RAKKAUDEN KERA

Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
6.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät.

Olette alkaneet tietää, ettei kaikki ole, miltä näyttää. Tämä on valta-asema, ei alistumista. Sallikaa tämän totuuteen heräämisen jatkua, käyttäen luontaista viisauttanne ja rakkauttanne. Ei ole muuta tietä! Nimittäin kun alatte ymmärtää, että tämän tulitte tänne kokemaan, paljastamaan ja kumoamaan, oivallatte, että teillä on jo kaikki, mitä tarvitsette voidaksenne menestyä vahvuuden ja rakkauden kera. Olisi sopivaa lopettaa jokainen lause tässä "rakkauden kera"! Sillä "rakkauden kera" on ainoa tapa kulkea näitä monumentaalisia aikoja. Jos tämä ei ole päämotiivi lähestyessänne tai ratkaistessanne jotain aspektia, niin odotettavissanne on kylmää kyytiä.

Siis käskekää, että rakkaus on tarkoituksenne ja oppaanne, tietäen täysin, että rakkaus parantaa, antaa anteeksi, muuntaa, voittaa ja luo … Universumin suurin voima on komennossanne – miksi ette käyttäisi sitä, miten ja milloin tahansa voitte? Miksi ette eläisi sen koodien mukaan? Miksi ette vain rakastaisi, vaikka mikä olisi? Miksi ette kysyisi, mitä rakkaus tekisi? Miksi ette pitäisi sisällänne sellaista rakkautta, joka muuttaa maailman? Miksi ette?

Jatkakaa totuuden etsimistä. Halutkaa tietää totuus, jotta kaikki illuusio putoaa edessänne. Valmistautukaa siihen, että sitä voisi olla kaikki ja se minkä luulitte olevan totta, ei ole. Valmistautukaa siihen, että se mistä etsitte turvapaikkaa, oikeutta ja viihdettä, oli petollista. Valmistautukaa siihen, että se mitä olette kuulleet tähän päivään saakka, ei ole totta. Valmistautukaa siihen, että historianne ei ole sellainen, kuin kerrotaan. Valmistautukaa siihen, että paljon kokemuksistanne oli kuin Ihmemaa Ozin velhon pelottavaa julkisivua, ja hän paljastuu verhon takaa. Selviydytte valheellisuuden romahtamisesta. Huomaatte, että rakkauden kera säilytte. Se mikä on totta ja puhdasta, säilyy.

Siihen on syy, että tuo valheellinen julkisivu hallitsi: niin on sinun vuoksesi, tuon suurenmoisen, kauniin ja kristallinpuhtaan sinun, joka on säteilevä ja voimakas. Siis se mikä putoaa pois, ei ole tärkeää, vaan se mikä jää, ja se on tuo puhdas sinä. Ymmärrätkö, miten tärkeää tämän ymmärtäminen on? Olet kaikki, mitä olet etsinyt ulkopuolelta. Se on sinun sisälläsi! Se on sinun sisälläsi! Aivan kuin Dorothyllä, sinulla oli tuo voima kaiken aikaa – sinun täytyi vain todistaa se itsellesi, ja tuo aika on nyt. Kaikki oli käännetty vastakkaiseksi ja ylösalaisin, sinun huijaamiseksi. Ja niin on aika seistä oikeinpäin, sydän avoimena, rakkauden kera.

