolla. Vuorovesien vaihtelu, kuun vaiheet ja vuodenaikojen kierto heijastuvat sisäiseen ajatus-, tunne- ja intuitiomaailmaamme. Oma vaistomainen tietämisemme ilmaisee itseään kaikkien niiden kautta, jakaen viisauttaan jännityksenä vatsassa, palana kurkussa, kyyneleenä silmässä tai hakkaamisena rinnassa. Miten hyvin käsittelemme sen viestit? Miten tehokkaasti ymmärrämme sen kieltä? Uusi kuu Skorpionissa antaa tilaisuuden pohtia näitä kysymyksiä ja tutkia syvällisesti vastauksia, joita herää.

Anna sisäisen maailmasi paljastua koko paradoksaalisessa ja kaoottisessa komeudessaan tämän syvällisen kuun hiljaisuudessa. Kunnioita sitä mausteena, joka tekee sinusta sinun, minusta minun ja kaikista muista sen, keitä he ovat: ymmällään olevan, sotkuisen ja hyvin kauniin juuri sen vuoksi. Sillä miten ilman sen labyrinttiä, mikä meistä on tullut, voisimme koskaan luoda sen säteilevän tulevaisuuden, joka odottaa meitä itsensä syyttelemisen ja pelon toisella puolella?

Nauti tästä kuusta. Se on syvä, pimeä, syvällinen, paljastava ja viisas. Hyväksy kaikki. Rakasta itseäsi, tyynnytä sydäntäsi ja tiedä, että mikään ja kukaan ei ole vapahduksen ulkopuolella Skorpionin uuden kuun varjossa.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.