OLET JUMALAINEN MUUNNIN

Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
8.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas ystävä, asiat eivät ulkoisessa maailmassa ole, miltä näyttävät, mutta tiedät sen jo. Nämä ovat suuren transformaation aikoja tällä planeetalla, joten rakenteet kaatuvat kuin mureneva hiekka, jota vesi/muutosvirtaus heikentää altapäin. Sinun täytyy kerätä kaikki, mitä tiedät, ja käyttää sitä joka hetki pysyäksesi määrätietoisena, yhdistyneenä ja selkeänä. Tiedät, kuka olet ja miksi olet täällä, ja tiedät sisäisen kompassisi perusteella, mitä sinun tarvitsee tehdä joka hetki. Sinua on koulutettu tähän aioneita, ja olet nyt synnyttämässä uutta Maata, todellista uutta maailmaa, ja tuo vallankaappausyritys täytyy hajottaa … samaan aikaan kun supistukset ovat alkaneet! Sitä kaikkea ohjataan jumalaisesti, joten paras tapasi harmonisoitua korkeimpaan lopputulokseen on varmistaa, että olet nyt koko ajan jumalaisesti opastetussa itsessäsi.

Kutsu kaikkea, mitä tiedät, ja jokaista taitoa jonka olet oppinut, ja jokaista lähdettä joka on käytettävissä. Muista, että tämä on vapaan tahdon taso, ja niin sinun täytyy pyytää ja antaa lupa apujoukoille, jotka ovat aina käytettävissäsi, mutta erityisesti tänä aikana. Olemme valonsotureita, kutsuttu kantamaan soihtua ja luomaan samanaikaisesti! Mitä tahansa tapahtuukin ulkoisessa maailmassa, se ei voi saada meitä sulkemaan taas sydäntämme. Se aiheutti romahduksen viime kerralla, ja olemme kehittyneet ja vahvistuneet omassa mestaruudessamme pitääksemme nyt sydämen auki, kun kuljemme näiden radikaalisti transformoivien aikojan läpi. Itse asiassa voimme liittyä myös enkelikuoroihin soinnuttamaan uuden luomista!

Perustat horjuvat, mikä on välttämätöntä. Muista fokusoitua siihen, mitä luodaan, eikä vanhan hajoamiseen. Olet voimakas valo-olento, jolla on vahvuutta kestää tämä myrsky ja ylläpitää jumalainen läsnäolo tässä ja nyt. Jumala tarvitsee kehon, olemme tuo hologrammiolento täällä maan päällä, kulkemassa 3D:stä 5D:hen. Olemme tuon valon elintärkeitä kantajia, välittäjiä ja majakoita … tämä tehdään meidän kauttamme. On aika ymmärtää tämä täysin. OLEMME JUMALAISEN VALON MUUNTIMIA. Koska Maa-tason systeemiä hallitsee ensisijaisesti vapaa tahto, meidän täytyy tämän tason olentoina VALITA ja SALLIA uusien taajuuksien "alkemisointi" kauttamme, jotta voidaan luoda uutta. Ensisijainen ero unessa ja hereillä olevien välillä on tämä gnosis. Ja kun on hereillä, alkaa vastuu oikeasta toiminnasta. Siltä jolle se annetaan, odotetaan paljon. Olet saanut universumin runsautta, joten nyt sinun on tarkoitus jakaa sitä – niin kuin pyhä, ainutlaatuinen puumerkkisi inspiroi sinua.

Mitä kovempaa ulkoinen meteli on, sitä vilpittömämpi sisäinen kutsusi on. Mene sisällesi etsimään kaikkea, mitä tarvitset, sillä mikään ei ole nyt ulkopuolellasi. Sitten kun TIEDÄT, että olet Jumalan kipinä, ei ole muuta paikkaa etsiä sitä, sillä olet sen hologrammi. Miksi etsit lohtua rappioituneesta, kun olet Jumalan kipinä?! Eikö nyt tunnu jopa typerältä ajatella, että jotain tärkeää voisi tulla matriisin ulkoisista vääristymistä? Nyt kun olet tajunnut sen, on aika luoda siitä yhdestä totuudenmukaisesta paikasta käsin, siitä ainoasta totuudenmukaisesta paikasta käsin, jonka tiedät, ja se on SISÄLLÄ.

Etsi taivasten valtakuntaa sisältä … Mikä kysymyksesi olikaan? Tai parhain kaikista: vastaus on RAKKAUS … Mikä se kysymys olikaan?!

Olemme aina olleet kanssasi, ja olemme aina kanssasi. Olemme suurin tukesi, todellisia fanejasi ja hurraamme sinulle koko vapausmatkan valossa.

Oletko kuullut Jumalan koskaan häviävän?

Sisäinen valoneuvosto

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.