VUODEN 2017 YLEINEN ENERGIA – JUPITER VAA'ASSA OPPOSITIOSSA URANUKSEEN JA ERISIIN OINAASSA

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

1.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hurja rakkaus joka syntyy kunnioituksentäyteisestä armosta

Tarkat päivämäärät Jupiterin ja Uranuksen välillä:

26.12.2016, 3.3.2017 ja 28.9.2017

Tarkat päivämäärät Jupiterin ja Erisin välillä:

17.1.2017, 22.2.2017 ja 9.9.2017

Kaikki päivämäärät ovat UT (universaalia aikaa).

Tämä oppositio tuo vuodelle 2017 yllätyksiä ja odottamattomia käänteitä, egotaisteluja, henkisiä umpikujia ja määritteleviä hetkiä tämän evoluutioajan muokkaamisessa. Juuri kun luulemme hoksanneemme, saatamme huomata, että kaikki kääntyy päälaelleen ja maa vedetään jalkojemme alta. Juuri kun tunnemme löytäneemme oman tiemme, uusi mahdollisuus nostaa kiehtovaa päätään ja olemme taas kerran muutospyörteessä. Koska vuosi on sekä huolestuttavaa epävarmuutta että rajattomia mahdollisuuksia, riippuu meistä, mitä lopulta luomme varastossa olevista yllätyksistä.

Suhteet ovat avaintekijä tänä vuonna ja ansaitsevat hyvin aikamme ja huomiomme. Jupiter Vaa'assa puhuu läheisyyden ilosta, kun taas Uranus Oinaassa suosii itsemääräämisoikeutta ja itsenäisyyttä, jossa ei "kiinnitetä lankoja". Kun vuosi etenee, meidän tehtävämme on yhdistää nämä kaksi olemistapaa hedelmälliseksi maaperäksi uudelle elintavallemme: itsenäinen, toisista riippuvainen ja kietoutunut yhtä lailla. Kaikki oletukset joita meillä on siitä, miten toisten ihmisten pitäisi kohdella meitä ja mitä olemme ja emme ole velkaa toisillemme, kohtaavat radikaalin lisähaasteen Erisiltä, joka kieltäytyy pelaamasta salaliitto- ja läheisriippuvuuspeliä. Jos avainsuhteemme aloittavat vuoden kivikkoisella maaperällä, meillä on edessämme ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa ne täysin uudelleen, jos haluamme niiden todella kestävän pitkällä tähtäyksellä. Se ei ole helppoa ja tangoon tarvitaan kaksi, mutta rohkeat ja radikaalit ponnistukset murtautua vapaaksi entisestä ehdollistumisesta, vanhoista haavoista ja epäterveistä malleista, jotka pitävät meidät ja rakkaamme tukahduttavassa kodikkaan epätoivon laatikossa, saavat tänä vuonna voimakasta tukea yleisistä energioista ja inspiraatiosta, minkä kaltainen on harvinaista.

Uranus ja Eris ovat kiireisenä keikuttaneet jo jonkin aikaa henkilökohtaista ja kollektiivista venettämme ja se jatkuu, kunnes niiden viimeinen yhtymä (tarkka maaliskuun puolivälissä 2017) on valmis. Oppositio Jupiteriin muistuttaa meille lisää, että usko muutosprosessiin, vaikka se näyttäkin huolestuttavasti hillittömältä kaaokselta, voi olla salainen ainesosa, joka avaa elämänhalun alkemisen voiman omaan täyttymykseensä. Tänä vuonna havaitsemme, miten paljon rohkeutta vaaditaan elää herännyttä elämää, sillä tietoinen eläminen ei ole loputonta autuutta vaaleanpunaisten pilvien keskellä, vaan elämän kohtaamista tunnetasolla kaunistelematta – yhtä lailla verisenä kuin kauniina. Ilman rohkeutta kohdata se suoraan emme koskaan löydä, miltä täysi ja raaka potentiaali oikeasti näyttää! Tämä oppositio varoittaa meitä kaikkia virallisesti: olemme saaneet tilaisuutemme esittää pientä pikkuruisen elämämme turvassa. Valmistaudu nyt katkaisemaan tarpeettomat siteet ja löytämään täydellä voimalla seuraavan askeleemme mahtava armo!

Kun Jupiter on oppositiossa näiden kahden taivaan jättiläisen kanssa, meidän täytyy seistä selkä suorassa ja puolustaa sitä, millä on merkitystä, ja samalla hyväksyä kaikki, mikä näyttää väärältä tässä maailmassa – tunnistaen, että kaikki muu luo vain suurempaa jakautumista. Tämä ei ole passiivista kyljen kääntämistä, mikä sallii korruption vallan saamiseksi ja planeettamme ryöstämisen, vaan näyte suuresta rohkeudesta, joka kunnioittaa yhtenäistä sydäntä ja tunnistaa jokaisen valtataistelun rakkauden epätoivoiseksi vaatimiseksi. On aika päättää kerta kaikkiaan, onko osa ongelmaa vai osa ratkaisua, sillä vain hullu uskoo edelleen, että voimme vain odottaa tämän loppuvan.

