OLE SIINÄ, MUTTA ÄLÄ SIITÄ

Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
3.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas ystävä,

Älä kadota tavoitetta näkyvistä nyt! On helppoa ärsyyntyä juuri ennen viimeistä työntöä, mutta kaiken tämän ponnistelun jälkeen ja lopputuloksen tullessa lähemmäs, älä menetä uskoa. Sinnittele. Pidä itsesi pystyssä, sitoutuneena ja positiivisena. Kutsu tukea. Käytä valoa ylläpitämään ja energisoimaan sinut. Lepää niin paljon, kuin tarvitsee, ja pidä terveellistä polttoainetta ja ajatuksia sisälläsi. Muista, kuka olet. Riippumatta siitä, mitä myrskyä tai pimeyttä lentelee ympärilläsi, se et ole sinä eikä se ole lopputulos. Pysy selkeänä ja kiinni valossa. Tiedä, että kaikki muu mitä nousee tänä aikana, tulee puhdistettavaksi, niin sisälläsi kuin ulkopuolellasi – se ei kuitenkaan ole totuus sinusta!

Paljon kaaosta on nousemassa. Pysy vahvana ja muista, kuka olet. Ole siinä, mutta älä siitä. Tämä on mestarin tapa. Käytä nyt kaikkea, mitä olet oppinut: rauha ja tyyneys ovat sinun, jos valitset ruumiillistaa sen. Olet Jumalan lapsi, eikä millään ole valtaa sinuun, jos et salli. Kutsu lohikäärmehenkeäsi ja tunne sen läsnäolo sisälläsi. Tilinteonaika on alkanut. Ei ole mitään, mitä sinun tarvitsee oppia tai tietää, mitä sinulla ei ole jo sisälläsi. Olet yhteydessä jumalaiseen viisauteen koko ajan. Säilytä tämä yhteys, ja sisäiset "laitteesi" ohjaavat sinua täydellisesti. Jos jokin ei tunnu oikealta ensivaistolla, niin se ei ole oikein ja tarvitaan puolustusta. Jos se on oikein, niin polku on selkeä, inspiroitunut ja navigoitava. Esteet täytyy kyseenalaistaa: ovatko ne kohottamaan tietoisuuttasi vai pelkkiä häiriötekijöitä? Tarkoituksellisia loukkauksia vai viivytystaktiikkaa? Pysy innostuneena ja valoisana … kaikki näytetään sinulle. Tämä on voimaantuneen taistelun taito. Olet kuin taitava kamppailulajien soturi, joka käyttää voimaa varmistamaan, että kunniallinen ja arvokas vastustaja antautuu täysin ja perääntyy. Se on tehty, ja niin se on.

Kuka olisi uskonut, että siirtymäsi korkeampien taajuuksien elämiseen vaatisi pimeyden hävittämistä niin laajamittaisesti? Olit tarpeeksi eristynyt uskoaksesi, että se oli vain sinun sisälläsi … ja nyt tiedät kokemuksesta, että olet symbioottisessa universumissa, jossa se mikä on sinun, on universaalia! Niin ylhäällä, kuin alhaalla, niin sisällä, kuin ulkona – ykseyttä ei voi saavuttaa ilman tämän täydellistä ymmärtämistä. Vanhaa ulos ja uutta sisään – kaikissa näissä helmissä on nyt syvemmin tolkkua. Nyt ymmärrät ehkä, miksi herääminen on kaunis spiraalimainen prosessi, sillä se mikä oli vanhaa, on taas uutta palatessa siihen. Juuri kun luulimme ymmärtävämme, suurempia totuuksia paljastuu ja lisää ahaa-elämyskerroksia tulee esiin! Sellaista suurenmoista hullutusta. Sellaisia totuuskaupan temppuja! Nauti kaikesta paljastumisesta, kuin taikurin vetäessä kankaan pois ja paljastaessa sen, mitä vähiten odotit – ja kuitenkin tiesit jo. Eikö elämä ole mahtavaa?!

Tee, mitä voit, pysyäksesi valppaana, rauhallisena, kiihkeänä ja iloisen vastaanottavana – kaikkea samaan aikaan. Ennen kaikkea, kehitä huvittunutta reagointiasi, muistaen, että enkelin olotila on täynnä ilkikurista iloa ja naurua! Valon voitto on varma.

Pysyvästi läsnä ollen, olemme sisäinen Valoneuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.