Käsitelkää kaikki tunteenne syvän rehellisyyden ja anteeksiannon kera. Antakaa anteeksi toisille uudestaan ja uudestaan. Nähkää tuo suurenmoinen peli, sen käänne, sen nerokkuus … kaikki auttamassa teitä oivaltamaan, että te olette juuri se. Teidän täytyy vain uskoa se. Ja mitä sitten? On aika oivaltaa, että olette olleet jumalan taianomaisen suorituskykyinen ilmaisumuoto, ette vain tienneet sitä. Ei ole mitään omistajan käsikirjaa, mutta on monia mestareita ennen teitä ja teidän kanssanne auttamassa teitä muistamaan. Sallikaa itsenne herätä loistavaan mieleenne, sydämeenne, henkeenne, uteliaisuuteenne, taitoonne, voimaanne, yhteyteenne ja siihen, että olette jo kaikki, mitä olette aina halunneet olla, ja enemmän. Ja kuitenkin on enemmän. Enemmän opittavaa, enemmän rakkautta koettavana, enemmän kauneutta nähtävänä, enemmän yhteyksiä luotavana, enemmän ihmisiä rakastettavana, enemmän eläimiä rakastettavana ja enemmän opittavana todellisesta historiastanne ja taianomaisesta universumista – ja että on aina, aina enemmän. Enemmän kaikkea, ja vielä enemmän.

Olet jumalan kanssaluoja … Ymmärrätkö, mitä se merkitsee? Että jos laitat mielesi ja sydämesi siihen, voit luoda, mitä tahansa kuvittelet? Oivallatko, että sinulla on ratkaisu sisälläsi? Olet täydellinen kosketin näppäimistöön; ilman sinua asteikko olisi rikki. Sinun äänesi ja valosi ja taajuutesi on puumerkki, joka on erilainen kuin mikään koskaan. Olet suurenmoisempi, kuin tiedät. Sinun on aika muistaa. On aika tietää se sisälläsi. On se aika.

Tapa tämän tietämiseen on kääntyä sisäänpäin. Vietä aikaa itsessäsi … mietiskelyn, rukoilun, meditoinnin, luovuuden kera. Ala tuntea itsesi ensimmäistä kertaa. Kuule itsesi, valmenna itseäsi, ole itsesi mestari, rakasta itseäsi. Kuulostaa kuluneelta fraasilta kirjoittaa tämä, mutta käsitätkö, miten vähän huomiota annetaan elämänne tärkeimmälle asialle? Se olet sinä. Maailma on kouluttanut teidät ajamaan itsenne ulkopuolelle, ja tämä tapa täytyy kääntää ympäri. Se on sisällä, ei ulkopuolella. Se ei ole kuvitteellinen porkkana ulkopuolellasi, vaan se on kultainen olento sisälläsi.

Olet kaunis. Olet ystävällinen. Olet huomaavainen. Etsit rauhaa. Haluat onnellisuutta. Rakastat muita. Olet antelias. Olet kaikkia näitä asioita, ja paljon muuta. Olet voimakas. Olet moniulotteinen. Olet loistava kaikin tavoin. Olet galaktinen. Olet aika-avaruuden rajojen ulkopuolella. Olet ääni ja taajuus. Olet valo. Olet ikuinen.

Kun tunnette tämän, kun tiedätte tämän, kaikki muuttuu poikkeuksellisesti paremmaksi. Ette ole merkityksetön uhri. Olette oleellinen osa yhdistynyttä kokonaisuutta, joka laajenee jatkuvasti suuremmaksi ilmaisumuodoksi. Ja teillä on vapaus luoda siinä, mitä tahansa haluatte, perustuen universaaliin rakkaudenlakiin. Miten hämmästyttävää se on? Se tuntuu käsittämättömältä … mutta menkää kokeilemaan. Koette upean elämänne todella poikkeuksellista kyytiä!

Aloita vain. Uskalla tuntea tämä totuus sisälläsi. Samaan aikaan kuin kaikki ympärilläsi ulkoisessa maailmassa järjestyy uudelleen alkuperäiseen totuutensa, niin järjestyt sinäkin. Ja kun sinä koet taas totuuden itsestäsi, niin kokee maailmakin. Ja se luodaan sinun kuvaksesi.

Eikö tämä ole mitä nerokkain juonenkäänne? Valmistaudu kaikkein kauneimpaan lopputulokseen. Unelmasi toteutuvat suoraan silmiesi edessä, ja sinä olet luonut ne!

Ikuisesti läsnä ollen jatkuvasti kehittyvässä tarinassasi, olemme

Valoneuvosto sisälläsi

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.