TÄYSIKUU OINAASSA 13.10.2019

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

10.10.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tulevaisuuden uudistuminen

Täysikuu on Oinaan 21 asteessa 13.10.2019 klo 21.09 UT

Ollessaan lähellä Erisiä ja neliössä Plutoon, tämä on intensiivinen kuu, joka korostaa valtakamppailuja, joita voi helposti tapahtua jokapäiväisen elämän tuoksinassa. Marsin kulkiessa nyt Vaa'assa ja Merkuriuksen valmistautuessa perääntymään Skorpionissa kuukauden lopussa, suhteet voivat olla ilmassa ja haastaa meidät suurempaan selkeyteen kommunikoinnissa ja läpitunkevampaan rehellisyyteen. Vaikeat ongelmat ja erimielisyydet joita on aiemmin kaihdettu, tulevat mahdottomiksi välttää, kun kasaantuu painetta käsitellä huoneessa oleva elefantti. Vaikka tämä voi ennakoida stressaavaa aikaa, nyt käytävät vaikeat keskustelut tuottavat tulosta pitkässä juoksussa, kun suurempaa ymmärrystä syntyy tilanteesta, joka saattaa ensin olla syvää jakautumista.

Useimmat ihmiset tulevat haavojen kera, jotka mutkistavat jokapäiväistä elämää. Vanha tuska voi varjostaa ilmaa välillämme ja aiheuttaa kuilun sanojemme ja tekojemme tarkoituksen ja niiden vastaanottamisen välille. Tahattomasti tai muuten voimme kaivaa toistemme herkkyyksiä, mikä tekee tehokkaasta kommunikoinnista erityisen vaikeaa. Tunteet jotka laukaistaan nyt, voivat olla riuduttavia ja hyvin vaikuttavia ja kieltäytyä antamasta meidän mennä, ennen kuin olemme katsoneet niitä suoraan riippumatta siitä, miten epämukavaa se ehkä on. Sinällään tämä kuu vaatii kirpaisevaa rehellisyyttä tunnepyörteessä. Harva ihminen on varustettu käsittelemään sellaisia ihmissuhdehaasteita ilman muutamaa ylä- ja alamäkeä! Siis ole valmistautunut antamaan anteeksi ja unohtamaan yhtä paljon, kuin keskustelemaan, tutkimaan ja lähtemään uudelle polulle.

Meillä saattaa olla nyt vaarana pikavastaukset, jotka eivät kestä tarkastelua, kun tuo hetki on ohi. Päätöksentekoa välittömästi tunnereaktion jälkeen on parasta välttää riippumatta siitä, miten pakottavilta asiat saattavat näyttää. Anna kulua muutama päivä, anna kaikkien rauhoittua ja palaa sitten ajankohtaisiin ongelmiin tyynemmästä perspektiivistä. Jos tuntuu siltä, että alkaa tahtojen taistelu, ajan ottaminen pohdiskeluun ja vetäytymiseen voi tehdä eron siinä, syntyykö konflikti, joka aiheuttaa sovittamattomia erimielisyyksiä, vai parantava tila, joka sallii kaikkien osapuolien sanoa sanottavansa ilman jakautumista.

Kun tämä kuu on lähellä Erisiä ja vuoden 2020 Saturnuksen ja Pluton yhtymä horisontissa, varmuus ei ole enää käytössämme olevaa ylellisyyttä. Matkamme seuraava askel vie meidät syvemmälle kuin koskaan kehittymisen suureen mysteeriin. Se voi hyvinkin tuntua horjuttavalta, ja meidän täytyy ehkä kohdata monia pelkoja, sillä joskus kaikki täytyy heittää ilmaan olemusrakenteemme uudelleenmallintamiseksi. Sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti tämä kuu saattaa aiheuttaa hämminkiä. Mikään ei ole niin selväpiirteistä, miltä ensin vaikuttaa, selkeyshalustamme huolimatta. Tämä vahvistaa, ettei ole mitään kiistatonta totuutta vankkojen muutosvoimien keskellä.

Kukaan ei tiedä, mitä tulee ulos ajankohtaisista evoluutiomuutoksista. Se on vähitellen tapahtuva prosessi, jonka lopputulos paljastuu vasta, kun valjastamme rohkeuden mennä tuntemattomaan. Tämä kuu muistuttaa meille, että vaikka me otamme jokaisen askeleen, jotkut muutosvoimat saattavat määrätä tahdin silloin, kun vähiten odotamme sitä tai eniten haluaisimme niiden väistyvän! Mutta valmius ja halukkuus toimia silloin, kun ne sen tekevät, voi olla juuri se asia, joka kääntää vaikean maailmamme ympäri. Nimittäin harmonisoitumalla muutokseen voimme myös muokata sitä ja sallia jonkin haalistuvan tulevaisuuden uudistua.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.