Kun 2017 pääsee vauhtiin, on tehtävä tärkeitä päätöksiä siitä, kenen kanssa harmonisoidumme ja miksi, miten kunnioitamme toisia ja itseämme ja miten ilmaisemme ainutlaatuisuuttamme maailmassa, jonka selviytyminen riippuu yhtenäisyydestä. Toiset ihmiset voivat yllättää meidät tänä vuonna, erityisesti ne jotka luulemme tuntevamme hyvin. Älä ota mitään ja ketään itsestäänselvyytenä, sillä kaikki on mahdollista! Meidän kaikkien on aika kiivetä ulos laatikoistamme, venytellä kouristelevia ja vääntyneitä raajojamme ja maistaa vapaata hengitystä. Se on makeaa kielellä ja riemastuttavaa, mutta kun se tulee keuhkoihimme, saatamme kohdata pelkoa, kun sen syvälliset seuraamukset kristallisoituvat silmiemme edessä. Niin paljon kuin parjaammekin rajoituksia, joita elämä asettaa meille, tosiasiassa käytämme niitä tunteaksemme turvaa – tapa jota ei enää siedetä tässä maailmassa, joka hoippuu lisääntyneen voiman ja itse aiheutetun kuoleman välillä.

Pidä silmällä myös projektioita. Meidän täytyy kuunnella valituksiamme toisista. Mitä sellaista he tekevät, mikä osuu todella hermoomme? Missä heidän tapansa, huomaavaisuutensa ja vastuuntuntonsa on?! Sitten kysytään itseltämme: "Missä ovat omani?" Se mikä kiukuttaa meitä toisessa, saattaa heijastaa jotain, mitä emme ole omistaneet ja hyväksyneet itsessämme. Ja sittenkin kun meille on selvää, että tämä kaikki koskee ehdottomasti häntä, meidän täytyy olla halukas tutkimaan tuota "hän, en minä" –näkemystä. Nimittäin perimmiltään se on harhaa, ja valmius nähdä polarisoitumisen yli yhteiseen ihmissydämeen niin kamppailussa kuin voitossa, saattaa riittää irrottamaan meidät stressistä, mikä sallii luovemman perspektiivin syntyä.

Saatamme tänä vuonna huomata tarpeelliseksi vapauttaa itsemme olosuhteista, joiden kanssa olemme kamppailleet loputtomasti, mutta turhaan. Päätöksemme tämän tekemisestä saattaa loppujen lopuksi valjeta nopeasti, ja poltamme sillat ja vannomme, ettemme katso koskaan taaksepäin. Jos näin on, muista viisauden tärkeys sitoutumisessa uuteen tapaan. Varmista, että lopetat oikean asian, mikä ei ole ehkä niin selvää, miltä ensin vaikuttaa. Suhde saattaa tuntua tukahduttavalta, vaikka tosiasiassa meidän täytyy oikeasti päästää irti sitoutumispelostamme! Työ saattaa tuntua loputtoman tylsältä, kun itse asiassa olemme sallineet itsemme urautua, minkä voimme lopettaa koska tahansa. Turhautuessamme ulkoisiin olosuhteisiin meidän täytyy kääntää huomio sisäänpäin, sillä saatamme heittää lapsen pesuveden mukana, jos emme kiinnitä tällä hetkellä yhtä lailla huomiota sisäiseen maailmaamme kuin ulkoiseenkin.

Ei ole epäilystäkään, että tämä vuosi vaatii rohkeutta. Vaatiessaan rohkaistunutta sydäntä, se muistuttaa meille, että riskistä riippumatta totuuden ja aitouden hyväksyminen parantaa elämäämme, ei heikennä sitä. Mutta meidän täytyy ymmärtää, miltä parantunut elämä näyttää! Kyllä, se on energisempi ja elävämpi, jännittävämpi, välittömämpi ja kykenevämpi sisältämään ja ilmaisemaan rakkautta. Mutta se on myös alkuvoimaisempi, pelottavampi, enemmän tunnetasolla ja kaikkia niitä asioita, joita vaistomaisesti välttelemme, sillä emme voi avata sydäntämme avaamatta sitä kaikelle ja kutsumatta kaikkia lepäämään sinne. On aika tulla siksi henkiseksi soturiksi, joka elämä kutsuu meitä olemaan. Pyrimme sitten suojelemaan maata tai vettä, ihmisiä tai eläimiä, itseämme, toisiamme tai kaikkia, niin "taistelun" täytyy tulla sydämestä ja laajentua rakkaudeksi, ei jakautua vastakkaisiin ristiriitapuoliin, jotka ovat ikuisesti erillään. Rakkauden luonne, ajatuksemme siitä, odotuksemme siitä ja ongelmamme sen kanssa, valaistaan, kun vuosi etenee, mikä vaatii ajattelemaan uudelleen paljon siitä, minkä oletimme todeksi. Valmistaudu yllättymään, järkyttymään, ilahtumaan ja pelästymään yhtä lailla, sillä tämä on hurjaa rakkautta, joka syntyy kunnioituksentäyteisestä armosta.

Monet ihmiset näinä päivinä toivovat vain, että asiat lopultakin rauhoittuvat. Mutta asiat eivät tee sitä. Me teemme. Ja vain me voimme perimmiltään varmistaa, että rauha kaikissa muodoissaan saa otteen tällä planeetalla. Tuleva vuosi merkitsee määrittelevää jaksoa tässä prosessissa, ja se on käsissämme, miten se kehittyy. Taivas aloittaa tämän uuden vuoden vetoomuksella, että viisaat, rohkeat ja uskolliset ottavat kantaa, suojelevat arvokasta, jakavat sen, millä on merkitystä, eivätkä koskaan unohda, että vain elämällä elämää perimme voiman muuttaa sen ydintä.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.